Dodaj do ulubionych

All inclusive

13.07.24, 10:23
Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsługa jest miła dla dzieci:

mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka
Nie pojmuję niektórych ludzi.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: All inclusive 14.07.24, 17:08
      ytartu napisał:

> Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsługa jest mił
      > a dla dzieci:
      >
      > mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka
      > Nie pojmuję niektórych ludzi.
      Z wszystkich Twoich tekstów, jak i Twojego rozumienia, a raczej nierozumienia, elementarnych pojęć np pojęcia "zamach" wynika, że czytujesz właśnie takie poważne pisemka :) jak to zalinkowane.
      • ytartu Re: All inclusive 16.07.24, 17:14
        no-popis napisała:

> ytartu napisał:
        >
        > > Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsługa je
        > st mił
        > > a dla dzieci:
        > >
        > > mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka
        > > Nie pojmuję niektórych ludzi.
        > Z wszystkich Twoich tekstów, jak i Twojego rozumienia, a raczej nierozumienia,
        > elementarnych pojęć np pojęcia "zamach" wynika, że czytujesz właśnie takie po
        > ważne pisemka :) jak to zalinkowane.

A co to wg ciebie jest zamach i jak ty rozumiesz to pojęcie, a jak go nie rozumiesz?
        • no-popis Re: All inclusive 16.07.24, 17:48
          ytartu napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > ytartu napisał:
          > >
          > > > Narzekanie polskiej mamci na wakacjach all inclusive na to, że obsł
          > uga je
          > > st mił
          > > > a dla dzieci:
          > > >
          > > > mamadu.pl/186695,mam-dosc-oblesnego-zachowania-na-all-inclusive-i-to-do-mojego-dziecka
          > > > Nie pojmuję niektórych ludzi.
          > > Z wszystkich Twoich tekstów, jak i Twojego rozumienia, a raczej nierozumi
          > enia,
          > > elementarnych pojęć np pojęcia "zamach" wynika, że czytujesz właśnie ta
          > kie po
          > > ważne pisemka :) jak to zalinkowane.
          >
          > A co to wg ciebie jest zamach i jak ty rozumiesz to pojęcie, a jak go nie rozu
          > miesz?
          Sprawdź sobie w słowniku znaczenie wyrazy zamach.
          Ja te problemy rozstrzygałem i sprawdzałem jak się uczyłem w szkole podstawowej i średniej, i dzisiaj nie muszę sprawdzać tak oczywistych rzeczy.
          Podać Ci link do słownika czy sam dasz radę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka