Dodaj do ulubionych

Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru

19.07.24, 17:35
załatwiło sobie za kasę dyplomy ukończenia renomowanej uczelni Collegium Tumanum?
Czy jest już jakaś statystyka?
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru 19.07.24, 18:27
      weteran-czasu napisał:

> załatwiło sobie za kasę dyplomy ukończenia renomowanej uczelni Collegiu
      > m Tumanum
      ?
      > Czy jest już jakaś statystyka?
      A dlaczego, z jakiego powodu, nie interesuje Cię ilu funkcjonariuszy PO załatwiło sobie za kasę ukończenie tej renomowanej uczelni?
    • l.george.l Re: Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru 20.07.24, 13:11
      Nie ma złego, co by na dobre nie wyszło. Zleciłem ostatnio headhunterom znalezienie pracownika do firmy i stanowczo zaznaczyłem, że mają mi nie przedstawiać kandydatur absolwentów żadnych studiów korespondencyjnych, niedzielnych, kupowanych. Zdaje sobie sprawę, że to niczego nie gwarantuje, bo w końcu obserwujemy każdego dnia doktora prawa po drugiej uczelni w kraju, łapiemy się za głowę i zastanawiamy: qoorva, jak to możliwe.
    • monte.pulciano Re: Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru 20.07.24, 15:34

Tak przy okazji.
      Tygodnik katolicki "Idziemy" z 31 III 2024 w którym jest krótka ale bardzo ciekawa kilkuzdaniowa notka :

Cyt.
      "Wymiana darów. Afryka jest gotowa podzielić się księżmi z Europą-ocenia biskup ełcki Jerzy Mazur SVD.
      W rozmowie z KAI były przewodniczący Komisji Misyjnej Episkopatu pozytywnie ocenia proces zapraszania przez polskie diecezje księży z innych kontynentów. Tłumaczy że jest to wymiana darów : Kościół w Polsce oferuje im spotkanie z tutejszą pobożnością i europejską kulturą sakralną. Księża z Afryki mogą zaś przekazać Polakom entuzjazm przeżywania wiary."

Co na to Malinoska , Nowakowa i Kalinoska z Podlasia ? Co na to narodowcy z Podkarpacia i ich wrzaski typu "Polska dla Polaków" , ciapaci i takie tam różne ? Nachodzcy w sutannach u bram panie tego !!! Ale się porobiło.
      😁😁😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka