Dodaj do ulubionych

Rydzyk pyta, ja odpowiadam

08.12.20, 06:08
"To, że ksiądz zgrzeszył… no zgrzeszył. A kto nie ma pokus? Ja, nie mam takich pokus jak pedofilia, homoseksualizm, gwałt, przemoc, nosz..... wychodzi na to żem lesbijka, a wracając do wypowiedzi tego gościa w sukience, czy on naprawdę jest tak prymitywny, by sądzić że seweryn tą bzdurę przełknie?
A najlepsze jest to że tym bredniom przysłuchiwał się Zerro, kiwając z aprobatą łbem, i rzecznik praw dziecka, ochyda, to mało powiedziane.
Obserwuj wątek
    • czandra3 Re: Rydzyk pyta, ja odpowiadam 08.12.20, 06:31
      A w ogóle to chciałbym podziękować Rydzykowi, dzięki temu moralnemu debilowi, coraz więcej ludzi odchodzi od tego chłamu jakim jest kościół, mów, mów, a Qrwizja niech cię pokazuje, bo ta twoja tv ma oglądalność na poziomie tivi osiedlowej, i niech pokazują tych pseudokatolików w rodzaju Zerro, Błaszczak, zaraz, zaraz, a kulawy gnom zwany "Mokre Spodnie" napisał usprawiedliwienie z powodu nie przywiezienia koperty?
      • met_ol Re: Rydzyk pyta, ja odpowiadam 08.12.20, 07:08
        Ten rydzyk dużą literą - to chyba przez pomyłkę ?.
        • czandra3 Re: Rydzyk pyta, ja odpowiadam 08.12.20, 07:20
          Początek zdania :)
          • met_ol Re: Rydzyk pyta, ja odpowiadam 08.12.20, 07:22
            No !. :-))
    • buldog2 Re: Rydzyk pyta, ja odpowiadam 08.12.20, 10:10
      Tak, ohyda to mało powiedziane. Zastanawiałem się i założę wątek na temat.
    • motocyklista175 Re: Rydzyk pyta, ja odpowiadam 08.12.20, 10:34
      ''" czy on naprawdę jest tak prymitywny, by sądzić że seweryn tą bzdurę przełknie?"
      Pisi seweryn przełknie, pierdnie, i poprosi na kolanach o więcej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka