Dodaj do ulubionych

NIK Bananasia o Zerro i MS

16.01.21, 10:53
Z raportu NIK wynika, że nie ma dowodu, by projekty informatyczne mające poprawić funkcjonowanie wymiaru sprawiedliwości, rzeczywiście do tego doprowadziły. Średni czas postępowań w sądach znacznie się wydłużył, a sam proces losowania spraw nie jest transparentny To już robi się nudne, za chwycą te tłuki, to spieprzą, aż niedobrze się robi, i te matoły rządzą krajem średniej wielkości, ileż to lat zajmie wyjebanie tych baranów ze stanowisk, które im się należały, im i ich pociotkom, mamusiom, tatkom, wujkom, ciotkom i sąsiadom.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26691847,nik-bezlitosny-wobec-reformy-ziobry-majacej-usprawnic-prace.html
Obserwuj wątek
    • yoma Re: NIK Bananasia o Zerro i MS 16.01.21, 13:34
      35
      • czandra3 Re: NIK Bananasia o Zerro i MS 16.01.21, 14:30
        Dotrwam, k..wa, zacisnę zęby, o ile mi jakieś zostaną, dotrwam, o chodziku będę popylał, a dotrwam. Jak zobaczę że tego łajna już nie ma, mogę spokojnie odstawić chodzik.
        • yoma Re: NIK Bananasia o Zerro i MS 16.01.21, 14:32
          Wspieram, kwa, będzie wieść ślepa kulawego, a dotrwamy 👊
    • edico Re: NIK Bananasia o Zerro i MS 16.01.21, 14:06
      NIK Bananasia potwierdził tylko to, o czym wiadomo by…o od dawna. Zadaniem NIK jest kontrola i zapobieganie nieprawidłowościom a nie ich potwierdzanie. Kolejna para w gwizdek nie mająca żadnego znaczenie dla obecnej sytuacji.
      • horpyna4 Re: NIK Bananasia o Zerro i MS 16.01.21, 14:47
        Myślę, że chodzi o coś zupełnie innego. To takie podszczypywanie przez Banasia, żeby przypomnieć, kto tu ma kwity i jakie informacje może dawkować... czyli burdeltata rządzi krajem.
        • edico Re: NIK Bananasia o Zerro i MS 16.01.21, 16:31
          Polityka kwitów na własny użytek stała się ostoją bytu pisich nominantów/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka