Dodaj do ulubionych

Trzaskowski może wygrać z Dudą

26.05.20, 10:40
I to wyszło z kryjówki pisu, zlecili jakieś badania, i z nich wyszło to że Duda przerżnie z kretesem, ale oni są naiwni, niby mafia a gupia, jak pis, daliby mi połowę mniej niźli tym specom od sondaży, to bym to samo powiedział, a nawet więcej, zawyrokowałbym kiedy pójdą do pudła, nawet na jak długo, ale panika ich zżera, aż na prowincji słychać chrumkanie paniki. Skończy się kozakowanie, a zacznie siedzenia w pasiakach.

natemat.pl/309801,wybory-prezydenckie-2020-duda-przegra-w-ii-turze-z-trzaskowskim-sondaze
Obserwuj wątek
    • pkt4a Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 10:49
      Czy p.Anżej robiący teraz za wąsatego p.Bronka przejdzie do II tury ?

Rafał jest Sprite a pulchniutki p.Anżej jest teraz wąsatym Bronkiem , tak severyn zaczyna na to patrzeć.
      Baby na targowiskach już mowią "Ale ten Trzaskowski jest przystojny"
    • borrka Dawaj Rafał! 26.05.20, 10:59
      Rafał bardzo sprawnie z.ebał TVP INFO na zakończonej właśnie konferencji prasowej.
      Zrobił wielkie postępy od czasu, gdy z Hatakumbą licytował się na stacje metra.
      Jest świetny.
      To nasz prezydent.
      • nazimno Re: Dawaj Rafał! 26.05.20, 11:02
        ...Jarząbek, wy tam teraz pracujecie?
    • borrka PS.A tytuł wątku błędny 26.05.20, 11:02
      Prawidłowy brzmi:
      Trzaskowski wygra z Dudą.
      • horpyna4 Re: PS.A tytuł wątku błędny 26.05.20, 11:09
        Wątpię. Nie po to były te cyrki z SN, żeby pozwolić przegrać długopisowi.
        • taniarada Re: PS.A tytuł wątku błędny 26.05.20, 11:15
          horpyna4 napisała:

> Wątpię. Nie po to były te cyrki z SN, żeby pozwolić przegrać długopisowi.
          Cyrki .Czy sędzia Manowska została nielegalnie wybrana?
          • niewschodni Re: PS.A tytuł wątku błędny 26.05.20, 16:41
            oczywiscie ze nielegalnie
            • no-popis Re: PS.A tytuł wątku błędny 27.05.20, 06:33
              niewschodni napisał(a):

> oczywiscie ze nielegalnie
              Właśnie wykazałeś, że spora część przeciwników PiS to przygłupy, które , niestety, nie są w stanie odsunąć od władzy PiS ale z powodów intelektualnych.
          • snajper55 Re: PS.A tytuł wątku błędny 27.05.20, 02:40
            taniarada napisał(a):

> horpyna4 napisała:
            >
            > > Wątpię. Nie po to były te cyrki z SN, żeby pozwolić przegrać długopisowi.
            >
            > Cyrki .Czy sędzia Manowska została nielegalnie wybrana?

Tak, została wybrana nielegalnie. Jeden z powodów: W Zgromadzeniu Sędziów SN brały udział z prawem głosu osoby nie będące sędziami - członkowie Izby Dyscyplinarnej nie będącej sądem.

S.
      • no-popis Re: PS.A tytuł wątku błędny 26.05.20, 16:56
        borrka napisał:

> Prawidłowy brzmi:
        > Trzaskowski wygra z Dudą.
        Tytuł jest bardzo rozsądny. Aż się zdziwiłem, że coś opanowanego i rozsądnego napisał Czandra.
    • taniarada Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 11:11
      Po to wrócił Kurski by sondaże KaTaR nie przebijały się w przestrzeni medialnej.Dać jak najwięcej wypowiedzi Rafalalii i będzie dobrze.
      • na_deszczu Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 15:20
        Taniarada, to jest hejt. Najpierw zrób porządek z własnymi zapędami hejterskimi a potem nas (czy mnie) pouczaj jak sie na forum zachowywać.

Polecam taki filmik (jak i wszystkie) tego pana
        www.youtube.com/watch?v=aYShh9Hdrvw

tam dowiesz się, kto to jest hejter

"Po to wrócił Kurski by sondaże KaTaR nie przebijały się w przestrzeni medialnej.Dać jak najwięcej wypowiedzi Rafalalii i będzie dobrze."
        • no-popis Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 16:57
          na_deszczu napisała:

> Taniarada, to jest hejt. Najpierw zrób porządek z własnymi zapędami hejterskimi
          > a potem nas (czy mnie) pouczaj jak sie na forum zachowywać.
          Twój hejter jest gorszy niż mój ?
          :)
          > Polecam taki filmik (jak i wszystkie) tego pana
          > www.youtube.com/watch?v=aYShh9Hdrvw
          >
          > tam dowiesz się, kto to jest hejter
          >
          > "Po to wrócił Kurski by sondaże KaTaR nie przebijały się w przestrzeni medialne
          > j.Dać jak najwięcej wypowiedzi Rafalalii i będzie dobrze."
    • haen2010 Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 15:10
      Ostrożnie z tym optymizmem. Ja też trochę czytam sondaże i trendy. Z nich wynika, że nasz Rafałek nawet nie odzyskał notowań MKB sprzed fali hejtu. Nie mówiąc o poparciu utraconego przez Robertę elektoratu lewicy.

Bosak na 100 procent poprze Dudusia bo dla nich dalszy bajzel w pisowskim państwie to możliwość odbicia się z marginesu społecznego. Jak ich protoplasta po bankructwie Republiki Weimarskiej.

Sumując PiS + Konfederacja to prosty rachunek wskazuje, że Trzaskowskiemu jeszcze daleko do kandelabrów.
      • j-k vidze, haen, ze dojrzewasz politycznie... 26.05.20, 17:03
        haen2010 napisał:
        > Sumując ...

nie trzeba sumowac , ogolne wnioski sa prawidlowe.
      • no-popis Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 19:40
        haen2010 napisał:

> Ostrożnie z tym optymizmem. Ja też trochę czytam sondaże i trendy. Z nich wynik
        > a, że nasz Rafałek nawet nie odzyskał notowań MKB sprzed fali hejtu.
        Ty się zakochałeś w tej Małgosi ?
        Mam tam w jej okolicy znajomego, dobrego znajomego to mogę CI załatwić randkę.
        Będziecie mieli wiele do POgadania , przeprowadzicie wiele prognoz i analiz społecznych czy politycznych . Taki think tank.
    • j-k Moze w tenisa, ale juz nie w zjazdach slalomowych: 26.05.20, 15:15
      ...
      wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-na-nartach-szlifuje-forme-przed-wyborami/91jgfcl
    • no-popis Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 16:55
      czandra3 napisał:

> I to wyszło z kryjówki pisu, zlecili jakieś badania, i z nich wyszło to że Duda
      > przerżnie z kretesem, ale oni są naiwni, niby mafia a gupia, jak pis, daliby m
      > i połowę mniej niźli tym specom od sondaży, to bym to samo powiedział, a nawet
      > więcej, zawyrokowałbym kiedy pójdą do pudła, nawet na jak długo, ale panika ich
      > zżera, aż na prowincji słychać chrumkanie paniki. Skończy się kozakowanie, a z
      > acznie siedzenia w pasiakach.
      >
      > natemat.pl/309801,wybory-prezydenckie-2020-duda-przegra-w-ii-turze-z-trzaskowskim-sondaze
      Do tego nie są potrzebne badania. To jest wysoce prawdopodobne. Jak Trzaskowski przejdzie do II tury. Gdyby to był Kosiniak lub Kamysz w II turze to Duda na pewno by odleciał. Z Trzaskowskim jest to tylko prawdopodobne.
      • weteran-czasu Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 26.05.20, 17:22
        Zagłosuję na każdego kto wejdzie do drugiej tury,
        ale nie na Dudę.
        • no-popis Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 27.05.20, 06:34
          weteran-czasu napisał:

> Zagłosuję na każdego kto wejdzie do drugiej tury,
          > ale nie na Dudę.
          OK ale ja pisałem o tym, że nie wszyscy tak jak Ty to zrobią. Gdyby to był Kosiniak na przykład to większa część postąpiłaby tak jak Ty a tu idzie o 4-5 %.
    • asdfg2018 Re: Trzaskowski może wygrać z Dudą 27.05.20, 00:37
      jeżeli ruskie pozwolą i sprzymierzeni z nimi dobrozmianowcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka