kataryna.kataryna 09.11.04, 17:15 tak jak Kaczmarek i Gierej wzięli łapówkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.nikt Re: Giertych straszył Kulczyka 09.11.04, 17:22 Na tym szczeblu biznesu liczy się gra. Ponoc Kulczyka samolot lata z Ameryki bez międzylądowania, a tu lądował w Londynie. Ciekawe. Kulczyk mówi, że mieszka w Polsce, a dziś okauje się, że jest w naszym kraju tylko gosciem. Znów ciekawe. Kulczy mówi, że połowę swoich inwestycji wyniósł z Polski (moim zdaniem wykradł i wywiózł majątek) Teraz musi mieć kilka dni czasu na wywiezienie reszty. A przy okazji Kulczyk, KOPIE DUPĘ POLSCE, KTÓRA PODOBNO TAK KOCHA (w dzisiejszym wywiadzie), zniecheca inwestorów do inwestowania w naszym kraju. W SUMIE WIELKA GRA, WIELKIE KPINY Z POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Giertych straszył Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 23:27 "A przy okazji Kulczyk, KOPIE DUPĘ POLSCE, KTÓRA PODOBNO TAK KOCHA (w dzisiejszy m wywiadzie), zniecheca inwestorów do inwestowania w naszym kraju." zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Być może to kolejny sygnał. Tym razem do Grupy Trzymajacej Pieniądze w naszym kraju. Po mnie popłyniecie i wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-z Re: Giertych straszył Kulczyka IP: *.acn.waw.pl 09.11.04, 23:33 Kulczyk kopie w dupę Giertycha - to chyba jasne! też bym to zrobił, ale mam za krótkie nogi. Lepiej nie kopać - jeszcze but uwięźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Giertych straszył Kulczyka 09.11.04, 23:35 Dupe Giertycha tez kopie i jeszcze kilka innych. Ale ja mówiłem o artykule w prasie Angielskiej, w której KOPIE W DUPE PAŃSTWO POLSKIE. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie tja 09.11.04, 17:35 proste jak drut. manewryt taktyczne godne leppera i - jak lepper pokazal - niestety skuteczne -unikanie przesluchan pod pozorem choroby -ataki i pomowienia na czlonkow komisji czy na sama komisje -szantaz prawny - ze dzialania komisji psuja interesy -usiluje sibie pan kluczyk zakleac na przyszlosc status bierezowskiego lub pozowac na polskiego chodorkowskiego. ekstradycja bedzie trudniejsza wpisuje sie to w szersza linie obrony towarzystwa. nie mozna zmienic faktow trzeba zmienic ze sie okazuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Giertych straszył Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:38 Ale oddać Kulczykowi trzeba, że okazał się sprytniejszy niż Rywin. Zdążył zwiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd To ryzykowny znak równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 17:45 kataryna.kataryna napisała: > Giertych straszył Kulczyka tak jak Kaczmarek i Gierej wzięli łapówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie kto za tym stoi? 09.11.04, 23:40 otoz okazuje sie ze za tym stoi paulin "Dopytywany o tę rozmowę w programie "Prześwietlenie" w TVN24 Giertych powiedział, że to była "jakby" inicjatywa Kulczyka. Biznesmena przedstawił posłowi jeden z paulinów, który przysłuchiwał się rozmowie. Według posła, Kulczyk "opowiadał głównie o swoich biznesach, o tym, jak to wspaniale się ludziom i niego pracuje"." info.onet.pl/1007009,11,item.html ten kulczyk to ma chody... Odpowiedz Link Zgłoś