Dodaj do ulubionych

Czy polski polityk zostanie szefem NATO?

17.02.23, 18:52

Od wielu miesięcy znany powszechnie polski polityk z ogromną energią i determinacją zabiega o wzmocnienie bezpieczeństwa nie tylko Polski ale także państw zrzeszonych w UE i należących do Paktu Atlantyckiego.
Czy ta ciężka praca zostanie wynagrodzona, co myślicie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 19:01
      > znany powszechnie polski polityk z ogromną energią i determinacją

Te wszystkie wspaniale cechy charakteru pasują jedynie do Błaszczaka. Zgadłem? 😇
      • snajper55 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 19:28
        pies.na.czarnych napisała:

> > znany powszechnie polski polityk z ogromną energią i determinacją
        >
        > Te wszystkie wspaniale cechy charakteru pasują jedynie do Błaszczaka. Zgadłem?
        > 😇

Nie. To chodzi o Macierewicza. Macierewicz chce zostać szefem NATO. Putin też tego chce.

S.
        • don.kichote Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:04
          snajper55 napisał:

> Nie. To chodzi o Macierewicza. Macierewicz chce zostać szefem NATO. Putin też t
          > ego chce.

Też obstawiam Antoniego, ale w przeciwieństwie do ciebie uważam, ze jego ewentualny wybór, to pewna III wojna światowa!

Oczywiście to się nie zdarzy, bo w NATO jeszcze na głowy nie poupadali...
          • snajper55 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:46
            don.kichote napisał:

> snajper55 napisał:
            >
            > > Nie. To chodzi o Macierewicza. Macierewicz chce zostać szefem NATO. Putin
            > też t
            > > ego chce.
            >
            > Też obstawiam Antoniego, ale w przeciwieństwie do ciebie uważam, ze jego ewentu
            > alny wybór, to pewna III wojna światowa!
            >
            > Oczywiście to się nie zdarzy, bo w NATO jeszcze na głowy nie poupadali...

Tak, też uważam, że to pewna III WŚ. Bez NATO Rosja by ją wywołała.

S.
        • zlamas-kutany Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:24
          snajper55 napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
          >
          > > > znany powszechnie polski polityk z ogromną energią i determinacją
          > >
          > > Te wszystkie wspaniale cechy charakteru pasują jedynie do Błaszczaka. Zga
          > dłem?
          > > 😇
          >
          > Nie. To chodzi o Macierewicza. Macierewicz chce zostać szefem NATO. Putin też t
          > ego chce.
          >
          > S.

Jestem za
      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:17

> > znany powszechnie polski polityk z ogromną energią i determinacją
        >
        > Te wszystkie wspaniale cechy charakteru pasują jedynie do Błaszczaka. Zgadłem?
        > 😇
        >

Omskłeś się jedynie :}
      • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 10:15
        Nie do Błaszczaka, pasuje jak ulał do Richarda Henry-ego Czarneckiego z krwi i kości pisiaka.
        • pies.na.czarnych Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 10:23
          Najbardziej pasuje do Kaczyńskiego, ale on odpada jako kandydat bo w całym NATO nie znaleźliby takiego małego munduru dla niego.
          • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 22:12
            Jarek???
            On by przespał wybuch wojny!!!
            • no-popis Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 19.02.23, 07:28
              adam.eu napisał:

> Jarek???
              > On by przespał wybuch wojny!!!
              A Task, jak sam to napisał w pamiętnikach, imprezowałby w tym czasie z kolegami.
            • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 19.02.23, 09:30
              adam.eu napisał:

> Jarek???
              > On by przespał wybuch wojny!!!

W świetle dokonywanych przez USA zmian w strategii bezpieczeństwa euroatlantyckiego kandydatura Prezesa PiS-u na Sekretarza Generalnego NATO jest, moim zdaniem, nieakceptowalna ze względu wiek kandydata
              • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 07:31
                mazala2 napisał:

> W świetle dokonywanych przez USA zmian w strategii bezpieczeństwa euroatlantyck
                > iego kandydatura Prezesa PiS-u na Sekretarza Generalnego NATO jest, moim zdanie
                > m, nieakceptowalna ze względu wiek kandydata

W porównaniu z prezydentem USA Joe Bidenem to Jarek całkiem młody. A i nie zapominaj też o jego misji z początku wojny. Już wtedy proponował wejście wojsk NATO do Zachodniej Ukrainy. Nie należy wykluczać, że krok ten był uzgodniony.

Z ORBANEM.
                • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 09:36
                  adam.eu napisał:

> W porównaniu z prezydentem USA Joe Bidenem to Jarek całkiem młody. A i nie zapo
                  > minaj też o jego misji z początku wojny. Już wtedy proponował wejście wojsk NAT
                  > O do Zachodniej Ukrainy. Nie należy wykluczać, że krok ten był uzgodniony.
                  >
                  W rozmowie o globalnej polityce wykluczanie jakichkolwiek politycznych opcji dowodzi nielogiczności.
                  • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 09:42
                    mazala2 napisał:

> W rozmowie o globalnej polityce wykluczanie jakichkolwiek politycznych opcji d
                    > owodzi nielogiczności.

Wyciąłeś z mojej wypowiedzi, z kim ten krok mógł być uzgodniony.

• mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 15:52
                      adam.eu napisał:

> mazala2 napisał:
                      >
                      > > W rozmowie o globalnej polityce wykluczanie jakichkolwiek politycznych o
                      > pcji d
                      > > owodzi nielogiczności.
                      >
                      > Wyciąłeś z mojej wypowiedzi, z kim ten krok mógł być uzgodniony.
                      >

Nie jestem jasnowidzem.
    • margit49 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 19:12
      Nie
      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:10
        Zapewne potrafisz uzasadnić swoje tak zdecydowane twierdzenie?
        • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:28
          mazala2 napisał:

> Zapewne potrafisz uzasadnić swoje tak zdecydowane twierdzenie?

Nie doczekałem się opinii założyciela wątku.
          Moja jest prosta, obecnie przy władzy PIS, który jest bardziej pisowski, niż polski.
          Dodatkowo w tym rządzie ministrem obrony był Macierewicz.
          • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:07
            Moja o[pinia o forumowiczach tego forum stała się z czasem jeszcze bardziej krytyczną
            • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:50
              Rzeczniczka MI6 kilka lat temu powiedziała, że dla NATO Polska stała się obciążeniem, nie aktywem.
              W ubiegłym roku Departament Stanu zagroził, że jeśli agenturalny proceder nie zostanie okiełznany, będzie ujawniał rządzących polityków PIS agentów Rosji.
              • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:10
                MI6 nie została stworzona do wyrażania czegokolwiek co stanowi istotę tej szanowanej powszechnie instytucji.
                PS
                Rozum co wypisujesz.
            • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 22:15
              mazala2 napisał:

> Moja o[pinia o forumowiczach tego forum stała się z czasem jeszcze bardziej kry
              > tyczną

Jakby nie patrzeć, to tutaj wszyscy dla Ciebie są forumowiczami. Więc może idź tam, gdzie ich nie ma.
              • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 10:02
                W szpitalach, dla lekarza, wszyscy są pacjentami. Wniosek racjonalny jest jednak diametralnie inny od Twojej propozycji.
                • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 13:00
                  mazala2 napisał:

> W szpitalach, dla lekarza, wszyscy są pacjentami. Wniosek racjonalny jest jedna
                  > k diametralnie inny od Twojej propozycji.

Aha, to Ty taki forumowy lekarz? To i tak dobrze, że nie Napoleon ani nie Bóg.
                  • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:08
                    Wniosek prawidłowy.
                    • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 18:40
                      mazala2 napisał:

> Wniosek prawidłowy.

Wiem, u każdego to się inaczej objawia i nie wszyscy zdążą się załapać na te skrajne etapy.
                      Ale wyższość jest już u Ciebie widoczna. I to nad wszystkimi na forum.
                      A nie widać, być może się boisz się tego, co tak naprawdę Ty chciałbyś wyartykułować.
                      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 19.02.23, 06:10
                        adam.eu napisał:

> Wiem, u każdego to się inaczej objawia i nie wszyscy zdążą się załapać na te sk
                        > rajne etapy.
                        > Ale wyższość jest już u Ciebie widoczna. I to nad wszystkimi na forum.
                        > A nie widać, być może się boisz się tego, co tak naprawdę Ty chciałbyś wyartyku
                        > łować.

Nie miałem zamiaru odpowiadać na Twoją opinię. Zmieniłem zdanie ponieważ uważam Ciebie za forumowicza, który wyczuwa trudności w wyrażaniu zdaniami tego " co pomyśli głowa". Pozostali uczestnicy tego forum wydają się tego faktu nie dostrzegać i w ten sposób traktują język potoczny jako zbiór dźwięków lub znaków graficznych, które można interpretować właściwie dowolnie. Ustrój demokracji liberalnej wydaje się zgadzać z takim rozumieniem językowego pragmatyzmu.

Skumałeś nieco z tego pseudonaukowego bełkotu? :)
                        • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 19.02.23, 06:15
                          Dodam jeszcze, że powszechnie rozumiany język potoczny doskonale służy do walki w przestrzeni słownej o podobne cele o jakie walczą ludzie w przestrzeni materialnej w Newtonowskim rozumieniu tej przestrzeni.
                        • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 07:21
                          mazala2 napisał:

> Skumałeś nieco z tego pseudonaukowego bełkotu? :)

Nie. Wydaje mi się dziwne, że wyraźnie oddzielasz mnie od całej reszty forumowiczów. A gdzie wobec tego umieszczasz siebie samego?
                          Bo gdzie ja Ciebie widzę, to napisałem. Zdajesz się to potwierdzać pisząc w innym miejscu o Kiełpińskim, czy jakoś podobnie.
                          • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 09:31
                            adam.eu napisał:

> mazala2 napisał:
                            >
                            > > Skumałeś nieco z tego pseudonaukowego bełkotu? :)
                            >
                            > Nie.

Mea culpa. Widocznie niezrozumiale wyłożyłem swoje racje.
            • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 07:24
              mazala2 napisał:

> Moja o[pinia o forumowiczach tego forum stała się z czasem jeszcze bardziej kry
              > tyczną

Możesz jaśniej? Piszesz te słowa pod postem, w którym zarzucam PISowi głębokie dzielenie Polaków.
              • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 09:41
                adam.eu napisał:

> mazala2 napisał:
                >
                > > Moja o[pinia o forumowiczach tego forum stała się z czasem jeszcze bardzi
                > ej kry
                > > tyczną
                >
                > Możesz jaśniej? Piszesz te słowa pod postem, w którym zarzucam PISowi głębokie
                > dzielenie Polaków.

Większość ich wyraża swoje opinie w sposób niepoważny i dyletancki .
        • margit49 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:07
          mazala2 napisał:

> Zapewne potrafisz uzasadnić swoje tak zdecydowane twierdzenie?
          >

Harce Maciarewicza, skrajnie nieodpowiedzialne, w tym włamanie do siedziby NATO, skutecznie wpłynęło na utratę naszej wiarygodności. Powołanie na szefa MON osoby niezrównoważonej(sic!) OMG!
          Jesteśmy krajem niestabilnym politycznie-konflikty wewnętrzne, konflikty z sąsiadami, spory z UE
          • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:13
            Dałaś świadectwo prymitywnej manipulacji medialnymi faktami
            • margit49 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 07:17
              Mazalo, faktem medialnym to jest przyjazd łotewskiego premiera na narty do Białki Tatrzańskiej:D bez względu na czas podróży
              • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 09:59
                Fakty medialne w Polsce mają swojego " ojca" . Zdaniem większości mieszka ów "ociec" gdzieś na Czerskiej.
                • margit49 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 11:18

Większość to pojęcie względne. I bardzo pojemne, jak wskazuje historia naszych wschodnich sąsiadów vide etymologia słowa bolszewik. Wspominam ze względu na "panslawizm" waszego prezessimusa. Wszak on to partia, a program partii programem narodu:D
                  Poza tym wyraźnie nie doceniasz tvpis. Gdzie tam Czerskiej do tych dokonań!
                  • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 12:29
                    Czy potrafisz wymienić jakieśpojęcia z języka potocznego, które Twoim zdaniem nie są ani względne, ani pojemne?

PS

Pachnie jakimś CC lub innym współczesnym Uniwersytetem
                    • margit49 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 13:29
                      Takim jak UKSW? :D albo toruńska medialna wielebnego? Najwspółcześniejsze:D
                      A teraz wykaż konkretnie tę większość.
                      Nie ograniczaj się do zadawania pytań -choć być może po latach pracy w zawodzie może to być trudne🤔
                      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:07
                        W publicystyce, nawet tej najwyższego lotu, NIGDY nie może występować jakikolwiek KONKRET. Zajrzyj do prac Ludwika W. albo zaznajom się z opiniami wybitnych ludzi o uporządkowanej logicznie myśli.
                      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:18
                        Większość ludzi za logikę uważa takie myślenie, które umożliwia przetrwanie w zmieniających się warunkach otoczenia. Dawniej nazywano to sprytem obecnie nazywa się to inteligencją. W ten oto sposób i Ty, i wielu Twoich znajomych zaliczacie do owej specyficznej inteligencji wywodzącej się z czasów kiedy Krajem rządziła PZPR.
          • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:17
            Do tego zorganizowań grupa przestępcza pełna rosyjskiej agentury rządząca tym upadłym krajem.
    • krzy-czy Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 19:26
      cóś tam parę lat temu
      chyba radzio podchodził do tej fuchy.
      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:12
        krzy-czy napisał:

> cóś tam parę lat temu
        > chyba radzio podchodził do tej fuchy.

Wtedy była zupełnie inna sytuacja polityczna w Europie
    • m.c.hrabia Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 19:38
      anżej dwoi się i troi aby po kadencji nie trafić do pierdla.
      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:14
        m.c.hrabia napisał:

> anżej dwoi się i troi aby po kadencji nie trafić do pierdla.

Znasz jakieś przestępstwa owego anżeja?
        • snajper55 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 22:03
          mazala2 napisał:

> m.c.hrabia napisał:
          >
          > > anżej dwoi się i troi aby po kadencji nie trafić do pierdla.
          >
          >
          > Znasz jakieś przestępstwa owego anżeja?

Ja znam. Na przykład zastąpienie sądu i uznanie, że Kamiński, Wąsik i reszta są winni. Na przykład niezaprzysiezenie w 2015 legalnie wybranych sędziów TK. Na przykład współudział w ustanowieniu nieprzewidzianego w konstytucji stanowiska „pełniącego obowiązki prezesa Trybunału Konstytucyjnego". To wszystko są nie tylko przestępstwa ale zbrodnie.

S.
          • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 12:31
            Snajper i Marimor to jedno?
            • snajper55 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 22:07
              mazala2 napisał:

> Snajper i Marimor to jedno?

Ja i Marimor? Niestety nie.

S.
    • obrotowy NIE 17.02.23, 19:51

> Czy ta ciężka praca zostanie wynagrodzona, co myślicie na ten temat?

nie zostanie.

cos pomoglem. ?

Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K.

45 lat w polityce

• mazala2 Re: NIE 17.02.23, 20:18
        obrotowy napisał:

>
        > > Czy ta ciężka praca zostanie wynagrodzona, co myślicie na ten temat?
        >
        >
        > nie zostanie.
        >
        > cos pomoglem. ?
        >
        > Tfu(j), jak zawsze Dr. J.K.
        >
        > 45 lat w polityce
        >
        >

Sobie z pewnością:)
        • obrotowy as usual. 17.02.23, 20:34
          mazala2 napisał:
          > Sobie z pewnością:)

as usual...

i tak to jest :)
          • mazala2 Re: as usual. 17.02.23, 21:04
            Tacy i ludzie
    • szwampuch58 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:12
      Debile z Polski null szans,kartofel,pan Tusk to byl wyjatek potwierdzajacy regule
      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:15
        szwampuch58 napisał:

> Debile z Polski null szans,kartofel,pan Tusk to byl wyjatek potwierdzajacy regu
        > le
        >

Mocny argument. Wyjątkowo przekonywujący.
        • szwampuch58 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 20:20
          Cieszy mnie ze do kartofla doszo
          • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:16
            Czasami pożytecznie jest pogadać z niepełnosprawnym
        • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 21:22
          I to jest oczywista oczywistość jak mawiał "najtęższy" umysł w historii tej upadłej krainy.
    • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 17.02.23, 22:19
      To z całą pewnością pomoże pisim w tych staraniach.
      www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/polski-zaklad-pancerny-umiera-pgz-zarzuca-klamstwo-niech-przemowia-dokumenty/9ftqg2p,79cfc278
    • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 10:10
      Myślę, że jak zwykle to co piszesz jest wierutną bzdurą i kłamstwem, z którego to powodu oraz oszczerstw i pomówień mialeś do czynienia z prawnikami. Ten jeden z najgorszych prezydentów, żaden "pan", jakich miała Polska winien jest wielokrotnego łamania prawa, za co kiedyś powinien stanąć przed sądem. W NATO durniów nie potrzebują, a tak w ogóle możesz porozmawiać o tym ze Scarhartem.
      • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:02
        Rozumiesz zgodnie ze swoim nickiem.
    • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 10:13
      Polski czy pisi polityk?
      • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 10:36
        ONI zawsze tak mówili, mówią i mówić będą. ONI: Bierut, Rokossowski, Jaruzelski, Kaczyński, Macierewicz, Kotasa, Duda...
        • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 12:26
          szczypawka.jadowita napisała:

> ONI zawsze tak mówili, mówią i mówić będą. ONI: Bierut, Rokossowski, Jaruzelski
          > , Kaczyński, Macierewicz, Kotasa, Duda...
          >

Po Jaruzelskim miejsce wśród ONYCH zajmuje, jeśli mnie pamięć nie zawodzi Michnik.
          • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 12:41
            Po Jaruzelskim nastał Kaczyński z ukradzionymi budynkami Ekspresu i pieniędzmi z pierwszej afery alkoholowej, ArtB, Telegrafu i zakrwawionymi pieniędzmi FOZZ. tylko trochę później były wyłudzenia pieniędzy od szpitali przez kancelarię z Pomorza. Później radiomaryjne lokaty w złoto, SKOKi, a jeszcze później nastało obecne złodziejstwo PIS w całej okazałości. Nawet wydatki na URM to jawne złodziejstwo.
            No, teraz ze Scarhartem możesz chwalić Bieruta, Breżniewa, Jaruzelskiego, Dugina, jego ekscelencję Władimira Putina i swojego Pana, prezesa.
            • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 13:58
              Doskonały przykład manipulacji faktami medialnymi. Umiłowanie faktów medialnych wynika, moim zdaniem, z wyuczonej interpretacji opartej na tzw przewadze interpretacji emocjonalnej tak charakterystycznej da świata kobiet.
          • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:52
            Nie zawodzi cie pamięć, to ni to, to jest niedorozwój połączony totalnym paraliżem umysłowym.
          • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 18:44
            mazala2 napisał:

> Po Jaruzelskim miejsce wśród ONYCH zajmuje, jeśli mnie pamięć nie zawodzi Michn
            > ik.

DZIĘKI. Czekałem na MICHNIKA!!!!
            Nie jest z Tobą aż tak źle, jak niektórzy chcą Ci wmówić.
    • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 12:53
      Ale się ludzie fajnie dajecie wkręcać 😸
      • margit49 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 13:09
        yoma napisała:

> Ale się ludzie fajnie dajecie wkręcać 😸
        >
        Fakt:D facet od zadawania pytań - wyraźnie trąci smrodliwą profesją
        • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:01
          Gdyby nie zadawano pytań postęp w jakiejkolwiek dziedzinie ludzkiej aktywności byłby niemożliwy. To nie jest jedynie moje zdanie.
          • aga-kosa Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:20
            Musiałoby NATO na głowę upaść.... aga
        • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 14:53
          margit49 napisała:

>
          > Fakt:D facet od zadawania pytań - wyraźnie trąci smrodliwą profesją

To tylko mazala. Jak dostaje gdzieś zjebkę, idzie na forum zadać głupie pytanie i odbić sobie na naiwnym, który mu odpowie.
          • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 15:38
            yoma napisała:

>
            >
            > To tylko mazala.
            >
            >
            Masz rację, to tylko ja. Z Tobą zapewne sprawy mają się inaczej. Kiełpiński Antoni dużo pisał na ten temat.
            • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 15:42
              Miałżebyś na "myśli" Kępińskiego? 🤣
              • ave.duce Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 15:58
                :)
    • superspec1 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:06
      Zgodziłem się zostać.:)
      • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:10
        Ja cię poprę :D
        • superspec1 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:50
          Dzięki.:)
          • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:52
            Lubię cię :)
          • x2468 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:58
            Czyli masz większe szanse na tą fuchę od tego starającego się "świetnego polityka" z pis.
      • pies.na.czarnych Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 18:39
        superspec1 napisał(a):

> Zgodziłem się zostać.:)

W takim razie nie zgłaszam swojej kandydatury. Przy tobie nie mam najmniejszych szans. Swój głos oddaję na ciebie :)
    • m.c.hrabia Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 16:10
      NIE
    • pies.na.czarnych Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 17:03
      Co myślicie o tym kandydacie? Jak tylko skończy występować w operetce jest do dyspozycji.

Fircyk w zalotach
      https://tvn24.pl/najnowsze/cdn-zdjecie-b71ctn-j-kaczynski-objawia-sie-nam-wielkie-szalenstwo-6765901/alternates/PORTRAIT_SHORT_473
      • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 18:23
        Myślisz o cyrku objazdowym? ;)
      • 141288bs Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 18:50

> Co myślicie o tym kandydacie? Jak tylko skończy występować w operetce jest do d
        > yspozycji.
        >
        > Fircyk w zalotach
        > https://tvn24.pl/najnowsze/cdn-zdjecie-b71ctn-j-kaczynski-objawia-sie-nam
> -wielkie-szalenstwo-6765901/alternates/PORTRAIT_SHORT_473
        >
        Jest gwarantem, że suwernności nie oddamy
        • yoma Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 19:02
          A wsadźcie ją sobie w gardło i niech wam stomią wyjdzie :D
          • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 20:49
            Suwerenność zdeponowana w bezpiecznej skrytce na Kremlu.
        • snajper55 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 18.02.23, 22:09
          141288bs napisał:

> Jest gwarantem, że suwernności nie oddamy

Bo on już ją oddał Moskwie.

S.
      • pozytonium Nie kuś losu :) 21.02.23, 11:15

> Co myślicie o tym kandydacie? Jak tylko skończy występować w operetce jest do d
        > yspozycji.
        >
        > Fircyk w zalotach
        > https://tvn24.pl/najnowsze/cdn-zdjecie-b71ctn-j-kaczynski-objawia-sie-nam
> -wielkie-szalenstwo-6765901/alternates/PORTRAIT_SHORT_473
        >
    • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 19.02.23, 10:07
      Ta ciężka praca skojarzyła mi się z tym co mówił o sobie Putin, że pracuje ciężko jak na galerach. Twój PISi bochater pracy przypomina waszą ekscelencję Putina.
    • robusta010 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 08:16
      Jego Patriotyzm, oddanie Tradycji i zasługi dla Świata zostaną uznane.
      • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 08:45
        robusta010 napisała:

> Jego Patriotyzm, oddanie Tradycji i zasługi dla Świata zostaną uznane.

Przyznajesz więc, że Dudę proponujesz na szefa NATO? I to nawet w czasie, kiedy jeszcze przez jakiś czas będzie pełnił obowiązki prezydenta Polski?
        • adam.eu Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 08:56
          A swoją drogą, to Kwaśniewski w początkach wojny powiedział o Załęskim mniej więcej tak, że to najlepszy prezydent jaki mógł się Ukrainie przytrafić na te bardzo trudne czasy.
      • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 14:27
        Najlepsza jest czarno-czerwona flaga OUN, na tle której polski prezydent się prezentuje.
    • rzewuski1 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 14:30
      Podobno Wałęsa ma nim być.
    • szczypawka.jadowita Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 21.02.23, 17:53
      Półgłówek Duda powiedział dziś, na cały świat:

"wielkość Polski w XVII i XVIII wieku" (wielkość czy chwała)

Wielkość XVIII-wiecznej Polski potwierdzona trzema rozbiorami i upadkiem państwowości.
    • mazala2 Re: Czy polski polityk zostanie szefem NATO? 25.02.23, 12:01
      Ostatnio polityk, " którego mam na myśli" zintensyfikował swoją aktywność w Kraju a nawet zagranicą, Coraz odważniej sięga po Urząd, który Jemu i Polsce przyniesie wiele korzyści nie tylko politycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka