Dodaj do ulubionych

Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom

26.02.21, 13:53
Program Polsatu był moim ulubionym. Do czasu....
Ostatnio zęby mnie bolą , gdy oglądam pełne kłamstw pisie reklamy " rządowej tarczy antykryzysowej", z której korzystają polscy hotelarze i restauratorzy( pieniądze na koncie po dwóch dniach od podania). Mam przyjaciół, którzy prowadzą te biznesy. Są na skraju bankructwa i żadnej pomocy nie dostali.
Może nowi właściciele nie będą tych pisich kłamstw umieszczać.
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 13:59
      Nikt nie sprzedaje Polsatu. Cyfrowy Polsat sprzeda udziały Polkomtel Infrastruktura:
      www.money.pl/gielda/cyfrowy-polsat-i-plus-zarobia-7-mld-zl-sprzedaja-spolke-hiszpanom-6612333208853440a.html
    • no-popis Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 14:09
      adria231 napisała:

> Program Polsatu był moim ulubionym. Do czasu....
      > Ostatnio zęby mnie bolą , gdy oglądam pełne kłamstw pisie reklamy " rządowej
      > tarczy antykryzysowej", z której korzystają polscy hotelarze i restauratorzy
      > ( pieniądze na koncie po dwóch dniach od podania). Mam przyjaciół, którzy pro
      > wadzą te biznesy. Są na skraju bankructwa i żadnej pomocy nie dostali.
      > Może nowi właściciele nie będą tych pisich kłamstw umieszczać.
      Pamiętam bitwę o częstotliwość w Krajowej Radzie. Wałęsa obstawiał Mariana Terleckiego, za którym byli bodaj Francuzi a Solorz był sam. Wałęsa został postawiony do kąta przez Markiewicza, którego póżniej hejtował i odwoływał z czego się tylko dało przy byle okazji aby zemścić się za decyzję Krajowej Rady i Markiewicza na niekorzyść oblubieńca Wałęsy.
      Wspaniały kawałek historii. Zygmunt z wystartował z kasą własną ale w większości pożyczył od Przywieczerskiego chyba z Uniwersalu. Wtedy nie był taki "gruby". Spotykałem sie z nim w Międzyzdrojach gdzie przyjeżdżał z rodzinką zwykłym białym combi Taurusem. Póżniej miał ten dług nawet przeterminowany. Przywieczerski próbował namówić Andrzeja i Staszka z Elektrimu na kupno długu itd itp pasjonujące historie , ciekawe czasy początków kapitalizmu w Polsce. Żaden przygłupi troll , żaden ograniczony Cenzor POlityczny, nie zabierze mi tych historii, które miałem okazję przeżyć :)
      Polsat w sensie biznesowym dzisiaj nic nie znaczy w imperium Zygmunta Solorza.
      • peace2u Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 14:51
        Walesa popieral Polonie 1 Nicoli Grauso.
        Markiewicz wybral Polsat w ktorym pozniej znalazl swoje miejsce antenowe
        Obie stacje to byly kichy jakich malo
        • peace2u Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 14:59
          to bylo o jedyna koncesje ogolnopolska.
          Potem popieral koncesje dla kodowanego przez wiekszosc czasu (oprocz kilku godzinnych rozkodowanych okienek) francuskiego Canal+
        • no-popis Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 18:05
          peace2u napisał(a):

> Walesa popieral Polonie 1 Nicoli Grauso.
          > Markiewicz wybral Polsat w ktorym pozniej znalazl swoje miejsce antenowe
          > Obie stacje to byly kichy jakich malo
          To było później. Wcześniej zdecydowanie wspiera Terleckiego. GRAUSO szybko zblatowal się z Czarzastymi i Kwiatkowskimi później.
      • eiran Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 27.02.21, 21:18
        Zygmunt do dzisiaj jest mile widzianym gościem u ludzikowa. Chłopaki lubią razem pohalsowac na yachcie, a wieczorem wspólnie spożywają kubełki z zamrożonym szampanem w kostkach (bo ludzikow w swojej świnoujskiej restauracji mrozi szampana na wizyty swoich ulubionych gości, takich jak Zygmunt, do niedawna Olek Doba, a wcześniej jeszcze Sławek Mrożek. To były imprezy....
        • adria231 Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 03.03.21, 12:13
          Restauracje , które na w.w. reklamach umieszczonych w Polsacie i w wielu innych miejscach protestują pko kłamstwie zawartym w tych reklamach. Nie dostały takiej pomocy od rządu, jakie zawarto w reklamach.
          Pisiarni już nie wystarczą codzinne monologi matołusza na temat, jaki ten rząd wspaniały...

Krótko : Posat umieszcza kłamliwe treści w reklamach( myślę, że zostaje wprowadzany w błąd)
          • yoma Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 03.03.21, 18:25
            Nadawca za treść reklam nie odpowiada. Niech nie protestują, tylko pozwą matołusza.
    • szwampuch58 Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 14:29
      Rekordzista w nadawaniu reklam,tym jest Polsatu,bije w tym nawet Qwizje
      • pies.na.czarnych Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 14:33
        Spotykałem sie z nim w Międzyzdrojach gdzie przyjeżdżał z rodzinką :)

Tajne spotkanie na ludzikowym jachcie
        • m.c.hrabia Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 14:46
          mitoman chce przebić matołusza
        • yoma Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 27.02.21, 20:24
          Yachcie!
    • szwampuch58 Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 16:46
      dziennikzachodni.pl/trzecia-fala-koronawirusa-swiat-pyta-polski-rzad-o-recepte-na-sukces-memy-kolejne-obostrzenia-i-zycie-z-koronawirusem-okiem/ga/c1-15463526/zd/48189540
    • comeaculpa Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 26.02.21, 18:12
      Bzdurny tytuł, nikt nikomu Polsatu nie sprzedaje.
      • yoma Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 27.02.21, 20:25
        Ale wątek dobry, bo pokazuje, jak lud jest łatwowierny.
        • szwampuch58 Re: Solorz sprzedaje Polsat Hiszpanom 27.02.21, 21:13
          The Masked Singer....Kto kupi ten koreanski szajs, Polsat,TVN,Qwizja???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka