superspec1 17.08.22, 22:37 nie ma innego rządu jak ten pisowski.:( Aczkolwiek życzę dobrze Polsce i mam nadzieję że węgiel dopłynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Niestety 17.08.22, 23:37 Kup pompe ciepla jak cie nie stac puluwer i grzyby koc Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Niestety 17.08.22, 23:42 Bez węgla pompa cieplna też nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Niestety 18.08.22, 08:35 :) www.google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/gospodarka/potrzebny-wegiel-juz-plynie-do-polski-minister-zapewnia/61xelxl.amp Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Niestety 18.08.22, 09:28 superspec1 napisał(a): > nie ma innego rządu jak ten pisowski.:( Aczkolwiek życzę dobrze Polsce i mam na > dzieję że węgiel dopłynie. Węgiel dopłynie superspecu i nie martw się. Tacy pazerni prywaciarze jak ja chcą zarobić. Świat w handlu jest od 1989 roku dla nas otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Błyskotliwa analiza superspecu 18.08.22, 10:01 Naczelnik ma jeszcze opcję przyspieszonych wyborów. Jesień 2022. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Błyskotliwa analiza superspecu 18.08.22, 11:28 oleg3 napisał: > Naczelnik ma jeszcze opcję przyspieszonych wyborów. Jesień 2022. > Czy przyspieszone czy opoznione to z Tuskiem jako opozycją / niestety!/ wygra te wybory. Tusk jest obciążeniem dla PO o czym mòwią wszystkie badania. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Błyskotliwa analiza superspecu 18.08.22, 11:42 no-popis napisała: > Czy przyspieszone czy opoznione to z Tuskiem jako opozycją / niestety!/ wygra Wybory wygra. Rządu nie utworzy. Prezydent plus największy klub w opozycji ograniczy rolę nowego rządu (tego postpisowskiego) do administrowania krajem. Totalsi muszą poczekać na wygranie wyborów prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Błyskotliwa analiza superspecu 18.08.22, 13:27 oleg3 napisał: > no-popis napisała: > > > > Czy przyspieszone czy opoznione to z Tuskiem jako opozycją / niestety!/ w > ygra > > Wybory wygra. Rządu nie utworzy. Prezydent plus największy klub w opozycji ogra > niczy rolę nowego rządu (tego postpisowskiego) do administrowania krajem. Total > si muszą poczekać na wygranie wyborów prezydenckich. Bardzo możliwe o ile totalsi nie POzagryzają się wcześniej pod dywanem. Odpowiedz Link Zgłoś