Dodaj do ulubionych

Tak!Tak!!!! To prawda!!!

11.04.20, 09:14
Czyżby wielki dzień w karierze prof. Meleksa?
W Wyborach w TOKu u Pani Dominiki Wielowieyskiej.

Maciarewicz i Prof. Meleks zamykają okres mowy nienawiści PO Zamachu Tuska i Putina. Gwóźdź do trumny wbija jej rozporzędzenie premiera Morawieckiego o specjalnej opiece medycznej dla VIPów z wyższej półki, tzn. PISowców.

Zanim dowiemy się, co się tam stało, proponuję rozpatrzyć moją TEORIĘ PRÓŻNI SPRĘŻONEJ, która tu na Naszym Forum została powitana słowami "nareszcie spójna hipoteza". Teoria, nie hipoteza, przypomnę.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Tak!Tak!!!! Nie sączcie Jadu!!!!! 11.04.20, 09:22
      Pamiętajcie o cudownej Tarczy MM (Morawieckiego-Melexa):

PISowski Koronawirus jest karą od Boga za to, że złodzieje i oszukani Polacy głosowali na bezbożny i przestępczy PIS. Rosną szeregi zarażonych i łamie się gospodarka pod rządami bezbożnych przestępców. Nieublagana Kara Boża wisi nad PISem.
      • pies.na.czarnych Re: Tak!Tak!!!! Nie sączcie Jadu!!!!! 11.04.20, 09:41
        Dobry Bóg wie co czyni i przed jego decyzjami należy pochylić się z pokorą.
    • buldog2 Tak!Tak! 11.04.20, 09:38
      Oczywiście, profesorze Meleks, orzekanie że "białe jest białe, czarne - czarne" albo zaprzeczenia tej tezy leży w kompetencjach rządu PIS, czy innych instytucji partyjnych, takich TK PIS.
      PIS ma nie tylko swoje opinie i fakty, ale i metodologię PIS. Prof. Meleks przedstawia nam PISowską logikę.

Sztandar PiS dumnie powiewa - Końcówka Alfabetu
    • buldog2 Wybory Dudy na prezydenta przeprowadzimy! 11.04.20, 09:52
      „Tak dalece winniśmy być zgodni z Panem Prezesem, ażeby uznać za czarne to, co naszym oczom wydaje się białe, jeśliby Biuro Polityczne określiło to jako czarne, a także samo orzekła Pani Wolfgangowa z PIS TK...”
      Zmiana Kodeksu wyborczego tylko lemingom wydaje się złamaniem sześciomiesięcznego okresu ochronnego przed wyborami. Po prostu, ich czas biegnie inaczej, niż czas na Nowogrodzkiej, a tylko lemingi nie umią tego pojąć. IQ!

A jeśli Pan Prezes zmieni zdanie, nawet słowo Pawłowicz trafi do grobu pamięci!

Logika, towarzysze, logika PIS!
      • m.c.hrabia Re: Wybory Dudy na prezydenta przeprowadzimy! 11.04.20, 10:02
        co człowieka napędza żeby tak się stoczyć , żeby tak się szmacić, wyjątkowo obrzydliwa kanalia.
        • horpyna4 Re: Wybory Dudy na prezydenta przeprowadzimy! 11.04.20, 10:09
          Taki charakter. Z tym trzeba się urodzić, bo przyzwoity człowiek nie jest w stanie zeszmacić się dla mamony.
          • m.c.hrabia Re: Wybory Dudy na prezydenta przeprowadzimy! 11.04.20, 10:18
            masz rację zaczynał w "prąciu"
          • buldog2 Re: Wybory Dudy na prezydenta przeprowadzimy! 11.04.20, 10:42
            Pamiętam przecież, jak się oficjalnie Migalski zaPISał, zaraz potem wystąpił w tv. I zauważyłem, że kiedy o tym mówił, głos mu się zmienił, stał się wyższy i pomyślałem, że tak, tak wygląda ta operacja, operację psychiczną mam na myśli.
            To nieodwracalne, raz w PIS, na zawsze PIS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka