Dodaj do ulubionych

Muzułmanin o Polsce serio

12.06.23, 03:14
twitter.com/Another75824671/status/1668007509917876224
Światli muzułmanie nie mają do Polski pretensji, że ta nie chce importować przestępców.
Do Polski może przyjechać każdy kto respektuje prawo, ma chęć do pracy.
Przez rok przez Polskę przewaliło się 12 mln Ukraińców. Ktoś im bronił wjazdu? Mało tego przez bodajże dwa miesiące mogli się po Polsce poruszać za darmo. Teraz gdy stwierdzono, że migranci z Francji czy Niemiec to przestępcy chcą ich podrzucić Polsce. Jeśli Polak kogoś zaprasza, to nie po to by go podrzucić sąsiadowi. Polak to nie Merkel.
Obserwuj wątek
    • waga173 Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 04:14
      Światli muzułmanie? A co to takiego. Muzulmany.
      • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 04:44
        waga173 napisał:

> Światli muzułmanie? A co to takiego. Muzulmany.

Muzułmanie.
        Ci mądrzejsi nie mają problemów w Polską i jej polityką. To zrozumiałe, że każde społeczeństwo broni swoich wartości. Ten muzułmanin z linku oświadczył wprost, że Macron jest głupcem ściągając do swego kraju przestępców, którzy w swoich krajach siedzieliby w więzieniach. W Polsce jest 30 tys. muzułmanów i nie są jakoś prześladowani. Facet chce pielęgnować spokojnie swoją tradycję, a nie się rozrywać.
        • waga173 Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 05:01
          pozytonium napisał:

> W Polsce jest 30 tys. muzułmanów

A gdzie sa te muzulmaniny? A zwlaszcza te ich muzulmaninki?
          • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 05:38
            waga173 napisał:

> pozytonium napisał:
            >
            >
            > > W Polsce jest 30 tys. muzułmanów
            >
            > A gdzie sa te muzulmaniny? A zwlaszcza te ich muzulmaninki?

Z jednym pracuję. Kochany człowiek.
            Przez 20 lat nigdy się na nim nie zawiodłem.
            Przy pierwszym spotkaniu powiedział, że jest Tatarem. Ja mu OK. I tak się przyjaźnimy do dziś.
            Muzułmanie nie są żadnym problemem, podobnie jak żydzi. 30 lat temu miałem dziewczynę żydówkę. Nie miała w poprzek :)
            Europa trochę odleciała. Co zauważają sami muzułmanie. Politycznie poprawnym nie jest czy ktoś jest dobry czy zły, ale czy aby nie jest z jakiejś mniejszości. Po czynach ich poznacie.
            Jestem ciekaw ilu z wielbicieli migrantów przeczytało Koran.
            Ja przeczytałem. W porównaniu do Talmudu to księga o miłości. Nie ma tam nic złego.
            forum.gazeta.pl/forum/w,396,176199994,176199994,Nie_wymienie_duzo_czytam_slucham_rozne_zrodla.html
            Problemem są wszelkie oszołomy. Na urodzonych w Polsce nie mamy wpływu. Ale nie musimy sobie ich importować. Wystarczą nasi totalni.
            • mateusz.urbanski Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 06:26
              Jak zwykle totalny odlot totalnego pozytona w totalnym chamstwie. I totalna megalomania. A przy tym ćwierćinteligent, mimo - a może za sprawą - chińskich dyplomów w dowód uznania
              Skoro jesteś w 1/4 Żydem(wg własnej deklaracji masz w składzie: 2/4 Ukrainiec, 1/4 Żyd, z pozostałej ćwiartki Czech i Polak po połowie) to zupełnie naturalne, że przestudiowałeś Talmud, Torę i Koran w skali porównawczej😂
              • pozytonium Nie ma to jak totalny mateusz. 12.06.23, 06:34
                mateusz.urbanski napisał(a):

> Jak zwykle totalny odlot totalnego pozytona w totalnym chamstwie. I totalna meg
                > alomania. A przy tym ćwierćinteligent, mimo - a może za sprawą - chińskich dypl
                > omów w dowód uznania
                > Skoro jesteś w 1/4 Żydem(wg własnej deklaracji masz w składzie: 2/4 Ukrainiec
                > , 1/4 Żyd, z pozostałej ćwiartki Czech i Polak po połowie) to zupełnie naturaln
                > e, że przestudiowałeś Talmud, Torę i Koran w skali porównawczej😂

Fajnie, że mnie tak śledzisz. Widać me posty są zapamiętywane. I o to chodzi.
                • mateusz.urbanski Re: Nie ma to jak totalny pozyto 12.06.23, 06:54
                  pozytonium napisało:

> Fajnie, że mnie tak śledzisz. Widać me posty są zapamiętywane. I o to chodzi.
                  >
                  I znowu ta totalna megalomania😄Przecież powtarzasz się ustawicznie😄 Historię twojego małżeństwa zna już każdy(bo to zła kobieta była)
                  • pozytonium Re: Nie ma to jak totalny pozyto 12.06.23, 07:19

> pozytonium napisało:
                    >
                    > > Fajnie, że mnie tak śledzisz. Widać me posty są zapamiętywane. I o to cho
                    > dzi.
                    > >
                    > I znowu ta totalna megalomania😄Przecież powtarzasz się ustawicznie😄 Historię
                    > twojego małżeństwa zna już każdy(bo to zła kobieta była)

Kiedy ostatni raz pisałem, że jestem Żydem?
                    Co do mej żony, już wcześniej zamężnej. Próbowała wszystkiego. Za nią stoi tylko jej mama. Za mną rzesza ludzi, nieskoligaconych ze mną w żadnym stopniu. Nigdy nikomu nie zrobiłem nic złego. A Karma ponoć wraca. Szkoda mi tylko syna. Ale ten też mądrzeje. Właśnie zaczyna dojrzewać.
                    Spisałem testament. Nim syn nie skończy 25 lat cały majątek ma być w zarządzaniu siostry, potem przejmuje go on. Nawet jakbym kipnął teraz pazerna kobieta nie dostanie nic. Chyba, że syn się z nią podzieli, ale wtedy to już mi rybka.
                    Rzymianie uważali 25 lat za granicę dorosłości. I tego się trzymam.
                    • pies.na.czarnych Re: Nie ma to jak totalny pozyto 12.06.23, 09:13
                      > Za mną rzesza ludzi, nieskoligaconych ze mną w żadnym stopniu.

Ci od Mariusza Ułaskawionego.
                      • pozytonium Re: Nie ma to jak totalny pozyto 12.06.23, 14:43
                        pies.na.czarnych napisała:

> > Za mną rzesza ludzi, nieskoligaconych ze mną w żadnym stopniu.
                        >
                        > Ci od Mariusza Ułaskawionego.

Akurat nie znam nikogo z PiS. Nie moje klimaty. Ogólnie nie znam żadnego partyjniaka.
          • hordol Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 06:02
            twitter.com/elukacijewska/status/1623968451504078849
            nie wiem czy to prawda ale zawsze jakieś zródło to jest
            • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 07:23
              hordol napisała:

> twitter.com/elukacijewska/status/1623968451504078849
              > nie wiem czy to prawda ale zawsze jakieś zródło to jest

Do totalnych to nie dociera.
          • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 06:16
            waga173 napisał:

> pozytonium napisał:
            >
            >
            > > W Polsce jest 30 tys. muzułmanów
            >
            > A gdzie sa te muzulmaniny? A zwlaszcza te ich muzulmaninki?

190 Zwalczajcie na drodze Boga tych, którzy was zwalczają, lecz nie bądźcie najeźdźcami. Zaprawdę; Bóg nie miłuje najeźdźców!

191 I zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili - Prześladowanie jest gorsze niż zabicie. - I nie zwalczajcie ich przy świętym Meczecie, dopóki oni nie będą was tam zwalczać. Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciw wam, zabijajcie ich! - Taka jest odpłata niewiernym!

192 Ale jeśli oni się powstrzymają... - zaprawdę, Bóg jest przebaczający, litościwy!

193 I zwalczajcie ich, aż ustanie prześladowanie i religia będzie należeć do Boga. A jeśli oni się powstrzymają, to wyrzeknijcie się wrogości, oprócz wrogości przeciw niesprawiedliwym!

Wszystko zależy od interpretacji.
            Normalny muzułmanin nie stawia znaku równości pomiędzy niesprawiedliwym, a niewiernym.

Niewierzącego w Allaha toleruje, nawet mu współczuje. Wierzącego w Allaha, ale niegodziwego nie toleruje.

Islam z religii miłości, dzięki paru oszołomom stał się zły. Niegodziwi muzułmanie nie mają być tolerowani. Ale katolik czy żyd, czy ateista żyjący godnie już tak.
            Jeśli masz serce na dłoni, to żaden prawdziwy muzułmanin nie zrobi ci krzywdy. Nie ma takiej szansy.
            Zło nie jest powiązane z religią. Albo ktoś jest zły, albo nie. Mnie się wydawało, że moja żona jest dobra, bo chodzi do kościoła. Okazało się, że nie. Chodziła tam uciszyć swoje wyrzuty (spowiedź jest czym najgorszym co można było wynaleźć, zabiję cię, wyspowiadam się i jest git). Z drugiej strony mój muzułmanin gdy się dowiedział, że mam niezłośliwego raka w mózgu zaproponował mi zawiezienie do Bydgoszczy, gdzie ponoć jest najlepszy w Polsce szpital neurologiczny. Tak sam z siebie. Zgodnie z Koranem.
            • mateusz.urbanski Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 06:42
              pozytonium napisało:

>mam niezłośliwego raka w mózgu

Taa, a pisanie na forum to rodzaj terapii
              • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 07:06

> pozytonium napisało:
                >
                > >mam niezłośliwego raka w mózgu
                >
                > Taa, a pisanie na forum to rodzaj terapii

też.
                Zakład pracy mnie ubezpieczył. Gdybym miał czekać na NFZ to wizyta u neurologa to grudzień 2025 roku.
                Przy "jaju" rosnącym w tempie 50 mm na kilka miesięcy do 2025 roku bym nie dożył. Czaszka ma ograniczoną pojemność. Taki się urodziłem. Przyczyna tego nowotworu nie jest znana. Wiadomo, że pojawia się w 4-19 tygodniu życia płodowego. Z zalążkiem tego jaja żyję więc od 1971 roku. Ostatnio się wymknęło spod kontroli.
                Prawdopodobnie nie trzeba będzie mi otwierać czerepu rubasznego. Skalpel gamma. Tu jednak jest znowu kuriozum. Mam w Luxmedzie darmowy rezonans magnetyczny. Ale by był darmowy muszę, pomimo, że mam skierowywanie z SOR zawrócić głowę neurologowi z Luxmed, by ten przepisał na nowo skierowanie, które już mam z SOR.
                Swoją drogą jestem wdzięczny swej żonie. Ostatnio co jakiś czas mnie wkurzała. Gdyby mnie nie wkurzała, żyłbym sobie w nieświadomości, aż guz wyłączyłby mnie na amen, nagle jak wyłączył Krotona w wieku 34 lat. Przedłużyła me życie. Bo to, że umrę jest pewne.
                • mateusz.urbanski Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 07:23
                  pozytonium

> Swoją drogą jestem wdzięczny swej żonie. Ostatnio co jakiś czas mnie wkurzała.

Z pewnością jest to dobre i dla niej, a może głównie dla niej
                  • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 07:26

> pozytonium
                    >
                    > > Swoją drogą jestem wdzięczny swej żonie. Ostatnio co jakiś czas mnie wkur
                    > zała.
                    >
                    > Z pewnością jest to dobre i dla niej, a może głównie dla niej

Czy ja wiem czy dla niej. Jesteśmy dalej małżeństwem. Jak będę potrzebował wsparcia, to będzie musiała płacić. A co będzie nie wiadomo.
                    • pies.na.czarnych Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 09:20
                      > Jak będę potrzebował wsparcia, to będzie musiała płacić.

Z czego będzie ci płacić? Przecież denuncjując ja do Skarbówki de facto puściłeś ją z torbami.
                      • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 14:53

> > Jak będę potrzebował wsparcia, to będzie musiała płacić.
                        >
                        > Z czego będzie ci płacić? Przecież denuncjując ja do Skarbówki de facto puściłe
                        > ś ją z torbami.

Ja jej nie zadenuncjowałem. Sama napisała korektę PIT, gdzie wykazała, że miała dochody, a nie opłaciła od nich podatku. Rozmawiałem nawet z panią inspektor ze skarbówki. Co dalej. Ta oświadczyła cóż będzie musiała zapłacić podatek + odsetki. Skoro sama na siebie doniosła to ona jako inspektor nie może nic już zrobić.
                        Nie wiem, kto jej to doradził, ale ów człowiek jest genialny. To tak jakbym zamordował kogoś. Czekał parę lat, a potem po latach napisał pismo, że zamordowałem kogoś. Co z tym ma zrobić nawet najbardziej dobrotliwy policjant?
                      • pozytonium Jak może zareagować urzędnik? 12.06.23, 14:58

Ja, Adam Kowalski miałem dochody, ale nie płaciłem od nich stosownego podatku.
                        Naczelnik US, ma do wyboru
                        a) wszcząć postępowanie administracyjne,
                        b) olać sprawę i pożegnać się z byciem naczelnikiem.

Każdy normalny wybierze a)
            • pies.na.czarnych Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 09:16
              > mam niezłośliwego raka w mózgu

To wiele wyjaśnia.
              • pozytonium Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 14:59

> > mam niezłośliwego raka w mózgu
                >
                > To wiele wyjaśnia.

Dla sądu też.
    • pies.na.czarnych Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 09:10
      > Przez rok przez Polskę przewaliło się 12 mln Ukraińców.

Nie chcieli został w tym tolerancyjnym kraju prawa i sprawiedliwości? Dziwne, panie.
    • oszol-lom-z-rm Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 09:27
      Choć Merkelowa ma polskie pochodzenie niestety
      pl.m.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel
      amp.dw.com/pl/angela-merkel-wnuczką-polaka-polskie-wątki-w-nowej-biografii-niemieckiej-kanclerz/a-16673404
      • pies.na.czarnych Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 09:45
        > Merkelowa ma polskie pochodzenie

To stąd ten jej charakterek.:)
    • pies.na.czarnych Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 11:39
      Znana wypróbowaną metoda.

Weszli do pubu, rozbili toporem szybę pleksi, za którą znajdowała się pracownica lokalu, sterroryzowali kobietę i ukradli pieniądze z utargu.
      Kolorki firaneczek również nie są przypadkowe :o)
      https://tvn24.pl/najnowsze/cdn-zdjecie-jilro0-trzy-osoby-uslyszaly-zarzuty-i-zostaly-aresztowane-7170694/alternates/FREE_840
      • hordol Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 11:46
        coś sugerujesz?
        • pies.na.czarnych Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 11:56
          Nic. Skoro widzisz tu jakiś podtekst to podziel się z nami. Nie krępuj się ;)
          • hordol Re: Muzułmanin o Polsce serio 12.06.23, 12:01
            hmmmm... rabowali kolorowe firanki czy jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka