10.01.21, 13:16
Ludzie organizują zbiórki pieniędzy b y ratować dzieci, a Zerro, przekazuje kasę dla oszusta z Torunia idiota, to określenie jego brata, Gliński przekazuje Rydzykowi 20 mln zł, czy nie można podać tych złodziei do sądu za wyrzucanie pieniędzy do śmieci?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Dlaczego? 10.01.21, 13:55
      >Dlaczego?

Och, Czandro, najtężsi filozofowie zadają to pytanie od 5.000 lat...
      • lumpior Re: Dlaczego? 10.01.21, 14:39
        Głosy przy urnie wyborczej kosztują,ale dają władzę,a władza daje kasę.Amen.
    • j-k Propagandowa dziecinada i chandra 10.01.21, 14:02
      czandra3 napisac chcialł:
      czy nie można podać tych z PiSu do sądu za wyrzucanie pieniędzy do śmieci?

nie - bo to PiS do 2023 ma wladze

i to on zbiera i dzieli pieniadze.

cos pomoglem ?
    • m.c.hrabia Re: Dlaczego? 10.01.21, 14:33
      szambiarka wyczyściła ci wątek
      • czandra3 Re: Dlaczego? 10.01.21, 15:17
        Nie do końca, jest jeszcze jeden esbek, któremu wydaje się że jest nad wyraz zabawny.
        • j-k Dlatego? 12.01.21, 19:21
          czandra3 napisał:
          > Nie do końca, jest jeszcze jeden esbek,
          któremu wydaje się że jest nad wyraz zabawny.

a co z UBekami ?
    • taniarada Re: Dlaczego? 10.01.21, 16:04
      Dlatego .Założona przez Tadeusza Rydzyka Fundacja Lux Veritatis do 2023 roku dostanie miliony złotych na prowadzenie Centrum Ochrony Praw Chrześcijan. Pieniądze wyłoży Fundusz Sprawiedliwości, nadzorowany przez min. Ziobrę. Fundusz miał wspierać ofiary przestępstw, a finansowane są z niego m.in. audycje TV Trwam.Wszystko kosztuje .A Tadzio Rydzyk to ikona chrześcijaństwa .Działania Centrum w latach 2000-2023 wyceniła na ponad 7 mln złotych. Ale nie wiadomo, ile dokładnie dostała z państwowego funduszu. Rydzyk chroni chrześcijan
      Jak czytamy na stronie projektu, misją tworzonego Centrum Ochrony Praw Chrześcijan jest ochrona praw chrześcijan oraz przeciwdziałanie przyczynom prześladowania ze względu na przynależność wyznaniową.
      Jako główne cele twórcy wskazują:
      informowanie, edukowanie i upowszechnianie wiedzy między innymi za pomocą audycji telewizyjnych, kampanii społecznych, publikacji, prelekcji, dyskusji i szkoleń;
      udzielanie bezpłatnej pomocy prawnej i porad obywatelskich;
      prowadzenie badań na temat prześladowań chrześcijan w Polsce i na świecie.
      Na razie działa strona internetowa centrum, a od maja profil na Facebooku. Twórcy publikują tam głównie trzy rodzaje treści: prezentacje państw, w których prześladuje się chrześcijan (na podstawie Światowego Indeksu Prześladowań), artykuły prawicowych mediów o zagrożeniach ze strony ideologii LGBT oraz wpisy o atakach na kościoły i duchownych na świecie i w Polsce. Ataki w Polsce to np. zatknięcie tęczowej flagi na pomniku Chrystusa przed Kościołem św. Krzyża w Warszawie i tęczowa aureola Matki Boskiej.Boże chroń Rydzyka i Kaczyńskiego .Póki oni żyją to walka z niewiernymi ma sens .Amen.Myślę ży wyjaśniłem.
      • adam.eu Re: Dlaczego? 12.01.21, 18:54
        OK, widzisz jakieś zagrożenia, że w szczególnie w Polsce trzeba wydawać 2 mln zł dla RYDZYKA w celu obrony chrześcijan? Wszak "polscy narodowi patrioci" za darmo zrobią o wiele więcej!!! A skąd te pieniądze idą? Ja mam przykładać się do Twojej obrony chrześcijan? LGBT atakuje kościoły i jaką broń przeciwko tym atakom kupisz? Jakie widzisz uzasadnienie takiego źródła finasowania ......... obrony duchownych "przed atakującymi dziećmi"? Czy również pójdzie kasa na obronę duchownych, którzy zaspakajali swoje potrzeby seksualne w tym te kojarzone z LGBT?

Mówiąc wprost, pieniądze potrzebne główne dla urabiania opinii publicznej w celu utrzymania władzy i dalszego finasowania poczynań Rydzyka. Zapewne nie ja powinien Cię pouczać, ale czytasz czasem Biblię i zastanawiasz się na przeczytanym tekstem? Ty czasem na forum grzmisz na niewiernych, ale jakie obrazy z Biblii stają Ci wtedy przed oczami? Czy są jakieś słowa w Biblii wzywające do obchody Świąt Bożego Narodzenia? A Ty przypisujesz je tylko Chrześcijanom i bezbożników byś w tym czasie pewnie do pracy pogonił, przynajmniej z innego Twojego wpisu na forum taki wniosek można wysnuć.

Jeżeli jesteś naprawdę wierzący, to zreflektuj się trochę, Będąc w szkole podstawowej wierzyłem nie tylko w Boga, ale i w uczciwość KK, uczciwość księży, w to, że oni chcą zbawienia ludzi po ich śmierci.
      • topiramax a najlepiej 13.01.21, 10:03
        Taniarada napisał:
        .Boże chroń Rydzyka i Kaczyńskiego .Póki oni ż
        > yją to walka z niewiernymi ma sens .Amen.Myślę ży wyjaśniłem.
        O tak, chroń. Najlepiej zabierz ich do siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka