Gość: mee... AUGANOW PRZED KOMISJE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 22:59 ...zatrzymac szpiega jak bedzie w polsce...pod roznymi wcieleniami...zlikwidowac bazy KGB w -wie ...odebrac im budytnki w centrum w- wy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Czy Kulczyk nadal jest w Londynie? Oligarchem IP: *.telia.com 14.11.04, 23:05 w Londynie opiekowal sie prof.John Coltart .Augustyn Piryt juz drzy i boi sie, bo okazuje sie, ze jego sasiad na Florydzie, gdzie Kulczyk ma swoje rezydencje- to zasiedzialy agent (KGB).Dlatego wladze nie interesowaly sie, ze Kulczyk prowadzi buissness metoda rosyjska (krasc w bialy dzien i w bialych rekawiczkach) Taka prywata w panstwie-juz w UE, to blamaz.Nic dziwnego ze mamy pierwsze miejsce pod wzgledem korucji w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... CIOCIU...DZIKEUJE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 23:29 ...w koncu ciocia przyznala ...mee racje...))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 Smieszny ten Giertych - ciemne okulary i czapka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 23:33 As wywiadu, teraz zostalo tylko ustalic - jakiego? A moze to zwykly pajac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Smieszny ten Giertych - ciemne okulary i czap IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 23:37 ...gazeta...napisala w/g wspolpracownika ...auganowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... CIEMNE OKULARY... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 23:42 ...czy kulczykowi sie nie pomylilo czasem z ...jaruzelem...jego kulczyka dobroczyncza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.holmes Re: CIEMNE OKULARY... dostal zawalu ? IP: 193.117.23.* 15.11.04, 02:00 Gość portalu: mee... napisał(a): > ...czy kulczykowi sie nie pomylilo czasem z ...jaruzelem...jego kulczyka > dobroczyncza... a moze tak sie wystraszyl tych okularow ze nie przekazal kwitow i spieprzyl za granice ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: CIEMNE OKULARY... dostal zawalu ? IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 02:04 ...holmes.s...jestes nielogiczny...sciagnij te ciemne ...okulary ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Spotkanie z kumplem sowieckiego szpiega to smierc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 23:57 Kulczyk daje sygnał, że każde spotkanie z nim może grozić polityczną śmiercią. Skoro Giertych ma za to umrzeć, to co z tymi, którzy spotykali się z nim wielokrotnie: Prezydent, Premier i ministrowie SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Spotkanie z kumplem sowieckiego szpiega to sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:52 Trafiłeś w sedno 007 !!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: W rekwertarxz...tona koksu 1,600 zlotych IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 00:18 ...i co ty nato kozaczek ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Jak taki prostaczek...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 00:14 Obejrzałem dziś program i nie mogę wyjść z podziwu. Jak taki przeciętniaczek dorobił się miliardów. Nawet kłamać nie potrafi, a przecież to podstawa w prowadzeniu interesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Jak taki prostaczek...... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 00:23 ...nie jestes w temacie...to druga strona ksziezyca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 00:34 ROMAN 007 GIERYTCH :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kATOLIK GIERTYCH to ProSTAK JAK KAŻDY Z Nas Kulczyk to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 01:20 Miliarder guru socjotechniki ,empati,geniusz budowania aktywów ,mitoman podobnie jak Prezydent sądzą ,że są Nieśmiertelnie Najlepsi.Czy uczciwy nieudacznik życiowy GIERTYCH wygra z super Agentem? To zależy od Nas jak odczytamy intencje Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny KLUCZYK JUZ PRZEGRAL !!!!!! IP: 193.117.23.* 15.11.04, 01:55 Gość portalu: kATOLIK napisał(a): > Miliarder guru socjotechniki ,empati,geniusz budowania aktywów ,mitoman > podobnie jak Prezydent sądzą ,że są Nieśmiertelnie Najlepsi.Czy uczciwy > nieudacznik życiowy GIERTYCH wygra z super Agentem? To zależy od Nas jak > odczytamy intencje Giertycha. dla kazdego super agenta rozglos to kleska ... miliardy lubia gabinetowa cisze ... miliardy splywaja na konta w ciszy .... giertych nie musi wygrywac ! bo uczciwi nie przegrywaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: KLUCZYK JUZ PRZEGRAL !!!!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 02:07 ...tO...nato nie ma watpliwosci...chodzi li tylko nato kogo kulczyk utpi...przed emigracja z ...polszy...)))...ps. pamietajcie bolszewicy nie topia swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 02:28 perwersja ż I, DCMs. ~sji; lm D. ~sji (~syj) «zboczenie płciowe, także inne odchylenia reakcji psychicznych w zakresie popędów, w sferze myślowej i uczuciowej; przewrotność, wynaturzenie» z łc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzaraza Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.pmt.pl 15.11.04, 04:03 kulczyk nie boi się polskich urzędow, raczej nie bał się, bo kupił kwacha i millera, ale ryża gnida pusciła farbę i urzędy zaczynają działac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka z Kanady Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.bchsia.telus.net 15.11.04, 06:56 Oj rodacy, rodacy, nie szkoda wam czasu na takie bzdury. Przecież na tym forum prawie nikt nie powiedział nic do rzeczy. Prawie same niedorzeczności. I dowcip słabiutki. Np. ten mee...sili się, stuka w klawiaturę, a tu tylko brzdęk. Spoważniejcie trochę. Pomyślcie. Szare komóreczki uruchomcie. Piany z ust nie toczcie. Dzieją się rzeczywiście sprawy ważne. Może uda się w końcu ukrócić w Polsce korupcję, ale także i nahalne politykierstwo, stronnicze partyjnictwo, ujadanie wszystkich na wszystkich, bezinteresowną zawiść i wielkie schamienie. Wszyscy macie ten sam interes: żeby w Polsce było lepiej, uczciwiej, dostatnio. A swoją drogą ciekawe, że szczególnie zajadli są niektórzy polono-amerykanie. Ignorancja i zacietrzewienie. I nawet już nieraz polszczyzna podła. Hadko czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:31 POlko z Kanady- Twoje życznie pozostaną pobożnymi.To co opisałaś Polacy maja w genach.Dlatego tak żyją jak żyją.Ci politycy,rząd,Sejm warci są tego narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:28 GIERTYCH-Facet w komisji,podobno prawnik,który w ten sposób szuka prawdy obiektywnej.W normalnym kraju za taki numer dostałby KOPA nie tylko z komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Jajoglowy giertych ma duza czapeczke IP: *.anon-online.org 15.11.04, 09:02 James Bond polskiego wywiadu antykulczkowego. Jeden wart drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Może gdyby przykleił wąsy to by go nie zauważyli. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.11.04, 09:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ambas Re: Źle się czuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 09:14 tak powinien powiedzieć... Widać myślenie Kulczyka, mówienie, że się źle czuje to zwykła taktyka, zależna od sytuacji. Sam się do tego przyznaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl4 Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.proxy.aol.com 15.11.04, 09:15 kulczyk to oszust i zdracja jak cala sld!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gren Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 09:43 To wszystko co się dzieje w obecnej i poprzedniej Komisji śledczej nie śniło się nawet najlepszym polskim satyrykom.Jezeli chcemy przerwać ten cyrk to społeczeństwo musi wymusic na prezydencie rozpisanie referendum w sprawie takich zmian w Konstytucji R.P. i ustawach wyborczych, żeby posłowie faktycznie byli odpowiedzialni przed swoimi wyborcami- okręgi TYLKO JEDNOMANDATOWE , żadnych list krajowych i prawo do odwoływania posłów i senatorów przez wyborców w czasie kadencji sejmu i senatu. Tu potrzeba Nowego DZIADKA, który rozpędzi to towarzystwo wzajemnej adoracji. Nie ma co żałować tego Sejmu , to jedna banda, kompromitająca III R.P. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 Kulczyk za kazdym razem mowi co innego !! 15.11.04, 10:11 Jeszcze nie ustalil ostatecznej wersji ??? Marnie to o nim swiadczy !! Wiarygodnosc goscia =0 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Kulczyk za kazdym razem mowi co innego !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:23 Zgadzam sie z tobą, ale prace nad ostatnią wersja trwają-dziennikarze powinni trochę poczekać bo pan doktor jeszcze może sobie coś nowego przypomnieć za trzy kolejne miesiące u niego to zdarza sie przecież cyklicznie - wrześień spotkanie, listopad przypomnienie teraz należy czegoś się spodziewać w styczniu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: A skąd to wiesz, czyżbyś tam zaglądał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.11.04, 10:20 Dałeś Romciu du... Gdybyś miał honor, strzeliłbyś sobie w łeb albo przynajmniej ustąpił z komisji. Ale pojęcie honoru jest obce takim narodowym śmieciom, ty endecka świnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Kulczyk: Do Gościa "romka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:32 Uważaj bo naruszasz dobra osobiste R. Giertycha a twój komentarz wypełnia znamioba czynu karalnego z art. 212 KK. Masz szczęście że się nie podpisałeś z imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.attu.pl 15.11.04, 10:35 mi się wydaje że tam mógłbyć jeszcze rokita. i wyjdzie to na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
kaszub11 Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na 15.11.04, 10:35 Kochani, wątek jest juz nudny, więc zaraz go zamkniemy. Czy słyszeliście, że w aferę z Pęczakiem umoczony jest Celiński. Ciekawe jakie teraz napuszone słowa wygłosi o spisku przeciwko niemu, a przecież on jest z Płocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:43 Jestem pewien że R. Giertych będzie jeszcze oskarżany o to że rozmawiał z Celińskim !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zegnaj Romku !!!! Oto koniec Giertycha- a kiedys go nawet lubilem... IP: *.dialup.optusnet.com.au 15.11.04, 10:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j007 Re: A ile razy spotkał się z Doktorem Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real_live A FE NIELADNIE OLEK ! W DNIU URODZIN TAKIE NERWY ? IP: *.doyleresearch.com 15.11.04, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś