Dodaj do ulubionych

Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo programu 50

20.02.21, 19:54
Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo programu 500 plus przestały rodzić. Nakazał więc swoim podwładnym opracować nowy program demograficzny

Nastympne pińcet?
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:04
      Polki maja w doooopie tego geja!!!
      • kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:08
        Mają w tym Instytucie Pisowskim łapać Poli i gwałcić?
        Wtedy będą musiały rodzić bo zakaz przerywania ciąży z gwałtu.
        Na masową skalę pisowskie gwałty?
        >
      • taniarada Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 06:31
        szwampuch58 napisał:

> Polki maja w doooopie tego geja!!!
        >
        Ciebie też bufonie.
    • kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:05
      Powołają nowy urząd pisowski - Instytutu na rzecz Rodziny i Demografii.
      To właśnie Instytut ma zachęcać Polski do rodzenia dzieci

- Oczywiście potem można stworzyć jeszcze kolejnych pięć instytutów i pełnomocników, - w ramach programu nieudolnego rządu pisowskiego - Rodzina na Swoim
    • bardzo.cicho Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:07
      Sądził, że da się ludzi zmanipulować kasą.
      • szwampuch58 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:21
        Da sie ale trzeba miec kase i umietnosci
        • kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:33
          szwampuch58 napisał:

> Da sie ale trzeba miec kase i umietnosci

A tych - Kaczyńskiemu, że tak napiszę - nie staje!
          To przecież oczywista oczywistość.
          Bo skąd niby u Kaczyńskiego taka nienawiść do kobiet?
          >
      • adria231 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:28
        Kaczyński nie wie, że 500+ w jego wydaniu wspomaga tylko patologię. Ta kwota powinna być w formie ulgi podatkowej dla rodziny.
        Rodzna potrzebuje taniego dostępu do przedszkola i do żłobka.
        Potrzebuje mieszkania do wynajęcia z opcją wykupu po wielu latach użytkowania.
        Władza zatrudnia jakieś osoby , które niby zajmują się rodziną, powinny wiedzieć, co rodzinie jest potrzebne.
        Samo 500zł ,to akurat na butelkę alkoholu dziennie dla ojca rodziny. Czy chodzi o to, by pieniądze z kupna alkoholu z powrotem wróciły do budżetu?
        • buldog2 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 21:59
          Być może nie zdawał sobie z tego sprawy w 2015, ale nie dziś. On to wie, ale chodzi mu o to, by kupić menelstwo i żeby jak największa część pieniędzy poszła na przelew i wróciła do PISich. Żeby PISi mieli drogie samochody, rezydencje, nagrody - wszystko co sienależy.
          • szwampuch58 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 22:14
            Buldog bredzisz,kurdupel kasy nie potrzebuje ,ten stary gej zyje w Matrix
        • sverir Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 18:31
          "Kaczyński nie wie, że 500+ w jego wydaniu wspomaga tylko patologię"

Obrażasz tym stwierdzeniem ludzi. Ale poza tym masz rację, że bardziej niż te 500+ przydałyby się kompleksowe działania związane z dostępem do opieki żłobkowej, zdrowotnej, przedszkolnej, do mieszkań, sprawnej komunikacji itd. Tylko że 500+ nie był ani projektem pronatalistycznym (inaczej autorzy nie cieszyliby się z samej liczby złożonych wniosków), ani socjalnym (wówczas byłaby granica dochodu). Od początku chodziło o sypnięcie kasą na zdobycie głosów obywateli. Potrzeby rodziny naprawdę tutaj nie miały znaczenia.
    • kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 21:56
      Masowe gwałty a potem przypilnować aby nie przerywały?
      Jakieś komisje, Trójki Pisowsko-Katolickie?
      • dunajec1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 22:53
        Jeszcze zeby jakas premie od gwaltu dostac...
        • adria231 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 06:19
          Może dlatego w Polsce tylko niewielka część gwałtów jest ukarana......
    • j-k jestes wściekła, że 1000+ ci za malo ? 21.02.21, 06:29
      zrob bllizniaki - i masz dotacje 1000+ na zyczenie.
      • taniarada Re: jestes wściekła, że 1000+ ci za malo ? 21.02.21, 06:32
        j-k napisał:

> zrob bllizniaki - i masz dotacje 1000+ na zyczenie.
        To stare dziady pokomunistyczne jęczące nad swoim losem.
        • motocyklista175 Re: jestes wściekła, że 1000+ ci za malo ? 21.02.21, 13:26
          Jeden już nie jęczy, bo na Wawelu.....
    • m.c.hrabia Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 07:08
      Najmniej Polaków się rodzi najwięcej umiera, efekt rządów psychopaty zżoliborskiego.
      • bardzo.cicho Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 07:39
        Do tego przyspieszona ateizacja społeczeństwa.

Ostatnio koleżanka mi się tłumaczyła, czemu wysyła dziecko do komunii, choć o to nie prosiłam, tylko na jej pytanie, kiedy mój syn ma pierwszą komunię świętą, odpowiedziałam, że nie ma wcale. A jeszcze kilka lat temu pewnie wzbudziłabym zgorszenie ignorancją KK.

• taniarada No i ? 21.02.21, 17:55
          bardzo.cicho napisał(a):

> Do tego przyspieszona ateizacja społeczeństwa.
          >
          > Ostatnio koleżanka mi się tłumaczyła, czemu wysyła dziecko do komunii, choć o t
          > o nie prosiłam, tylko na jej pytanie, kiedy mój syn ma pierwszą komunię świętą,
          > odpowiedziałam, że nie ma wcale. A jeszcze kilka lat temu pewnie wzbudziłabym
          > zgorszenie ignorancją KK.
          >
          > Każdy sobie rzepkę skrobie.Jesteś młoda.Przyjdzie starość oraz trwoga to Boga.Taką ci laurkę Bóg wystawi na koniec.Amen.
          >
          • bardzo.cicho Re: No i ? 21.02.21, 19:47
            Jestem po 40. Nie jestem młoda. To po pierwsze. A po drugie, to jaka trwoga? Czego mam się bać? Że umrę? I co z tego? Życie na ziemi jest przereklamowane jakby tak zacząć sobie więcej uświadamiać.

• taniarada Re: No i ? 21.02.21, 22:07
              bardzo.cicho napisał(a):

> Jestem po 40. Nie jestem młoda. To po pierwsze. A po drugie, to jaka trwoga? Cz
              > ego mam się bać? Że umrę? I co z tego? Życie na ziemi jest przereklamowane jakb
              > y tak zacząć sobie więcej uświadamiać.
              >
              Będziesz miała złotą kartę do najlepszego kotła moja miła
              • bardzo.cicho Re: No i ? 21.02.21, 22:36
                Sądzisz, że bóg jest tak próżny, że go wkurza, że przed nim nie klęczę?
                • adria231 Re: No i ? 22.02.21, 05:14
                  Najleposze kotły już zajęte przez dymera i jego braci w pedofilii. Łaskawie nie zacznę wymieniać ich z imienia....
            • obrotowy zycie to tak... 22.02.21, 05:24
              bardzo.cicho napisał(a):
              Życie na ziemi jest przereklamowane

zgoda.

- ale seks to absolutnie nie.
    • dbender Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 11:49
      kawa_poranna1 napisała:

> Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo programu 500 plus przestały rodzić. Naka
      > zał więc swoim podwładnym opracować nowy program demograficzny
      >
      > Nastympne pińcet?

Jakiś link?
    • zwariowanycyklista Niech s da przykład jak się rozmnażac 21.02.21, 12:30
      Najlepiej z panną Krysią P.
      • bpos Re: Niech s da przykład jak się rozmnażac 21.02.21, 13:34
        zwariowanycyklista napisał:

> Najlepiej z panną Krysią P.
        >
        Daj spokój. Obiad niedzielny zaraz, a Ty takie rzeczy!
    • edico Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 13:45
      Czyli nowy rodzinny humbuk po pisiemu.
    • edico Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 17:38
      Wścieklizna to klasyczna choroba odzwierzęca. Leczenie i profilaktyka obejmuje 3 dawki podstawowe w dniach: 0 – 7 – 21 oraz dawka przypominająca po roku. Okres ochronny szczepienia to ok. 3 lata.
    • kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 22.02.21, 07:06
      Jak nie wiesz, co masz zrobić, powołaj komisje.
      Jak powołałeś już komisję i pogrążasz się dalej w czarnej Dudzie, powołaj Instytut.
      Lepiej brzmi - prawie jak rozwiązanie problemu.
      TVP to sprzeda.
      Ciemny Lud kupi. Spoko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka