Dodaj do ulubionych

"Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda

06.06.20, 12:33
powiedział to w Stalowej Woli.

Odnoszę wrażenie, ze już kiedyś ten pusty slogan słyszałem, tylko nie mogę sobie przypomnieć od kogo, Gomułki, czy Gierka, albo moze nawet Lenina, czy Stalina?
Moze ktoś pomóc
Obserwuj wątek
    • peace2u Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda 06.06.20, 12:39
      Było już tego tyle że trudno spamiętać - druga Japonia, druga Irlandia, itd
      • aga-kosa Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andr 06.06.20, 13:01
        Każdy chce NASZEGO DOBRA ;( aga
    • man_sapiens Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda 06.06.20, 13:42
      Powiedział tam też kandyduję po to, żeby nikt nas nie cofnął o pięć lat.
      Tak, wybór Andrzeja D. na prezydenta cofnie Polskę nie o 5 lat ale o 60 lat, do sedna bolszewizmu.
      • don.kichote Optymista! 06.06.20, 14:40
        Ja się boję, że stosy mogą ponownie zapłonąć...

man_sapiens napisał:

> Tak, wybór Andrzeja D. na prezydenta cofnie Polskę nie o 5 lat ale o 60 lat, do
        > sedna bolszewizmu.
      • stanpan Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda 06.06.20, 15:53
        man_sapiens napisał:

> Powiedział tam też kan
        > dyduję po to, żeby nikt nas nie cofnął o pięć lat
        .
        > Tak, wybór Andrzeja D. na prezydenta cofnie Polskę nie o 5 lat ale o 60 lat, do
        > sedna bolszewizmu.
        Gowin to przy nim ma kręgosłup ze stali.
        Ale jest pozytyw klęcznik zaczął się gubić w swoich słowotokach, zacinać, a nawet jąkać. Najleprzym przykładem jest ta obietnica świetlanej przyszłości.
        Czekam kiedy powie: Towarzysze pomoeżcie?, a mohery pomozemy!
    • lumpior Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda 06.06.20, 14:48
      Czyli :Kaczyzm,raj na kraju nad Wisłą.
    • jarekcda Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda 06.06.20, 15:05
      Andrzej Duda promuje Polskę na świecie, sprowadza biznes do kraju, załatwił wizy do USA, samoloty F35, oddaje hołd polskim bohaterom i żołnierzom wyklętym, do przemówień nie potrzebuje kartki- ma wszystko zapisane w głowie, walczy o sprawiedliwe sądy i usuwa z tej kasty układy i powiązania, obniżył wiek emerytalny, 500+, 300+, 13 emerytura, utworzył wojska terytorialne, zbudował bazy amerykańskie w Polsce, projekt Vijabaltika ...
      • szwampuch58 Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andr 06.06.20, 16:01
        "Andrzej Duda promuje Polskę na świecie,",,,,,,noooo kartofel z takimi wynikami:
        bi.im-g.pl/im/3f/f9/15/z23040831IH,Memy--.jpg
    • qinto Re: "Czeka nas świetlana przyszłość"-Andrzej Duda 06.06.20, 16:05
      stanpan napisał:

> powiedział to w Stalowej Woli.
      >
      > Odnoszę wrażenie, ze już kiedyś ten pusty slogan słyszałem, tylko nie mogę sobi
      > e przypomnieć od kogo, Gomułki, czy Gierka, albo moze nawet Lenina, czy Stalina
      > ?
      > Moze ktoś pomóc

POmogę ci Stasiu....tak pieprzą wszyscy od 1989 roku....łącznie z Dondonem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka