Dodaj do ulubionych

Na kij oni

01.07.24, 23:00
jeszcze tam trzymają gwiazdora, to ja nie wiem.
Obserwuj wątek
    • monte.pulciano Re: Na kij oni 01.07.24, 23:09
      Tego od sportu który witał razem z Popek i Holecką wchodzącego do TVP tego tam dumnego jak paw ?

-
      www.facebook.com/people/Okiem-Wiejskiego/61555407204070/
      • yoma Re: Na kij oni 01.07.24, 23:17
        Nie, tego, który się właśnie popłakał 😆
        • szwampuch58 Re: Na kij oni 02.07.24, 00:01
          I szczesliwy teraz...to jest fenomen,nie on Fussball
          • yoma Re: Na kij oni 02.07.24, 00:18
            Jak będzie syn, to będzie Diogo, a jak córeczka, to Costa :D
            • hrasier_2 Re: Na kij oni 02.07.24, 05:41
              To teraz kolej na Francję. Też nie grają nic wielkiego. Ale Portugalia mój faworyt.
              • szwampuch58 Re: Na kij oni 02.07.24, 09:42
                Najpierw pogromcy naszych miszczow i to obaj
    • j-k Biden - zadny gwiazdor. 01.07.24, 23:29
      yoma napisała:
      > jeszcze tam trzymają gwiazdora, to ja nie wiem.

Biden - zadny gwiazdor. - przeciwnie.

ale na kij go demokry 3mają

- to tez nie viem.
    • j-k A Na kij ci to foro ? 02.07.24, 00:22
      nadal pytam ?

Koalicja i tak pada...

lada chwila...
      • pies.na.czarnych Re: A Na kij ci to foro ? 02.07.24, 00:28
        j-k napisał:

> nadal pytam ?
        >
        > Koalicja i tak pada...
        >
        > lada chwila...

I twoje przepowiednie 1000 letniej PiS Rzeszy wreszcie się spełnią:)
        • j-k A Na kij ci to foro ? 02.07.24, 00:38
          suka.na.czarno napisała:
          > I twoje przepowiednie 1000 letniej PiS Rzeszy wreszcie się spełnią:)

niestety. tak.

a poten przyjdzie sam Pan Bog.- jouw redder

Buenas Noches

jij jongen
          • pies.na.czarnych Re: A Na kij ci to foro ? 02.07.24, 01:42
            > a poten przyjdzie sam Pan Bog

Gdzie ja przyjdę????:)
          • kawa_poranna11 Re: A Na kij ci to foro ? 02.07.24, 01:56
            j-k napisał:

> suka.na.czarno napisała:
            > > I twoje przepowiednie 1000 letniej PiS Rzeszy wreszcie się spełnią:)
            >
            >
            > niestety. tak.
            >
            > a poten przyjdzie sam Pan Bog.- jouw redder

W przebraniu nachodźcy?
            Co wtedy zrobisz?
            • j-k poprosze go, zeby zapulal obok. 04.07.24, 00:05
              kawa_poranna11 napisał(a):

> > a poten przyjdzie sam Pan Bog.- jouw redder
              >
              > W przebraniu nachodźcy?
              > Co wtedy zrobisz?

poprosze, go, zeby zapukal obok.

tam maja wolne lozka..

do NAPRAWY.
    • yoma Re: Na kij oni 02.07.24, 23:02
      No i taki mecz to ja rozumiem 😎
      • szwampuch58 Re: Na kij oni 02.07.24, 23:10
        Wynik mnie wkurza okropicznie
        • yoma Re: Na kij oni 02.07.24, 23:19
          Rasista 👅 Ty, jest cokolwiek na świecie, co ci się podoba?

To w Lipsku dziś tej nocy kebab dla każdego 😆
          • szwampuch58 Re: Na kij oni 02.07.24, 23:55
            Jak przychodzisz na idee ze Turkow nie lubie kobieto?
            Austria zasluzyla przynajmniej na dogrywke,po prostu
            • yoma Re: Na kij oni 03.07.24, 00:04
              A, to przepraszam :)

Powiem tak: po tym, co zrobił bramkarz, Turcja zasłużyła na to, żeby mecz wygrać. A między nami, też liczyłam na dogrywkę...
              • hrasier_2 Re: Na kij oni 04.07.24, 00:40
                Najlepsze to że Turcja pojechała tam bez presji na wynik. Polska miała tak samo. Ale po meczu z Holandią wszyscy nabrali ochoty wyjścia z grupy i wygranie meczu z Austrią. Mecz Hiszpanii z Niemcami to rodzynek na torcie.
      • yoma Re: Na kij oni 02.07.24, 23:49
        Kocham dobre dziennikarstwo

"Nie do wiary, co stało się w 94. minucie! Znamy wszystkich ćwierćfinalistów Euro!"

No, w 94. minucie poznać wszystkich ćwierćfinalistów to faktycznie w życiu niespotykane 😂
        • szwampuch58 Re: Na kij oni 03.07.24, 19:30
          Ja nawet "uwielbiam "...teraz wedlug ich najwiekszy emocja Euro 2024 w Niemczech nazywa sie: Jaki mecz do sedziowania dostanie polska glaca?
          • yoma Re: Na kij oni 03.07.24, 21:32
            A właśnie, dzie glaca? Pierwszy półfinał obstawiam.
            • met_ol Re: Na kij oni 03.07.24, 21:36
              1/4 jako techniczny
              • yoma Re: Na kij oni 03.07.24, 21:42
                Jak techniczny, jak polowy. Na var go!

To sprawdzanie każdego gola varem, to ono bez sensu jest. Za cztery lata nikt nie będzie strzelał, bo każdy będzie uważał, czy nie jest 5 mm na spalonym.

Ty, Metol, słyszałeś kiedy black metal na orkiestrę dętą? Takie fajne, że aż fajne 😂
                • yoma Re: Na kij oni 03.07.24, 22:57
                  O, glaca

www.sport.pl/euro/7,154862,31114126,uefa-zdecydowala-ws-marciniaka-faworyt-do-sedziowania-finalu.html
                  • hrasier_2 Re: Na kij oni 03.07.24, 23:04
                    A co cię tak to boli. Bayern zdecydował kto ma sędziować, czyli działacze.
                • storima Re: Na kij oni 03.07.24, 23:13
                  yoma napisała:

> black metal na orkiestrę dętą? Takie fajne, że aż fa
                  > jne 😂
                  >

Symfoniczny black metal.
                  Znany od początków lat 90. Emperor, 𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙈𝙤𝙤𝙧, czy tez polska Vesania.

To przecież black metalowa klasyka.
                  • yoma Re: Na kij oni 03.07.24, 23:21
                    Mój drogi storimo. Jeśli nie odróżniasz gitary elektrycznej od eufonium, to zrób ludzkości przyjemność i oddal się żwawo, albowiem głąb jesteś i pajac do tego.
                    • storima Re: Na kij oni 03.07.24, 23:29
                      yoma napisała:

> nie odróżniasz gitary elektrycznej od eufonium, to zró
                      > b ludzkości przyjemność i oddal się żwawo, albowiem głąb jesteś i pajac do tego
                      > .
                      >

Jak zwykle chamski wpis ignoranta.

Symphonic black metal music

www.last.fm/tag/symphonic+black+metal
                      • yoma Re: Na kij oni 03.07.24, 23:35
                        To jeszcze sprawdź "górniczo-hutnicza orkiestra dęta" 🤣
                  • storima Re: Na kij oni 03.07.24, 23:42
                    storima napisał:

> yoma napisała:
                    >
                    >
                    > > black metal na orkiestrę dętą? Takie fajne, że aż fa
                    > > jne 😂
                    > >
                    >
                    > Symfoniczny black metal.
                    > Znany od początków lat 90. Emperor, 𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙈𝙤𝙤𝙧, czy tez polska [
                    > i]Vesania[/i].
                    >
                    > To przecież black metalowa klasyka.

PS

Jeden z komentarzy linkowanej w ostatnim mym wpisie bibliografii ba temat symfonicznego black metalu,
                    który przykro mi, obnaża ignorancję prymitywnej ubliżarki pseudo yoma:

Parabellum13x
                    Avatar for Parabellum13x 13 Nov 2022, 2:35am
                    So I guess Emperor/Ihsahn and Summoning writing songs out as classical pieces and then adding metal instrumentation into it doesn't count? Ok.

• storima Re: Na kij oni 06.07.24, 19:39
                      yoma napisała:

> W wątku o Euro znów mnie metalu uczył ;)
                      >

"Znów" to zareagowałaś chamsko, na mój wpis o symfonicznej odmianie metalu.

Po czym na innym wątku na temat twego braku wiedzy o historii metalu, kontynuowałaś kłamliwą tyradę.
                      Uczyniłaś to zaraz po tym, gdy wykazałem zmanipulowaną i kłamliwą publikację pies.na.czarnych.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177851776,177851776,POchce_decydow_kiedyPolacy_maja_jezdzic_na_wakacje.html?p=177852157
                      • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 16:13
                        storima napisał:

> yoma napisała:
                        >
                        >
                        > > W wątku o Euro znów mnie metalu uczył ;)
                        > >
                        >
                        > "Znów" to zareagowałaś chamsko, na mój wpis o symfonicznej odmianie metalu.
                        >
                        > Po czym na innym wątku na temat twego braku wiedzy o historii metalu, kontynuo
                        > wałaś kłamliwą tyradę.
                        > Uczyniłaś to zaraz po tym, gdy wykazałem zmanipulowaną i kłamliwą publikację pi
                        > es.na.czarnych.
                        >

Nie wiem jakiej muzy słuchała yoma w 1990 roku.

Ja na moim walkmanie sony między innymi jednej z pierwszej edycji symphonic metal:

“Dies Irae”,
                        American thrash metal band Believer

Jako fani metalu i muzyki klasycznej fascynowaliśmy się tą niebywale oryginalną jak na tamte czasy fuzją form muzycznych.
                        • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 17:25
                          storima napisał:

> storima napisał:
                          >
                          > > yoma napisała:
                          > >
                          > >
                          > > > W wątku o Euro znów mnie metalu uczył ;)
                          > > >
                          > >
                          > > "Znów" to zareagowałaś chamsko, na mój wpis o symfonicznej odmianie meta
                          > lu.
                          > >
                          > > Po czym na innym wątku na temat twego braku wiedzy o historii metalu, ko
                          > ntynuo
                          > > wałaś kłamliwą tyradę.
                          > > Uczyniłaś to zaraz po tym, gdy wykazałem zmanipulowaną i kłamliwą publika
                          > cję pi
                          > > es.na.czarnych.
                          > >
                          >
                          > Nie wiem jakiej muzy słuchała yoma w 1990 roku.
                          >
                          > Ja na moim walkmanie sony między innymi jednej z pierwszej edycji symphonic
                          > metal
                          :
                          >
                          > “Dies Irae”,
                          > American thrash metal band Believer

>
                          > Jako fani metalu i muzyki klasycznej fascynowaliśmy się tą niebywale oryginalną
                          > jak na tamte czasy fuzją form muzycznych.

Nie dość, że kompromitujesz się brakiem rzetelnej wiedzy na temat historii heavy metal to farbowana fanko tego nurtu nie dotarło do ciebie, że już ponad dwa lata temu heavy metal bił w bandyckiego Putina, którego wspierasz w osobie Rosjanina pies.na.czarnych propagandysty bestialskiego barbarzyńcy i antypolskich działań kremlowskich.

A host of international metal and rock bands have spoken out against Russia’s war on Ukraine.

Members of Ukrainian metalcore band Jinjer, Disturbed, Kiss, Bring Me The Horizon, Arch Enemy and more have posted messages of support for the Ukrainian people after Russian President Vladimir Putin ordered an invasion of their country.

In an emotional video message posted on Instagram, Jinjer bassist Eugene Abdukhanov called on “the people of the civilised world” to unite in stopping Putin’s “barbarism”.

www.loudersound.com/news/ukraine-invasion-metal-responds
                          PS
                          Tradycyjnie yoma odbijesz się od ściany w twych niezliczonych i w każdym przypadku nieudolnych atakach na mnie fanko prymitywnego kremlowskiego antypolskiego mąciciela pies.na.czarnych.

• szwampuch58 Re: Na kij oni 18.08.24, 17:54
                            Storima,gdzie ja wlazlem kurna
                          • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 18:48
                            Ho, ho! Zbyt tłusty niedzielny rosół zaczyna działać czyszcząco. 😂
                            • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 18:54
                              Nie mówi się farbowana fanko, tylko pozerze 😂😂😂 Coście z nim zrobili, że mu się przypomniało?

Btw, nie słucham heavy. Nie moje, po prostu.
                              • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 18:57
                                Niedopieszczony jest i szuka uwagi.
                                • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 18:58
                                  On uwielbia jak mu ludzie ślą joby. Taka forma masochizmu.
                                • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 19:40
                                  Mówiłam, że się ostatnio dowiedziałam, jak jest attention whiner po polsku 😂
                              • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 19:13
                                yoma napisała:

> Nie mówi się farbowana fanko, tylko pozerze
                                >

farbowany lis, farbowana fanka, bajerant
                                • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 19:39
                                  Ty, a od kiedy Disturbed to jest metalcore? 😂
                              • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 20:36
                                yoma napisała:

> Btw, nie słucham heavy.

Mój błąd.

Ale w angielskiej bibliografii stoi jasno o czym mowa.

Popełniasz wpadki, i zamiast normalnie na to zareagować bo nie musisz o wszystkim wiedzieć to rozpoczynasz twą chamską tradycyjną nawalankę.

Metal przeciw Putinowi. Dziwne, że jako deklarowana w twych wpisach zagorzała fanka metalu i o czymś takim nie wiesz:

The compilation For Ukraine: Metal Against War is out!

mhf-mag.com/news/the-compilation-for-ukraine-metal-against-war-is-out/

Do tego dochodzą twe łgarstwa w temacie udającego Polaka pies.na.czarnych Rosjanina.

Jak to jest że gościu nie zna CODZIENNYCH zwyczajów handlowych kraju w którym NIBY przebywa na stałe?
                                Jak to jest, że Rosjanin pies.na.czarnych nie wie, że belgijski dowód
                                osobisty, zarówno rezydenta jak i obywatela Belgii posiada identyfikacyjny odcisk lini papilarnych???

Nie ma na to ŻADNEJ linii obrony. Można jedynie zaprzeczać tupetem sowieckim jak czyni to zdemaskowany przeze mnie, amatora, troll z putinowskiej farmy. Bądź
                                jak ty durnowatymi kłamstwami tak typowymi dla twej prezentacji na forum yoma.
                                • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 20:57
                                  > Do tego dochodzą twe łgarstwa

Szczyt bezczelności. Patologiczny łgarz zarzuca yomie łgarstwa.

> Jak to jest, że Rosjanin pies.na.czarnych nie wie, że belgijski dowód
                                  osobisty,

:)
                                  Gdybyś częstochowski partyzancie znal odrobinę francuski to byś wiedział, a tak musisz żyć w swoim świecie kłamstw i manipulacji. Znajomosci flamandzkiego od ciebie nie wymagam, ale jako przebywajacy we Francji powinienes znać język swoich gospodarzy.
                                  • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 21:11
                                    pies.na.czarnych napisała:

> > Do tego dochodzą twe łgarstwa
                                    >
                                    > Szczyt bezczelności. Patologiczny łgarz zarzuca yomie łgarstwa.
                                    >
                                    > > Jak to jest, że Rosjanin pies.na.czarnych nie wie, że belgijski dowód
                                    > osobisty,
                                    >
                                    > :)
                                    > Gdybyś częstochowski partyzancie znal odrobinę francuski to byś wiedział, a tak
                                    > musisz żyć w swoim świecie kłamstw i manipulacji. Znajomosci flamandzkiego od
                                    > ciebie nie wymagam, ale jako przebywajacy we Francji powinienes znać język swoi
                                    > ch gospodarzy.
                                    >

Zdekonspirowany przeze mnie, amatora, tollu z putinowskiej farmy Rosjaninie, pies.na;czarnych:

Dzięki moim interwencjom w Agorze, skończyła niezrozumiała ochrona Rosjanina wspierającego bezpardonowo Putina przez byłego moderatora.

Belgia przygotowywała swych rezydentów (osoby mieszkające w Królestwie na stałe) już od 2018 roku do nowych dowodów osobistych zawierających odciski palców.

Rząd informował jednocześnie obywateli, że wymiana starych dowodów osobistych nastąpi wraz z upływem ich daty ważności.
                                    O czym obywatele zostaną osobiście przez rząd zawiadomieni.

Słowem, mieszkając na stałe w Belgii, nie sposób było nie zauważyć tej kilkuletniej informacyjnej kampanii rządowej o nowych dowodach osobistych zawierających odciski palców.

Nie możliwym było nie wiedzieć, jak wykazał się tu brakiem tej wiedzy pies.na.czarnych, o dowodach osobistych z odciskami palców w Belgii.

Po raz kolejny wykazał się kompletnym brakiem wiedzy na temat życia codziennego w Belgii.

Co oznacza, iż kłamie, że obecnie czy też kiedykolwiek mieszkał w Belgii na stałe

forum.gazeta.pl/forum/w,28,171567510,171567510,Na_dowodach_osobistych_nie_bedzie_jednak_naszrajbo.html?p=176064056

Dodaj do tego twoje BREDNIE na temat handlu w Belgii w niedziele.

I jest rzeczą niemożliwą nie znać tych detali życia codziennego gdy mieszka się w danym kraju na stałe.

Pies.na.czarnych nie ma o nich zielonego pojęcia.

Jasnym więc jest, że nigdy nie mieszkał ani nie przebywa obecnie w Belgii na stałe.

A ponieważ od lat wmawia, że jednak tam mieszka to po prostu patologicznie kłamie.

To jest tak jak gdybym ja twierdził, że mieszkam w Polsce na stałe, i wmawiał na forach, że w weekendy, czyli w każdą sobotę i niedzielę mogę kupić sprzęt AGD, zrobić zakupy w marketach "Społem", "Auchan", itp., a w "Empiku" kupić flamastry, czy pójść z rodziną do Centrum Handlowego na zakupy.

Każdy TUTAJ wiedziałby OD RAZU, że kłamię. Bo wypisuję brednie na temat detali życia codziennego. W tym przypadku zwyczajów handlowych.I każdy byłby świadom, że łżę i że ABSOLUTNIE nie mieszkam w Polsce na stałe.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=178000341
                                    TO TYLKO NAMIASTKA TWYCH DURNIOWATYCH WPADEK, Rosjaninie sługusie
                                    bestialskiego Putina pies.na.czarnych z putinowskiej farmy trolli.

Zdekonspirowany przez Polaka,, mnie, amatora.
                                    Hańba na twym putinowskim mundurze.
                                    HAŃBA!!!

• pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 21:15
                                      Brnij dalej kapusto!
                                      • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 21:21

> Brnij dalej kapusto!
                                        >

Otóż to !!!

Ponownie odbijasz się od ściany wobec rzeczowych i MERTORYCZNYCH dowodów
                                        twych łgarstw.

Zdekonspirowany przez Polaka, mnie, amatora, sługusie bestialskiego Putina.

Hańba na twym mundurze Federacji Rosyjskiej!

HAŃBA !!!
                                        • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 22:12
                                          Słuchaj debilu! Nie wmawiaj nam dziecka w brzuch!

Podaj link do tych swoich "MERTORYCZNYCH dowodów".
                                          • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 22:15

> Słuchaj debilu! Nie wmawiaj nam dziecka w brzuch!
                                            >
                                            > Podaj link do tych swoich "MERTORYCZNYCH dowodów".
                                            >
                                            forum.gazeta.pl/forum/w,28,177834638,177834638,Na_kij_oni.html?p=178010134
                                            • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 22:30
                                              Co ty mi tu za link podajesz? Może od razu dawaj link z rosyjskiego portalu!
                                              • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 22:36

> Co ty mi tu za link podajesz?
                                                >

Nie otwiera się ?

> > Do tego dochodzą twe łgarstwa
                                                >
                                                > Szczyt bezczelności. Patologiczny łgarz zarzuca yomie łgarstwa.
                                                >
                                                > > Jak to jest, że Rosjanin pies.na.czarnych nie wie, że belgijski dowód
                                                > osobisty,
                                                >
                                                > :)
                                                > Gdybyś częstochowski partyzancie znal odrobinę francuski to byś wiedział, a tak
                                                > musisz żyć w swoim świecie kłamstw i manipulacji. Znajomosci flamandzkiego od
                                                > ciebie nie wymagam, ale jako przebywajacy we Francji powinienes znać język swoi
                                                > ch gospodarzy.
                                                >

Zdekonspirowany przeze mnie, amatora, tollu z putinowskiej farmy Rosjaninie, pies.na;czarnych:

Dzięki moim interwencjom w Agorze, skończyła niezrozumiała ochrona Rosjanina wspierającego bezpardonowo Putina przez byłego moderatora.

Belgia przygotowywała swych rezydentów (osoby mieszkające w Królestwie na stałe) już od 2018 roku do nowych dowodów osobistych zawierających odciski palców.

Rząd informował jednocześnie obywateli, że wymiana starych dowodów osobistych nastąpi wraz z upływem ich daty ważności.
                                                O czym obywatele zostaną osobiście przez rząd zawiadomieni.

Słowem, mieszkając na stałe w Belgii, nie sposób było nie zauważyć tej kilkuletniej informacyjnej kampanii rządowej o nowych dowodach osobistych zawierających odciski palców.

Nie możliwym było nie wiedzieć, jak wykazał się tu brakiem tej wiedzy pies.na.czarnych, o dowodach osobistych z odciskami palców w Belgii.

Po raz kolejny wykazał się kompletnym brakiem wiedzy na temat życia codziennego w Belgii.

Co oznacza, iż kłamie, że obecnie czy też kiedykolwiek mieszkał w Belgii na stałe

forum.gazeta.pl/forum/w,28,171567510,171567510,Na_dowodach_osobistych_nie_bedzie_jednak_naszrajbo.html?p=176064056

Dodaj do tego twoje BREDNIE na temat handlu w Belgii w niedziele.

I jest rzeczą niemożliwą nie znać tych detali życia codziennego gdy mieszka się w danym kraju na stałe.

Pies.na.czarnych nie ma o nich zielonego pojęcia.

Jasnym więc jest, że nigdy nie mieszkał ani nie przebywa obecnie w Belgii na stałe.

A ponieważ od lat wmawia, że jednak tam mieszka to po prostu patologicznie kłamie.

To jest tak jak gdybym ja twierdził, że mieszkam w Polsce na stałe, i wmawiał na forach, że w weekendy, czyli w każdą sobotę i niedzielę mogę kupić sprzęt AGD, zrobić zakupy w marketach "Społem", "Auchan", itp., a w "Empiku" kupić flamastry, czy pójść z rodziną do Centrum Handlowego na zakupy.

Każdy TUTAJ wiedziałby OD RAZU, że kłamię. Bo wypisuję brednie na temat detali życia codziennego. W tym przypadku zwyczajów handlowych.I każdy byłby świadom, że łżę i że ABSOLUTNIE nie mieszkam w Polsce na stałe.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=178000341
                                                TO TYLKO NAMIASTKA TWYCH DURNIOWATYCH WPADEK, Rosjaninie sługusie
                                                bestialskiego Putina pies.na.czarnych z putinowskiej farmy trolli.

Zdekonspirowany przez Polaka,, mnie, amatora.
                                                Hańba na twym putinowskim mundurze.
                                                HAŃBA!!!

• pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 22:42
                                                  To jest dowód na twoje "merytoryczne" bzdety.
                                                  • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 22:49
                                                    To nie dowód. To PUBLIKACJA 😂
                                                  • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 22:54

> To jest dowód na twoje "merytoryczne" bzdety.
                                                    >

Chcesz więcej ?

storima napisał:

> Każdy kto mieszka w danym kraju na stałe, zna także dni otwarcia marketó
                                                    > w z
                                                    >artykułami AGD, majsterkowania itp.

> W Belgii w niedziele otwarte są również tego typu sklepy:

> Obecnie mogę swobodnie popoprawiać fałszywe informacje publikowane przez
                                                    > pies.n
                                                    > > a.czarnych na FK. Doprowadziłem do zakończenia niezrozumiałej ochrony je
                                                    > go
                                                    > >kłamliwych wpisów poprzez usuwanie moich merytorycznych korekt.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Otwarte są nie tylko MARKETY, ale i wybrane sklepy AGD - majsterkowanie, jak i
                                                    > poszczególne księgarnie.
                                                    > Link doi księgarni otwartych w niedziele w Belgii:
                                                    >
                                                    > www.heures.be/librairies/ouvert/dimanche
                                                    >
                                                    > Czyli jak widać wbrew temu o czym fałszywie informował pies.na.czarnych handel
                                                    > w Belgii kwitnie w niedziele.
                                                    >
                                                    > Ten kto mieszka w Belgii na stale, wie, ze w przeciwieństwie do Polski handel w
                                                    > Belgii odbywa się także w niedziele.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=177875662
                                                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 23:58
                                                    Co mnie obchodzi co ty napisałeś? Prosiłem o link potwierdzający te bzdety, które tu wypisujesz. Potrafisz to uwiarygodnić oficjalnym linkiem? Może być po francusku bo przecież po tylu latach siedzenia na zasiłku we Francji nauczyłeś się ich języka.
                                                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:01
                                                    Jeszcze jedno!!!!
                                                    Daj mi link do moich wypowiedzi na temat dowodów osobistych w Belgii. Przecież masz wszystko w swoim archiwum, wiec to nie powinno ci sprawić kłopotu:)
                                                  • storima Re: Na kij oni 19.08.24, 00:15

> Co mnie obchodzi co ty napisałeś

Jak zwykle, w sowieckim stylu udaje durnia:

linkowane są ŻRÓDŁA

w KAŹDYM z moich demaskujących kłamstwa pies.na.czarnych dowodów.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=177875662

• pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:22
                                                    > forum.gazeta.pl/forum...

To sobie możesz w dupę wsadzić! Dawaj link stąd www.belgium.be/fr lub www.belgium.be/nl lub www.belgium.be/en wybieraj i szukaj potwierdzenia swoich kłamstw!
                                                  • storima Re: Na kij oni 19.08.24, 00:27

> > forum.gazeta.pl/forum...
                                                    >
                                                    > To sobie możesz w dupę wsadzić! Dawaj link stąd www.belgium.be/fr lub www.belgium.be/nl lub www.belgium.be/en wybieraj i szukaj potwierdzenia swoich kłamstw!

Trollu sowiecki:

w tekście znajdują sie linki

> Otwarte są nie tylko MARKETY, ale i wybrane sklepy AGD - majsterkowanie, jak i
                                                    > poszczególne księgarnie.
                                                    > Link doi księgarni otwartych w niedziele w Belgii:
                                                    >
                                                    > www.heures.be/librairies/ouvert/dimanche
                                                    >
                                                    > Czyli jak widać wbrew temu o czym fałszywie informował pies.na.czarnych handel
                                                    > w Belgii kwitnie w niedziele.
                                                    >
                                                    > Ten kto mieszka w Belgii na stale, wie, ze w przeciwieństwie do Polski handel w
                                                    > Belgii odbywa się także w niedziele.
                                                    >
                                                    >

Ktoś nie zdążył z zakupem karmy dla zwierząt, transporter dla kotka, może je zakupić w Belgii w niedzielę :
                                                    www.heures.be/dog-cat-et-co/asse/1
                                                    Ktoś potrzebuję zakupić meble?
                                                    Zrobi to w Belgii w niedzielę, nawet w niedzielę 21 lipca, dniu święta narodowego Belgii:
                                                    www.pubeco.fr/annonceur/365040-meubles_toff-dottignies-mouscron.html
                                                    Ogrodnictwo?
                                                    Również otwarte w niedziele w Belgii:
                                                    www.heures.be/la-jardinerie/beloeil/1
                                                    Czyli w przeciwieństwie do Polski, w Belgii istnieją sklepy z rozmaitym asortymentem, które są otwarte w niedziele.
                                                    Nawet w niedziele w dniu święta narodowego Belgii.

Ten kto mieszka na stałe w tym kraju o tym z pewnością wie.

To są detale życia codziennego.

A jak pisał w swym otwierającym wpisie temat handlu w niedziele pies.na.czarnych:

12.05.24, 12:58

U mnie na przykład pierwsza niedziela każdego miesiąca jest, że tak powiem handlowa. Miasto sponsoruje te dnie znosząc opłatę za przejazd komunikacją miejską. Mimo wszystko jest to niewypał bo duże sklepy ze względu na związki zawodowe nie otwierają swoich podwoi. Otwarte są jedynie małe sklepy.

Czyli. W Belgii Handel ograniczony jest JEDYNIE do pierwszej niedzieli miesiąca.
                                                    I tylko w pierwsza niedziele miesiąca otwarte są JEDYNIE małe sklepy.
                                                    Wszystkie pozostałe niedziele sklepy nie prowadza działalności handlowej.

Jak widać wyraźnie, po moich MERYTORYCZNYCH korektach wypisywanych tu przez niego fałszywych informacji, pies.na.czarnych nie pisał prawdy.

Bo nie zna detali codziennego życia w Belgii.

>
                                                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:36
                                                    Nie pluj sie ruski trollu. Dawaj konkretne cytaty.
                                                  • yoma Re: Na kij oni 19.08.24, 00:28
                                                    Pies, wyluzuj 😂

Nb powinieneś mnie po piętach całować, że mi się chce. A akurat sobie zrobiłam 😂
                                                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:37
                                                    Dobra porcja śmiechu przed snem nigdy nie zaszkodzi:-)
                                                  • yoma Re: Na kij oni 19.08.24, 00:45

> Dobra porcja śmiechu przed snem nigdy nie zaszkodzi:-)
                                                    >

Absolutnie nie neguję, w końcu czemuś tu jestem, tylko co z tymi piętami 😂
                                                  • storima Re: Na kij oni 19.08.24, 00:42
                                                    yoma napisała:

> Pies, wyluzuj 😂
                                                    >
                                                    >

W swym sowieckim zacietrzewieniu i tupecie nie wyluzuje.

Będzie dalej się pogrążał iż

KOMPLETNIE NIE ZNA DETALI ŻYCIA CODZIENNEGO W BELGII.

W tym przypadku mowa o handlu.

W każdej z moich publikacji podanych JEST LINK, bibliografia potwierdzająca MOJE DOWODY, że on po prostu kłamie. Oto kilka z nich z LINKAMI do ŻRÓDEŁ:

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=177858682
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=177740956

• yoma Re: Na kij oni 19.08.24, 00:47
                                                    To co z tymi mallami GS-u, storimcia? 😆
                                                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:51
                                                    Społem, Społem :)
                                                  • yoma Re: Na kij oni 19.08.24, 01:04
                                                    Społem to markety. I flamastry w Empikach, tych Poza Centrami Handlowymi Oczywiście 😆

Storimcia baby, i ty śmiesz twierdzić, że ktoś nie zna polskich realiów? 😂*

* to na użytek publiki, co nas tu śledzi z zapartym tchem 😆
                                                  • storima Re: Na kij oni 19.08.24, 01:10
                                                    yoma napisała:

> flamastry w Empikach,
                                                    > 😆
                                                    >

www.empik.com/markery-wysuwane-12-sztuk-kolory-pastelowe-empik,p1290585994,szkolne-i-papiernicze-p?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=20325984923&utm_id=20325984923&utm_term=empik_art_pap&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIgvDtrdT_hwMVABeiAx0lZQpiEAQYCCABEgJF9vD_BwE&gclsrc=aw.ds
                                                  • yoma Re: Na kij oni 19.08.24, 01:16
                                                    Ależ oczywiście, honey 😆
                                                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 10:09
                                                    yoma napisała:

> Ależ oczywiście, honey 😆
                                                    >

🤡
                                                  • storima Re: Na kij oni 22.08.24, 23:27
                                                    yoma napisała:

> Społem to markety. I flamastry w Empikach, tych Poza Centrami Handlowymi Oczywi
                                                    > ście 😆
                                                    >
                                                    > ty śmiesz twierdzić, że ktoś nie zna polskich realiów? 😂*
                                                    >

Markety Carrefoura, podobne są do podobnych w ich parametrach powierzchni sklepików Społem. Moje nazwanie ich w ten sposób do istniejącej i zadomowionej w Polsce nazwy jest jak najbardziej poprawne i uzasadnione.

W Warszawie i jej bliskim sąsiedztwie działa ponad dwadzieścia dużych galerii i centrów handlowych..

Flamastry w EMPIKU, który zwyczajowo odwiedzam za każdym razem gdy jestem w Polsce. Sentyment z PRL. Podobnie jak PRLowskie sklepy SPOŁEM, w których zdarza mi się jeszcze dziś napotkaċ personel z PRL.

W załączeniu flamastry z EMPIKU w Częstochowie.

• pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:50
                                                    Na tych kursach powinni was dodatkowo uczyć logiki i umiejętności rozumienia słowa pisanego, a zwłaszcza rozumienia sensu zdań złożonych i wyciągania końcowych wniosków z całego tekstu. W twoim wypadku we wszystkich tych dziedzinach masz ocenę niedostateczną z wykrzyknikiem.
                                    • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 21:32
                                      Markety Społem 😂😂😂 A malle GS-u nie łaska?
                            • szwampuch58 Re: Na kij oni 18.08.24, 19:58
                              Ze swojskim makaronem,tfu nudlami nic ci nie grozi…oczka tluste lyzka laczyc i konsumowac…hmmm pycha
                              • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 20:09
                                Nie ten wątek, ale bym ;)
                          • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 20:18
                            Zlituj się, storima, gdzie thrash, a gdzie symphonic...

Ale przynajmniej na walkmanie 😂 Białoruś się rozwija.
                            • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 20:22
                              Daj mu spoko. Dostał na pierwszą komunię, a ty się nabijasz:)
                              • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 20:48
                                No bo mnie to bawi. Jak przestanie, to przestanę 😆
                                • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 21:00
                                  :)
                                  Nabrałaś się. Przecież to nie było w sensie obrony, a nawet litości :)
                                  • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 21:30
                                    No kurde przeca wiem. Niemniej bawienie zostaje 😂

Teraz będzie dwie godziny szukał "przeca". Storimcia?To kiedy Disturbed przeszli na metalcore? Wiesz, hard rock nie jest mój, pytam, bo mogło mi umknąć, a szkoda by było 😂
                                    • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 21:35
                                      yoma napisała:

> No kurde przeca wiem.
                                      >

Do kogo to
                                      piszesz?
                                      Mateusza, Stefana, storimy?
                                      • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 21:46
                                        Włącz sobie widok drzewka. A co, nie wiesz, co to jest po polsku "drzewko" na forum internetowym?

No to twój problem 😆
                                        • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 21:52
                                          storima napisał:

> yoma napisała:
                                          >
                                          > > No kurde przeca wiem.
                                          > >
                                          >
                                          > Do kogo to
                                          > piszesz?
                                          > Mateusza, Stefana, storimy?

yoma napisała:

> Włącz sobie widok drzewka.
                                          >

Ponownie jak sługus putinowski nieumiejętnie udajesz DURNIA:

> Sygnalista stefan4, mateusz572 vel cuchnący śmierdziel storima zdobył następną sprawność harcerską, czyli "Kapowanie do moderacji"! :)

• yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 21:58
                                            Ale wiesz, co to jest drzewko, prawda? No nie wiesz.

Powiedz pajlanycia 😂😂😂
                                            • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 22:06
                                              yoma napisała:

Twój putinowski sługus bestialskiej Federacji Rosyjskiej na okrągło klepie jak mantrę
                                              :

> Sygnalista stefan4, mateusz572 vel cuchnący śmierdziel storima

Pytam do kogo
                                              jątrzycielu i trollu udając
                                              prymitywnie DURNA adresujesz twe wpisy?
                                              Mateusza?
                                              Stefana?
                                              Czy storimy?
                                              • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 22:11
                                                Psa, storimcia. Ostatnio rozmawiałam z Psem. Gramatyka znowu z nerwów ci się rozjechała 😂

Gdybyś włączył sobie drzewko, to byś wiedział. To co, doczekam się odpowiedzi w sprawie Białorusina, Disturbed i paljanyci? 😂
                                                • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 22:19
                                                  Już zaczyna klepać białoruskim dialektem.
                                                  • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 22:25
                                                    A przecież to zupełnie normalne. Im większy stres, tym trudniej mówić językiem wyuczonym.
                                                • storima Re: Na kij oni 18.08.24, 22:20
                                                  yoma napisała:

> storimcia.

Nie wiem trollu i jątrzycielu do kogo to?
                                                  Mateusza?
                                                  Stefana?
                                                  storimy?

twój putinowski ulubieniec Rosjanin pies.naczarnych powtarza jak mantrę:

Sygnalista stefan4, mateusz572 vel cuchnący śmierdziel storima

• pies.na.czarnych Re: Na kij oni 18.08.24, 22:16
                                        storima napisał:

> yoma napisała:
                                        >
                                        > > No kurde przeca wiem.
                                        > >
                                        >
                                        > Do kogo to
                                        > piszesz?
                                        > Mateusza, Stefana, storimy?

Jaka różnica, przecież dochodzi pod ten sam adres :)
                                        • yoma Re: Na kij oni 18.08.24, 22:22
                                          Ten?

2pos.by/pl/1662/6906😂
                                          • hrasier_2 Re: Na kij oni 19.08.24, 02:52
                                            Ta sygnaturka co stosuje Pies jest wyjątkowo chamska. Już kiedyś wariant na moderacji tłumaczył by nie wypisywać takich personalnych odnośników. Sam bym się wkurzył jak ktoś by wpisywał takie wyjątkowo obraźliwe wpisy. Po co to robisz Pies.
                                            • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 10:13
                                              Prawda boli. Tak ma być. Niewinni nie musza się wkurzać.

> Po co to robisz Pies.

Storima co rusz chwali się swoimi wyczynami kapusty, a ja te jego zwierzenia jedynie rozpowszechniam ku przestrodze innych.
                                        • storima Re: Na kij oni 26.08.24, 22:03
                                          æstorima napisał:
                                          > Rosjanin pies.naczarnych powtarza jak mantrę:
                                          >
                                          > Sygnalista stefan4, mateusz572 vel cuchnący śmierdziel storima

> Nie wiem do kogo to?
                                          > Mateusza?
                                          > Stefana?
                                          > storimy?
                                          >

>
                                          > storima napisał:
                                          > > Do kogo to
                                          > > piszesz?
                                          > > Mateusza, Stefana, storimy?
                                          >
                                          > Jaka różnica, przecież dochodzi pod ten sam adres :)

Kłamie.

Tak jak w swej starej tak i obecnej stopce:

--
                                          Storima przyznał się bez bicia do swojego prawdziwego pochodzenia :)
                                          storima napisał:
                                          > Tak. Za twoich czasów, w ZSRR uczyliśmy się od rozmaitych poetach w szkole podstawowej.

Historia zdekonspirowania Rosjanina, pies.na.czarnych.

Niedługo przed agresją Putina na Ukrainę w lutym 2022 roku, pies.na.czarnych rozpoczął na forach GAZETA.PL intensywną kampanię wspierająca zbrodniczą politykę Putina.

W tym samym czasie kontynuował kreowanie swej fałszywej tożsamości:
                                          Polaka wychowywanego i kształconego w PRL, który na początku lat 80. wyemigrował na stałe do Belgii.

Rzecz w tym, że pies.na.czarnych w swych publikacjach popełniał wpadki z których jasno wynika, że nie wychowywał się w Polsce, jak i nigdy nie mieszkał u nas na stałe.

Przykładowo pies.na.czarnych pisał na Forum Kraj, że nie posiada polskiego obywatelstwa, ani naszego numeru PESEL.

Wsypał się także, że przechodził trening służb specjalnych w ZSRR.
                                          Oraz, że wychowywał się i do dziś mieszka na stałe w Rosji.

Wielokrotnie popełniał wpadki wypisując sfałszowane fakty i detale z życia
                                          codziennego w PRL, jak i w dzisiejszej Belgii.

Znamienita większość moich publikacji dokumentujących merytorycznie kłamstwa pies.na.czarnych odnośnie nieprawdziwych informacji o detalach życia codziennego w PRL jak i w dzisiejszej Belgii było usuwanych.
                                          Przetrwały te, które umknęły uwadze byłego już moderatora.

Te usuwane wklejałem ponownie. Lecz szybko znikały z Forum Kraj.
                                          Dochodziło do absurdalnych sytuacji, że mój wpis znikał za każdym razem gdy dawny moderator pojawiał się na forum, ubliżał mi przy tym, wypisując na mój temat oszczerstwa. Bezprawnie mnie banował.

Zabrało mi to sporo czasu i wiele cierpliwości, aby poprzez moje merytoryczne interwencje w Agorze rzetelnie udowodnić, że pies.na.czarnych wykreował na forach GAZETY.PL fałszywą tożsamość, Polaka wychowanego w czasach PRL i przebywającego od dziesiątków lat na stale w Belgii. Publikując na naszych forach kremlowską propagandę wspierania rosyjskiej agresji i nienawiści do Ukraińców.

Jasnym jest, że pies.na.czarnych, to Rosjanin, który przebywa na stałe w Rosji i rozpowszechnia na naszych forach putinowską propagandę.

Umieszczam tu jedynie linki do jednych z najświeższych wpadek pies.na.czarnych, Rosjanina, udającego Polaka wychowanego w PRL, jak i udającego mieszkańca dzisiejszej Belgii.

Wszędzie tam gdzie jest to konieczne zamieszczam bibliograficzne odnośniki do wiarygodnych źródeł, które obnażają kłamstwa pies.na.czarnych.

Linki, cytaty, w CZYTELNEJ formie umieszczone są w moich przedstawionych poniżej publikacjach.

1. Pies.na.czarnych, który ponoć mieszka od na stałe w Belgii, nie wie że Belgia już od co najmniej 2018 roku przygotowywała rezydentów do wprowadzenia odcisku palca w dowodach osobistych
                                          królestwa

> pies.na.czarnych napisała:

> > Nie wiem do czego potrzeba UE moich odcisków palców
                                          > > EU nie wymaga zbierania odcisków palców obywateli. To jest bolszewicki
                                          > > wymysł pisiego rzadu.

2. Pies.na.czarnych KILKAKROTNIE wykazał się kompletnym brakiem wiedzy na temat niezmiennych od dawien dawna zwyczajów handlowych w Belgii

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=177858682

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=177740956

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177633947,177633947,Czy_mozliwe_jest_przywrocenie_handlu_we_wszystkie.html?p=178017077
                                          3. Pies.na.czarnych umieszcza Poniatowskiego w Londynie w czasie powstania warszawskiego

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177474117,177474117,Kulawy_znowu_straszy_Chce_wprowadzac_swoja_demokr.html?p=177530605

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177474117,177474117,Kulawy_znowu_straszy_Chce_wprowadzac_swoja_demokr.html?p=177796117

4. Pies.na.czarnych publicznie wypisuje, że swoją wiedzę na temat historii współczesnej Polski czerpał z podręczników do historii z okresu PRL

forum.gazeta.pl/forum/w,28,176297490,176297490,obrzydliwosc.html?p=177995716

Wiele moich dowodów zostało usuniętych. Tylko kilka z nich umieściłem ponownie. Pozostałe dowody znajdują się w archiwach forum.

Ale dla każdego kto potrafi czytać ze zrozumieniem, JEDYNIE z linkowanych tutaj dowodów wystarczająco JASNO wynika, że pies.na.czarnych nie mógł wychowywać się w PRL, ani nigdy nie mieszkał ani obecnie nie przebywa na stałe w Belgii.

Dumny jestem z faktu, że jako były opozycjonista PRL (są na to dowody zamieszczone w internecie przez IPN), udowodniłem kłamstwa pies.na.czarnych, Rosjanina, który od czasu bandyckiej agresji psychopaty Putina w lutym 2022 roku na naszych forach uprawia otwarcie i bezpardonowo kremlowską propagandę.

Nie będę natomiast wnikał z jakich powodów były moderator chronił kłamstwa pies.na.czarnych ukrywając tym samym jego prawdziwą tożsamość.

PS
                                          Jako "storima" na forach GAZETA.PL znany jestem od ponad l 20 lat pod swym prawdziwym imieniem i nazwiskiem oraz olinkowaniem części mojej biografii w Internecie.

Tym bardziej pies.na.czarnych wychodzi na kłamcę i manipulanta:

Dziś w TV Polonia 22.35 o filmie Storimy "Serso"
                                          [i]Myślę, że Przyjaciele i Znajomi Marka zasiądą dziś o 22.35 przed ekranami
                                          telewizorów i obejrzą w TV Polonia reportaż z Warszawskiego Międzynarodowego
                                          Festiwalu Filmowego "Żydowsk
                                          • storima Re: Na kij oni 26.08.24, 22:05
                                            Link do powyższego cytatu:

Tym bardziej pies.na.czarnych wychodzi na kłamcę i manipulanta:

Dziś w TV Polonia 22.35 o filmie Storimy "Serso"
                                            Myślę, że Przyjaciele i Znajomi Marka zasiądą dziś o 22.35 przed ekranami
                                            telewizorów i obejrzą w TV Polonia reportaż z Warszawskiego Międzynarodowego
                                            Festiwalu Filmowego "Żydowskie Motywy" pt. "Ze sztuką na ty".

forum.gazeta.pl/forum/w,55,25450477,25450477,Dzis_w_TV_Polonia_22_35_o_filmie_Storimy_Serso_.html?p=25450477
                                          • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 26.08.24, 22:21
                                            Ho, ho! Znowu storima ma problemy żołądkowe po niedzielnym rosole :)
    • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 04.07.24, 13:44
      PZPN UKARANY PRZEZ UEFA ZA ZACHOWANIE POLSKICH KIBICÓW POD CZAS EURO 2024 eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna/euro-2024/2024/pzpn-ukarany-przez-uefa-za-zachowanie-polskich-kibicow-pod-czas-euro-2024_sto10221080/story.shtml

https://ocdn.eu/sport-images-transforms/1/VWkk9lBaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvTURBXy8xYzIzYzg5NTAxYjZiYWI0ZGIxZTUxNjk1NDE1NWZiNy5qcGeTlQPNA8bNA1rNE5jNCwWVAs0DsADCw5MJpjdjMWZkNgbeAAKhMAahMQE/zdecydowana-interwencja-niemieckiej-policji.avif

https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/lSqk9kuTURBXy9mMWU0NmM4ZC00YjM2LTQwNWQtODYxMC02ZmIyY2RkYmZkNDEuanBlZ5KVAwAAzQoAzQWgkwXNBpDNA_TeAAKhMAahMQE
    • szwampuch58 Re: Na kij oni 05.07.24, 17:36
      Rodri czy Toni...oto jest pytanie
      • hrasier_2 Re: Na kij oni 05.07.24, 18:15
        Zobaczymy.
    • yoma Re: Na kij oni 05.07.24, 18:45
      o, glaca :D
      • hrasier_2 Re: Na kij oni 05.07.24, 19:55
        Uciekli Niemcy spod topora.
        • szwampuch58 Re: Na kij oni 05.07.24, 20:21
          Reke mu prawie urwalo
          • hrasier_2 Re: Na kij oni 05.07.24, 20:38
            Była ręka jakby nie było. Niemcy za burtą.
          • yoma Re: Na kij oni 05.07.24, 20:43
            Gdzie, nie było.
            • hrasier_2 Re: Na kij oni 05.07.24, 21:54
              Na forach sportowych piszą że powinien być karny, a Kroos powinien dostać kartkę za faul na Pedrim i to czerwona. Zresztą cały czas faulował.
            • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 06.07.24, 00:37
              W momencie gdy Costa wchodząc na boisko zrobil znak krzyża los Portugalii był przesądzony :)
              • hrasier_2 Re: Na kij oni 06.07.24, 00:46
                Wiesz Pies. Portugalia była moim faworytem. Szkoda. Ronaldo już nie zagra w następnych miatrzostwach. Taki zawodnik, a przejdzie do historii.
                • hrasier_2 Re: Na kij oni 06.07.24, 00:48
                  Mistrzostwach. Coś mi przekręca słownik w telefonie. Nie miałeś długiego bana i fajnie.
                • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 06.07.24, 11:04
                  hrasier_2 napisał:

> Wiesz Pies. Portugalia była moim faworytem. Szkoda. Ronaldo już nie zagra w nas
                  > tępnych miatrzostwach. Taki zawodnik, a przejdzie do historii.

Są dobrzy to jest fakt, ale te mistrzostwa nie są mistrzostwami Ronaldo. Postarzał się i szkoda dla niego, ze kończy karierę bez fajerwerków.
                  Ja od początku stawiałem na Francuzów i Niemców. Ani jedni, ani drudzy nie zachwycają. :(
              • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 01:52
                Ty mi lepiej powiedz, jak można dojść do półfinału mistrzostw Europy w piłce nożnej nie strzeliwszy gola 😂
    • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 18:46
      Nudne to.
      • szwampuch58 Re: Na kij oni 06.07.24, 19:46
        120 i karne ?
        • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 20:04
          Tak wygląda. Dawaj Szwajcaria!

Sami imigranci 😆😆😆
          • szwampuch58 Re: Na kij oni 06.07.24, 20:12
            Dawaj Anglia,moje monety u bukow sie grzejom
            • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 20:16
              Uuuuu już po Szwajcarii. Shaqiri się przeżegnał.
              • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 20:34
                A NIE MÓWIŁAM
              • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 06.07.24, 20:45
                yoma napisała:

> Uuuuu już po Szwajcarii. Shaqiri się przeżegnał.
                >

Pam bóg nie lubi jak go ktoś niepotrzebnie wzywa:)
              • szwampuch58 Re: Na kij oni 06.07.24, 20:50
                Czy Iga sie przegnala dzisiaj?
                • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 06.07.24, 20:55
                  Polityczna sprawa, bez wątpienia:)
                  Polska tenisistka przegrała z reprezentującą Kazachstan Julią Putincewą 6:3, 1:6, 2:6
                  • szwampuch58 Re: Na kij oni 06.07.24, 21:10
                    Dlaczego polityczna ,dala dupy choc nie powina jako Numer 1
                    • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 06.07.24, 21:51
                      W dzisiejszych czasach wszystko jest polityczne. Na zebraniach partyjnych PiS nie uczyli cię tego? :)
                      • szwampuch58 Re: Na kij oni 07.07.24, 11:31
                        Cyngiel PO zarty sobie stroisz?
                        • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 13:15
                          szwampuch58 napisał:

> Cyngiel PO zarty sobie stroisz?
                          >

Jeśli to dotyczy pies.na.na.czarnych to jakaś wierutna bzdura.

Jaki "cyngiel PO", wyzwałby ministra Sikorskiego "rusofobem", tylko dlatego, że jak mało w ostatnich latach obnażył reżim putinowskich zbrodni na arenie międzynarodowej.

ŻADEN polski "cyngiel" nie posunął by się do publikacji takich oszczerstw wobec naszego ministra, jak pies.na.czarnych.
                          • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 19:42
                            storima napisał:

> szwampuch58 napisał:
                            >
                            > > Cyngiel PO zarty sobie stroisz?
                            > >
                            >
                            > Jeśli to dotyczy pies.na.na.czarnych to jakaś wierutna bzdura.
                            >
                            > Jaki "cyngiel PO", wyzwałby ministra Sikorskiego "rusofobem", tylko dlatego, że
                            > jak mało w ostatnich latach obnażył reżim putinowskich zbrodni na arenie międz
                            > ynarodowej.
                            >
                            > ŻADEN polski "cyngiel" nie posunął by się do publikacji takich oszczerstw wobec
                            > naszego ministra, jak pies.na.czarnych.

Korekta:
                            tylko dlatego, że jak mało kto w ostatnich latach obnażył reżim puntinowskich zbrodni na arenie międzynarodowej.
                    • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 21:57
                      Może miała okres, a tamta nie.
                      • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 07.07.24, 02:13
                        Putincewa - nazwisko zobowiązuje:)
                        • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 11:15

> Putincewa - nazwisko zobowiązuje:)
                          >

Wykorzysta najdrobniejszy pretekst, aby wykazać swą sympatię dla agresora:

- Natomiast tego spotkania w ogóle nie powinno być. Akurat ta Rosjanka jest jednoznacznie zdeklarowana po stronie Putina i reżimu, który wywołał wojnę. Po prostu nie ma dla niej miejsca w światowej społeczności sportowej tak jak dla wszystkich reprezentantów jej kraju i Białorusi. Moim zdaniem zawodnicy państw, które zapoczątkowały tę wojnę, nie powinni brać udziału w rywalizacji sportowej. A już szczególnie z przedstawicielami kraju, który jest po drugiej stronie. Dla nich to są rozpaczliwe mecze - mówi w rozmowie z WP SportoweFakty redaktor naczelny strony historiapolskiegotenisa.pl.

sportowefakty.wp.pl/tenis/1125677/jest-jednoznacznie-zdeklarowana-po-stronie-putina-stanowcze-slowa-o-rywalce-swia
                          • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 13:08

>
                            > > Putincewa - nazwisko zobowiązuje:)
                            > >
                            >
                            > Wykorzysta najdrobniejszy pretekst, aby wykazać swą sympatię dla agresora:
                            >

(wpis oryginalny zwolennika Putina, pies.na.czarnych)

Dwa OSOBNE komentarze. Powyższy do pies.na.czarnych, który wykorzysta najdrobniejszy pretekst do osłodzenia wizerunku bandyckiego Putina.
                            Kolejna prymitywna manipulacja na wzór sowieckiego reżimu.

> Później zmieniło mu się i napisał:

I drugi do Szwampucha:

szwampuch58 napisał:

> Moze, nie widze w GW slow: zdemolowana, miazga,nokaut,demolka,koncert, itd
                            >

W GAZETA.PL:

"Brawa dla Julii Putincewej. Od końcówki pierwszego seta weszła na znakomity poziom. Zasłużone zwycięstwo, była niemal bezbłędna"

Jak podał portal OptaAce na X, Putincewa została pierwszą tenisistką od 2019 roku, która pokonała liderkę rankingu WTA na Wimbledonie po tym, jak straciła pierwszego seta.

W kolejnym secie kibice byli świadkami czegoś, co zdarza się bardzo rzadko. Iga Świątek dała się kompletnie zdominować rywalce. Polka wygrała jedynie drugiego gema. W pozostałych reprezentantka Kazachstanu nie dała jej żadnych szans. W całym secie miała jeden niewymuszony błąd. Iga Świątek? Aż 11.

To tyle z GAZETA.PL, na której portalu piszesz tu na forach.

A co pisze Gazeta Wyborcza?
                            Jeśli nie prenumerujesz to możesz nie wiedzieć:

zokujący mecz III rundy Wimbledonu! Moskwianka z Kazachstanu Julia Putincewa przerwała serię 21 zwycięstw Igi Świątek i wyrzuciła ją z turnieju. Polka przegrała 6:3, 1:6, 2:6

Julia Putincewa zaczęła mecz ze Świątek jak po grudzie, skończyła jak w transie. Z każdą chwilą nabierała na korcie pewności siebie, choć pierwszy raz na Wimbledonie grała w III rundzie! Była nie do zatrzymania.

Putincewa chciała grać bardzo agresywnie, bo innej drogi do zwycięstwa nie widzi. Bardzo ryzykownie atakowała drugi serwis Polki (nie było tego dużo), a przy swoim serwisie wybierała bardzo ostre, drapieżne kąty

To tyle z GAZETY WYBORCZEJ.

wyborcza.pl/7,154903,31121868,iga-swiatek-odpadla-z-wimbledonu-sensacyjna-julia-putincewa.html
                            • szwampuch58 Re: Na kij oni 07.07.24, 13:13
                              Petarde odpalilas jak Hula w zimie
                              • yoma Re: Na kij oni 07.07.24, 13:23
                                Że ja? Pytam, bo nie wiem, drzewka nie widzę zza tego kretyna.
                                • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 15:29
                                  yoma napisała:

> Że ja? Pytam, bo nie wiem, drzewka nie widzę zza tego kretyna.
                                  >

Osobiście ani nie używam, ani nie pochwalam chamskich przytyków.

Nawet wobec tak prostackich i obrażających forumowiczów manipulacji pies.na.czarnych w stylu Ławrow.
                                  Ale taki jego konik, taki styl, taka służba.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177834638,177834638,Na_kij_oni.html?p=177855013
                            • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 14:38
                              > >
                              > > Putincewa - nazwisko zobowiązuje:)
                              (wpis oryginalny zwolennika Putina, pies.na.czarnych)

storima odpowiedział: Wykorzysta najdrobniejszy pretekst, aby wykazać swą sympatię dla agresora

> Dwa OSOBNE komentarze. Powyższy do pies.na.czarnych, który wykorzysta najdrobniejszy
                              > pretekst do osłodzenia wizerunku bandyckiego Putina.
                              > Kolejna prymitywna manipulacja na wzór sowieckiego reżimu.
                              >
                              >
                              > Później zmieniło mu się i napisał:

Nic się nie zmieniło.

Dwa komentarze do dwóch odmiennych autorów i ich wpisów.

Komentując politykierski wpis pies.na.czarnych, uczłowieczający wizerunek bandyckiego Putina, zacytowałem info o jego publicznym wspieraniu przez kazaską tenisistkę.

We wpisie do Szwampucha, rozdzieliłem GAZETĘ.PL od GAZETY WYBORCZEJ, cytując obiektywne oceny doskonałej gry przeciwniczki Igi Świątek. Z mocnymi komplementami wobec zwyciężczyni.

Szczególnej ekstazy nie ma. Bo wiadomo, gdyby wygrała nasza zawodniczka, to sobie w radości folgujemy.
                              Prawidłowość znana na całym świecie.

Brawa dla Julii Putincewej, Iga Świątek dała się kompletnie zdominować rywalce., reprezentantka Kazachstanu nie dała jej żadnych szans. szokujący mecz III rundy Wimbledonu! Moskwianka z Kazachstanu Julia Putincewa przerwała serię 21 zwycięstw Igi Świątek i wyrzuciła ją z turnieju., Julia Putincewa zaczęła mecz ze Świątek jak po grudzie, skończyła jak w transie., przy swoim serwisie wybierała bardzo ostre, drapieżne kąty
                        • storima Re: Na kij oni 01.09.24, 17:35

>

Rzeczywiście.
                          Putinowski propagandysta moskiewskiej bandy psychopatów, akurat wstrzelił się swym hołubieniem Putina skandalicznym zachowaniem tenisistki -jak to Rosjanin napisał Putincewa - nazwisko zobowiązuje:

Klasy nie kupisz. Putincewa pokazała, jaka jest naprawdę. Cały świat zobaczył
                          www.sport.pl/tenis/7,64987,31269425,klasy-nie-kupisz-putincewa-pokazala-jaka-jest-naprawde-caly.html
                          • szwampuch58 Re: Na kij oni 01.09.24, 18:02
                            Dej se siana z tymi pismakami GW,to jest dno dziennikarstwa jak nie skandal to petarda wdeptanie albo inne peanny o tej machajacej paletka brzyduli
                            • storima Re: Na kij oni 01.09.24, 18:15
                              szwampuch58 napisał:

> Dej se siana z tymi pismakami GW,to jest dno dziennikarstwa jak nie skandal to
                              > petarda wdeptanie albo inne peanny o tej machajacej paletka brzyduli
                              >

Szwampuchu. Przecież nikt Cię nie zmusza do oglądania ani czytania.

Daj innym się z tego cieszyć skoro odnajdują w tym radość i ODPRĘŻENIE.
                      • szwampuch58 Re: Na kij oni 07.07.24, 11:39
                        Moze, nie widze w GW slow: zdemolowana, miazga,nokaut,demolka,koncert, itd
                        • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 12:02
                          szwampuch58 napisał:

> Moze, nie widze w GW slow: zdemolowana, miazga,nokaut,demolka,koncert, itd
                          >

W GAZETA.PL:

"Brawa dla Julii Putincewej. Od końcówki pierwszego seta weszła na znakomity poziom. Zasłużone zwycięstwo, była niemal bezbłędna"

Jak podał portal OptaAce na X, Putincewa została pierwszą tenisistką od 2019 roku, która pokonała liderkę rankingu WTA na Wimbledonie po tym, jak straciła pierwszego seta.

W kolejnym secie kibice byli świadkami czegoś, co zdarza się bardzo rzadko. Iga Świątek dała się kompletnie zdominować rywalce. Polka wygrała jedynie drugiego gema. W pozostałych reprezentantka Kazachstanu nie dała jej żadnych szans. W całym secie miała jeden niewymuszony błąd. Iga Świątek? Aż 11.

To tyle z GAZETA.PL, na której portalu piszesz tu na forach.

A co pisze Gazeta Wyborcza?
                          Jeśli nie prenumerujesz to możesz nie wiedzieć:

zokujący mecz III rundy Wimbledonu! Moskwianka z Kazachstanu Julia Putincewa przerwała serię 21 zwycięstw Igi Świątek i wyrzuciła ją z turnieju. Polka przegrała 6:3, 1:6, 2:6

Julia Putincewa zaczęła mecz ze Świątek jak po grudzie, skończyła jak w transie. Z każdą chwilą nabierała na korcie pewności siebie, choć pierwszy raz na Wimbledonie grała w III rundzie! Była nie do zatrzymania.

Putincewa chciała grać bardzo agresywnie, bo innej drogi do zwycięstwa nie widzi. Bardzo ryzykownie atakowała drugi serwis Polki (nie było tego dużo), a przy swoim serwisie wybierała bardzo ostre, drapieżne kąty

To tyle z GAZETY WYBORCZEJ.

wyborcza.pl/7,154903,31121868,iga-swiatek-odpadla-z-wimbledonu-sensacyjna-julia-putincewa.html
                  • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 07.07.24, 12:50
                    Znowu mamy rozdwojenie jaźni znawcy od wszystkiego.:)

storima nasisal:

>

Wykorzysta najdrobniejszy pretekst, aby wykazać swą sympatię dla agresora:

- Natomiast tego spotkania w ogóle nie powinno być. Akurat ta Rosjanka jest jednoznacznie zdeklarowana po stronie Putina i reżimu, który wywołał wojnę. Po prostu nie ma dla niej miejsca w światowej społeczności sportowej...

Później zmieniło mu się i napisał:

> Polka wygrała jedynie drugiego gema. W pozostałych reprezentantka Kazachstanu nie dała jej żadnych szans.

🤡🤡🤡🤡🤡🤡
              • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 06.07.24, 21:49
                Uuuuuuuu! Allach jest większy :)
                • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 21:56
                  Nie liczy się, ateisty wredne się nie żegnają :D
                  • dunajec1 Re: Na kij oni 06.07.24, 22:47
                    A jak z obydwoch druzyn sie zegnaja to co wtedy? Bog rzuca monete komu ma pomoc?
                    • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 23:05
                      Chyba tak :)

Bu. Z całego serca życzyłam Turkom drugiego.
                    • yoma Re: Na kij oni 06.07.24, 23:07
                      To znaczy nie, sorki, to nie tak działa. Kto się żegna, temu Bóg nie pomaga. Jak się żegnają obie, to Bóg opiera się wygodnie i macha nóżką na nóżkę :)
                    • storima Re: Na kij oni 06.07.24, 23:12
                      dunajec1 napisał:

> A jak z obydwoch druzyn sie zegnaja to co wtedy? Bog rzuca monete komu ma pomoc
                      > ?
                      >

To to jeszcze nic w porównaniu z tym gdy zawodnicy przeciwnych drużyn są wyznawcami odmiennych wiar.

Wówczas to już nie jest mecz pomiędzy homo sapiens. Na murawę wkraczają Bogowie.

W takich przypadkach dla równowagi sędziuje deista.

• pies.na.czarnych Re: Na kij oni 07.07.24, 02:14
                    yoma napisała:

> Nie liczy się, ateisty wredne się nie żegnają :D
                    >

W końcu ateisty wygrały :)
                    • yoma Re: Na kij oni 07.07.24, 03:25
                      Może trafił się Turek chrześcijanin ;)
    • ukos Re: Na kij oni 07.07.24, 00:00
      Jak już mowa o tych, co odpadli, to uderzył mnie skutek kibolskiego hejtu skierowanego przeciw jedynemu polskiemu sprawozdawcy futbolowemu mówiącemu po portugalsku, kiedy podał właściwą wymowę nazwiska piłkarza Leão (po polsku lew), tj. liją z akcentem na ostatnią sylabę. Każdy może sobie sprawdzić, np. w tłumaczu Google'a, że tak właśnie należy wymawiać to nazwisko.

Nie wiem, co tak rozjuszyło kibolstwo, ale natarło ono na sprawozdawcę z nieopisaną wściekłością w internecie i zażądało, żeby mówił on nie po portugalsku, tylko po kibolsku.

I jak myślicie, czy TVP Sport wykonała w związku z tym jakąś czynność edukacyjną? Nie, położyła uszy po sobie i teraz jej sprawozdawcy wymawiają już (czy raczej wymawiajom) to nazwisko jako Lełało, niczym swojskie prawdziwe Polaki. A myślałem, że są jakieś granice tchórzostwa.
      • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 07.07.24, 02:18
        Szkoda, ze nie mialem dzisiaj okazji słuchać jak wymawiają holindestkie nazwiska:), ale dla odmiany wcześniej mialem ubaw słuchając flamandzkich komentatorów wymawiających polskie nazwiska :)
        • yoma Re: Na kij oni 07.07.24, 03:27
          Van Dijk był [wan dajk], tyle zapamiętałam :p
          • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 07.07.24, 03:38
            yoma napisała:

> Van Dijk był [wan dajk], tyle zapamiętałam
            >

"wan dejk",
            a tego jak: Wout Weghorst?
            • hrasier_2 Re: Na kij oni 07.07.24, 11:34
              Ten turniej jest nie jest bramkostrzelny. Niedługo olimpiada. Nasza gwiazda Iga wyleciała z turnieju, a Hurkacz mało nóg nie połamał.
              • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 07.07.24, 12:40
                > Ten turniej jest nie jest bramkostrzelny.

To wszystko przez tych leniwych imigrantów, od których aż się roi na boisku🤡
            • yoma Re: Na kij oni 07.07.24, 13:00
              Nie mam pojęcia szczerze mówiąc 😆
            • yoma Re: Na kij oni 07.07.24, 14:21
              Wymowa wymową. RMF z uporem maniaka pisze o rzutach RÓŻNYCH 😂
        • ukos Re: Na kij oni 07.07.24, 21:58

> mialem ubaw słuchając flamandzkich komentatorów
          > wymawiających polskie nazwiska :)

Rzecz nie w tym, że jakiś komentator nie zna prawidłowej wymowy. Chodzi o to, że oni już wiedzą, jak się wymawia, ale kazali im mówić Lełało, żeby uspokoić narodowo wzmożonych kiboli, to tak gaworzą.
          • storima Re: Na kij oni 07.07.24, 22:24
            ukos napisał:

>
            > > mialem ubaw słuchając flamandzkich komentatorów
            > > wymawiających polskie nazwiska :)
            >
            > Rzecz nie w tym, że jakiś komentator nie zna prawidłowej wymowy. Chodzi o to, ż
            > e oni już wiedzą, jak się wymawia, ale kazali im mówić Lełało, żeby uspokoić na
            > rodowo wzmożonych kiboli, to tak gaworzą.

Ja natomiast miałem ubaw jak ten człowiek kompromitował się po raz kolejny.
            Nie potrafiąc poprawnie wymówić nazwiska premiera Belgii.

Pies.na.czarnych od tamtej pory wie, że istnieją w sieci wymowy native speaker :

forum.gazeta.pl/forum/w,28,177326860,177326860,Golab_pocztowy_sypie_.html?p=177341437
            > Ten kto jest obsłuchany z mediami w Belgii o tym doskonale wie.

Poniżej przykłady wymowy imienia i nazwiska premiera Belgii Alexandra de Croo, flamandzkojęzycznej Belgijki i francuskojęzycznego Belga.

Czyli nie jak tu błędnie podano:
            "Wymawiasz "de kroo".

Tylko jak pisałem powyżej.
            pl.forvo.com/word/alexander_de_croo/
            Dodam, że wymowę języków obcych przerabia się na lekcjach początkowych.
            • pies.na.czarnych Re: Na kij oni 19.08.24, 00:04
              > Dodam, że wymowę języków obcych przerabia się na lekcjach początkowych.

Na kursach w wiadomej ambasadzie 😂😂😂
    • privus Re: Na kij oni 07.07.24, 22:51
      Kij jest potrzebny na onych :)
    • szwampuch58 Re: Na kij oni 09.07.24, 12:47
      Buhahahahaha, glace znowu skrzywdzili

www.sport.pl/euro/7,154862,31126334,marciniak-pominiety-przez-uefa-to-decyzje-polityczne.html#s=amtp_pnHP_gallery_button
      • yoma Re: Na kij oni 09.07.24, 12:55
        No i fajnie. Masz kontrakt na miesiąc roboty, a robisz przez dwa wieczory. Wakacje 😂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka