Dodaj do ulubionych

Bez żadnego trybu

24.04.22, 10:56
Matousz podziękował L. Kaczyńskiemu i J. Olszewskiemu za wstąpienie do NATO. tylko jest jeden problem, wstąpiliśmy do NATO za prezydentury Kwaśniewskiego i za premiera Buzka, debilizm, czy cyniczne kłamstwo, albo oba w jednym?
Jak już dorwałem się do klawiatury, to skorzystam i zapytam, czy już swołocz pisia zwana rządem, nałożyła sankcje na kacapów?
Obserwuj wątek
    • ukos Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:04
      Kłamca patologiczny i notoryczny.
    • 99venus Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:08
      A wstąpienie do Unii przygotował rząd Millera,który podpisał akt akcesyjny.
    • qwardian Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:16
      Polska została zaakceptowana w NATO tylko dzięki Polonii Amerykańskiej i Edwardowi Moskalowi, który uruchomił akcję na rzecz przyjęcia do NATO, przeciw organizacjom żydowskim, które blokowały tą akcesję. Osobiście byłem zaangażowany w ten proces.
      • x2468 Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:52
        Reprezentować organizacje żydowskie i przegrałeś. Wbrew wam Geremek z Madeleine Albright postawili na swoim.
        Czy byleś bardzie zaangażowany od Morawieckiego, czy tak jak on? Niewątpliwie należy się wam pomnik niezłomnych, walecznych zaangażowanych.
    • szwampuch58 Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:20
      Nie od dzis wiadomo ze pisiory maja Polakow za durni!!!!
      • yoma Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:52
        I słusznie mają.
        • szwampuch58 Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:59
          To jest inna para kaloszy,nie wykorzystuje sie chorych
          • yoma Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 12:00
            Tępota nie choroba. Niestety.
      • x2468 Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 11:54
        Maja racę w 30 procentach.
        • yoma Re: Bez żadnego trybu 24.04.22, 12:00
          Dodaj te 50%, które ma w dupie. Razem 80.

Och, jak ja bym chciała żyć w kraju, w którym można mieć w dupie...
    • mienkiszon Poczekaj aż oznajmi, że to LK był przywódcą Solida 24.04.22, 12:09
      czan-dra napisał:

> Matousz podziękował L. Kaczyńskiemu i J. Olszewskiemu za wstąpienie do NATO. ty
      > lko jest jeden problem, wstąpiliśmy do NATO za prezydentury Kwaśniewskiego i za
      > premiera Buzka, debilizm, czy cyniczne kłamstwo, albo oba w jednym?
      > Jak już dorwałem się do klawiatury, to skorzystam i zapytam, czy już swołocz pi
      > sia zwana rządem, nałożyła sankcje na kacapów?
      >
      >
      Solidarności!
      • czan-dra Re: Poczekaj aż oznajmi, że to LK był przywódcą S 24.04.22, 12:22
        Już mówili, kurdupel stwierdził iż jego brat był faktycznym przywódcą "S", jak go wyśmiali, to odpuścił, na czas jakiś, oczywista oczywistość.
        • adria231 Re: Poczekaj aż oznajmi, że to LK był przywódcą S 25.04.22, 06:29
          Tusk budował np. gazoport a kaczor nadawał imię swojego brata i jeszcze chwali się tym osiągnięciem.....
          Nie zdziwię się, jeżeli Lecha wkrótce ogłosi świętym męczennikiem.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka