kawa_poranna1 20.02.21, 19:54 Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo programu 500 plus przestały rodzić. Nakazał więc swoim podwładnym opracować nowy program demograficzny Nastympne pińcet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:04 Polki maja w doooopie tego geja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:08 Mają w tym Instytucie Pisowskim łapać Poli i gwałcić? Wtedy będą musiały rodzić bo zakaz przerywania ciąży z gwałtu. Na masową skalę pisowskie gwałty? > Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 06:31 szwampuch58 napisał: > Polki maja w doooopie tego geja!!! > Ciebie też bufonie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:05 Powołają nowy urząd pisowski - Instytutu na rzecz Rodziny i Demografii. To właśnie Instytut ma zachęcać Polski do rodzenia dzieci - Oczywiście potem można stworzyć jeszcze kolejnych pięć instytutów i pełnomocników, - w ramach programu nieudolnego rządu pisowskiego - Rodzina na Swoim Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:07 Sądził, że da się ludzi zmanipulować kasą. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:21 Da sie ale trzeba miec kase i umietnosci Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:33 szwampuch58 napisał: > Da sie ale trzeba miec kase i umietnosci A tych - Kaczyńskiemu, że tak napiszę - nie staje! To przecież oczywista oczywistość. Bo skąd niby u Kaczyńskiego taka nienawiść do kobiet? > Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 20:28 Kaczyński nie wie, że 500+ w jego wydaniu wspomaga tylko patologię. Ta kwota powinna być w formie ulgi podatkowej dla rodziny. Rodzna potrzebuje taniego dostępu do przedszkola i do żłobka. Potrzebuje mieszkania do wynajęcia z opcją wykupu po wielu latach użytkowania. Władza zatrudnia jakieś osoby , które niby zajmują się rodziną, powinny wiedzieć, co rodzinie jest potrzebne. Samo 500zł ,to akurat na butelkę alkoholu dziennie dla ojca rodziny. Czy chodzi o to, by pieniądze z kupna alkoholu z powrotem wróciły do budżetu? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 21:59 Być może nie zdawał sobie z tego sprawy w 2015, ale nie dziś. On to wie, ale chodzi mu o to, by kupić menelstwo i żeby jak największa część pieniędzy poszła na przelew i wróciła do PISich. Żeby PISi mieli drogie samochody, rezydencje, nagrody - wszystko co sienależy. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 22:14 Buldog bredzisz,kurdupel kasy nie potrzebuje ,ten stary gej zyje w Matrix Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 18:31 "Kaczyński nie wie, że 500+ w jego wydaniu wspomaga tylko patologię" Obrażasz tym stwierdzeniem ludzi. Ale poza tym masz rację, że bardziej niż te 500+ przydałyby się kompleksowe działania związane z dostępem do opieki żłobkowej, zdrowotnej, przedszkolnej, do mieszkań, sprawnej komunikacji itd. Tylko że 500+ nie był ani projektem pronatalistycznym (inaczej autorzy nie cieszyliby się z samej liczby złożonych wniosków), ani socjalnym (wówczas byłaby granica dochodu). Od początku chodziło o sypnięcie kasą na zdobycie głosów obywateli. Potrzeby rodziny naprawdę tutaj nie miały znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 21:56 Masowe gwałty a potem przypilnować aby nie przerywały? Jakieś komisje, Trójki Pisowsko-Katolickie? Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 20.02.21, 22:53 Jeszcze zeby jakas premie od gwaltu dostac... Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 06:19 Może dlatego w Polsce tylko niewielka część gwałtów jest ukarana...... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jestes wściekła, że 1000+ ci za malo ? 21.02.21, 06:29 zrob bllizniaki - i masz dotacje 1000+ na zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: jestes wściekła, że 1000+ ci za malo ? 21.02.21, 06:32 j-k napisał: > zrob bllizniaki - i masz dotacje 1000+ na zyczenie. To stare dziady pokomunistyczne jęczące nad swoim losem. Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: jestes wściekła, że 1000+ ci za malo ? 21.02.21, 13:26 Jeden już nie jęczy, bo na Wawelu..... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 07:08 Najmniej Polaków się rodzi najwięcej umiera, efekt rządów psychopaty zżoliborskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 07:39 Do tego przyspieszona ateizacja społeczeństwa. Ostatnio koleżanka mi się tłumaczyła, czemu wysyła dziecko do komunii, choć o to nie prosiłam, tylko na jej pytanie, kiedy mój syn ma pierwszą komunię świętą, odpowiedziałam, że nie ma wcale. A jeszcze kilka lat temu pewnie wzbudziłabym zgorszenie ignorancją KK. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada No i ? 21.02.21, 17:55 bardzo.cicho napisał(a): > Do tego przyspieszona ateizacja społeczeństwa. > > Ostatnio koleżanka mi się tłumaczyła, czemu wysyła dziecko do komunii, choć o t > o nie prosiłam, tylko na jej pytanie, kiedy mój syn ma pierwszą komunię świętą, > odpowiedziałam, że nie ma wcale. A jeszcze kilka lat temu pewnie wzbudziłabym > zgorszenie ignorancją KK. > > Każdy sobie rzepkę skrobie.Jesteś młoda.Przyjdzie starość oraz trwoga to Boga.Taką ci laurkę Bóg wystawi na koniec.Amen. > Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: No i ? 21.02.21, 19:47 Jestem po 40. Nie jestem młoda. To po pierwsze. A po drugie, to jaka trwoga? Czego mam się bać? Że umrę? I co z tego? Życie na ziemi jest przereklamowane jakby tak zacząć sobie więcej uświadamiać. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: No i ? 21.02.21, 22:07 bardzo.cicho napisał(a): > Jestem po 40. Nie jestem młoda. To po pierwsze. A po drugie, to jaka trwoga? Cz > ego mam się bać? Że umrę? I co z tego? Życie na ziemi jest przereklamowane jakb > y tak zacząć sobie więcej uświadamiać. > Będziesz miała złotą kartę do najlepszego kotła moja miła Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: No i ? 21.02.21, 22:36 Sądzisz, że bóg jest tak próżny, że go wkurza, że przed nim nie klęczę? Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: No i ? 22.02.21, 05:14 Najleposze kotły już zajęte przez dymera i jego braci w pedofilii. Łaskawie nie zacznę wymieniać ich z imienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zycie to tak... 22.02.21, 05:24 bardzo.cicho napisał(a): Życie na ziemi jest przereklamowane zgoda. - ale seks to absolutnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 11:49 kawa_poranna1 napisała: > Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo programu 500 plus przestały rodzić. Naka > zał więc swoim podwładnym opracować nowy program demograficzny > > Nastympne pińcet? Jakiś link? Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowanycyklista Niech s da przykład jak się rozmnażac 21.02.21, 12:30 Najlepiej z panną Krysią P. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Niech s da przykład jak się rozmnażac 21.02.21, 13:34 zwariowanycyklista napisał: > Najlepiej z panną Krysią P. > Daj spokój. Obiad niedzielny zaraz, a Ty takie rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 13:45 Czyli nowy rodzinny humbuk po pisiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 21.02.21, 17:38 Wścieklizna to klasyczna choroba odzwierzęca. Leczenie i profilaktyka obejmuje 3 dawki podstawowe w dniach: 0 – 7 – 21 oraz dawka przypominająca po roku. Okres ochronny szczepienia to ok. 3 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kaczyński jest wściekły, że Polki mimo progra 22.02.21, 07:06 Jak nie wiesz, co masz zrobić, powołaj komisje. Jak powołałeś już komisję i pogrążasz się dalej w czarnej Dudzie, powołaj Instytut. Lepiej brzmi - prawie jak rozwiązanie problemu. TVP to sprzeda. Ciemny Lud kupi. Spoko! Odpowiedz Link Zgłoś