Dodaj do ulubionych

Kagan(iec)

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.05.02, 20:22
czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
siostre na moich oczach, a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie kagan
(niec).
zrobcie cos z tym jelopem!
jego belkotu nie da sie czytac!
pzdr was wszystkich i lacze sie z wami w bolu...

(ciekawe czy wytrzyma i nie wtraci sie w ten watek?) oby...
Obserwuj wątek
    • Gość: Paweł Re: Kagan(iec) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.05.02, 20:25
      Gość portalu: wrx22b napisał(a):

> czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
      > siostre na moich oczach, a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie kagan
      > (niec).
      > zrobcie cos z tym jelopem!
      > jego belkotu nie da sie czytac!
      > pzdr was wszystkich i lacze sie z wami w bolu...
      >
      > (ciekawe czy wytrzyma i nie wtraci sie w ten watek?) oby...

Kagan ma prawo pisać co chce, a jak Ci się to nie podoba to nie czytaj(ja tak
      robię)

• Gość: wrx22b Re: Kagan(iec) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.05.02, 20:32
        jest w polsce chlopaku ustawa o ochronie zdrowia psychicznego, ktora powinna
        mnie chronic przed takimi oszolomami!

a akurat sie troche pomyliles, bo nie ma w polsce prawa, ktore pozwala na min.
        nawolywanie do nienawisci rasowej...
        a ta kaganska kurwa robi to ciagle!
        • Gość: Paweł Re: Kagan(iec) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.05.02, 20:38

> jest w polsce chlopaku ustawa o ochronie zdrowia psychicznego, ktora powinna
          > mnie chronic przed takimi oszolomami!

Cel tej ustawy jest trochę inny.

>
          > a akurat sie troche pomyliles, bo nie ma w polsce prawa, ktore pozwala na min.
          > nawolywanie do nienawisci rasowej...
          > a ta kaganska kurwa robi to ciagle!

przepisy w tej kwesti sa niejasne, dużo zależy od interpretacji.

• wikul Re: Kagan(iec) 02.05.02, 01:27
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Gość portalu: wrx22b napisał(a):
        >
        > > czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
        >
        > > siostre na moich oczach, a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie
        > kagan
        > > (niec).
        > > zrobcie cos z tym jelopem!
        > > jego belkotu nie da sie czytac!
        > > pzdr was wszystkich i lacze sie z wami w bolu...
        > >
        > > (ciekawe czy wytrzyma i nie wtraci sie w ten watek?) oby...
        >
        > Kagan ma prawo pisać co chce, a jak Ci się to nie podoba to nie czytaj(ja tak
        > robię)
        >

Może cię zaskoczę ale Kagan (nie tylko on) nie ma prawa wypisywać co chce i robić
        co chce. Ludzkość już dawno nałożyła na siebie pewne ograniczenia które nazywamy
        prawami.Od przestrzegania tych praw jest tzw.aparat sprawiedliwości.
        Twoja rada żeby nie czytać jego parszywych tekstów przypomina mi opinię palacza
        który niepalącym proponuje wyjście z własnego pokoju lub niewdychanie dymu.

PS.wrx22b ocenił twórczość tego osobnika b.trafnie.

• Gość: Kagan Re: Kagan(iec) IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 02.05.02, 03:45
          wikul napisał(a):
          > Gość portalu: Paweł napisał(a):
          > > Gość portalu: wrx22b napisał(a):
          > > > czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
          > > > siostre na moich oczach, a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie kagan(niec).
          > > > zrobcie cos z tym jelopem!
          > > > jego belkotu nie da sie czytac!
          > > > pzdr was wszystkich i lacze sie z wami w bolu...
          > > > (ciekawe czy wytrzyma i nie wtraci sie w ten watek?) oby...
          > >
          Pawel: Kagan ma prawo pisać co chce, a jak Ci się to nie podoba to nie czytaj (ja tak robię)

Wikul: Może cię zaskoczę ale Kagan (nie tylko on) nie ma prawa wypisywać co chce i robić
          co chce.
          K: Mam prawo pisac wszystko co chce (to sie nazywa wolnosc slowa), ale NIE mam prawa
          robic co chce...
          W: Ludzkość już dawno nałożyła na siebie pewne ograniczenia które nazywamy
          prawami. Od przestrzegania tych praw jest tzw.aparat sprawiedliwości.
          K: Prawo gwarantuje mi wolnosc slowa. Jesli uwazasz, ze kogos znieslawilem, to
          wytocz mi proces cywilny. Z checia sie stawie (oczywiscie na twoj koszt) w Polsce,
          przed sadem! Albo wtocz mi proces w Australii, czekam NA TO, bowiem NIE jestem tchorzem! :)
          W: Twoja rada żeby nie czytać jego parszywych tekstów przypomina mi opinię palacza
          który niepalącym proponuje wyjście z własnego pokoju lub niewdychanie dymu.
          K: Widzisz, ja sie nie pcham na sile z paierosem do cudzego pokoju! Nie musisz mnie
          zapraszac do siebie, czytajac me posty!
          • Gość: wrx22b Re: Kagan(iec) IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 12:10

> W: Ludzkość już dawno nałożyła na siebie pewne ograniczenia które nazywamy
            > prawami. Od przestrzegania tych praw jest tzw.aparat sprawiedliwości.
            > K: Prawo gwarantuje mi wolnosc slowa. Jesli uwazasz, ze kogos znieslawilem, to
            > wytocz mi proces cywilny. Z checia sie stawie (oczywiscie na twoj koszt) w Pols
            > ce,
            > przed sadem! Albo wtocz mi proces w Australii, czekam NA TO, bowiem NIE jestem
            > tchorzem! :)

synku wypelniasz w 100% normy prawa karnego a nie cywilnego!
            zeby wytoczyc proces cywilny potrzebna jest szkoda, a w tym wypadku jest to nie
            do udowodnienia.
            natomiast do udowodnienia jest to, ze za kazdym razem gdy piszesz o zydach i
            innych, ktorzy ci australijski biedaku zaszli za skorke, popelniasz zwykly
            wystepek. a od scigania i karania takich jest prokuratura a nie ja.
            moze kiedys ktorys z prokuratorow poczyta sobie twoje umyslowe osiagniecia na tym
            forum i pomysli sobie, ze nie warto cie karac a warto LECZYC!
            chlopie to co ty masz z zydami i innymi nacjami to jest mania przesladowcza!

Jak mozna pisac takie rzeczy jak ty? Jak mozna mowic o ludziach, ze sa podli
            parszywi??? ze to zydzi???
            co to za roznica??? takie nawolywanie jakie ty uprawiasz to doskonaly przyklad
            twojej katolickiej zasciankowej mentalnosci, ktora sie tak brzydzisz!
            zal mi cie
            • Gość: Kagan Re: Kagan(iec) IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 07.05.02, 06:28

W: Ludzkość już dawno nałożyła na siebie pewne ograniczenia które nazywamy
              prawami. Od przestrzegania tych praw jest tzw.aparat sprawiedliwości.
              K: Prawo gwarantuje mi wolnosc slowa. Jesli uwazasz, ze kogos znieslawilem, to
              wytocz mi proces cywilny. Z checia sie stawie (oczywiscie na twoj koszt) w Polsce,
              przed sadem! Albo wtocz mi proces w Australii, czekam NA TO, bowiem NIE jestem
              (Jajk ty) tchorzem! :)

W: synku wypelniasz w 100% normy prawa karnego a nie cywilnego!
              K: Mam > 50 lat, wiec nazywanie mnie, jak w WKU "synkiem" jest wrecz smieszne!
              I pamietaj, ze w procesie karnym jest znacznie trudniej wygrac, bo w tym ostatnim
              (w prawdziwym sadzie), trzeba udowodnic wine 'ponad wszelaka watpliwosc',
              zas w procesie cywilnym wystarczy tylko wieksze prawdopodobienstwo racji
              strony skarzacej!

W: Zeby wytoczyc proces cywilny potrzebna jest szkoda, a w tym wypadku jest to nie
              do udowodnienia.
              K: A to czemu? Szkoda NIE musi byc materialna!

W: Natomiast do udowodnienia jest to, ze za kazdym razem gdy piszesz o zydach i
              innych, ktorzy ci australijski biedaku zaszli za skorke, popelniasz zwykly
              wystepek. a od scigania i karania takich jest prokuratura a nie ja.
              K: Nie slyszales o oskarzeniu kryminalnym z prywatnego wniosku? :(

W: Moze kiedys ktorys z prokuratorow poczyta sobie twoje umyslowe osiagniecia na tym
              forum i pomysli sobie, ze nie warto cie karac a warto LECZYC!
              K: Jako stary agent KGB/Sw. Inkwizycji uwazasz kazdego, kto mysli inaczej niz rzad, za pomylenca!

W: chlopie to co ty masz z zydami i innymi nacjami to jest mania przesladowcza!
              K: Odkad to chorych na cykliczna psychoze zamyka sie w wiezieniach?
              To nie jest sredniowiecze!

W: Jak mozna pisac takie rzeczy jak ty? Jak mozna mowic o ludziach, ze sa podli
              parszywi??? ze to zydzi???
              K: A jak nazwiesz mordowanie bezbronnych cywilow na ziemiach nielegalnie
              okupowanych (Liban, Palestyna) przez zydowskich syjonistow?
              Izrael to jak III Rzesza panstwo bezprawia, rzadzone przez przestepcow kryminalnych!

W: co to za roznica??? takie nawolywanie jakie ty uprawiasz to doskonaly przyklad
              twojej katolickiej zasciankowej mentalnosci, ktora sie tak brzydzisz!
              zal mi cie
              K: O co ci chodzi? NIE jestem, jak wiesz katolikiem.
              Zreszta katolicyzm to religia zydowska! Przez zydow zalozona, z zydowskim bogiem!

• Gość: Ania Re:Do Wikula IP: *.upc.chello.be 02.05.02, 08:34
          A jezeli mnie nie podobaja sie teksty autora tego watku no i Twoje tez (bo nie
          musza mi sie podobac )to znaczy,ze trzeba zakazac Ci pisania panie Wikul?Akurat
          czesto sie z Toba zgadzam ale nie zgadzam sie z cenzura.Czesto nie zgadzam sie
          z Kaganem kilka razy mnie obrazil ale to swiadczy tylko o Nim a nie o mnie.
          • Gość: wrx22b Re:Do Ani IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 12:01
            zgoda. moga ci sie nie podobac moje wypowiedzi.
            tylko trzeba zauwazyc roznice miedzy moimi wypowiedziami a np. kaganca

nie wpadlo by mi do glowy zeby napisac, ze np. pierdole zydow, polakow???
            co to jest za retoryka?
            RYNSZTOK!
            a rozmawiac mozna na kazdy temat! tylko kulturalnie...
            a kaganiec to najzwyklejszy prostak!
          • wikul Re:Do Ani 06.05.02, 03:43
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> A jezeli mnie nie podobaja sie teksty autora tego watku no i Twoje tez (bo nie
            > musza mi sie podobac )to znaczy,ze trzeba zakazac Ci pisania panie Wikul?Akurat
            >
            > czesto sie z Toba zgadzam ale nie zgadzam sie z cenzura.Czesto nie zgadzam sie
            > z Kaganem kilka razy mnie obrazil ale to swiadczy tylko o Nim a nie o mnie.

Zostałem źle zrozumiany. Może po prostu nie precyzyjnie się wyraziłem. A wiec
            bije się w piersi. Miałem na myśli ograniczenia które wyznacza Kodeks Karny. Jest
            to między innymi tzw."kłamstwo oswiecimskie" za które prof.Ratajczyk
            (jezeli dobrze pamietam)został usunięty z Uniwersytetu Opolskiego i toczy (czy
            też toczyło)postępowanie karne, czy też nawoływanie do waśni religijnych,
            pochwała nazizmu itp.
            Polski Kodeks Karny zawiera takie ograniczenia a z tego co wiem kodeksy innych
            krajów europejskich też. Najsurowszy w tym względzie jest chyba prawodawstwo
            niemieckie przewrażliwione w tym względzie.
            PS. Klinicznym przykładem nadużycia wolności słowa były wątki psychopaty
            posługującego sie nickiem 88, zakładane hurtem a nawołujace do palenia synagog,
            cerkwii, czy tez mordowania Żydów. Lądowały one niezwłocznie w oślej ławce co
            było chyba wyznacznikiem przekroczenia tych norm.
    • Gość: Jacek84 Re: Kagan(iec) IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 02.05.02, 03:38

> czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
      > siostre na moich oczach, a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie kagan (niec).
      > zrobcie cos z tym jelopem!
      > jego belkotu nie da sie czytac!
      > pzdr was wszystkich i lacze sie z wami w bolu...
      >
      > (ciekawe czy wytrzyma i nie wtraci sie w ten watek?) oby...

skurwysyn K A G A N
      Autor: Gosc portalu: jacek 84
      Data: 30-04-2002 08:20 adres: 212.160.238.*

--------------------------------------------------------------------------------
      uwazajcie na tego smierdzacego gnoja z Australii.
      Zeruje na chorobie i nieszcesciu Jacka Kaczmarkiego.
      • Gość: Kagan Re: Kagan(iec) IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 02.05.02, 07:44
        Gość portalu: Jacek84 napisał(a):

> Gość portalu: wrx22b napisał(a):
        >
        > > czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
        >
        > > siostre na moich oczach, a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie kagan (niec).
        > > zrobcie cos z tym jelopem!
        > > jego belkotu nie da sie czytac!
        > > pzdr was wszystkich i lacze sie z wami w bolu...
        > >
        > > (ciekawe czy wytrzyma i nie wtraci sie w ten watek?) oby...
        >
        > skurwysyn K A G A N
        > Autor: Gosc portalu: jacek 84
        > Data: 30-04-2002 08:20 adres: 212.160.238.*
        >
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        > uwazajcie na tego smierdzacego gnoja z Australii.
        > Zeruje na chorobie i nieszcesciu Jacka Kaczmarkiego.

K: OTO SLOWA KATOLIKA... :(

• Gość: Ania Re:Do autora tego watku IP: *.upc.chello.be 02.05.02, 08:26
          Cos mi sie zdaje,ze na tym forum obowiazuje jakis regulamin.Czemu wiec ty
          uwazasz,ze mozesz pisac co ci sie podoba a zabraniasz Kaganowi?Dlaczego ja
          jestem zmuszona czytac twoje wulgarne posty?Jak chcesz cenzury to zacznij od
          siebie.
          • Gość: Kagan Re:Do autora tego watku IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 02.05.02, 08:32
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> Cos mi sie zdaje,ze na tym forum obowiazuje jakis regulamin.Czemu wiec ty
            > uwazasz,ze mozesz pisac co ci sie podoba a zabraniasz Kaganowi?Dlaczego ja
            > jestem zmuszona czytac twoje wulgarne posty?Jak chcesz cenzury to zacznij od
            > siebie.

To sie dawniej, gdy jeszcze nie bylo PP (PC) nazywalo "moralnoscia Kalego"... :(
    • Gość: Ed Re: Kagan(iec) IP: *.takas.lt / *.takas.lt 02.05.02, 12:25
      Nie ma to, jak bezposredni atak przy braku argumentow w dyskusji :-))
      • Gość: wrx22b Re: Ed IP: *.tpnet.pl / *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 12:29
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> Nie ma to, jak bezposredni atak przy braku argumentow w dyskusji :-))

argumentow na poparcie czego?
        tego, ze kagan jest oszolomem?
        sa i to duzo. poczytaj to forum dokladniej...
        ...albo nie, powiem szczerze: szkoda czasu! lepiej zrobic w tym czasie cos
        konstruktywnego
        pzdr
        • samba2 Re: Ed 02.05.02, 13:16
          An belgijska żąda kultury w nazywaniu kretyna kretynem - takiej z argumentami
          itp. Ziemia jest okrągła i nie trza tego ciągle udowadniać. wrx22b napisał
          doskonale nic dodać nic ująć. Kretyn Kagan (popularny na forum skrót: KK)sam to
          udowadnia.
          • Gość: Ania Re:Do Samby IP: *.upc.chello.be 02.05.02, 13:26
            samba2 napisał(a):

> An belgijska żąda kultury w nazywaniu kretyna kretynem - takiej z argumentami
            > itp. Ziemia jest okrągła i nie trza tego ciągle udowadniać. wrx22b napisał
            > doskonale nic dodać nic ująć. Kretyn Kagan (popularny na forum skrót: KK)sam to
            >
            > udowadnia.

Ja wypowiedzi pana wrx22b oceniam na podstawie innych watkow.Dlaczego ma mi sie
            podobac,ze przeklina za kazdym razem?Dlaczego ma mi sie podobac,ze wq sposob
            bardzo wulgarny miesza ludzi z blotem?I nie o Kagana tu chodzi ale o wielu
            innych,ktorym naublizal ten pan bo osmielili sie miec inne zdanie niz on.
            • Gość: Kraken Re:Kagan-jedna rada... IP: *.ipt.aol.com 02.05.02, 18:26
              OLEWAJ KRYTYKANTOW(zwlaszcza o cenzorskich zapedach) CIEPLYM MOCZEM!!!
              Dyskutowac z nimi nie warto-argumentow nie maja zadnych,jak tylko ogolnikowe
              powolywanie sie na twe posty(ktore pomimo obrzydzenia twoja osoba -czytaja)
              calkowita racje ma Ania,ktora nie nalezy bynajmniej do twych fanow-nie podoba
              sie-nie czytaj!!!
              Ty nie lubisz Zydow,czemu dajesz wyraz(twoje swiete prawo)-ja nie cierpie
              Arbusow,czemu rowniez daje wyraz (moje swiete prawo) a obaj nie cierpimy
              katolickiej obludy i zaklamania i obaj dajemy temu wyraz(nasze swiete prawo)
              I NIKT nie ma prawa "kneblowac" naszych pyskow-najwyzej moze nie "wchodzic" w
              watek jesli nie ma ochoty dyskutowac!
              • Gość: wrx22b Re:Kagan-jedna rada... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.05.02, 12:34
                a twoim jedynym argumentem jest pusty argument ze ja nie mam argumentu
                buhahahahahahahaahahah....

prosze...
                • Gość: Kraken Re:Kagan-jedna rada... IP: *.ipt.aol.com 03.05.02, 16:13

> a twoim jedynym argumentem jest pusty argument ze ja nie mam argumentu
                  > buhahahahahahahaahahah....
                  >
                  > prosze...

-Kr.jezeli masz jakies argumenty-przytocz je!!Jesli bowiem ich nie podajesz w
                  efekcie nastepuje calkowicie logiczne stwierdzenie,ze ich nie masz-nie widze w
                  tym zadnej sprzecznosci(ale widocznie dla ciebie to zbyt trudne rozumowanie,i
                  stad chyba ten "smiech" idioty)

czytajac wypowiedzi tego kolesia czuje jakby mi ktos gwalcil matke, ojca i
                  siostre na moich oczach,

-Kr. Nie wierze,ze mozesz miec siostre(chyba ze mlodsza)przeciez po czyms takim
                  jak ty rodzice z pewnoscia zaprzestali reprodukcji,aby nie obciazac rodziny
                  nastepnym "wybrykiem" genetycznym-swoja droga moge sie zalozyc,ze gdyby twa
                  matula wiedzieli co jej sie urodzi...udusilaby ci pepowina podczas tegoz porodu!!!

a zebym za glosno nie krzyczal to zaklada mi sie kagan
                  (niec).
                  zrobcie cos z tym jelopem!
                  jego belkotu nie da sie czytac!

-Kr. ten rzekomy "belkot"Kagana w porownaniu z twoim to istny GEJZER
                  INTELEKTU,WULKAN LOGIKI,KRYNICA MADROSCI!!!
                  • Gość: wrx22b Re:Kagan-jedna rada... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.05.02, 12:08
                    o widze, ze sie przylaczyles do swojej drugiej intelektualnej polowki. niestety
                    nawet w e dwoch z kaganem nic madrego nie powiecie.
                    wracajac do tych opowiesci o mojej matce itp. chcialem ci pogratulowac -
                    argumenty prawdziwego intelektualisty! tylko na co??? tego juz sznowny autorze
                    nie mowisz

nie widze mozliwosci nawiazania dyskusji z ludzmi takimi jak ty, w moim
                    swiatopogladzie nie miesci gardzenie ludzmi, religia i uzywanie argumentow
                    wstylu : to zyd!

masz chlopaku zbyt mala wiedze historyczna, socjologiczna, prawnicza zeby
                    aktywnie brac udzial w dyskusjach dot. rzeczywistosci spol-polit dzisiejszego
                    swiata.

wg mojego rozeznania twoje wypowiedzi sa wsteczne,aroganckie i wg ciebie maja
                    byc ciete i smieszne. one budza cos w rodzaju smiechu.

jak moglbym zakonczyc ten post? nie wiem, ciezko sie dogadac z polonia.
                    jestescie bardzo ciasni i stanowczy w swoich pogladach co praktycznie
                    uniemozliwia komunikacje z wami na normalnym poziomie.
                    Tak juz bywa: Pies sie topi lancuch plywa!
                    narta polonusie
                    • Gość: Kagan Re:Kagan-jedna rada... IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 07.05.02, 06:44

> o widze, ze sie przylaczyles do swojej drugiej intelektualnej polowki. niestety
                      > nawet w e dwoch z kaganem nic madrego nie powiecie.
                      K: NIE ty bedziesz nas sadzil... Za maly intelekt u ciebie i za marna u ciebie edukacja... :(

> wracajac do tych opowiesci o mojej matce itp. chcialem ci pogratulowac -
                      > argumenty prawdziwego intelektualisty! tylko na co??? tego juz sznowny autorze
                      > nie mowisz
                      K: Lepsze niz twoj smiech idioty... :(

> nie widze mozliwosci nawiazania dyskusji z ludzmi takimi jak ty, w moim
                      > swiatopogladzie nie miesci gardzenie ludzmi, religia i uzywanie argumentow
                      > w stylu : to zyd!
                      K: Ja gardze tylko podludzmi, np. zydami (w znaczeniu "syjonistami") czy oszolomami
                      katolskimi... A religia to narkotyk, nie tylko nia gardze, ale tez uwazam, ze powinna byc
                      wrecz zakazana, przynajmniej dla nieletnich!

> masz chlopaku zbyt mala wiedze historyczna, socjologiczna, prawnicza zeby
                      > aktywnie brac udzial w dyskusjach dot. rzeczywistosci spol-polit dzisiejszego
                      > swiata.
                      K: PhD i MA z australijskich uniwerkow i mgr z SGH (SGPiS) plus ᡌ lat doswiadczenia
                      zyciowego na calym rozwinietym swiecie (poza tylko Japonia) to za malo?
                      Pozostaje ci chyba tylko duch Newtona i Einsteina jako partnerzy do dyskutowania... :)

> wg mojego rozeznania twoje wypowiedzi sa wsteczne,aroganckie i wg ciebie maja
                      > byc ciete i smieszne. one budza cos w rodzaju smiechu.
                      K: Ten sie smieje, kto sie smieje ostatni! :)

> jak moglbym zakonczyc ten post? nie wiem, ciezko sie dogadac z polonia.
                      > jestescie bardzo ciasni i stanowczy w swoich pogladach co praktycznie
                      > uniemozliwia komunikacje z wami na normalnym poziomie.
                      K: Popelniasz elementarny blad rozumowania: oceniasz calosc
                      (polonie) na podstawie kilku, nielosowo wybranych przypadkow, ty intelektualisto
                      "za dyche"... :(

• Gość: Kagan Re:Kagan-jedna rada... IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 07.05.02, 06:35
                Gość portalu: Kraken napisał(a):

> OLEWAJ KRYTYKANTOW(zwlaszcza o cenzorskich zapedach) CIEPLYM MOCZEM!!!
                > Dyskutowac z nimi nie warto-argumentow nie maja zadnych,jak tylko ogolnikowe
                > powolywanie sie na twe posty(ktore pomimo obrzydzenia twoja osoba -czytaja)
                > calkowita racje ma Ania,ktora nie nalezy bynajmniej do twych fanow-nie podoba
                > sie-nie czytaj!!!
                K: Tu sie zgadzam w 100% z Ania! A katole to w wiekszosci masochisci, bo tak mnie
                NIE cierpia, a wciaz czytaja (z wypiekami na ich rozmodlonych obliczach) me bluznoercze texty! :)

> Ty nie lubisz Zydow,czemu dajesz wyraz(twoje swiete prawo)-ja nie cierpie
                > Arbusow,czemu rowniez daje wyraz (moje swiete prawo) a obaj nie cierpimy
                > katolickiej obludy i zaklamania i obaj dajemy temu wyraz(nasze swiete prawo)
                > I NIKT nie ma prawa "kneblowac" naszych pyskow-najwyzej moze nie "wchodzic" w
                > watek jesli nie ma ochoty dyskutowac!
                K: Racja, ale wytlumacz to katolskim oszolomom! :(

• Gość: Kagan Re: Ed IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 07.05.02, 06:32

> Gość portalu: Ed napisał(a):
          >
          > > Nie ma to, jak bezposredni atak przy braku argumentow w dyskusji :-))
          >
          > argumentow na poparcie czego?
          > tego, ze kagan jest oszolomem?
          > sa i to duzo. poczytaj to forum dokladniej...
          > ...albo nie, powiem szczerze: szkoda czasu! lepiej zrobic w tym czasie cos
          > konstruktywnego
          > pzdr
          K: Patrz: watek "Poziom katolicyzmu w Polsce "
          www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=KRAJ&wid=762646&aut=+Kagan&aid=762646
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka