monia34516 30.07.11, 13:31 Chciałabym nauczyć sie robić breloczki z filofonów ( długich żyłek ) , ale ma pytanie Ile zajeło wam opanowanie techniki robienia tych ozdób ? Czy trudno się nauczyć ? PROSZĘ O POMOC ! !!!!!!!!! ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
estera102 Re: filofuny 30.07.11, 13:42 robiłam to kiedyś w podstawówce. umiałam ( nie wiem czy nadal umiem) te najprostsze a nauczenie zajęło mi bardzo mało czasu to proste . p.s : myślałam że już dawno się tego nie robi xd Odpowiedz Link Zgłoś
verrley Re: filofuny 30.07.11, 13:47 Robiłam do w drugiej klasie podstawówki. To nie takie trudne do zrobienia. ^^ Szybko załapałam. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: filofuny 30.07.11, 13:58 to jest cholernie latwe robie to od predszkola-,- wystrcz zlapac odpowiednie zylki i przewlec przez dobre 'uszko' ktore robi sie z drugiej zylki Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Spokojnie.. 30.07.11, 15:00 To bardzo łatwe Ja to opanowałam już pierwszego dnia xD Odpowiedz Link Zgłoś