Dodaj do ulubionych

Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na p...

• Gość: mee... AUGANOW PRZED KOMISJE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 22:59
      ...zatrzymac szpiega jak bedzie w polsce...pod roznymi
      wcieleniami...zlikwidowac bazy KGB w -wie ...odebrac im budytnki w centrum w-
      wy...
    • Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Czy Kulczyk nadal jest w Londynie? Oligarchem IP: *.telia.com 14.11.04, 23:05
      w Londynie opiekowal sie prof.John Coltart .Augustyn Piryt juz drzy i boi sie,
      bo okazuje sie, ze jego sasiad na Florydzie, gdzie Kulczyk ma swoje rezydencje-
      to zasiedzialy agent (KGB).Dlatego wladze nie interesowaly sie, ze Kulczyk
      prowadzi buissness metoda rosyjska (krasc w bialy dzien i w bialych
      rekawiczkach) Taka prywata w panstwie-juz w UE, to blamaz.Nic dziwnego ze mamy
      pierwsze miejsce pod wzgledem korucji w UE.
      • Gość: mee... CIOCIU...DZIKEUJE IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 23:29
        ...w koncu ciocia przyznala ...mee racje...)))
    • Gość: stachu44 Smieszny ten Giertych - ciemne okulary i czapka? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 23:33
      As wywiadu, teraz zostalo tylko ustalic - jakiego?
      A moze to zwykly pajac?
      • Gość: mee... Re: Smieszny ten Giertych - ciemne okulary i czap IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 23:37
        ...gazeta...napisala w/g wspolpracownika ...auganowa...
    • Gość: mee... CIEMNE OKULARY... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 14.11.04, 23:42
      ...czy kulczykowi sie nie pomylilo czasem z ...jaruzelem...jego kulczyka
      dobroczyncza...
      • Gość: s.holmes Re: CIEMNE OKULARY... dostal zawalu ? IP: 193.117.23.* 15.11.04, 02:00
        Gość portalu: mee... napisał(a):

> ...czy kulczykowi sie nie pomylilo czasem z ...jaruzelem...jego kulczyka
        > dobroczyncza...

a moze tak sie wystraszyl tych okularow
        ze nie przekazal kwitow
        i spieprzyl za granice ?
        • Gość: mee... Re: CIEMNE OKULARY... dostal zawalu ? IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 02:04
          ...holmes.s...jestes nielogiczny...sciagnij te ciemne ...okulary )))
    • Gość: 007 Spotkanie z kumplem sowieckiego szpiega to smierc! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 14.11.04, 23:57
      Kulczyk daje sygnał, że każde spotkanie z nim może grozić polityczną śmiercią.
      Skoro Giertych ma za to umrzeć, to co z tymi, którzy spotykali się z nim
      wielokrotnie: Prezydent, Premier i ministrowie SLD ?
      • Gość: j007 Re: Spotkanie z kumplem sowieckiego szpiega to sm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:52
        Trafiłeś w sedno 007 !!!!.
    • kozaczek3 W rekwertarxz 15.11.04, 00:08
      • Gość: mee... Re: W rekwertarxz...tona koksu 1,600 zlotych IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 00:18
        ...i co ty nato kozaczek )))
    • Gość: marek Jak taki prostaczek...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 00:14
      Obejrzałem dziś program i nie mogę wyjść z podziwu. Jak taki przeciętniaczek
      dorobił się miliardów. Nawet kłamać nie potrafi, a przecież to podstawa w
      prowadzeniu interesów.
      • Gość: mee... Re: Jak taki prostaczek...... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 00:23
        ...nie jestes w temacie...to druga strona ksziezyca...
    • Gość: a Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 00:34
      ROMAN 007 GIERYTCH :-)
    • Gość: kATOLIK GIERTYCH to ProSTAK JAK KAŻDY Z Nas Kulczyk to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 01:20
      Miliarder guru socjotechniki ,empati,geniusz budowania aktywów ,mitoman
      podobnie jak Prezydent sądzą ,że są Nieśmiertelnie Najlepsi.Czy uczciwy
      nieudacznik życiowy GIERTYCH wygra z super Agentem? To zależy od Nas jak
      odczytamy intencje Giertycha.
      • Gość: neutralny KLUCZYK JUZ PRZEGRAL !!!!!! IP: 193.117.23.* 15.11.04, 01:55
        Gość portalu: kATOLIK napisał(a):

> Miliarder guru socjotechniki ,empati,geniusz budowania aktywów ,mitoman
        > podobnie jak Prezydent sądzą ,że są Nieśmiertelnie Najlepsi.Czy uczciwy
        > nieudacznik życiowy GIERTYCH wygra z super Agentem? To zależy od Nas jak
        > odczytamy intencje Giertycha.

dla kazdego super agenta
        rozglos to kleska ...

miliardy lubia gabinetowa cisze ...
        miliardy splywaja na konta w ciszy ....

giertych nie musi wygrywac !
        bo uczciwi nie przegrywaja !
        • Gość: mee... Re: KLUCZYK JUZ PRZEGRAL !!!!!! IP: *.avenel01.nj.comcast.net 15.11.04, 02:07
          ...tO...nato nie ma watpliwosci...chodzi li tylko nato kogo kulczyk
          utpi...przed emigracja z ...polszy...)))...ps. pamietajcie bolszewicy nie topia
          swoich...
    • Gość: xx Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 02:28
      perwersja ż I, DCMs. ~sji; lm D. ~sji (~syj)
      «zboczenie płciowe, także inne odchylenia reakcji psychicznych w zakresie
      popędów, w sferze myślowej i uczuciowej; przewrotność, wynaturzenie»
      z łc.

• Gość: antyzaraza Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.pmt.pl 15.11.04, 04:03
      kulczyk nie boi się polskich urzędow, raczej nie bał się, bo kupił kwacha i
      millera, ale ryża gnida pusciła farbę i urzędy zaczynają działac
      • Gość: Polka z Kanady Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.bchsia.telus.net 15.11.04, 06:56
        Oj rodacy, rodacy, nie szkoda wam czasu na takie bzdury. Przecież na tym forum
        prawie nikt nie powiedział nic do rzeczy. Prawie same niedorzeczności. I dowcip
        słabiutki. Np. ten mee...sili się, stuka w klawiaturę, a tu tylko brzdęk.
        Spoważniejcie trochę. Pomyślcie. Szare komóreczki uruchomcie. Piany z ust nie
        toczcie. Dzieją się rzeczywiście sprawy ważne. Może uda się w końcu ukrócić w
        Polsce korupcję, ale także i nahalne politykierstwo, stronnicze partyjnictwo,
        ujadanie wszystkich na wszystkich, bezinteresowną zawiść i wielkie schamienie.
        Wszyscy macie ten sam interes: żeby w Polsce było lepiej, uczciwiej,
        dostatnio.

A swoją drogą ciekawe, że szczególnie zajadli są niektórzy polono-amerykanie.
        Ignorancja i zacietrzewienie. I nawet już nieraz polszczyzna podła. Hadko
        czytać.
        • Gość: BELIAL Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:31
          POlko z Kanady- Twoje życznie pozostaną pobożnymi.To co opisałaś Polacy maja w
          genach.Dlatego tak żyją jak żyją.Ci politycy,rząd,Sejm warci są tego narodu.
    • Gość: BELIAL Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 08:28
      GIERTYCH-Facet w komisji,podobno prawnik,który w ten sposób szuka prawdy
      obiektywnej.W normalnym kraju za taki numer dostałby KOPA nie tylko z komisji.
    • Gość: Zenon Jajoglowy giertych ma duza czapeczke IP: *.anon-online.org 15.11.04, 09:02
      James Bond polskiego wywiadu antykulczkowego. Jeden wart drugiego.
    • Gość: ag Może gdyby przykleił wąsy to by go nie zauważyli. IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.11.04, 09:03
    • Gość: Ambas Re: Źle się czuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 09:14
      tak powinien powiedzieć... Widać myślenie Kulczyka, mówienie, że się źle czuje
      to zwykła taktyka, zależna od sytuacji. Sam się do tego przyznaje
    • Gość: kl4 Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.proxy.aol.com 15.11.04, 09:15
      kulczyk to oszust i zdracja jak cala sld!!!
    • Gość: gren Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.04, 09:43
      To wszystko co się dzieje w obecnej i poprzedniej Komisji śledczej nie śniło
      się nawet najlepszym polskim satyrykom.Jezeli chcemy przerwać ten cyrk to
      społeczeństwo musi wymusic na prezydencie rozpisanie referendum w sprawie
      takich zmian w Konstytucji R.P. i ustawach wyborczych, żeby posłowie faktycznie
      byli odpowiedzialni przed swoimi wyborcami- okręgi TYLKO JEDNOMANDATOWE ,
      żadnych list krajowych i prawo do odwoływania posłów i senatorów przez wyborców
      w czasie kadencji sejmu i senatu. Tu potrzeba Nowego DZIADKA, który rozpędzi to
      towarzystwo wzajemnej adoracji. Nie ma co żałować tego Sejmu , to jedna banda,
      kompromitająca III R.P.
    • feliks-50 Kulczyk za kazdym razem mowi co innego !! 15.11.04, 10:11
      Jeszcze nie ustalil ostatecznej wersji ??? Marnie to o nim swiadczy !!
      Wiarygodnosc goscia =0 !
      • Gość: j007 Re: Kulczyk za kazdym razem mowi co innego !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:23
        Zgadzam sie z tobą, ale prace nad ostatnią wersja trwają-dziennikarze powinni
        trochę poczekać bo pan doktor jeszcze może sobie coś nowego przypomnieć za trzy
        kolejne miesiące u niego to zdarza sie przecież cyklicznie - wrześień
        spotkanie, listopad przypomnienie teraz należy czegoś się spodziewać w
        styczniu !!!
    • Gość: j007 Re: A skąd to wiesz, czyżbyś tam zaglądał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:14
    • Gość: romek Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.11.04, 10:20
      Dałeś Romciu du... Gdybyś miał honor, strzeliłbyś sobie w łeb albo przynajmniej
      ustąpił z komisji. Ale pojęcie honoru jest obce takim narodowym śmieciom, ty
      endecka świnio.
      • Gość: j007 Re: Kulczyk: Do Gościa "romka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:32
        Uważaj bo naruszasz dobra osobiste R. Giertycha a twój komentarz wypełnia
        znamioba czynu karalnego z art. 212 KK. Masz szczęście że się nie podpisałeś z
        imienia i nazwiska.
    • Gość: polak Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.attu.pl 15.11.04, 10:35
      mi się wydaje że tam mógłbyć jeszcze rokita. i wyjdzie to na pewno
    • kaszub11 Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na 15.11.04, 10:35
      Kochani, wątek jest juz nudny, więc zaraz go zamkniemy. Czy słyszeliście, że w
      aferę z Pęczakiem umoczony jest Celiński. Ciekawe jakie teraz napuszone słowa
      wygłosi o spisku przeciwko niemu, a przecież on jest z Płocka.
      • Gość: j007 Re: Kulczyk: Spotkałem się z posłem Giertychem na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:43
        Jestem pewien że R. Giertych będzie jeszcze oskarżany o to że rozmawiał z
        Celińskim !!!
    • Gość: zegnaj Romku !!!! Oto koniec Giertycha- a kiedys go nawet lubilem... IP: *.dialup.optusnet.com.au 15.11.04, 10:46
      • Gość: j007 Re: A ile razy spotkał się z Doktorem Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:55
    • Gość: real_live A FE NIELADNIE OLEK ! W DNIU URODZIN TAKIE NERWY ? IP: *.doyleresearch.com 15.11.04, 15:17
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka