99venus 21.11.20, 16:29 czy patrząc na działania pispolicji wobec polskich kobiet nie przyszła pora aby mężczyźni udzielili im aktywnego i powszechnego wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
comeaculpa Re: ja TYLKO PYTAM 21.11.20, 16:35 Uważam to za zły pomysł. To nie rozwiąże żadnego problemu. U nas nie jest możliwe rozwiązanie takie jak w Turcji czy w Afryce, zbrojny zamach. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: ja TYLKO PYTAM 21.11.20, 16:42 99venus napisał: > > czy patrząc na działania pispolicji wobec polskich kobiet nie przyszła pora aby > mężczyźni udzielili im aktywnego i powszechnego wsparcia? > I zapłacili zaległe alimenty... Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: ja TYLKO PYTAM 21.11.20, 16:50 99venus napisał: > > czy patrząc na działania pispolicji wobec polskich kobiet nie przyszła pora aby > mężczyźni udzielili im aktywnego i powszechnego wsparcia? > Patrząc na twój wpis, nie wiadomo komu mieliby mężczyźni udzielić wsparcia, kobietom czy policji. Generalnie kobiety dziękują dziadersom i proszą ich uprzejmie o oddalenie się w pośpiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja TYLKO PYTAM 21.11.20, 17:23 Zapłaciwszy przedtem zaległe alimenty, jak słusznie zauważyła Topiramax. Odpowiedz Link Zgłoś