Dodaj do ulubionych

OSWIADCZENIE KAGANA

30.04.02, 19:51
W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet piszac z
Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego adresu.
Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE, NATO i Krakenowi
ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
Bede ich zwalczal az do smierci!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.02, 19:56
      kagan_z_australii napisał(a):

> W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet piszac z
      > Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego adresu.
      > Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE, NATO i Krakenowi
      > ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
      > Bede ich zwalczal az do smierci!!!

Doskonale, ale gdzie gwarancja, że jakiś dowcipny przeciwnik Kagana nie załozył
      sobie takiego konta i nie zamieścił tego oświadczenia?
      • Gość: Kagan_z_ Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 20:01
        No to będzie wojna.

Murzyn
      • kagan_z_australii Re: OSWIADCZENIE KAGANA 30.04.02, 20:02
        To bardzo proste. Wystarczy czytac uwaznie moje listy.
      • Gość: Ania Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 20:09
        Gość portalu: t napisał(a):

> kagan_z_australii napisał(a):
        >
        > > W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet piszac z
        > > Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego adre
        > su.
        > > Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE, NATO i Krakeno
        > wi
        > > ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
        > > Bede ich zwalczal az do smierci!!!
        >
        > Doskonale, ale gdzie gwarancja, że jakiś dowcipny przeciwnik Kagana nie załozył
        >
        > sobie takiego konta i nie zamieścił tego oświadczenia?

Aja myslalam,ze ten cyrk z Kaganem juz sie skonczyl a to zaczyna sie od nowa.
        • kagan_z_australii Re: OSWIADCZENIE KAGANA 30.04.02, 20:15
          Gość portalu: Ania napisał(a):

> Gość portalu: t napisał(a):
          >
          > > kagan_z_australii napisał(a):
          > >
          > > > W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet piszac
          > z
          > > > Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego
          > adre
          > > su.
          > > > Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE, NATO i Kr
          > akeno
          > > wi
          > > > ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
          > > > Bede ich zwalczal az do smierci!!!
          > >
          > > Doskonale, ale gdzie gwarancja, że jakiś dowcipny przeciwnik Kagana nie za
          > łozył
          > >
          > > sobie takiego konta i nie zamieścił tego oświadczenia?
          >
          > Aja myslalam,ze ten cyrk z Kaganem juz sie skonczyl a to zaczyna sie od nowa.

To sie bardzo pomyliles pedale z Belgii.
          • Gość: Ania Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.upc.chello.be 30.04.02, 20:25
            Moze grzeczniej troche.Ja tez umiem sie logowac i tez moge niektorym
            uprzykrzyc,zycie.
            • Gość: ,,???/ Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.turboline.skynet.be 30.04.02, 20:30
              Jeszcze jeden blazen a nie Kagan.
              • Gość: Kagan.au Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 02.05.02, 05:24
                Gość portalu: ,,???/ napisał(a):

> Jeszcze jeden blazen a nie Kagan.
                K: RACJA!
                Byle qutas moze sobie zalozyc konto na Forum GW, ale tylko prawdziwy Kagan
                pisze z Australii (*.au)...

• Gość: Kagan Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: 203.12.115.* 03.05.02, 08:57
                  Gość portalu: Kagan.au napisał(a):

> Gość portalu: ,,???/ napisał(a):
                  >
                  > > Jeszcze jeden blazen a nie Kagan.
                  > K: RACJA!
                  > Byle qutas moze sobie zalozyc konto na Forum GW, ale tylko prawdziwy Kagan
                  > pisze z Australii (*.au)...

PS: Tylko sie kompromitujecie podszywajac sie nieudolnie pod prawdziwego Kagana z
                  Australii!
        • Gość: arnie Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.05.02, 19:33
          Kagan przyjmknij się wreszcie, idz kangury doić .Nazbyt
          tutaj tobą śmierdzi.
    • Gość: Kraken Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.ipt.aol.com 01.05.02, 15:46

> W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet piszac z
      > Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego adresu.
      > Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE, NATO i Krakenowi
      > ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
      > Bede ich zwalczal az do smierci!!!

-Kr.Prawdziwemu Kaganowi to ty biedny pierdzielu nawet do piet nie dorastasz!!A
      co do mego "zydowstwa"-DALBYM KURWA 10 LAT ZYCIA,ABY NIM BYC!!!
      Bo tak szczerze mowiac-CO ZA ZASZCZYT BYC KURWA POLAKIEM???Moj udzial w tym
      zaden-urodzilem sie w tym pierdolonym szambie nad brudna i smierdzaca Wisla w
      otoczeniu porypanych Polaczkow,przez pewiem okres zycia MUSIALEM tam mieszkac i
      patrzec na takie wredne ryje jak twoj!Przy pierwszej nadarzajacej sie okazji
      zmienilem status i WYPIERDOLILEM NA EMIGRACJE NICZYM DO POZARU!!A teraz,gdy
      pytaja mnie czym nie Polak(a powodu akcentu)-PRZYZNAJE SIE ZEM RUSKI(do bycia
      Polakiem poruta przyznac sie)-A GDYBYM TAK JESZCZE BYL ZYDEM.....Ech,lza w oku
      sie kreci!!
      • Gość: Kagan.au Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 02.05.02, 05:27
        Gość portalu: Kraken napisał(a):

>
        > > W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet piszac z
        > > Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego adresu.
        > > Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE, NATO i Krakenowi
        > > ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
        > > Bede ich zwalczal az do smierci!!!
        >
        >
        > -Kr.Prawdziwemu Kaganowi to ty biedny pierdzielu nawet do piet nie dorastasz!!
        > A co do mego "zydowstwa"-DALBYM KURWA 10 LAT ZYCIA,ABY NIM BYC!!!
        > Bo tak szczerze mowiac-CO ZA ZASZCZYT BYC KURWA POLAKIEM???Moj udzial w tym
        > zaden-urodzilem sie w tym pierdolonym szambie nad brudna i smierdzaca Wisla w
        > otoczeniu porypanych Polaczkow,przez pewiem okres zycia MUSIALEM tam mieszkac i
        > patrzec na takie wredne ryje jak twoj!Przy pierwszej nadarzajacej sie okazji
        > zmienilem status i WYPIERDOLILEM NA EMIGRACJE NICZYM DO POZARU!!A teraz,gdy
        > pytaja mnie czym nie Polak(a powodu akcentu)-PRZYZNAJE SIE ZEM RUSKI(do bycia
        > Polakiem poruta przyznac sie)-A GDYBYM TAK JESZCZE BYL ZYDEM.....Ech,lza w oku
        > sie kreci!!
        K: Swiete slowa, Kraken. ja tez sie podaje za zyda, jak chce cos zalatwic np. w urzedzie czy banku,
        bo jak slysza Polak, to od razu chowaja portfele i krzycza NO! :(
        Pozdr.
        Kagan Prawdziwy :)

• Gość: kielce Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.chello.no / *.chello.no 02.05.02, 16:52
          Gos´c´ portalu: Kagan.au napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: Kraken napisa?(a):
          >
          > > kagan_z_australii napisa?(a):
          > >
          > > > W zwiazku z tym ze wiele osob podszywa sie pod moje imie nawet
          piszac
          > z
          > > > Australii oswiadczam ze od dzisiaj prawdziwy Kagan pisze tylko z tego
          > adresu.
          > > > Wzystkim katolom, murzynom, zydom, amerykanom, pedalom, UE,
          NATO i Kr
          > akenowi
          > > > ktory jest Zydem mowie stanowcze NIE.
          > > > Bede ich zwalczal az do smierci!!!
          > >
          > >
          > > -Kr.Prawdziwemu Kaganowi to ty biedny pierdzielu nawet do piet nie
          dorast
          > asz!!
          > > A co do mego "zydowstwa"-DALBYM KURWA 10 LAT ZYCIA,ABY NIM
          BYC!!!
          > > Bo tak szczerze mowiac-CO ZA ZASZCZYT BYC KURWA
          POLAKIEM???Moj udzial w t
          > ym
          > > zaden-urodzilem sie w tym pierdolonym szambie nad brudna i
          smierdzaca Wisl
          > a w
          > > otoczeniu porypanych Polaczkow,przez pewiem okres zycia MUSIALEM
          tam miesz
          > kac i
          > > patrzec na takie wredne ryje jak twoj!Przy pierwszej nadarzajacej sie
          okaz
          > ji
          > > zmienilem status i WYPIERDOLILEM NA EMIGRACJE NICZYM DO
          POZARU!!A teraz,gd
          > y
          > > pytaja mnie czym nie Polak(a powodu akcentu)-PRZYZNAJE SIE ZEM
          RUSKI(do by
          > cia
          > > Polakiem poruta przyznac sie)-A GDYBYM TAK JESZCZE BYL
          ZYDEM.....Ech,lza w
          > oku
          > > sie kreci!!
          > K: Swiete slowa, Kraken. ja tez sie podaje za zyda, jak chce cos zalatwic
          np. w
          > urzedzie czy banku,
          > bo jak slysza Polak, to od razu chowaja portfele i krzycza NO! :(
          > Pozdr.
          > Kagan Prawdziwy :)
          >kie:To fakt, to zaden zaszczyt byc Polakiem (szczegolnie za granica) ale
          chowanie glowy w ruska czy zydowska dupe niczego nie zmieni,nawet
          gdybyscie sie kurwa zesrali !
          Z powazaniem
          Kielce

• Gość: Kraken Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.ipt.aol.com 02.05.02, 18:13
            Gość portalu: kielce napisał(a):

> >kie:To fakt, to zaden zaszczyt byc Polakiem (szczegolnie za granica) ale
            > chowanie glowy w ruska czy zydowska dupe niczego nie zmieni,nawet
            > gdybyscie sie kurwa zesrali !
            > Z powazaniem
            > Kielce
            >

-Kr.Pewnie,ze nie zmieni-zawsze to jednak jakas ulga,kiedy biora mnie za Ruska a
            nie Polaka-lepsze byc nawet Ruskiem niz jakims porypanym SCYZORYKIEM twego
            pokroju,a zesrac sie moge najwyzej na twoj glupi pysk(ale musisz wczesniej go
            dokladnie umyc!!!)
            Z powazaniem

• Gość: kielce Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.chello.no / *.chello.no 02.05.02, 20:01
              Gos´c´ portalu: Kraken napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: kielce napisa?(a):
              >
              >
              > > >kie:To fakt, to zaden zaszczyt byc Polakiem (szczegolnie za granica) a
              > le
              > > chowanie glowy w ruska czy zydowska dupe niczego nie zmieni,nawet
              > > gdybyscie sie kurwa zesrali !
              > > Z powazaniem
              > > Kielce
              > >
              >
              > -Kr.Pewnie,ze nie zmieni-zawsze to jednak jakas ulga,kiedy biora mnie za
              Ruska
              > a
              > nie Polaka-lepsze byc nawet Ruskiem niz jakims porypanym
              SCYZORYKIEM twego
              > pokroju,a zesrac sie moge najwyzej na twoj glupi pysk(ale musisz
              wczesniej go
              > dokladnie umyc!!!)
              > Z powazaniem
              >
              Scyzor:Glupi raczej nie jestem ,a pysk mam umyty.
              Zrozum CIULU,udajac ruskich wstyd im tylko przynosisz.
              Nie chcialem nikogo urazic,tak jakos wyszlo
              A srac na moj pysk nie mozesz
              a) za daleko
              b)KUPA KUPY NIE ROBI
              • Gość: Kraken Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.ipt.aol.com 02.05.02, 21:27
                Gość portalu: kielce napisał(a):

> >
                > Scyzor:Glupi raczej nie jestem

-Kr.To tylko twoje zdanie-nie cierpisz ty przypadkiem na "mania grandiosa"?

,a pysk mam umyty.

-Kr. Hehehe-Podciagneli wode do twej zagrody??NIE WIERZE!
                > Zrozum CIULU,udajac ruskich wstyd im tylko przynosisz.

-Kr. Ruscy nie maja o to pretensji.wiec chyba z tym wstydem przesadziles!!

> Nie chcialem nikogo urazic,tak jakos wyszlo
                > A srac na moj pysk nie mozesz
                > a) za daleko

> b)KUPA KUPY NIE ROBI

-Kr, NA TWOIM PRZYKLADZIE WIDAC,ZE JEDNAK TO MOZLIWE(ale o to pretensje mozesz
                miec tylko do swych rodzicieli)
                • Gość: kielce Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.chello.no / *.chello.no 02.05.02, 23:15
                  Gos´c´ portalu: Kraken napisa?(a):

> Gos´c´ portalu: kielce napisa?(a):
                  >
                  >
                  >
                  > > >
                  > > Scyzor:Glupi raczej nie jestem
                  >
                  >
                  > -Kr.To tylko twoje zdanie-nie cierpisz ty przypadkiem na "mania
                  grandiosa"?
                  >
                  >
                  >
                  > ,a pysk mam umyty.
                  >
                  >
                  >
                  > -Kr. Hehehe-Podciagneli wode do twej zagrody??NIE WIERZE!
                  > > Zrozum CIULU,udajac ruskich wstyd im tylko przynosisz.
                  >
                  > -Kr. Ruscy nie maja o to pretensji.wiec chyba z tym wstydem
                  przesadziles!!
                  >
                  >
                  >
                  > > Nie chcialem nikogo urazic,tak jakos wyszlo
                  > > A srac na moj pysk nie mozesz
                  > > a) za daleko
                  >
                  >
                  >
                  > > b)KUPA KUPY NIE ROBI
                  >
                  > -Kr, NA TWOIM PRZYKLADZIE WIDAC,ZE JEDNAK TO MOZLIWE(ale o to
                  pretensje mozesz
                  > miec tylko do swych rodzicieli)
                  scyzor:A liznij Wani wala waniajacego, molojcu.
                  • kagan_z_australii Re: OSWIADCZENIE KAGANA 03.05.02, 01:02
                    No i znow odezwal sie falszywy Kagan z Australii. Wlasciwie to jestem prawie
                    pewien kto to musze go tylko przylapac na goracym uczynku. Prawdziwy Kagan
                    nigdy nie podawalby sie za Zyda.
                    NATYCHMIAST ZERWAC STOSUNKI ZE ZBRODNICZYM IZRAELEM !!!
                    NATYCHMIAST ZAMKNAC WSZYSTHICH PEDALOW NA PRZYMUSOWE LECZENIE !!!
                    NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z NATO !!!
                    NATYCHMIAST ZERWAC STOSUNKI Z HAMERYKA !!!
                    NATYCHMIAST WYCOFAC ZYDA KRAKENA Z POWROTEM DO DOMU WARIATOW !!!
                    NATYCHMIAST WYCOFAC FALSZYWEGO KAGANA Z AUSTRALII !!!

KAGAN MLOT NA PEDALY
                    • Gość: Kagan Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: 203.12.115.* 03.05.02, 08:54
                      Faszywiec podajacy sie za "kagan_z_australii" napisał(a):

> No i znow odezwal sie falszywy Kagan z Australii. Wlasciwie to jestem prawie
                      > pewien kto to musze go tylko przylapac na goracym uczynku. Prawdziwy Kagan
                      > nigdy nie podawalby sie za Zyda.
                      > NATYCHMIAST ZERWAC STOSUNKI ZE ZBRODNICZYM IZRAELEM !!!
                      > NATYCHMIAST ZAMKNAC WSZYSTHICH PEDALOW NA PRZYMUSOWE LECZENIE !!!
                      > NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z NATO !!!
                      > NATYCHMIAST ZERWAC STOSUNKI Z amerykanskim zydostwem !!!
                      > NATYCHMIAST WYCOFAC ZYDA KRAKENA Z POWROTEM DO DOMU WARIATOW !!!
                      K: Tego prawdziwy Kagan NIE napisal!
                      > NATYCHMIAST WYCOFAC FALSZYWEGO KAGANA Z Polski !!!
                      >
                      > KAGAN MLOT NA PEDALY

• Gość: Z Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.244.182.188.Dial1.NewYork2.Level3.net 03.05.02, 07:18
      Ja tam nie wierze ze ktos kogos udaje,trzeba kims najpierw byc zeby sie
      podstawiac za tego owego czy siamtego. To wcale nie jest tak latwo kogos
      udawac,no jak by ktos udawal Polaka to zaraz bysmy sie zorientowali.Znajoma to
      sobie tylko obciachu narobila bo Zydzi jej grzecznie przygadali,znowu nie
      miejcie wszystkich za glupkow bo dopiero was wezma.Napotkanemu czlowiekowi na
      ulicy to mozna jeszcze kit wcisnac i to moze, ale jak sie obracasz wsrod tych
      samych ludzi srodowisku to zapomnij.Nawet Ruskich Zydow nie latwo bylo jej
      udawac, Amerykanie sie kapna bo w koncu rozmawiaja z innymi a traktuja ludzi
      nie z kad ale kim jestes i tak ja potem ocenili.Inna sprawa ze tu robili nam
      opinie i jak sie da to robia dalej,ale tych Amerykanow przecietnych to fige
      obchodzi pacza sie na czlowieka i wszystko(i wiem ze na calym Swiecie tez tak
      jest).Ja tego nigdy nie stosowalem bo najlepiej (i w zyciu najwazniejsza zasda)
      to byc samym soba a nie tam kims,tak jak Pan Bog przykazal a Ojciec i Matka
      zrobili i na co to jeszcze durnia kleic ze siebie?.Tylko ludzie ktorzy maja
      manie nizszosci (albo raczej wielkosci) poczucie niedowartosciowania wlasnej
      osoby bo nie maja nic do zaoferowania to musza czyms nadrabiac.A wychodzi im
      jak na zlosc zupelnie co innego- prawda o nich i szydlo z worka.Zeby docenili
      to pewno lepiej jest ale wcale nie musisz byc profesorem nadzwyczajnym. I tak
      jest lepszy gorszy orginal od kopi najlepszego obrazu, bo kopia zawsze bedzie
      tylko kopia a do tego co jest Twoje to juz nikt nie ma prawa.
      • Gość: Z Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.244.182.188.Dial1.NewYork2.Level3.net 03.05.02, 07:28
        Zapomialem w banku czy urzadach wcale sie nikogo nie pytaja o narodowosc.
        • Gość: Kraken Re: OSWIADCZENIE KAGANA IP: *.ipt.aol.com 03.05.02, 16:38
          Gość portalu: Z napisał(a):

> Zapomialem w banku czy urzadach wcale sie nikogo nie pytaja o narodowosc.

-Kr.Ale pytaja o tzw.SSN(socjal security number)-i wtedy wylazi szydlo z worka
          • kagan_z_australii Do falszywego Kagana 03.05.02, 23:26
            Pierdzielu tobie tak daleko do prawdziwego Kagana jak dziurawym gaciom do
            dobrze skrojonego garnituru. Skompromitowales sie tym ze popierasz Zyda
            Krakena ktory wychawla Izrael. Ja nigdy bym czegos takiego nie napisal.

KAGAN MLOT NA ZYDOSTWO I NA FALSZYWEGO KAGANA !!!!
            • Gość: Kagan Re: Do falszywego Kagana IP: *.latrobe.edu.au / *.lib.latrobe.edu.au 08.05.02, 08:10
              Falszywy kagan, czyli "kagan_z_australii" napisał:
              > Pierdzielu tobie tak daleko do prawdziwego Kagana jak dziurawym gaciom do
              > dobrze skrojonego garnituru. Skompromitowales sie tym ze popierasz Zyda
              > Krakena ktory wychawla Izrael. Ja nigdy bym czegos takiego nie napisal.
              Kagan prawdziwy:
              1. Pisze z Australii (*.au)
              2. NIE loguje sie.
              3. NIE bluzga, NIE uzywa "wyrazen" typu "pierdzielu"...
          • greg23 Do delegata domu wariatow na kraj Krakena 04.05.02, 23:25

> Gość portalu: Z napisał(a):
            >
            > > Zapomialem w banku czy urzadach wcale sie nikogo nie pytaja o narodowosc.
            >
            > -Kr.Ale pytaja o tzw.SSN(socjal security number)-i wtedy wylazi szydlo z worka

Szydlo z worka wychodzi tylko w twoim wypadku gdzie jest napisane : Wazne do
            pracy tylko w domu wariatow.
            • kagan_z_australii Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena 08.05.02, 01:48
              OSWIADCZAM JESZCZE RAZ ZE PRAWDZIWY KAGAN PISZE TYLKO Z TEGO ADRESU. NIGDY NIE
              POPIERALEM ZYDOW I TYM SAMYM NIE MOGL BYM POPIERAC ZYDA KRAKENA. TO CHYBA JASNE
              JAK SLONCE.

KAGAN MLOT NA ZYDOSTWO
              • Gość: Kagan Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena IP: *.latrobe.edu.au / *.lib.latrobe.edu.au 08.05.02, 08:07
                Falszywy Kagan, czyli "kagan_z_australii" napisał:
                > OSWIADCZAM JESZCZE RAZ ZE PRAWDZIWY KAGAN PISZE TYLKO Z TEGO ADRESU. NIGDY NIE
                > POPIERALEM ZYDOW I TYM SAMYM NIE MOGL BYM POPIERAC ZYDA KRAKENA. TO CHYBA JASNE
                > JAK SLONCE.
                > KAGAN MLOT NA ZYDOSTWO
                Kagan prawdziwy:
                1. Kagan prawdziwy pisze tylko z Australii (*.au) i sie NIE loguje!
                2. Kraken NIE moze byc Zydem, bo prawdziwych Zydow juz nie ma:
                Wspolczesnie zyjacy Semici to Arabowie i niektorzy Etiopczycy.
                Z ludow wynarlych do Semitow zalicza sie tez antycznych Hebrajczykow.
                Jednakze wymarli oni (jako rasa) dobrze ponad tysiac lat temu. Osobnicy,
                podajacy sie wspolczesnie za Zydow (czyli niejako za potomkow owych wymarlych
                Hebrajczykow) to glownie Chazarowie (lud turecki, czyli "aryjski") -
                p. Arthur Koestler THE THIRTENTH TRIBE.
                Tak wiec antysemityzm to obecnie niechec i/lub wrogosc do Arabow i niektorych
                Etiopczykow. Strzezcie sie wiec antysemici gniewu Allacha!
                Kagan prawdziwy z Australii!

• chicago1 Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena 08.05.02, 09:41
                  Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Falszywy Kagan, czyli "kagan_z_australii" napisał:
                  > > OSWIADCZAM JESZCZE RAZ ZE PRAWDZIWY KAGAN PISZE TYLKO Z TEGO ADRESU. NIGDY
                  > NIE
                  > > POPIERALEM ZYDOW I TYM SAMYM NIE MOGL BYM POPIERAC ZYDA KRAKENA. TO CHYBA
                  > JASNE
                  > > JAK SLONCE.
                  > > KAGAN MLOT NA ZYDOSTWO
                  > Kagan prawdziwy:
                  > 1. Kagan prawdziwy pisze tylko z Australii (*.au) i sie NIE loguje!
                  > 2. Kraken NIE moze byc Zydem, bo prawdziwych Zydow juz nie ma:
                  > Wspolczesnie zyjacy Semici to Arabowie i niektorzy Etiopczycy.
                  > Z ludow wynarlych do Semitow zalicza sie tez antycznych Hebrajczykow.
                  > Jednakze wymarli oni (jako rasa) dobrze ponad tysiac lat temu. Osobnicy,
                  > podajacy sie wspolczesnie za Zydow (czyli niejako za potomkow owych wymarlych
                  > Hebrajczykow) to glownie Chazarowie (lud turecki, czyli "aryjski") -
                  > p. Arthur Koestler THE THIRTENTH TRIBE.
                  > Tak wiec antysemityzm to obecnie niechec i/lub wrogosc do Arabow i niektorych
                  > Etiopczykow. Strzezcie sie wiec antysemici gniewu Allacha!
                  > Kagan prawdziwy z Australii!
                  >
                  >
                  > Czy ty myslisz debilu,ze komus zalezy na tym czy ty prawdziwy czy nie.Ludzie
                  maja dosyc tych twoich wypocin prawie nikt tego nie czyta.Jak bys mial troche
                  honoru to bys sie wycofal.Sam ciagniesz te watki bo jestes tylko zasranym
                  megalomanem.Resszta forum cie olewa.

• Gość: Kagan Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena IP: *.latrobe.edu.au / *.lib.latrobe.edu.au 08.05.02, 09:49
                    chicago1 napisał(a):

> Gość portalu: Kagan napisał(a):
                    >
                    > > Falszywy Kagan, czyli "kagan_z_australii" napisał:
                    > > > OSWIADCZAM JESZCZE RAZ ZE PRAWDZIWY KAGAN PISZE TYLKO Z TEGO ADRESU.
                    > NIGDY
                    > > NIE
                    > > > POPIERALEM ZYDOW I TYM SAMYM NIE MOGL BYM POPIERAC ZYDA KRAKENA. TO C
                    > HYBA
                    > > JASNE
                    > > > JAK SLONCE.
                    > > > KAGAN MLOT NA ZYDOSTWO
                    > > Kagan prawdziwy:
                    > > 1. Kagan prawdziwy pisze tylko z Australii (*.au) i sie NIE loguje!
                    > > 2. Kraken NIE moze byc Zydem, bo prawdziwych Zydow juz nie ma:
                    > > Wspolczesnie zyjacy Semici to Arabowie i niektorzy Etiopczycy.
                    > > Z ludow wynarlych do Semitow zalicza sie tez antycznych Hebrajczykow.
                    > > Jednakze wymarli oni (jako rasa) dobrze ponad tysiac lat temu. Osobnicy,
                    > > podajacy sie wspolczesnie za Zydow (czyli niejako za potomkow owych wymarl
                    > ych
                    > > Hebrajczykow) to glownie Chazarowie (lud turecki, czyli "aryjski") -
                    > > p. Arthur Koestler THE THIRTENTH TRIBE.
                    > > Tak wiec antysemityzm to obecnie niechec i/lub wrogosc do Arabow i niektor
                    > ych
                    > > Etiopczykow. Strzezcie sie wiec antysemici gniewu Allacha!
                    > > Kagan prawdziwy z Australii!
                    > >
                    > >
                    > > Czy ty myslisz debilu,ze komus zalezy na tym czy ty prawdziwy czy nie.Ludz
                    > ie
                    > maja dosyc tych twoich wypocin prawie nikt tego nie czyta.Jak bys mial troche
                    > honoru to bys sie wycofal.Sam ciagniesz te watki bo jestes tylko zasranym
                    > megalomanem.Resszta forum cie olewa.
                    >

Nastepny na watek o polskich katolach :(
                  • Gość: Kraken Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena IP: *.ipt.aol.com 08.05.02, 15:07
                    chicago1 napisał(a):

!
                    > >
                    > >
                    > > Czy ty myslisz debilu,ze komus zalezy na tym czy ty prawdziwy czy nie.Ludz
                    > ie
                    > maja dosyc tych twoich wypocin prawie nikt tego nie czyta.Jak bys mial troche
                    > honoru to bys sie wycofal.Sam ciagniesz te watki bo jestes tylko zasranym
                    > megalomanem.Resszta forum cie olewa.
                    >

-Kr. Kurcze blade-jackowo sie odezwalo(widocznie po dlugich i niewyobrazalnych
                    cierpieniach zapoznal sie w koncu z instrukcja obslugi klawiatury)
                    gdyby katole mieli odrobine honoru-"zwialiby" na jakies forum "jazus" czy "ma
                    ryja"gdzie mogliby wzajemnie zapewniac sie o wlasnej "wyzszosci".
                    Kagan slusznie "ciagnie" ciekawe watki-inaczej zaniknelyby wsrod pozostalego
                    chlamu np."o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy"(czy
                    tak jakos,choc wiadomo powszechnie,ze obydwa sa GOWNO warte),ktore sa wrecz
                    chorobliwie rozpoczynane chyba wlasnie w celu "znikniecia" watkow Kagana
                    Olewaj sobie,olewaj-uwazaj tylko abys sobie w buty nie nalal!!!"olewac"
                    kogokolwiek moga tylko tacy jak ty-niedorobki z Chicago,ktore nie potrafia
                    dyskutowac na argumenty(bo takowych nie maja)a tylko za pomoca wyzwisk oraz
                    insynuacji(sprawdz w slowniku co to znaczy-pod litera "i")
                    Przekaz "pozdrowienia" dla (tfuuu) Moskala!!!(obaj jestescie siebie warci)
                    • chicago1 Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena 08.05.02, 15:15

> chicago1 napisał(a):
                      >
                      > !
                      > > >
                      > > >
                      > > > Czy ty myslisz debilu,ze komus zalezy na tym czy ty prawdziwy czy nie
                      > .Ludz
                      > > ie
                      > > maja dosyc tych twoich wypocin prawie nikt tego nie czyta.Jak bys mial tro
                      > che
                      > > honoru to bys sie wycofal.Sam ciagniesz te watki bo jestes tylko zasranym
                      > > megalomanem.Resszta forum cie olewa.
                      > >
                      >
                      > -Kr. Kurcze blade-jackowo sie odezwalo(widocznie po dlugich i niewyobrazalnych
                      >
                      > cierpieniach zapoznal sie w koncu z instrukcja obslugi klawiatury)
                      > gdyby katole mieli odrobine honoru-"zwialiby" na jakies forum "jazus" czy "ma
                      >
                      > ryja"gdzie mogliby wzajemnie zapewniac sie o wlasnej "wyzszosci".
                      > Kagan slusznie "ciagnie" ciekawe watki-inaczej zaniknelyby wsrod pozostalego
                      >
                      A pokaz mi,ktore to te ciekawe watki.Ten o katolach czy ten o zydach chazarach
                      czy to oswiadczenie kagana ,w ktorym po raz setny oswiadcza,ze ,prawdziwy Kagan
                      pisze tylko z Australii.To jest tak interesujace?No to ja Ci gratuluje
                      zainteresowan.A moze ten o Kaczmarskim,ktory tylko wkurwia ludzi do bialosci.

> chlamu np."o wyzszosci swiat bozego narodzenia nad swietami wielkiej nocy"(czy
                      > tak jakos,choc wiadomo powszechnie,ze obydwa sa GOWNO warte),ktore sa wrecz
                      > chorobliwie rozpoczynane chyba wlasnie w celu "znikniecia" watkow Kagana
                      > Olewaj sobie,olewaj-uwazaj tylko abys sobie w buty nie nalal!!!"olewac"
                      > kogokolwiek moga tylko tacy jak ty-niedorobki z Chicago,ktore nie potrafia
                      > dyskutowac na argumenty(bo takowych nie maja)a tylko za pomoca wyzwisk oraz
                      > insynuacji(sprawdz w slowniku co to znaczy-pod litera "i")
                      > Przekaz "pozdrowienia" dla (tfuuu) Moskala!!!(obaj jestescie siebie warci)

Nikt mu nie kaze znikac tylko niech pisze z sensem chyba ,ze ty za sensowny
                      uwazasz te watki,ktore wymienilem.A Moskala to ja mam w dupie tak jak i kagana
                      prawdziwego z Australii.
                      • Gość: Kagan Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 09.05.02, 04:35
                        chicago1 napisał(a):

> Gość portalu: Kraken napisał(a):
                        >
                        chicago1 napisał(a): Czy ty myslisz debilu,ze komus zalezy na tym czy ty prawdziwy czy nie.
                        Ludzie maja dosyc tych twoich wypocin prawie nikt tego nie czyta. Jak bys mial troche
                        honoru to bys sie wycofal. Sam ciagniesz te watki bo jestes tylko zasranym
                        megalomanem. Resszta forum cie olewa.

> -Kr. Kurcze blade-jackowo sie odezwalo(widocznie po dlugich i niewyobrazalnych
                        cierpieniach zapoznal sie w koncu z instrukcja obslugi klawiatury). Gdyby katole mieli odrobine
                        honoru-"zwialiby" na jakies forum "jazus" czy "maryja"gdzie mogliby wzajemnie zapewniac sie o wlasnej
                        "wyzszosci".
                        Kagan slusznie "ciagnie" ciekawe watki-inaczej zaniknelyby wsrod pozostalego

A pokaz mi,ktore to te ciekawe watki.Ten o katolach czy ten o zydach chazarach
                        czy to oswiadczenie kagana ,w ktorym po raz setny oswiadcza,ze ,prawdziwy Kagan
                        pisze tylko z Australii.To jest tak interesujace?No to ja Ci gratuluje
                        zainteresowan.A moze ten o Kaczmarskim,ktory tylko wkurwia ludzi do bialosci.
                        K: Nie musisz tego czytac, ale widze, ze to cie bardzo intersuje... ;)
                        A jak watek o oszuscie Kaczmarskich ludzi wkurvia, to i dobrze! :)

KR: Olewaj sobie,olewaj-uwazaj tylko abys sobie w buty nie nalal!!!"olewac"
                        kogokolwiek moga tylko tacy jak ty-niedorobki z Chicago,ktore nie potrafia
                        dyskutowac na argumenty(bo takowych nie maja)a tylko za pomoca wyzwisk oraz
                        insynuacji(sprawdz w slowniku co to znaczy-pod litera "i")
                        Przekaz "pozdrowienia" dla (tfuuu) Moskala!!!(obaj jestescie siebie warci)

• kagan_z_australii Re: Do delegata domu wariatow na kraj Krakena 12.05.02, 21:49

> Falszywy Kagan, czyli "kagan_z_australii" napisał:
                  > > OSWIADCZAM JESZCZE RAZ ZE PRAWDZIWY KAGAN PISZE TYLKO Z TEGO ADRESU. NIGDY
                  > NIE
                  > > POPIERALEM ZYDOW I TYM SAMYM NIE MOGL BYM POPIERAC ZYDA KRAKENA. TO CHYBA
                  > JASNE
                  > > JAK SLONCE.
                  > > KAGAN MLOT NA ZYDOSTWO

FALSZYWY KAGAN NAPISAL :
                  > Kagan prawdziwy:
                  > 1. Kagan prawdziwy pisze tylko z Australii (*.au) i sie NIE loguje!
                  > 2. Kraken NIE moze byc Zydem, bo prawdziwych Zydow juz nie ma:
                  > Wspolczesnie zyjacy Semici to Arabowie i niektorzy Etiopczycy.
                  > Z ludow wynarlych do Semitow zalicza sie tez antycznych Hebrajczykow.
                  > Jednakze wymarli oni (jako rasa) dobrze ponad tysiac lat temu. Osobnicy,
                  > podajacy sie wspolczesnie za Zydow (czyli niejako za potomkow owych wymarlych
                  > Hebrajczykow) to glownie Chazarowie (lud turecki, czyli "aryjski") -
                  > p. Arthur Koestler THE THIRTENTH TRIBE.
                  > Tak wiec antysemityzm to obecnie niechec i/lub wrogosc do Arabow i niektorych
                  > Etiopczykow. Strzezcie sie wiec antysemici gniewu Allacha!
                  > Kagan prawdziwy z Australii!
                  >
                  >
                  >

• Gość: Sam Słońce Australii a kagan IP: 217.153.50.* 08.05.02, 18:57
      Mocno musi tam prażyć bo jak widać zupełnie wyprażyło.
      Ja się zastanawiam czy nie polecić ci jakiegoś dobredo psychiatry ?
      Naprawdę to co piszesz wskazuje, że jesteś chory a przy tym tyle piszesz, że
      najprawdopodobniej jesteś bezrobotny. Idziesz, a tu coś dudni. To w twojej
      głowie, w pustce przelatują kangury. Wyobraźnia tak dudni. Bywaj. Niech ci się
      przyśni normalny kraj, z normalną pogodą i koniecznie bez schizofreników.
      • Gość: Kagan Re: Słońce Australii a kagan IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 09.05.02, 04:30
        Gość portalu: Sam napisał(a):

> Mocno musi tam prażyć bo jak widać zupełnie wyprażyło.
        > Ja się zastanawiam czy nie polecić ci jakiegoś dobredo psychiatry ?
        K: Odezwala sie dusza oficera KGB: kto krytykuje jedynie sluszna ideologie,
        ten musi byc z definicji psychicznie chory... :(

> Naprawdę to co piszesz wskazuje, że jesteś chory a przy tym tyle piszesz, że
        > najprawdopodobniej jesteś bezrobotny. Idziesz, a tu coś dudni. To w twojej
        > głowie, w pustce przelatują kangury. Wyobraźnia tak dudni. Bywaj. Niech ci się
        > przyśni normalny kraj, z normalną pogodą i koniecznie bez schizofreników.
        K: Schizofrenicy sa na ogol autyczni, czynni bywaja zas na ogol chorzy na psychoze maniakalno-
        depresyjna (cykliczna). Tak wiec zanim zaczniesz sie znow wymadrzac, postudiu koles nieco
        psychologie... :(

• Gość: Piast Kogo obchodzą te bzdety?????? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.02, 21:00
      • Gość: aa Re: Kogo obchodzą te bzdety?????? IP: *.fastres.net 08.05.02, 21:11
        mn
        • Gość: Kagan Re: Kogo obchodzą te bzdety?????? IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 09.05.02, 04:27
          Ciebie n.p... :)
          • kagan_z_australii Re: Kogo obchodzą te bzdety?????? 10.05.02, 01:48
            Wy tu sluchacie falszywego glupka a w tym czasie Niemcy i Ukraina szykuja sie
            na nas.
            A wszystkiemu winni Solidaruchy ktore do tego doprowadzily.

Kagan mlot na Solidaruchow
            • Gość: Kagan Re: Kogo obchodzą te bzdety?????? IP: *.ha.pwr.wroc.pl 12.05.02, 23:55
              I znowu falszywe Kagany !!1
              • kagan_z_australii Re: Kogo obchodzą te bzdety?????? 14.05.02, 02:18

Falszywy Kagan napisal:
                > I znowu falszywe Kagany !!1

• Gość: Kagan Podbijajcie moj watek !!! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 12.05.02, 23:56
              Watek megalomana.
              • Gość: Kagan.au Re: Podbijajcie moj watek !!! IP: *.vic.bigpond.net.au 13.05.02, 06:29

> Watek megalomana.
                Prwadziwy megaloman to ten falszywy Kagan z Wroclawia;
                loguje sie tez on czasem a przyzwoleniem redakcji GW
                jako "kagan_z_australii"... :(

• Gość: Kagan.au Re: Podbijajcie moj watek !!! IP: *.tlsa.pl 13.05.02, 08:34
                  Kagan nie loguje sie jako kagn z australii !!
                • Gość: Kagan.au Re: Podbijajcie moj watek !!! IP: *.tlsa.pl 13.05.02, 08:35
                  tzn jako kagan_z_australii
                • Gość: Kagan.au Re: Podbijajcie moj watek !!! IP: *.tlsa.pl 13.05.02, 08:35
                  i prosze mnie nie nie mylic z falszywymi kaganami
                  • kagan_z_australii Re: Podbijajcie moj watek !!! 15.05.02, 17:18
                    PRAWDZIWYM KAGANEN JESTEM TYLKO JA.

KAGAN MLOT NA PEDALY
                    • Gość: Kagan Re: Podbijajcie moj watek !!! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 15.05.02, 17:29

> PRAWDZIWYM KAGANEN JESTEM TYLKO JA.
                      >
                      >
                      > KAGAN MLOT NA PEDALY

K: Jestes w bledzie. Ja jestem tym Prawdziwym Kaganem.

• Gość: Kaganoff Re: Podbijajcie moj watek !!! IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 16.05.02, 05:38
                        Gość portalu: Kagan FALSZYWY napisał z adresu *.ha.pwr.wroc.pl:
                        > > PRAWDZIWYM KAGANEN JESTEM TYLKO JA.
                        > > KAGAN MLOT NA PEDALY
                        >
                        > K (*.ha.pwr.wroc.pl): Jestes w bledzie. Ja jestem tym Prawdziwym Kaganem.
                        >
                        Kaganoff: Nie licytujta sie. Kazden jeden wie, zesta oba FALSZYWE kagany... :(

• Gość: Kagan Re: Kaganoff to nowy falszywy Kagan IP: *.tlsa.pl 16.05.02, 08:24
                          • kagan_z_australii DZIURAWE GACIE WCIAZ NADAJA 29.05.02, 01:44
                            OSWIADCZAM PO RAZ KOLEJNY ZE PRAWDZIWYM KAGANEN JESTEM TYLKO JA.

KAGAN MLOT NA PEDALY
                            • wesoly3 Re: DZIURAWE GACIE WCIAZ NADAJA 29.05.02, 01:49
                              nieprawda - to ja jestem kagan !!!
                            • wesoly3 Kagan - pedal na mlocie 29.05.02, 01:49
                              • kagan_z_australii Re: Kagan - pedal na mlocie 29.05.02, 01:51
                                wesoly3 napisał(a):

Sam jestes pedal jak twoj nick wskazuje, bo po angielsku wesoly to pedal.

KAGAN MLOT NA PEDALY
                                • wesoly3 Re: Kagan - pedal na mlocie 29.05.02, 02:23
                                  a po aggielsku kagan_z_autralii - to chuj
                                  • kagan_z_australii Re: Kagan - pedal na mlocie 29.05.02, 02:30
                                    wesoly3 napisał(a):

> a po aggielsku kagan_z_autralii - to chuj

Jestes nieukiem ktory nie zna angielskiego.

KAGAN MLOT NA NIEDOUCZONE PEDALY
                                    • ethanol Re: Kagan - pedal na mlocie 29.05.02, 02:43
                                      kagan - niedouczony pedalski mlotek gumowy
                                      • Gość: Kagan Re: Kagan - pedal na mlocie IP: *.tlsa.pl 29.05.02, 08:09
                                        Mylicie sie. Najprawdziwszym Kaganem jestem ja !
                                        • kagan_z_australii Re: Kagan - pedal na mlocie 29.05.02, 23:07

FALSZYWY KAGAN NAPISAL:
                                          > Mylicie sie. Najprawdziwszym Kaganem jestem ja !

• kagan_z_australii Re: Kagan - pedal na mlocie 04.06.02, 19:44
      TO CO SIE DZIEJE Z MOIM NICKIEM TO PRAWDZIWY SKANDAL. APELUJE DO WSZYSTKICH
      MOICH MILOSNIKOW NIE CZYTAJCIE TYCH BREDNI KTORE WYPISUJA FALSZYWE KAGANY. JA
      PISZE TYLKO Z TEGO ADRESU.

WASZ PRAWDZIWY KAGAN MLOT NA PEDALY
      • Gość: Kagan Uwaga na falszywe Kagany IP: *.tlsa.pl 05.06.02, 08:15
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka