Dodaj do ulubionych

Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną prawicę?

03.06.20, 21:51
Oskarżenia w kierunku lewicy są irracjonalne i totalnie pozbawione sensu! Jak niby nazywała się 1DP formowana w ZSRR? Lewica zawsze darzyła Kościuszkę estymą. A które to środowiska z politycznego mainstreamu nienawidzą kościuszki?
www.pch24.pl/kosciuszko-bohaterem--grzegorz-braun-jest-innego-zdania,44240,i.html
No właśnie Konfederacja! Nie wiadomo czy cała, czy tylko ta jej część w kolorze Braun, ale w tym kierunku jak na razie prowadzą poszlaki!
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 01:34
      To ewidentny przykład solidarności z tymi, którzy zbezcześcili pomniki Kościuszki i Pułaskiego w USA. Trzeba być niespełna rozumu, żeby utrzymywać, że przeciwnikiem amerykańskiej prawicy jest Konfederacja.
      • el.commendante Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 17:38
        O czym ty pierdzielisz? Jakiej solidarności? To przede wszystkim akt wandalizmu wobec pomnika Tadeusza Kościuszki! W USA mogą nie wiedzieć kto to był kościuszko i pomazali jego pomnik bo akurat był tutaj kawałek ściany. Ale Polacy wiedzą kim był Kościuszko i szanują go od lewa do prawa! Jedyne środowisko które go nienawidzi to te szury od Brauna!
        • buldog2 Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 18:12
          Jedyne środowisko, jakie może chcieć się wypromować na bezczeszczeniu pomnika, to takie, które solidaryzuje się z tymi, którzy taki sam pomnik, tego samego człowieka, nieważne kogo, zbezcześcili w Waszyngtonie.
    • j-k commendante, odbilo Ci ? 04.06.20, 01:41
      znamy sie cale lata

pomnik Kosciuszki stoi po drodze do Bialego Domu.

pomazali go, bo bylo gdzie.

(jak i inne pomniki)

99 % Amerykanow nie wie, kto to byl gen. la Fayette

(militarny Tworca amerykanskiej niepodleglosci)

Ameryka ma problem - wiem.

• el.commendante Ja nie pisałem o pomniku w USA, 04.06.20, 17:40
        tylko o pomniku Kościuszki w Warszawie.
        www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-06-03/zniszczony-pomnik-kosciuszki-w-warszawie/
        • pies.na.czarnych Re: Ja nie pisałem o pomniku w USA, 04.06.20, 19:47
          Do sprawy zniszczenia pomnika Kościuszki odniósł się ambasador Polski w USA Piotr Wilczek. "Jestem zniesmaczony i przerażony aktami wandalizmu popełnionymi na posągu Tadeusza Kościuszki

Debil.
          Gdyby tam stał inny pomnik to tez mógłby na nim znaleźć się taki napis. I tak dobrze, ze ten debil nie zaproponował Trump'owi kontenera polskiego gazu łzawiącego, ktory mógłby posłużyć do rozpędzania demonstrantów gdy Trump udaje, ze idzie sie modlić.
    • taniarada Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 02:30
      Super już to pisałem u Mana .To Pisiory zobiły.W Warszawie i ten przed Białym Domem.Sam Kaczor kupił spray .Uwielbiam takich jak ty.
      • el.commendante Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 17:36
        taniarada napisał(a):

> Super już to pisałem u Mana .To Pisiory zobiły.W Warszawie i ten przed Białym D
        > omem.Sam Kaczor kupił spray .Uwielbiam takich jak ty.
        Czy ja pisałem coś o PiSie, debilu?
      • ukos Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 17:46
        taniarada napisał(a):

> Sam Kaczor kupił spray .

Pozdrowionka dla gejbombera. Jeśli nie znasz osobiście, to przekaż przez Jarusia.
      • man_sapiens Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 21:59
        taniarada napisał(a):
        > Super już to pisałem u Mana .To Pisiory zobiły.W Warszawie i ten przed Białym D
        > omem.Sam Kaczor kupił spray .Uwielbiam takich jak ty.

W Warszawie na pomniku ktoś napisał >Black live matter" (dla dzisiejszej kasty tłumaczenie: "czarne życie ma znaczenie"). To jest dokładnie to, co głosił Kościuszko i do czego dążył w życiu - wówczas walczył o wyzwolenie czarnych Amerykanów z niewoli.
        A dla pisu czarnoskórzy to obcy - źródło chorób, pasożytów, że zacytuję I Prezesa KC PiS.
    • pies.na.czarnych Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 20:51
      Strasz Miejska w Lodzi:
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/82532699_3756021601091221_7496762971608055808_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_sid=825194&_nc_ohc=0DNPITOYXbMAX9e926S&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=9457b7344f6b8c1a5f28553716120349&oe=5EFEC0B9
      • qqazz Re: Pomnik Kościuszki pomazany przez skrajną praw 04.06.20, 22:13
        Czyli MO Zdanowskiej;)

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka