Dodaj do ulubionych

J. Kaczmarski - b. agent CIA

IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 02.05.02, 06:24
W polskiej elicie politycznej mamy wielu bylych agentow zachodnich wywiadow:
Surete - np. Geremek,
Bundesnachrichtendienst - np. J.J. Lipski
British MI (MI5 itp.) - np. Radek Sikorski
Mossadu (wiadomo...)
Jacus K. byl "tylko" pracownikiem Radia "Wolna" Europa, woec podobnie jak jego
szef, szmalcownik Nowak-Jezioranski byl tez agentem CIA!
Jako agentowi CIA przysluguje mu wiec nienajgorsza emerytura i darmowe leczenie!
I to wszedzie na swiecie!
Tak wiec Jacus, co ma darmowe leczenie zapewnione przez rzady USA, Australii
i Polski postanowil zarobic na swej chorobie... :(
No coz, solidaruch... :) A naiwnych w Polsce NIE brakuje! :
Obserwuj wątek
    • Gość: nik Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA IP: *.216-194-21-190.nyc.ny.metconnect.net 02.05.02, 06:30
      Z Jezioranskim jest to prawdopodobne, ale z Kaczmarskim to kompletny nonsens.
      Skąd ten pomysł?
      • Gość: Kagan Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA IP: *.its.monash.edu.au / *.lib.monash.edu.au 02.05.02, 06:33
        Gość portalu: nik napisał(a):

> Z Jezioranskim jest to prawdopodobne, ale z Kaczmarskim to kompletny nonsens.
        > Skąd ten pomysł?
        To nie wiesz, ze Jacus pracowal dla "Wolnej Europy"?
        Prawie kazdy z elity "S" byl na utrzymaniu CIA, badz pokrewnych organizacji... :(
        Skad by sie wziely te fortuny Walesy czy Michnika? :)
        • Gość: nik Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA IP: *.216-194-21-190.nyc.ny.metconnect.net 02.05.02, 07:22

> To nie wiesz, ze Jacus pracowal dla "Wolnej Europy"?

To wiem, ale to nie oznacza, że był agentem CIA.
          • Gość: Kagan Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA IP: *.its.monash.edu.au / *.arts.monash.edu.au 02.05.02, 07:34
            Gość portalu: nik napisał(a):

>
            > > To nie wiesz, ze Jacus pracowal dla "Wolnej Europy"?
            >
            > To wiem, ale to nie oznacza, że był agentem CIA.

"Wolna Europa" zostala stworzona przez CIA, i przez CIA byla kierpowanaoraz i finansowana.
            Jak mieszkalem w Kolonii (Koeln, Cologne) to sie kolegowalem z kuzynka owczesnego
            dyrektora Rozglosni Polskiej RWE, pewnym anglista (specjalista od Conrada), wiadomo o kim mowa... :).
            Zaproponowal mi on nawet wspolprace, ale warunkiem bylo zlozenie przyrzeczenia wspolpracy z CIA, wiec
            odmowilem... A Jacus, jako etatowy pracownik RWE byl tez etatowym pracownikiem CIA...
            Kagan
            • najtis Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA 02.05.02, 11:03
              Gość portalu: Kagan napisał(a):

> Gość portalu: nik napisał(a):
              >
              > >
              > > > To nie wiesz, ze Jacus pracowal dla "Wolnej Europy"?
              > >
              > > To wiem, ale to nie oznacza, że był agentem CIA.
              >
              > "Wolna Europa" zostala stworzona przez CIA, i przez CIA byla kierpowanaoraz i f
              > inansowana.
              > Jak mieszkalem w Kolonii (Koeln, Cologne) to sie kolegowalem z kuzynka owczesne
              > go
              > dyrektora Rozglosni Polskiej RWE, pewnym anglista (specjalista od Conrada), wia
              > domo o kim mowa... :).
              > Zaproponowal mi on nawet wspolprace, ale warunkiem bylo zlozenie przyrzeczenia
              > wspolpracy z CIA, wiec
              > odmowilem... A Jacus, jako etatowy pracownik RWE byl tez etatowym pracownikiem
              > CIA...
              > Kagan
              ======================================
              Ludzie!ale jaja,jeden z tych znanych "wywiadow" olal Sagana o! pardon, Kagana.Byc
              moze dowiemy sie ktoregos dnia ze i KGB walilo na niego z gory gruba kupe.Ze tez
              sie na asie nie poznali!
            • Gość: nik Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA IP: *.216-194-7-37.nyc.ny.metconnect.net 02.05.02, 18:44

> "Wolna Europa" zostala stworzona przez CIA, i przez CIA byla kierpowanaoraz i f
              > inansowana.
              > Jak mieszkalem w Kolonii (Koeln, Cologne) to sie kolegowalem z kuzynka owczesne
              > go
              > dyrektora Rozglosni Polskiej RWE, pewnym anglista (specjalista od Conrada), wia
              > domo o kim mowa... :).
              > Zaproponowal mi on nawet wspolprace, ale warunkiem bylo zlozenie przyrzeczenia
              > wspolpracy z CIA, wiec
              > odmowilem... A Jacus, jako etatowy pracownik RWE byl tez etatowym pracownikiem

Tylko Kaczmarski był bardzo znaną osobistością i wcale nie jest konieczne, że
              zmusili go do tego przyrzeczenia. Był zbyt cennym nabytkiem.

• Gość: kfesta Re: J. Kaczmarski - b. agent CIA IP: *.polkomtel.com.pl 02.05.02, 11:24
      Wstyd czytać.
      • Gość: t Kto jeszcze składał Kaganowi propozycje prócz CIA? IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 18:54

Ja typuję:

Opus Dei
        Mossad
        P2
        A.M.O.R.C
        O.T.O
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka