Dodaj do ulubionych

Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Polska

06.03.22, 14:25
Spokojna wyważona rozmowa. Bez niepotrzebnych emocji, bez podżegających do wojny haseł, bez rusofobii.

www.facebook.com/donaldtusk/videos/534552957891361
Obserwuj wątek
    • boblebowsky Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:36
      Bo jak wiadomo, cała reszta podżega do wojny z Rosją i pała rządzą krwawej zemsty na Putinie, który broni tylko Europy przed ukraińskim nazizmem wysyłając tam swoje błękitne hełmy. Chyba nie pokręciłem, tak z grubsza brzmi wasza ruska narracja tawariszcz ?
      • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:48
        boblebowsky napisał:

> Bo jak wiadomo, cała reszta podżega do wojny z Rosją i pała rządzą krwawej zems
        > ty na Putinie, który broni tylko Europy przed ukraińskim nazizmem wysyłając tam
        > swoje błękitne hełmy. Chyba nie pokręciłem, tak z grubsza brzmi wasza ruska na
        > rracja tawariszcz ?
        >

Oczywiście!

Bo jak inaczej zrozumieć narrację tawariszcza

pies.na.czarnych napisała:

> Spokojna wyważona rozmowa. Bez niepotrzebnych emocji, bez podżegających do wojny
        > haseł, bez rusofobii.

Ale nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem. Co nie dziwi. Wciąż na prochach?
        Pies do Yomy:
        > Ty chyba dzisiaj tez na prochach jedziesz.

• yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:38
      Tusk, ty onuco :)

Bobuś, żądzą przez ż.
      • pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:45
        Warto wysłuchać. Jest nie tylko o wojnie. Dużo o dzisiejszej Polsce. Wiem, ze długie.
      • pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:49
        yoma napisała:

> Tusk, ty onuco :)
        >
        > Bobuś, żądzą przez ż.
        >

Translator mu tak napisał.:)
        • boblebowsky Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:51
          pies.na.czarnych napisała:

> yoma napisała:
          >
          > > Tusk, ty onuco :)
          > >
          > > Bobuś, żądzą przez ż.
          > >
          >
          > Translator mu tak napisał.:)
          >
          >

No, z ruskiego:))
    • pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:04
      Prowadzący rozmowę:
      - "Będziemy bić się o Ukrainę do ostatniego Ukraińca"?
      • yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:19
        Oni będą.
        • pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:23
          To było powiedziane "My będziemy...". Trochę spieprzyłem pisząc z pamięci. Jeszcze raz polecam wysłuchanie całości.
          • yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:30
            Mam ciekawsze rzeczy do słuchania. Wyrażam pogląd: oni, Ukraińcy, będą się bić do ostatniego.
            • to1janowa Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 08.03.22, 13:18
              Raczej tak poki nie zajma Kijowa .Zolnierzy rosyjskich grzebia w dużych dolach .Nie ma sladu .Najgorsi to z wynajmu Czeczeni to bydlo gwałci kobiety. A Putin nic sobie z tego nie robi .I jeszcze sklada kobietom zyczenia .
    • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:36

– Wolę widzieć polityków PiS z flagami europejskimi. Nawet jeśli to jest fałszywe i jeśli oni grają tę rolę, to naszym celem jest, by zachowywali się tak jak najdłużej. Polska bezpieczna będzie dopiero, wtedy, gdy będzie w pełni zakorzeniona w wartościach Zachodu. Rząd PiS będzie robił wszystko, by Polska się nie integrowała z Zachodem. Polska będzie europejska, gdy PiS nie będzie w niej rządził [...] Nie można tolerować w obozach władzy "małych putinków" – uznał.

Donald Tusk mówi o tym czemu autor tego wątku sumiennie na FK zaprzecza.
      Będąc przykładną Tubą Putina.
      • yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:40
        Storima. Ja nic nie mówię. Ale pojawiłeś się znikąd, czy raczej z Częstochowy, tydzień czy dwa przed inwazją, nie jesteś w stanie napisać od siebie NIC, przeklejasz tylko, i ganiasz zawzięcie za jednym z inteligentniejszych ludzi tutaj. Przypadek?
      • dbender Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 17:09
        storima napisał:

>
        > Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Polska
        > – Wolę widzieć polityków PiS z flagami europejskimi. Nawet jeśli to jest
        > fałszywe i jeśli oni grają tę rolę, to naszym celem jest, by zachowywali się ta
        > k jak najdłużej. Polska bezpieczna będzie dopiero, wtedy, gdy będzie w pełni za
        > korzeniona w wartościach Zachodu. Rząd PiS będzie robił wszystko, by Polska się
        > nie integrowała z Zachodem. Polska będzie europejska, gdy PiS nie będzie w nie
        > j rządził [...] Nie można tolerować w obozach władzy "małych putinków" – uznał.
        >

>
        > Donald Tusk mówi o tym czemu autor tego wątku sumiennie na FK zaprzecza.
        > Będąc przykładną Tubą Putina.

Bardzo ładny tekst
        • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 18:19
          dbender napisał:

> Bardzo ładny tekst

Dziękuję Ci Dbender.
          Jak wiemy przerażająco przykre. Koszmarne. Nie do przetrawienia.
    • m.c.hrabia Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:00
      kundel putina w akcji.
      • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:10
        m.c.hrabia napisał:

> kundel putina w akcji.

Wspierany przez autrachę forum Yoma.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,173212092,173212092,Granice_kretynizmu.html?p=173298531
        • yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:27
          Ja jestem kryminalna subkultura i mnie wszystko wolno :) 🤗 Co to jest autracha? Przeklejajże porządnie!

Ponadto, język polski posługuje się deklinacją rzeczownika. Tak tylko mówię.
          • m.c.hrabia Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:35
            tak inteligentna kobieta i nie wie co to jest autracha , :) że ja czworakowy hrabia nie wiem to nic dziwnego,
            ale ty :)
            • yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:53
              No właśnie nie wiem. Częstochowa załatwiła nas oboje bez mydła. Dzięki za komplement 😜
          • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 17:07
            yoma napisała:

> Ponadto, język polski posługuje się deklinacją rzeczownika.

Nie wygarniaj innym czego samej nie czynisz Yomo.

Storimo.
            • yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 17:21
              Mnie wszystko wolno 😃
              • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 19:07
                yoma napisała:

> Mnie wszystko wolno 😃
                >

Gdyby nie wojna to uśmiechnąłbym się.

* * *

Publiczne kłamstwa, jątrzenie to nie są zalety.

Obrona hasającego tu "małego putinka", wspierającego nadgorliwie bandycki reżim Kremla,
                wypisującego brednie i sprzeczne etycznie przesłania
                (bo jak można punktować PiS, a jednocześnie wspierać Moskwę, system oparty na tych samych antydemokratycznych zasadach),
                w czasie wojny to już jest wyjątkowo nieprzyjemne.

Ale to Twój system wartości.

• niegracz Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:37
      daj se spokój z tym Tuskiem
      • m.c.hrabia Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:44
        niegracz napisał:

> daj se spokój z tym Tuskiem
        >
        tylko Antek świr
    • adalberto3 Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:53
      Jak to u przyjaciela Putina. Do trojcy brakuje tylko Merklowej.
    • storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 10.03.22, 00:08
      yoma napisała:

> ganiasz zawzięcie za jednym z inteligentniejszych ludzi tutaj.
      > Przypadek?
      >

Zastanawiające są kategorie Twego rankingu Yoma. Twego wyróżnienia "wybitności człowieka pod pseudonimem pies.na.czarnych

Najpewniej chodzi o najinteligentniejszego piewcę zbrodniarza wojennego.

Wszyscy oni rzeczywiście wybitnie wyróżniają się ganianiem po FK z peanami kacapskiej propagandy śmierci.

Występują wprost przeciw Polsce, kwestionując nasze militarne sojusze.

Nawołując do wystąpienia Polski z NATO.

Jeśli są Polakami, to jest to podjudzanie do zdrady ojczyzny.

I prawda, Pies dwoi się i troi, nie dosypia. I masz rację Yoma, pies.na.czarnychprzoduje obecnie w propagandzie "kremlowskiej inteligencji zagłady" na FK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka