Dodaj do ulubionych

Bandyci, kibole , . . czyli armia Kaczyńskiego

30.10.20, 18:45
na rozkaz wodza podjęła działanie na Placu Zamkowym w Wa-wie.

www.sport.pl/inne/7,64998,26462480,pseudokibice-ruszyli-na-protestujacych-w-warszawie-stanowcza.html#s=BoxMMt3
ale policja stanęła na wysokości zadania i spacyfikowała bandytów Kaczyńskiego.
To dobry znak, dobrze rokujący, . . . . ! Czyżby koniec był już blisko?
Obserwuj wątek
    • topiramax Re: Bandyci, kibole , . . czyli armia Kaczyńskie 30.10.20, 19:06
      Taaaaa....Paniom weterankom Powstania Warszawskiego też dziś pomogła. Na You Tube materiał do obejrzenia. Są Policjanci i policjanci. Wszyscy przyrzekali nieść pomoc i chronić.
    • yoma Re: Bandyci, kibole , . . czyli armia Kaczyńskie 30.10.20, 22:05
      Up, ponieważ niektórzy politycy i to wcale nie z pisiu próbują deprecjonować dzisiejsze reakcje policji. Byłam, widziałam: policja chroniła demonstrację, lała faszoli.
    • borrka Epidiaskop przemówił 30.10.20, 22:22
      Nie ma miejsca na kompromis.

Hmmm. Jak nie ma, to niema.
      • yoma Re: Epidiaskop przemówił 30.10.20, 22:25
        Jedyny możliwy kompromis to: pis może wybrać kierunek, w którym wypierdala :)
        • szwampuch58 Re: Epidiaskop przemówił 30.10.20, 22:36
          Czy Watykan tych katabasow polskich przyjmnie?
          • pies.na.czarnych Re: Epidiaskop przemówił 30.10.20, 23:14
            szwampuch58 napisał:

> Czy Watykan tych katabasow polskich przyjmnie?
            >

Jak zapłacą to przyjmie ich z otwartymi rękami. Dlatego trzeba ich jak najszybciej odciąć od państwowej gotówki.
            • adria231 Re: Epidiaskop przemówił 31.10.20, 06:13
              Przedstawiciele tej patowładzy chyba założyli się, kto więcej ludzi wyprowadzi na ulice : tydzień temu wyprowadzono tysiące kobiet i ich bliskich, protesty wciąż trwają. Wczoraj po południu zrobił to kłamczuszek.
              Kto jeszcze ?
              • yoma Re: Epidiaskop przemówił 31.10.20, 10:40
                Hej, zaraz, moment. Nie wiem jak ty, ale ja naprawdę nie jestem bydło, żeby mnie wyprowadzać. Sama się wyprowadzam. Ty serio siusiu nie zrobisz, jeśli ktoś ci nie powie, żebyś zrobiła?
        • 141288bs Re: Epidiaskop przemówił 31.10.20, 08:23
          yoma napisała:

> Jedyny możliwy kompromis to: pis może wybrać kierunek, w którym wypierdala :)
          >
          - odzyskales juz wladze...nad swoim rozumem?
    • szwampuch58 Re: niech wracają do rosji 30.10.20, 22:47
      W Rosji Jedraszewski, Dziwisz?
    • comeaculpa Re: Bandyci, kibole , . . czyli armia Kaczyńskie 31.10.20, 06:29
      Niektórzy ze zbiorów Kaczyńskiego, mogą odczytać jego słowa, że należy zabijać protestujących. Przecież oni mają małe móżdżki.l
      • comeaculpa Re: Bandyci, kibole , . . czyli armia Kaczyńskie 31.10.20, 06:33
        Jeśli wzywa się do bicia innych, jak Kaczyński, to należy liczyć się z tym, że można go zabić.ll
    • stasi1 Re: Bandyci, kibole , . . czyli armia Kaczyńskie 31.10.20, 08:52
      Z tym końcem to bym nie był pewien

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka