ytartu 13.07.24, 10:23 Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsługa jest miła dla dzieci: mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka Nie pojmuję niektórych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: All inclusive 14.07.24, 17:08 ytartu napisał: > Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsługa jest mił > a dla dzieci: > > mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka > Nie pojmuję niektórych ludzi. Z wszystkich Twoich tekstów, jak i Twojego rozumienia, a raczej nierozumienia, elementarnych pojęć np pojęcia "zamach" wynika, że czytujesz właśnie takie poważne pisemka :) jak to zalinkowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: All inclusive 16.07.24, 17:14 no-popis napisała: > ytartu napisał: > > > Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsługa je > st mił > > a dla dzieci: > > > > mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka > > Nie pojmuję niektórych ludzi. > Z wszystkich Twoich tekstów, jak i Twojego rozumienia, a raczej nierozumienia, > elementarnych pojęć np pojęcia "zamach" wynika, że czytujesz właśnie takie po > ważne pisemka :) jak to zalinkowane. A co to wg ciebie jest zamach i jak ty rozumiesz to pojęcie, a jak go nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: All inclusive 16.07.24, 17:48 ytartu napisał: > no-popis napisała: > > > ytartu napisał: > > > > > Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsł > uga je > > st mił > > > a dla dzieci: > > > > > > mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka > > > Nie pojmuję niektórych ludzi. > > Z wszystkich Twoich tekstów, jak i Twojego rozumienia, a raczej nierozumi > enia, > > elementarnych pojęć np pojęcia "zamach" wynika, że czytujesz właśnie ta > kie po > > ważne pisemka :) jak to zalinkowane. > > A co to wg ciebie jest zamach i jak ty rozumiesz to pojęcie, a jak go nie rozu > miesz? Sprawdź sobie w słowniku znaczenie wyrazy zamach. Ja te problemy rozstrzygałem i sprawdzałem jak się uczyłem w szkole podstawowej i średniej, i dzisiaj nie muszę sprawdzać tak oczywistych rzeczy. Podać Ci link do słownika czy sam dasz radę? Odpowiedz Link Zgłoś