strajker 27.10.04, 18:37 Słyszeliście to?:-) "Kulczyk jest chory, wyjechał do Stanów i niewiadomo kiedy wróci." ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
homosovieticus Kulczyk zachorował i na leczenie wyjechał 27.10.04, 18:41 strajker napisał: > Słyszeliście to?:-) > "Kulczyk jest chory, wyjechał do Stanów i niewiadomo kiedy wróci." > > ciekawe Wyjechał podleczyć skołatane nerwy Kwacha i swoje. Każdy by tak zrobił gdyby znał "odpowiednich lekarzy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mojave Trzymaj się Kulczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:50 Trzymaj się Kulczyk, nie daj się kundlom obsrańcom!!! Jesteśmy z Tobą!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus pisneła myszka biała 27.10.04, 19:00 Gość portalu: Mojave napisał(a): > Trzymaj się Kulczyk, nie daj się kundlom obsrańcom!!! Jesteśmy z Tobą!!!!!!! Teraz już jest spokojny. A takim poparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
major.major.major odciski palców pobierali i zakulczykowali 27.10.04, 21:50 musimy wystąpić do tych reaganów, żeby nam doktora oddali Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Stoi i......płacze 27.10.04, 22:03 major.major.major napisał: > musimy wystąpić do tych reaganów, żeby nam doktora oddali Wszystkie drogi prowadzą do ...Moskwy. Kto widział Kulczyka w Ameryce. A do mnie dzwonił J23 i mówił,ze Kulczyk pod mauzoleum Lenina stoi i ..płacze. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Stoi i......płacze 27.10.04, 22:17 homosovieticus napisał: > major.major.major napisał: > > > musimy wystąpić do tych reaganów, żeby nam doktora oddali > Wszystkie drogi prowadzą do ...Moskwy. > Kto widział Kulczyka w Ameryce. > A do mnie dzwonił J23 i mówił,ze Kulczyk pod mauzoleum Lenina stoi i ..płacze. :))) W TVN24 Aumiller mówił, że się stawi - dowiezie go odrzutowiec:) A ja nie jestem taka pewna, bo może odczeka na obczyźnie aż się sprawa przedawni a on i tak mało bywa w kraju. Najwyżej minister Dąbrowski wynajdzie sobie powody do odwiedzania USA. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Stoi i......płacze Kap kap lecą łzy 27.10.04, 22:31 basia.basia napisała: > homosovieticus napisał: > > > major.major.major napisał: > > > > > musimy wystąpić do tych reaganów, żeby nam doktora oddali > > Wszystkie drogi prowadzą do ...Moskwy. > > Kto widział Kulczyka w Ameryce. > > A do mnie dzwonił J23 i mówił,ze Kulczyk pod mauzoleum Lenina stoi i ..pł > acze. > > :))) > > W TVN24 Aumiller mówił, że się stawi - dowiezie go odrzutowiec:) > A ja nie jestem taka pewna, bo może odczeka na obczyźnie aż się > sprawa przedawni a on i tak mało bywa w kraju. Najwyżej minister > Dąbrowski wynajdzie sobie powody do odwiedzania USA. A tak między Bogiem a prawdą, to w którym miejscu (z tych znanych obecnie) felczer prawo naruszył. Kazali robić biznesy to robił, jak umiał. Kasą się dzielił, jak umiał.I głupi był, bo nie pamiętał,że nawet Kuklińskiego ktoś z PRL-u potrafił wywieżć.Polegnie medialnie w obronie Kwacha.Moim zdaniem bezskutecznie.Skrecamy teraz w Prawo i prawo.Kapitalizmu poważnego, inaczej nie da się zbudować, w regionie europejskim, Polską zwanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kulczyk zachorował i... zwiał do Stanów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 22:52 Chce być importowany. To biznesmen przecież. A Kwach też już pewnie ma nawroty choroby nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Kulczyk zachorował i... zwiał do Stanów :-) IP: *.gdynia.mm.pl 27.10.04, 22:56 nie ma felczera od biznesu w Stanach.jezd albo w stajni u gzowatego albo na Pietuszkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kulczyk zachorował i... zwiał do Stanów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 23:06 Przechodzi rehabilitację-zalecono mu ruch, więc z Ałganowem w tenisa pogrywa. Kwach stracił partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kulczyk zachorował i... zwiał do Stanów :-) 27.10.04, 23:11 Gość portalu: t1s napisał(a): > Przechodzi rehabilitację-zalecono mu ruch, więc z Ałganowem w tenisa pogrywa. > Kwach stracił partnera. Ale HONOR i SŁAWĘ zyskał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kulczyk zachorował i... zwiał do Stanów :-) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 23:15 SŁAWĘ zyskał Dlatego bilety na jego koncert przed kś rozchodzą się jak świeże bułeczki. Cały lud czeka na transmisję. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Kulczyk zachorował i... zwiał do Stanów :-) 27.10.04, 23:23 Gość portalu: t1s napisał(a): > SŁAWĘ zyskał > > Dlatego bilety na jego koncert przed kś rozchodzą się jak świeże bułeczki. Cały > > lud czeka na transmisję. CNN podobno wykupioła prawa i do Stanów via ..kabel poleci.Chiny też się szykują.Będzie luda przed telewizorem jak nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piessek Re: Kulczyk zachorował i... nigdzie nie zwiał! IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 27.10.04, 23:12 Doktor ma w Stanach swoje biuro i ze trzy posiadłości, wię c po prostu udał się do siebie. A czy chory czy nie? Jeśli jest choć trochę normalny , to miał prawo się rozchorować, przecież te wszystkie sprawy miały byc schowane pod korcem! A wylazły i snuja jak coraz gorszy smród za piechotą... Odpowiedz Link Zgłoś