zlamas-kutany 09.01.23, 17:06 Poziom nuż zupełnie odbiło, albo ZQ po wyjściu ze szpitala miał patryidiotyczny i stąd ten kretyński pomysł, za który my zaplacimy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlamas-kutany link 09.01.23, 17:22 www.tvp.info/65554831/1-dywizja-piechoty-legionow-szef-mon-mariusz-blaszczak-informuje Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: link 09.01.23, 17:28 zlamas-kutany napisał: > www.tvp.info/65554831/1-dywizja-piechoty-legionow-szef-mon-mariusz-blaszczak-informuje > Wydaliłeś swoją żółć ale ... A co w tym Ci się nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Ano nie podoba mi się fałszywy patriorysss 09.01.23, 17:34 no-popis napisała: > zlamas-kutany napisał: > > > www.tvp.info/65554831/1-dywizja-piechoty-legionow-szef-mon-mariusz-blaszczak-informuje > > > Wydaliłeś swoją żółć ale ... > A co w tym Ci się nie podoba? > Bo następnym będzie legion im, powstanki warszawskiej ze Starachowic... Za nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Ano nie podoba mi się fałszywy patriorysss 09.01.23, 18:05 "kiedy zaczynają dużo mówić o patriotyzmie, bogu, honorze i ojczyźnie to na pewno znowu coś ukradli" Michaił Sałtykow - Szczedrin rosyjski pisarz, satyryk i publicysta 1826-1889 Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Fakt 09.01.23, 18:37 margit49 napisała: > > "kiedy zaczynają dużo mówić o patriotyzmie, bogu, honorze i ojczyźnie to na pew > no znowu coś ukradli" > > Michaił Sałtykow - Szczedrin rosyjski pisarz, satyryk i publicysta 1826-1889 Działki, leśniczówki, rafinerie..; Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Ano nie podoba mi się fałszywy patriorysss 09.01.23, 19:17 margit49 napisała: > > "kiedy zaczynają dużo mówić o patriotyzmie, bogu, honorze i ojczyźnie to na pew > no znowu coś ukradli" > > Michaił Sałtykow - Szczedrin rosyjski pisarz, satyryk i publicysta 1826-1889 - złodziejska patologia mocno w was się zagnieżdziła...bez szans na uczciwość Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Ano nie podoba mi się fałszywy patriorysss 09.01.23, 18:49 zlamas-kutany napisał: > no-popis napisała: > > > zlamas-kutany napisał: > > > > > www.tvp.info/65554831/1-dywizja-piechoty-legionow-szef-mon-mariusz-blaszczak-informuje > > > > > Wydaliłeś swoją żółć ale ... > > A co w tym Ci się nie podoba? > > > > > Bo następnym będzie legion im, powstanki warszawskiej ze Starachowic... > Za nasze. > To žle, że się zbroimy. Kedna dywizja więcej? Świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Nie znam się na kendach 09.01.23, 18:54 no-popis napisała: > zlamas-kutany napisał: > > > no-popis napisała: > > > > > zlamas-kutany napisał: > > > > > > > www.tvp.info/65554831/1-dywizja-piechoty-legionow-szef-mon-mariusz-blaszczak-informuje > > > > > > > Wydaliłeś swoją żółć ale ... > > > A co w tym Ci się nie podoba? > > > > > > > > > Bo następnym będzie legion im, powstanki warszawskiej ze Starachowic... > > Za nasze. > > > To žle, że się zbroimy. Kedna dywizja więcej? Świetnie! Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Nie masz nic do powiedzenia 10.01.23, 12:42 zlamas-kutany napisał: > > > > > To žle, że się zbroimy. Kedna dywizja więcej? Świetnie! Przeciętnie inteligentny wie co napisałem. To nie Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Powstaje" Piechota Legionów WP 09.01.23, 19:40 to która już dywizja? 5 czy 6? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Powstaje" Piechota Legionów WP 09.01.23, 20:03 Chyba jak te promy pelnomorskie trzeba te dywizje liczyc Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Powstaje" Piechota Legionów WP 09.01.23, 20:08 czyli kontynuując są 3 dywizje słabe i, brakuje ludzi kasy na ćwiczenia, czy sprzęt to co robimy , powołujemy nowe jednostki , dywizje , będzie 5 tak jak za II RP gdzie utrzymywano dużą armie która przejadał budżet na samo utrzymanie w czasie pokoju jednostek. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Powstaje" Piechota Legionów WP 10.01.23, 12:43 rzewuski1 napisał: > to która już dywizja? > 5 czy 6? No i .... Odpowiedz Link Zgłoś