Dodaj do ulubionych

Zdrada stanu

09.04.22, 09:21
Agnieszka Holland: "Konflikt z UE, sojusze z Orbánem i Le Pen w sytuacji wojny? To zdrada stanu."
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Zdrada stanu 09.04.22, 10:49

Po prostu pokłócenie nas z UE i Niemcami, to teraz russka racja stanu.
      Pomyśl, gdzie Polska byłaby teraz bez UE
      • dbender Re: Zdrada stanu 09.04.22, 12:50
        szwampuch58 napisał:

>
        > Po prostu pokłócenie nas z UE i Niemcami, to teraz russka racja stanu.
        > Pomyśl, gdzie Polska byłaby teraz bez UE
        >

Nie wiem, gdzie Polska by była teraz bez Unii.
    • pies.na.czarnych Re: Zdrada stanu 09.04.22, 13:34
      Jestem ciekaw jakie będą reakcje po wybraniu Le Pen na stanowisko prezydenta?
      W tej chwili Le Pen według sondaży ma zapewnioną drugą turę. Złagodziła swoje radykalne poglądy, jej obietnice są zbliżone do tych dzięki którym wygrał Orban.
      Czarno to widzę. Macron aby wygrać w drugiej turze będzie miał dużo do zrobienia. Walka z populizmem jest coraz trudniejsza zwłaszcza w dzisiejszych dniach :(((
      • boblebowsky Re: Zdrada stanu 09.04.22, 13:48
        pies.na.czarnych napisała:

> Jestem ciekaw jakie będą reakcje po wybraniu Le Pen na stanowisko prezydenta?
        > W tej chwili Le Pen według sondaży ma zapewnioną drugą turę. Złagodziła swoje r
        > adykalne poglądy, jej obietnice są zbliżone do tych dzięki którym wygrał Orban.
        > Czarno to widzę. Macron aby wygrać w drugiej turze będzie miał dużo do zrobieni
        > a. Walka z populizmem jest coraz trudniejsza zwłaszcza w dzisiejszych dniach :(
        > ((
        >

Kacapska onuca zdaje się nie odróżnia oficjalnych stosunków na poziomie dyplomatycznym od partyjnych sojuszy i sympatii. Co więcej kacapska onuca jeszcze nie tak dawno krytykowała goszczenie przez PiS i sympatyzowanie z LePen. Jak widać wojna w Ukrainie zmieniła wszystko i wymusiła podporządkowanie się swojemu panu z Kremla.
        • pies.na.czarnych Re: Zdrada stanu 09.04.22, 14:07
          Bobik czy ty naprawdę codziennie musisz wszystkim udowadniać, że dla ciebie zrozumienie prostego tekstu jest niemożliwe. Napij się czegoś mocniejszego, uspokój się i przeczytaj jeszcze raz co ja napisałem.
          Oszczerstwami swojej głupoty nie przykryjesz. Wszyscy widzą jaki jest bobik.
        • buldog2 Re: Zdrada stanu 09.04.22, 14:11
          Idź się wyśpij. Albo upij. Albo wytrzeźwiej...
      • dbender Re: Zdrada stanu 09.04.22, 15:14
        pies.na.czarnych napisała:

> Jestem ciekaw jakie będą reakcje po wybraniu Le Pen na stanowisko prezydenta?
        > W tej chwili Le Pen według sondaży ma zapewnioną drugą turę. Złagodziła swoje r
        > adykalne poglądy, jej obietnice są zbliżone do tych dzięki którym wygrał Orban.
        > Czarno to widzę. Macron aby wygrać w drugiej turze będzie miał dużo do zrobieni
        > a. Walka z populizmem jest coraz trudniejsza zwłaszcza w dzisiejszych dniach :(
        > ((
        >

Le Pen wygra?
        • pies.na.czarnych Re: Zdrada stanu 09.04.22, 15:21
          Nie sądzę i mam wielka nadzieje, że nie wygra, ale...
          W Ameryce mogli wybrać Trump'a to i we Francji ciemny lud może przeważyć szalę zwycięstwa na korzyść populizmu bez pokrycia.
        • stasi1 Re: Zdrada stanu 09.04.22, 16:28
          Pewnie nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka