Dodaj do ulubionych

Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźców

09.04.22, 15:03
Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźców nie będziemy oszczędzać

Ponad ćwierć miliona złotych na pomoc uchodźcom dostało od rządu Stowarzyszenie Straż Narodowa powołane przez Roberta Bąkiewicza. Już wcześniej o wsparciu dla uchodźców udzielanym przez stowarzyszenie informował minister w kancelarii premiera.
konkret24.tvn24.pl/polska,108/pieniadze-na-pomoc-uchodzcom-ile-dostala-organizacja-bakiewicza,1102059.html
Ponad 260 tys. zł na pomoc humanitarną dla Ukraińców może dostać Straż Narodowa - nacjonalistyczna organizacja Roberta Bąkiewicza wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28318149,ponad-cwierc-miliona-zlotych-na-pomoc-uchodzcom-dla-organizacji.html#s=BoxOpImg4
Obserwuj wątek
    • dbender Antyuchodzcowcy dostaną pieniądze na uchodźców? 09.04.22, 15:12
      pies.na.czarnych napisała:

> Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźców nie będziemy oszczędzać
      >
      > Ponad ćwierć miliona złotych na pomoc uchodźcom dostało od rządu Stowarzysze
      > nie Straż Narodowa powołane przez Roberta Bąkiewicza. Już wcześniej o wsparciu
      > dla uchodźców udzielanym przez stowarzyszenie informował minister w kancelarii
      > premiera.

> konkret24.tvn24.pl/polska,108/pieniadze-na-pomoc-uchodzcom-ile-dostala-organizacja-bakiewicza,1102059.html
      > Ponad 260 tys. zł na pomoc humanitarną dla Ukraińców może dostać Straż Narodowa - nacjonalistyczna organizacja Roberta Bąkiewicza wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28318149,ponad-cwierc-miliona-zlotych-na-pomoc-uchodzcom-dla-organizacji.html#s=BoxOpImg4

Antyuchodzcowcy dostaną pieniądze na uchodźców? Żeby mieć za co kupić pały na uchodźców?
      • pies.na.czarnych Re: Antyuchodzcowcy dostaną pieniądze na uchodźcó 09.04.22, 15:17
        Psychiatria ma jedno słowo na określenie takiego działania:)
        • yoma Re: Antyuchodzcowcy dostaną pieniądze na uchodźcó 09.04.22, 15:19
          Masz na myśli "skurwysyny"?
          • don.kichote Re: Antyuchodzcowcy dostaną pieniądze na uchodźcó 09.04.22, 15:34
            Ja to się na tej medycynie nie znam, ale coś mi się wydaje, że określenie którego użyłaś do określenia skurwysyństwa, nie jest określeniem medycznym, w sensie psychiatrycznym, ale... mogę się mylić!
            • yoma Re: Antyuchodzcowcy dostaną pieniądze na uchodźcó 09.04.22, 15:37
              Och, Don Kichocie, to była taka miażdżąca ironia.
      • j-k a tobie - jak dziecku, po niemiecku ? 09.04.22, 15:20
        dbender napisac chciał:

> Antyuchodzcowcy dadzą pieniądze na uchodźców?

Tak, hloopcze.

Bo sa "nasi" uchodzcy, ktorym nalezy pomagac i "obcy" uchodzcy - ktorym pomagac powinien Lukaszenka.
        • pies.na.czarnych Re: a tobie - jak dziecku, po niemiecku ? 09.04.22, 15:26
          ******dalaj rasisto.
          • j-k [...] 09.04.22, 15:28
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • margit49 Re: DALAJ - to chyba LAMA? 09.04.22, 15:41
              Lojalny Jasiu, przecież też jesteś uchodźca!
              • yoma Re: DALAJ - to chyba LAMA? 09.04.22, 15:45
                No i on też chce ćwierć miliona złotych:D
              • j-k nie jestem, Aniele, 09.04.22, 15:49
                margit49 napisała:
                > Lojalny Jasiu, przecież też jesteś uchodźca!

Nie jestem, kochanie.
                - bo nigdy i nigdzie nie skladalem podania o Azyl
    • aniechto.only Re: Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźcó 09.04.22, 15:32
      Organizacja Bąkiewicza wspiera uchodźców witając ich flagami. Polskimi oczywiście , co ciebie akurat powinno bardzo ucieszyć, skoro tak cię martwi ukraińska flaga w sejmie 😁
      • pies.na.czarnych Re: Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźcó 09.04.22, 16:14
        Do garów!
        Z chęci przypieprzenia się do mnie nawet faszolo pocałujesz w dupę. Żałosna jesteś kobiecino.:(
    • pies.na.czarnych Re: Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźcó 09.04.22, 21:13
      • adria231 Re: Na szerzeniu krużganka oświaty wśród uchodźcó 10.04.22, 07:24
        Dawanie pieniędzy tej krużgankowej organizacji, to jawne plucie w twarz uchodźcom i wszystkim, którzy ich wspierają. Czy jeszcze coś może nas dziwić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka