Dodaj do ulubionych

PiS-ia lojalność

30.01.24, 20:50
"Bogatym nie jest ten, kto posiada, lecz ten, kto daje"
(JP3)
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,30646679,jak-kochac-to-ksiecia-jak-przepalac-to-miliony-10-wielkich.html#s=amtp_pnHP_breaking
Obserwuj wątek
    • privus Re: PiS-ia lojalność 30.01.24, 21:17
      Oczywiście za miliony.
    • ktos_z_kosmosu Re: PiS-ia lojalność 30.01.24, 23:00
      Cwany ten papa.
      Znowelizował przed laty funkcjonujący w polskim KK cytat z biblii.
      Mateusz 19:21
      Wówczas Jezus powiedział - Jeśli chcesz być doskonały, idź sprzedaj co masz i rozdaj ubogim, aby mieć skarb w niebie, a potem przyjdź i naśladuj mnie.
      Pytanie do pobożnych na tym forum.
      Czym swoją religijność obronicie i w ogóle tę Waszą religię?
      Albo inaczej. Przejdźcie na Islam. Tam wszystko jest, raz - mniej skomplikowane, a dwa - brak hipokryzji, bo: Islam w swoich zasadach fundamentalnych głosi tylko, że Allach stworzył ziemię dla swoich wiernych. Czyli cały glob będzie Wasz, a reszta niewiernych na aut.
      Prób odzyskiwania tego co wiernym podarował Allach, dziś zaczynamy doświadczać i jakom kosmita, radzę nie bagatelizować tego co w tej kwestii zaczyna się dziać. Radzę tak, by Europejczycy nie przegapili momentu po którym nie będzie już dróg odwrotu.
      • j-k Platfusia nie-lojalność 30.01.24, 23:15
        ktos_z_kosmosu napisał:
        rozdaj ubogim, aby mieć skarb w niebie, a potem przyjdź i naśladuj mnie.

> Pytanie do pobożnych na tym forum.
        > Czym swoją religijność obronicie i w ogóle tę Waszą religię?

- wiara w sens wyzszy...

> Albo inaczej. Przejdźcie na Islam.

- na to dziadostwo ? bez alkoholu ?

Marychy nie pale.
        • ktos_z_kosmosu Re: Platfusia nie-lojalność 31.01.24, 10:53
          j-k napisał:

> > Albo inaczej. Przejdźcie na Islam.

> - na to dziadostwo ? bez alkoholu ?

Nie ma obawy. Strzeliłem babola sugerując, że Islam jest wolny od hipokryzji. Nie jest wolny, ale sprawniej się maskuje, plus nieuchronność kar dla tych, którzy się nie pilnowali. Czytaj, że zignorowali obowiązek maskowania się.
          Co zaś tyczy napojów wyskokowych, powtarzam, bez obawy. Allach w nocy nie widzi, nawet w ramadanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka