Dodaj do ulubionych

Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie?

16.07.20, 23:36
Żabki są pisie.
Tam jeszcze kupujecie?
Obserwuj wątek
    • x2468 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 16.07.20, 23:40
      Pisio- Rydzykowe, omijam z daleka.
      • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 00:45
        x2468 napisał:

> Pisio- Rydzykowe, omijam z daleka.
        >
        Wydaje się, że ci, którzy kupują w tej ryzykownej sieci popierają biznes, którego właścicielami są ludzie popierający pedofilię.
        Niestosownym jest zatem popierać takich ludzi nawet zakupując u nich gazetę czy piwo.
        Ręki byście pewnie nie podasli takiemu który popiera pedofila lub go chroni ale piwo, lody u niego kupujecie.
        Dlaczego?
        • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 15:42
          kawa_poranna1 napisała:

> x2468 napisał:
          >
          > > Pisio- Rydzykowe, omijam z daleka.
          > >
          > Wydaje się, że ci, którzy kupują w tej ryzykownej sieci popierają biznes, które
          > go właścicielami są ludzie popierający pedofilię.
          > Niestosownym jest zatem popierać takich ludzi nawet zakupując u nich gazetę czy
          > piwo.
          > Ręki byście pewnie nie podasli takiemu który popiera pedofila lub go chroni ale
          > piwo, lody u niego kupujecie.
          > Dlaczego?

Niestosownym jest również wyjazd na wakacje do miejscowości, ludzi, którzy gremialnie poparli ochraniającego pedofila Dudę, łamiącego Konstytucję.
          Myśą ci, że to bez dalszej konsekwencji.
          A tu dudków jakby mniej od tych lewaków, tęczowych czy cyklistów oraz wegetariańskich zwolenników wyimaginowanej wspólnoty.
        • husarv Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 16:26
          Dawaj jakiesz informacje jake sa na to dowody. O pro-pedofili u PIS/Rydzyka.
          • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 18:09
            husarv napisał:

> Dawaj jakiesz informacje jake sa na to dowody. O pro-pedofili u PIS/Rydzyka.

Potępili czy milcząco przyzwalają pozorując jakieś obrzydzenie ale rechocząc przy tym?
            Hłe, hłe?
      • horpyna4 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 16:03
        Najzabawniejsze jest to, że Żabek nie obejmuje zakaz handlu w niedziele i święta. I tu widać pisio-rydzykową hipokryzję w całej okazałości - pod pozorem troski o wypoczynek pracowników handlu i ich rodzin po prostu zamykają na te dni konkurencję. A sami jakoś nie kwapią się do przestrzegania przykazania kościelnego o nakazie "święcenia dnia świętego".
        • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 16:32
          horpyna4 napisała:

> Najzabawniejsze jest to, że Żabek nie obejmuje zakaz handlu w niedziele i święt
          > a. I tu widać pisio-rydzykową hipokryzję w całej okazałości - pod pozorem trosk
          > i o wypoczynek pracowników handlu i ich rodzin po prostu zamykają na te dni kon
          > kurencję. A sami jakoś nie kwapią się do przestrzegania przykazania kościelnego
          > o nakazie "święcenia dnia świętego".
          Rydzxyka, który z kaczyniakami jest współwłaścicielem Żabek przecież nie ukrzywdzą. Raczej dołożą następnych milionów.
          A reszta?
          Niech się walą!
          Dlatego słusznym się wydaje nie popierać ludzi, którzy krzywdzą Poplskę, którzy są za pedofilią, chronią pedofilów, którzy dzielą społeczeństwo.
          Każdy z nas musi zapłacić cenę za niepopieranie tych paskudów - zrobić kilka kroków więcej aby zakupy zrobić gdzie indziej, nie u popierających lub współniszczącch Polskę.
          • j-k Żabki są pisie. - ale czasem tam kupujemy. 17.07.20, 16:57
            kawa_poranna1 napisała:
            > Każdy z nas musi zapłacić cenę za niepopieranie tych paskudów - zrobić kilka kroków więcej aby zakupy zrobić gdzie indziej, nie u popierających lub współniszczącch Polskę.

ale gdzie mam kupic gorzale w niedziele - jesli Zabki sprzedaja ja po normalnej cenie

a pokatny handlarz w bramie zada 50 % drozej ?
            • erte2 Re: Żabki są pisie. - ale czasem tam kupujemy. 17.07.20, 23:27
              j-k
              To nie pij gorzały choć w niedzielę, bo przez codzienne uwalanie się masz już całkiem zryty beret.
              • j-k Re: Żabki są pisie. - ale czasem tam kupujemy. 17.07.20, 23:50
                erte2 napisał: > j-k
                > To nie pij gorzały choć w niedzielę,

to nie argument.

niedziela jest od relaxu.
                • horpyna4 Re: Żabki są pisie. - ale czasem tam kupujemy. 18.07.20, 09:21
                  Bez przesady, kupiona wcześniej gorzała nie zaśmierdnie się. Ten towar akurat nie wymaga kupienia na pięć minut przed konsumpcją.
                  • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. - ale czasem tam kupujemy. 18.07.20, 12:16
                    Chyba, że zabraknie w czasie konsumpcji 🤪
                  • j-k Re: Żabki są pisie. - ale czasem tam kupujemy. 18.07.20, 18:19
                    horpyna4 napisała:
                    > Bez przesady, kupiona wcześniej gorzała nie zaśmierdnie się. Ten towar akurat n
                    > ie wymaga kupienia na pięć minut przed konsumpcją.

wymaga, bo u mnie zadna flaszka dluzej , niz jeden dzien nie postoi.

wiec co mam robic - gdy nabiore ochote wlasnie w niedziele ?

musze isc do Pisiej Zabki.

- bo przeciez nie wybiore czystosci ideologicznej i nie bede kupowal flaszki u handlarza w bramie

i przeplacal. - tylko dlatego, ze on nie jest PiSi.
        • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 17:08
          > A sami jakoś nie kwapią się do przestrzegania przykazania kościelnego o nakazie "święcenia dnia świętego".

Pisi przestrzegają nakazany przez ich boga sabbat.
          • horpyna4 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 18:29
            Oni niczego nie przestrzegają, co widać na każdym kroku. Wystarczy, że sobie prawo i sprawiedliwość umieścili w nazwie, a ciemny lud łyknął to, że każde działanie pisie jest prawe i sprawiedliwe.
    • j-k Jak najbardziej tam kupujemy. 17.07.20, 15:46
      kawa_poranna1 napisała:
      > Tam jeszcze kupujecie?

Jak najbardziej tam kupujemy.

to jedyne w niedziele otwarte sklepy - gdzie mozna kupic gorzale.
      • pies.na.czarnych Re: Jak najbardziej tam kupujemy. 17.07.20, 17:19
        > Jak najbardziej tam kupujemy.

> to jedyne w niedziele otwarte sklepy - gdzie mozna kupic gorzale.

Nie pier... U ciebie w Niemczech przecież nie ma Żabki.
        • j-k Re: Jak najbardziej w Zabce kupujemy. 17.07.20, 17:33
          pies.na.czarnych napisało:
          > Nie pier... U ciebie w Niemczech przecież nie ma Żabki.

nie zauwazylos dzidziu, ze teraz mamy wakacje, a w wakacje sie podrozuje ?

- czy tez przykucie do wozka inwalidzkiego uniemozliwia ci opuszczenie tfojej nory ?
    • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 22:46
      Rozumiem, że wszyscy franczyzobiorcy też pisi? Niech plajtują i zdychają, a co tam.
      • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 00:16
        boblebowsky napisał:

> Rozumiem, że wszyscy franczyzobiorcy też pisi? Niech plajtują i zdychają, a co
        > tam.
        >

Nie wszyscy. Tylko ci patriotyczni, rodzinni.
        • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 13:43
          pies.na.czarnych napisała:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > Rozumiem, że wszyscy franczyzobiorcy też pisi? Niech plajtują i zdychają,
          > a co
          > > tam.
          > >
          >
          > Nie wszyscy. Tylko ci patriotyczni, rodzinni.

Ależ ten PIS obrzydliwy jest co..., pies?:))
          • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 14:08
            Bardziej obrzydliwy jest suweren, który na nich głosuje przyczyniając się do upadku Pokski.
            • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 14:15

> Bardziej obrzydliwy jest suweren, który na nich głosuje przyczyniając się do up
              > adku Pokski.
              >

Widzę, że jednak nie zczaiłeś:))
            • j-k raczej chyba do upadki PO ? 18.07.20, 18:22
              > Bardziej obrzydliwy jest suweren, który na nich głosuje przyczyniając się do upadku Pokski.

raczej chyba do upadki PO ?

PS. nie wiesz , czy PeOviecki jeszcze dysza ?

bo od czasu , jak schowiely sie do BUDKI - to ani z niej pisna...
      • stasi1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 10:03
        Przecież to ich wybór! Inna sprawa że żabka dość dobrze się ma. Po tym jak pozamykano wszystkie inne sklepy w niedzielę to mają dobry utarg. A że ten promil ludzi ich bojkotuje? Leją na to
        • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 10:16
          stasi1 napisał:

> Przecież to ich wybór! Inna sprawa że żabka dość dobrze się ma. Po tym jak poza
          > mykano wszystkie inne sklepy w niedzielę to mają dobry utarg. A że ten promil l
          > udzi ich bojkotuje? Leją na to

Ale co jest ich wyborem? To że fundusz, który jest właścicielem marki zaczął się przymilać do partii rządzącej?
          Mam sąsiadów, którzy są prowadzą żabkę od 7 lat i nie głosowali na PiS i co, mamy ich bojkotować? Przestałbyś lać na to jakby ktoś z twoich znajomych albo rodziny był w takiej sytuacji, czy też niech zdychają?
          • stasi1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 20.07.20, 11:39
            Ale czy ci twoi znajomi gorzej przędą niż przed kaczorem? Gdybym wiedział że ktoś ze znajomych sprzedaje się kaczorowi to raczej nie kupował bym u niego. Jeśli oczywiście miałbym wybór.
            A o zdychaniu to przecież mówię że tych co bojkotują jest promil, prawie nie odczuwalne dla bojkotowanego.
            • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 20.07.20, 21:00
              stasi1 napisał:

> Ale czy ci twoi znajomi gorzej przędą niż przed kaczorem? Gdybym wiedział że kt
              > oś ze znajomych sprzedaje się kaczorowi to raczej nie kupował bym u niego. Jeśl
              > i oczywiście miałbym wybór.

O czym ty mówisz człowieku. Ludzie podpisali umowę franczyzową 7 lat temu, zanim właściciel marki zaczął się łasić do władzy. I co, chcesz ich teraz karać? A może powinni twoim zdaniem wypowiedzieć tę umowę, grzebiąc kapitał jaki wypracowali przez te wszystkie lata, bo takim jak ty coś się nie podoba? A może doprowadźmy do upadku podkarpacki przemysł mleczny i zostawmy bez pracy ludzi, w tym tych którzy na PiS nie głosowali?
              Popie...ło was naprawdę.
              • stasi1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 21.07.20, 09:07
                Moje pieniądze więc ode mnie powinno zależeć na co wydaje. Moja prawie teściowa nie lubi kapitału zagranicznego ale zakupy robi w Biedronce oraz w Lidlu. Bo tam taniej. Mi to zwisa większość towaru kupuję po sąsiedzku(polski kapitał) oraz czasami w Dino. Ona uważa że władze powinny zamknąć te Biedry i Lidle ale że są otwarte więc nie zamierza przepłacać. Co do Żabki ja tam może raz do roku kupowałem więc wiele na mnie nie stracą. Za to dużo zyskają za współpracą z PiSem. Może więcej Cisowianki kupowałem ale skoro oni tacy to też nie będę. Ale fortuny na to nie wydawał, mało wody mineralnej piję.
                • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 21.07.20, 10:39
                  stasi1 napisał:

> Moje pieniądze więc ode mnie powinno zależeć na co wydaje. Moja prawie teściowa
                  > nie lubi kapitału zagranicznego ale zakupy robi w Biedronce oraz w Lidlu. Bo t
                  > am taniej. Mi to zwisa większość towaru kupuję po sąsiedzku(polski kapitał) o
                  > raz czasami w Dino. Ona uważa że władze powinny zamknąć te Biedry i Lidle ale ż
                  > e są otwarte więc nie zamierza przepłacać. Co do Żabki ja tam może raz do roku
                  > kupowałem więc wiele na mnie nie stracą. Za to dużo zyskają za współpracą z PiS
                  > em. Może więcej Cisowianki kupowałem ale skoro oni tacy to też nie będę. Ale fo
                  > rtuny na to nie wydawał, mało wody mineralnej piję.

Nikt nie kwestionuje twojego prawa do wydawania pieniędzy, tylko kretynizm całej akcji w której zachęca się do bojkotowania produktów "made in poland". I proponuję sięgać nieco dalej niż czubek własnego nosa.
                  • stasi1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 23.07.20, 08:10
                    Może tylko produktów Made in PiS. Więcej już traci na mnie Orlen ostatnio kupuję w BP. Władza pisowska też ne wydaje pieniędzy państwowych w polskich firma tylko w tych kojarzonych z PiS. I tego sie nie czepiasz
    • inocom Re: Żabki są pisie. 17.07.20, 23:26
      No i?
      • x2468 Re: Żabki są pisie. 17.07.20, 23:45
        W Białowieży czy Janowie Podlaskim to powiedział?
        • inocom Re: Żabki są pisie. 19.07.20, 00:10
          x2468 napisał:

> W Białowieży czy Janowie Podlaskim to powiedział?

No i?
    • x2468 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 17.07.20, 23:47
      Lizaki?
    • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 03:19
      141288bs napisał:

> kawa_poranna1 napisała:
      >
      > > Żabki są pisie.
      > > Tam jeszcze kupujecie?
      >
      > - nie jeszcze, a zaczalem tam kupowac

Popierasz finansowo tych co to chronią pedofili, pomagają im rechocąc w Sejmie, rozwalając Polskę i przynosząc wstyd normalnym ludziom?
      Nie wstyd ci?
      • 141288bs Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 08:16
        Twoje majaki, robusto, mnie nie interesuja...i tyle w temacie.
        • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 00:25
          141288bs napisał:

> Twoje majaki, robusto, mnie nie interesuja...i tyle w temacie.

Dlaczego uważasz, że to są majaki gdy piszę, że uważam, że nie należy popierać tych, którzy niszczą Polskę, są za pedofilią i ich chronią?
          Mógłbyś to jakoś uzasadnić?
    • tanebo001 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 08:18
      Ja od tych wyborów nie kupuję nic made in poland. Wszystko sprowadzam z zagranicy przez neta.
      • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 13:49
        tanebo001 napisał:

> Ja od tych wyborów nie kupuję nic made in poland. Wszystko sprowadzam z zagrani
        > cy przez neta.

Swoje przychody czerpiesz również za granicą czy z rozkoszą piłujesz gałąź na której siedzisz?
        • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 14:11
          Od pewnego czasu kupowałem niektóre artykuły spożywcze w polskim sklepie. Teraz nie będę więcej tego robił. Kilkadziesiąt euro tygodniowo zarobią inni.
          • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 14:14

> Od pewnego czasu kupowałem niektóre artykuły spożywcze w polskim sklepie. Teraz
            > nie będę więcej tego robił. Kilkadziesiąt euro tygodniowo zarobią inni.
            >

Twoja zagraniczna perspektywa ma się nijak do kretyńskiej kampanii, którą próbuje się w Polsce uruchomić.
            • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 14:33
              Każdy kamyczek się liczy do spowodowania lawiny.
              • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 14:35

> Każdy kamyczek się liczy do spowodowania lawiny.
                >

Chyba do lawiny upadku gospodarczego. Na szczęście ludzie w Polsce nie są aż tak głupi.
                • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 18:26
                  boblebowsky napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
                  >
                  > > Każdy kamyczek się liczy do spowodowania lawiny.
                  > >
                  >
                  > Chyba do lawiny upadku gospodarczego. Na szczęście ludzie w Polsce nie są aż ta
                  > k głupi.
                  >
                  >

Sa bardzo głupi skoro głosują na PiS, który przyczynia się do upadku kraju.
                  • j-k na razie spowodowali upadek PO 18.07.20, 18:32
                    > Sa bardzo głupi skoro głosują na PiS, który przyczynia się do upadku kraju.

na razie spowodowali upadek zbieraniny z PO i samo to jest juz bardzo cenne
                  • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 18.07.20, 23:12

> boblebowsky napisał:
                    >
                    > > pies.na.czarnych napisała:
                    > >
                    > > > Każdy kamyczek się liczy do spowodowania lawiny.
                    > > >
                    > >
                    > > Chyba do lawiny upadku gospodarczego. Na szczęście ludzie w Polsce nie są
                    > aż ta
                    > > k głupi.
                    > >
                    > >
                    >
                    > Sa bardzo głupi skoro głosują na PiS, który przyczynia się do upadku kraju.
                    >
                    >

Przybij piątkę z nopopis i taniuszą, jak wafle z jednej paczki jesteście.
                    • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 00:05
                      Bardzo nie lubisz jak ktoś nie pisze po twojej myśli, a zwłaszcza gdy ktoś potrafi ośmieszyć twoje pseudomoralizatorski ton. Tak samo jak ludzikow. Zresztą już kiedyś ci to wypomniałem.
                      • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 00:23

> Bardzo nie lubisz jak ktoś nie pisze po twojej myśli, a zwłaszcza gdy ktoś potr
                        > afi ośmieszyć twoje pseudomoralizatorski ton. Tak samo jak ludzikow. Zresztą ju
                        > ż kiedyś ci to wypomniałem.
                        >

Sam się ośmieszasz tym bełkotem, wyciągniętym wprost z pisiego doopska.
                • kawa_poranna1 Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 00:29
                  boblebowsky napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
                  > > Każdy kamyczek się liczy do spowodowania lawiny.
                  > Chyba do lawiny upadku gospodarczego. Na szczęście ludzie w Polsce nie są aż ta
                  > k głupi.
                  Lawinę upadku gospodarczego wyzwolili ci z pisu i ich popierający.
                  Zwykły człowiek jednak musi się jakoś w tym odnalezć decydując czy ich popiera czy jest przeciw tym działaniom PiSu prowadzącym do upadku Polski.
                  • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 00:42
                    kawa_poranna1 napisała:

> boblebowsky napisał:
                    >
                    > > pies.na.czarnych napisała:
                    > > > Każdy kamyczek się liczy do spowodowania lawiny.
                    > > Chyba do lawiny upadku gospodarczego. Na szczęście ludzie w Polsce nie są
                    > aż ta
                    > > k głupi.
                    > Lawinę upadku gospodarczego wyzwolili ci z pisu i ich popierający.
                    > Zwykły człowiek jednak musi się jakoś w tym odnalezć decydując czy ich popiera
                    > czy jest przeciw tym działaniom PiSu prowadzącym do upadku Polski.

Bojkotując polskie produkty? Piłując gałąź na której wszyscy siedzimy? Karząc franczyzobiorców Żabki, którzy nie mają nic wspólnego z funduszem śliniącym się do Rydzyka? Są jakieś granice głupoty? Przecież te pacany chwalą się, że nie będą kupować niczego made in Poland. I kogo tym ukarzą, Kaczyńskiego?
                    • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 11:47
                      Wszelkie formy restrykcji kierowane przeciwko niedemokratycznym rządom zawsze rykoszetem uderzają we wszystkich obywateli danego kraju.
                      Nie przejmuj się jednak. Twój rząd się wyżywi.
                      • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 12:09

> Wszelkie formy restrykcji kierowane przeciwko niedemokratycznym rządom zawsze r
                        > ykoszetem uderzają we wszystkich obywateli danego kraju.
                        > Nie przejmuj się jednak. Twój rząd się wyżywi.
                        >

Porównywanie Polski do autorytarnych reżimów, które cywilizowany świat próbuje dyscyplinować sankcjami to kolejny absurd sięgający słynnych gór w Nepalu. Drugie to twoja całkowita bezradność, czego wyrazem jest przypisywanie mi pisowskiego rządu. Ale śmiało, szyj dalej tą głupotą:))
                        • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 12:22
                          > Porównywanie Polski do autorytarnych reżimów...

Wy też mówicie, że w Polsce przestrzega się prawo. Jak widzisz ocena, czy rząd jest autorytarnym reżimem czy nie zależy od punktu siedzenia.

Większość suwerena tych reżimów tak jak w PL głosuje za reżimem.
                          • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 12:31

> > Porównywanie Polski do autorytarnych reżimów...
                            >
                            > Wy też mówicie, że w Polsce przestrzega się prawo. Jak widzisz ocena, czy rząd
                            > jest autorytarnym reżimem czy nie zależy od punktu siedzenia.
                            >
                            > Większość suwerena tych reżimów tak jak w PL głosuje za reżimem.
                            >

Twoje czarno białe widzenia świata jak nic przypomina to pisowskie, ale nie przeszkadza ci to zwrócić się do mnie per "Wy" i kolejny raz w żałosny sposób próbować zrobić ze mnie apologety rządzącej partii. Doprawdy aż tak cienko jest? A podobne te platfusy takie wykształcone som:))
                            • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 12:34
                              Nudzisz mnie. Bye!
                              • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 12:36

> Nudzisz mnie. Bye!
                                >

Niczego więcej się nie spodziewałem. Jeszcze raz gratuluję:)))
                                • pies.na.czarnych Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 13:32
                                  O czym i jak z tobą rozmawiać skoro nawet nie rozróżniasz przykładu z porównaniem. Przesiąkłeś ludziokwem aż do szpiku kości.

> Wszelkie formy restrykcji kierowane przeciwko niedemokratycznym rządom zawsze r
                                  > ykoszetem uderzają we wszystkich obywateli danego kraju.
                                  > Nie przejmuj się jednak. Twój rząd się wyżywi.
                                  >

Porównywanie Polski do autorytarnych reżimów, które cywilizowany świat próbuje dyscyplinować sankcjami to kolejny absurd sięgający słynnych gór w Nepalu. Drugie to twoja całkowita bezradność, czego wyrazem jest przypisywanie mi pisowskiego rządu. Ale śmiało, szyj dalej tą głupotąsmile)
                                  • boblebowsky Re: Żabki są pisie. Tam jeszcze kupujecie? 19.07.20, 18:06

> O czym i jak z tobą rozmawiać skoro nawet nie rozróżniasz przykładu z porównani
                                    > em. Przesiąkłeś ludziokwem aż do szpiku kości.
                                    >

A do tego ta pisowska mania przypisywania innym swoich najgorszych cech i wekslowanie.... Platfusi janteligent:)))
                  • j-k poki co, PiS doprowadzil do upadku PO. 19.07.20, 05:43
                    kawa_poranna1 napisała:
                    > Zwykły człowiek jednak musi się jakoś w tym odnalezć decydując czy ich popiera
                    > czy jest przeciw tym działaniom PiSu prowadzącym do upadku Polski.

poki co PiS doprowadzil do upadku pro-kapitalistow i pro-berlinczykow z PO

- to jest juz jakis czastkowy sukces.
                    • x2468 Re: poki co, PiS doprowadzil do upadku PO. 23.07.20, 08:44
                      Stadninę koni w Berlinie zniszczyli?
    • inocom Byłem dziś w Żabce. 19.07.20, 19:27
      kawa_poranna1 napisała:

> Żabki są pisie.
      > Tam jeszcze kupujecie?

Tłum klientów.
      • kawa_poranna1 Re: Byłem dziś w Żabce. 19.07.20, 20:10
        inocom napisał:

> kawa_poranna1 napisała:
        >
        > > Żabki są pisie.
        > > Tam jeszcze kupujecie?
        >
        > Tłum klientów.

Podobnie wlatach 80tych - po kiego grzyba się stawiacie gdy większość jest za PZPRem?
        To nie ma sensu!
        A ja wierzyłam w ten sens i nocsami korbką powielacza kręciłam, rankiem kąpiel z dużą ilością słynnego szamponu "ZieloneJabłuszko" przyćmiewał wszystko i do pracy.
        I popatrz - komuna padła.
        Po prostu trzeba stanąć po Dobrej Stronie Mocy i robić to na co Ciebie stać.
        Niewiele może ale jednak rób swoje.
        I komuna pisowska padnie.

• kawa_poranna1 Re: Byłem dziś w Żabce. 19.07.20, 20:41
      inocom napisał:

> Mamy nowe Duce.
      Przecież Duda ma okrągłą i zatytą twarz z taką cipeczką w brodzie.
      Zupełnie Duda na tym zdjęciu nie jest podobny do siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka