pies.na.czarnych 06.03.22, 14:25 Spokojna wyważona rozmowa. Bez niepotrzebnych emocji, bez podżegających do wojny haseł, bez rusofobii. Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Polska www.facebook.com/donaldtusk/videos/534552957891361 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:36 Bo jak wiadomo, cała reszta podżega do wojny z Rosją i pała rządzą krwawej zemsty na Putinie, który broni tylko Europy przed ukraińskim nazizmem wysyłając tam swoje błękitne hełmy. Chyba nie pokręciłem, tak z grubsza brzmi wasza ruska narracja tawariszcz ? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:48 boblebowsky napisał: > Bo jak wiadomo, cała reszta podżega do wojny z Rosją i pała rządzą krwawej zems > ty na Putinie, który broni tylko Europy przed ukraińskim nazizmem wysyłając tam > swoje błękitne hełmy. Chyba nie pokręciłem, tak z grubsza brzmi wasza ruska na > rracja tawariszcz ? > Oczywiście! Bo jak inaczej zrozumieć narrację tawariszcza pies.na.czarnych napisała: > Spokojna wyważona rozmowa. Bez niepotrzebnych emocji, bez podżegających do wojny > haseł, bez rusofobii. Ale nie wszyscy potrafią czytać ze zrozumieniem. Co nie dziwi. Wciąż na prochach? Pies do Yomy: > Ty chyba dzisiaj tez na prochach jedziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:38 Tusk, ty onuco :) Bobuś, żądzą przez ż. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:45 Warto wysłuchać. Jest nie tylko o wojnie. Dużo o dzisiejszej Polsce. Wiem, ze długie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:49 yoma napisała: > Tusk, ty onuco :) > > Bobuś, żądzą przez ż. > Translator mu tak napisał.:) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 14:51 pies.na.czarnych napisała: > yoma napisała: > > > Tusk, ty onuco :) > > > > Bobuś, żądzą przez ż. > > > > Translator mu tak napisał.:) > > No, z ruskiego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:04 Prowadzący rozmowę: - "Będziemy bić się o Ukrainę do ostatniego Ukraińca"? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:19 Oni będą. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:23 To było powiedziane "My będziemy...". Trochę spieprzyłem pisząc z pamięci. Jeszcze raz polecam wysłuchanie całości. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:30 Mam ciekawsze rzeczy do słuchania. Wyrażam pogląd: oni, Ukraińcy, będą się bić do ostatniego. Odpowiedz Link Zgłoś
to1janowa Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 08.03.22, 13:18 Raczej tak poki nie zajma Kijowa .Zolnierzy rosyjskich grzebia w dużych dolach .Nie ma sladu .Najgorsi to z wynajmu Czeczeni to bydlo gwałci kobiety. A Putin nic sobie z tego nie robi .I jeszcze sklada kobietom zyczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:36 Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Polska – Wolę widzieć polityków PiS z flagami europejskimi. Nawet jeśli to jest fałszywe i jeśli oni grają tę rolę, to naszym celem jest, by zachowywali się tak jak najdłużej. Polska bezpieczna będzie dopiero, wtedy, gdy będzie w pełni zakorzeniona w wartościach Zachodu. Rząd PiS będzie robił wszystko, by Polska się nie integrowała z Zachodem. Polska będzie europejska, gdy PiS nie będzie w niej rządził [...] Nie można tolerować w obozach władzy "małych putinków" – uznał. Donald Tusk mówi o tym czemu autor tego wątku sumiennie na FK zaprzecza. Będąc przykładną Tubą Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 15:40 Storima. Ja nic nie mówię. Ale pojawiłeś się znikąd, czy raczej z Częstochowy, tydzień czy dwa przed inwazją, nie jesteś w stanie napisać od siebie NIC, przeklejasz tylko, i ganiasz zawzięcie za jednym z inteligentniejszych ludzi tutaj. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 17:09 storima napisał: > > Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Polska > – Wolę widzieć polityków PiS z flagami europejskimi. Nawet jeśli to jest > fałszywe i jeśli oni grają tę rolę, to naszym celem jest, by zachowywali się ta > k jak najdłużej. Polska bezpieczna będzie dopiero, wtedy, gdy będzie w pełni za > korzeniona w wartościach Zachodu. Rząd PiS będzie robił wszystko, by Polska się > nie integrowała z Zachodem. Polska będzie europejska, gdy PiS nie będzie w nie > j rządził [...] Nie można tolerować w obozach władzy "małych putinków" – uznał. > > > Donald Tusk mówi o tym czemu autor tego wątku sumiennie na FK zaprzecza. > Będąc przykładną Tubą Putina. Bardzo ładny tekst Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 18:19 dbender napisał: > Bardzo ładny tekst Dziękuję Ci Dbender. Jak wiemy przerażająco przykre. Koszmarne. Nie do przetrawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:00 kundel putina w akcji. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:10 m.c.hrabia napisał: > kundel putina w akcji. Wspierany przez autrachę forum Yoma. forum.gazeta.pl/forum/w,28,173212092,173212092,Granice_kretynizmu.html?p=173298531 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:27 Ja jestem kryminalna subkultura i mnie wszystko wolno :) 🤗 Co to jest autracha? Przeklejajże porządnie! Ponadto, język polski posługuje się deklinacją rzeczownika. Tak tylko mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:35 tak inteligentna kobieta i nie wie co to jest autracha , :) że ja czworakowy hrabia nie wiem to nic dziwnego, ale ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:53 No właśnie nie wiem. Częstochowa załatwiła nas oboje bez mydła. Dzięki za komplement 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 17:07 yoma napisała: > Ponadto, język polski posługuje się deklinacją rzeczownika. Nie wygarniaj innym czego samej nie czynisz Yomo. Storimo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 17:21 Mnie wszystko wolno 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 19:07 yoma napisała: > Mnie wszystko wolno 😃 > Gdyby nie wojna to uśmiechnąłbym się. * * * Publiczne kłamstwa, jątrzenie to nie są zalety. Obrona hasającego tu "małego putinka", wspierającego nadgorliwie bandycki reżim Kremla, wypisującego brednie i sprzeczne etycznie przesłania (bo jak można punktować PiS, a jednocześnie wspierać Moskwę, system oparty na tych samych antydemokratycznych zasadach), w czasie wojny to już jest wyjątkowo nieprzyjemne. Ale to Twój system wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:37 daj se spokój z tym Tuskiem Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:44 niegracz napisał: > daj se spokój z tym Tuskiem > tylko Antek świr Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 06.03.22, 16:53 Jak to u przyjaciela Putina. Do trojcy brakuje tylko Merklowej. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Donald Tusk w programie Świat_pl Newsweek Pol 10.03.22, 00:08 yoma napisała: > ganiasz zawzięcie za jednym z inteligentniejszych ludzi tutaj. > Przypadek? > Zastanawiające są kategorie Twego rankingu Yoma. Twego wyróżnienia "wybitności człowieka pod pseudonimem pies.na.czarnych Najpewniej chodzi o najinteligentniejszego piewcę zbrodniarza wojennego. Wszyscy oni rzeczywiście wybitnie wyróżniają się ganianiem po FK z peanami kacapskiej propagandy śmierci. Występują wprost przeciw Polsce, kwestionując nasze militarne sojusze. Nawołując do wystąpienia Polski z NATO. Jeśli są Polakami, to jest to podjudzanie do zdrady ojczyzny. I prawda, Pies dwoi się i troi, nie dosypia. I masz rację Yoma, pies.na.czarnychprzoduje obecnie w propagandzie "kremlowskiej inteligencji zagłady" na FK. Odpowiedz Link Zgłoś