dbender 09.04.22, 09:21 Agnieszka Holland: "Konflikt z UE, sojusze z Orbánem i Le Pen w sytuacji wojny? To zdrada stanu." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Zdrada stanu 09.04.22, 10:49 Po prostu pokłócenie nas z UE i Niemcami, to teraz russka racja stanu. Pomyśl, gdzie Polska byłaby teraz bez UE Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Zdrada stanu 09.04.22, 12:50 szwampuch58 napisał: > > Po prostu pokłócenie nas z UE i Niemcami, to teraz russka racja stanu. > Pomyśl, gdzie Polska byłaby teraz bez UE > Nie wiem, gdzie Polska by była teraz bez Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zdrada stanu 09.04.22, 13:34 Jestem ciekaw jakie będą reakcje po wybraniu Le Pen na stanowisko prezydenta? W tej chwili Le Pen według sondaży ma zapewnioną drugą turę. Złagodziła swoje radykalne poglądy, jej obietnice są zbliżone do tych dzięki którym wygrał Orban. Czarno to widzę. Macron aby wygrać w drugiej turze będzie miał dużo do zrobienia. Walka z populizmem jest coraz trudniejsza zwłaszcza w dzisiejszych dniach :((( Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zdrada stanu 09.04.22, 13:48 pies.na.czarnych napisała: > Jestem ciekaw jakie będą reakcje po wybraniu Le Pen na stanowisko prezydenta? > W tej chwili Le Pen według sondaży ma zapewnioną drugą turę. Złagodziła swoje r > adykalne poglądy, jej obietnice są zbliżone do tych dzięki którym wygrał Orban. > Czarno to widzę. Macron aby wygrać w drugiej turze będzie miał dużo do zrobieni > a. Walka z populizmem jest coraz trudniejsza zwłaszcza w dzisiejszych dniach :( > (( > Kacapska onuca zdaje się nie odróżnia oficjalnych stosunków na poziomie dyplomatycznym od partyjnych sojuszy i sympatii. Co więcej kacapska onuca jeszcze nie tak dawno krytykowała goszczenie przez PiS i sympatyzowanie z LePen. Jak widać wojna w Ukrainie zmieniła wszystko i wymusiła podporządkowanie się swojemu panu z Kremla. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zdrada stanu 09.04.22, 14:07 Bobik czy ty naprawdę codziennie musisz wszystkim udowadniać, że dla ciebie zrozumienie prostego tekstu jest niemożliwe. Napij się czegoś mocniejszego, uspokój się i przeczytaj jeszcze raz co ja napisałem. Oszczerstwami swojej głupoty nie przykryjesz. Wszyscy widzą jaki jest bobik. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zdrada stanu 09.04.22, 14:11 Idź się wyśpij. Albo upij. Albo wytrzeźwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
dbender Re: Zdrada stanu 09.04.22, 15:14 pies.na.czarnych napisała: > Jestem ciekaw jakie będą reakcje po wybraniu Le Pen na stanowisko prezydenta? > W tej chwili Le Pen według sondaży ma zapewnioną drugą turę. Złagodziła swoje r > adykalne poglądy, jej obietnice są zbliżone do tych dzięki którym wygrał Orban. > Czarno to widzę. Macron aby wygrać w drugiej turze będzie miał dużo do zrobieni > a. Walka z populizmem jest coraz trudniejsza zwłaszcza w dzisiejszych dniach :( > (( > Le Pen wygra? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zdrada stanu 09.04.22, 15:21 Nie sądzę i mam wielka nadzieje, że nie wygra, ale... W Ameryce mogli wybrać Trump'a to i we Francji ciemny lud może przeważyć szalę zwycięstwa na korzyść populizmu bez pokrycia. Odpowiedz Link Zgłoś