Dodaj do ulubionych

Garbage In - Garbage Out

14.04.22, 16:37
Jak wrzucasz błędne dane, dostajesz błędny wynik.
Tak będzie podczas wyborów: Kaczyński na trumnie brata z gówno wartym raportem Macioszki in - PiS out.

Antoni Macierewicz twierdził, że tworząc raport o katastrofie smoleńskiej, jego podkomisja współpracowała z naukowcami Interdyscyplinarnego Centrum Modelowania Matematycznego i Komputerowego UW. Były szef instytucji zaprzecza. A na dokumencie nie zostawia suchej nitki. "Nie umieli zrobić obliczeń. Ten problem przerósł ich możliwości" - twierdzi prof. Marek Michalewicz.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28338593,antoni-macierewicz-mowil-o-wspolpracy-z-naukowcami-byly-szef.html#e=RelRecImg5
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Garbage In - Garbage Out 18.04.22, 13:52
      aniechto.only napisała:

> Jak wrzucasz błędne dane, dostajesz błędny wynik.
      > Tak będzie podczas wyborów: Kaczyński na trumnie brata z gówno wartym raportem
      > Macioszki in - PiS out.
      Zapewnie PiS przegrałby wybory gdyby nie słaba oPOzycja i słaby lider tej oPOzycji
    • yoma Re: Garbage In - Garbage Out 18.04.22, 14:04
      Ty myślisz, że kogoś to g... jeszcze obchodzi po 12 latach? I to z przełożeniem na wynik wyborczy?
      • aniechto.only Re: Garbage In - Garbage Out 18.04.22, 19:28
        Myślę, ze oprócz Kaczyńskiego , nikogo to nie obchodzi. I tak właśnie napisałam w pierwszym poście:

"Tak będzie podczas wyborów: Kaczyński na trumnie brata z gówno wartym raportem Macioszki in - PiS out".
        • yoma Re: Garbage In - Garbage Out 18.04.22, 20:19
          A to przepraszam, źle zrozumiałam :)
        • no-popis Re: Garbage In - Garbage Out 18.04.22, 21:39
          aniechto.only napisała:

> Myślę, ze oprócz Kaczyńskiego , nikogo to nie obchodzi. I tak właśnie napisa
          > łam w pierwszym poście:
          >
          > "Tak będzie podczas wyborów: Kaczyński na trumnie brata z gówno wartym raportem
          > Macioszki in - PiS out".
          Natomiast jak Tusk wygra te wybory to położy raport Anodiny na tych trumnach i uroczyście, w obecności Schroedera, podpisze ten dokument np :"całkowicie się zgadzam co do przecinka. Donald Tusk",
          • adria231 Re: Garbage In - Garbage Out 19.04.22, 05:22
            jarek nadal judzi tańcami na trumnach ofiar smoleńskich,a dzięki trumnie swojego brata dąży do następnych wyborów....
            Okazuje się jednak, że te manipulacje smoleńskie, to zwykły blef, który objawiła komisja antka po latach pracy "naukowców" i innych "specjalistów " od wypadków lotniczych......
            Przyczyną tego wypadku lotniczego była zwykła bezmyślność i brak przestrzegania podstawowych procedur.
            • aniechto.only Re: Garbage In - Garbage Out 19.04.22, 09:48
              Teraz wykorzystuje trumny Ukraińców, żeby "odświeżyć" trumnę brata. Taki hieni charakter.
          • adam111115 Re: Garbage In - Garbage Out 19.04.22, 18:10
            Trzeba mieć zrytą banię żeby takie głupoty PISać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka