weteran-czasu 19.07.24, 17:35 załatwiło sobie za kasę dyplomy ukończenia renomowanej uczelni Collegium Tumanum? Czy jest już jakaś statystyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru 19.07.24, 18:27 weteran-czasu napisał: > załatwiło sobie za kasę dyplomy ukończenia renomowanej uczelni Collegiu > m Tumanum? > Czy jest już jakaś statystyka? A dlaczego, z jakiego powodu, nie interesuje Cię ilu funkcjonariuszy PO załatwiło sobie za kasę ukończenie tej renomowanej uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru 20.07.24, 13:11 Nie ma złego, co by na dobre nie wyszło. Zleciłem ostatnio headhunterom znalezienie pracownika do firmy i stanowczo zaznaczyłem, że mają mi nie przedstawiać kandydatur absolwentów żadnych studiów korespondencyjnych, niedzielnych, kupowanych. Zdaje sobie sprawę, że to niczego nie gwarantuje, bo w końcu obserwujemy każdego dnia doktora prawa po drugiej uczelni w kraju, łapiemy się za głowę i zastanawiamy: qoorva, jak to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
monte.pulciano Re: Ilu funkcjonariuszy PiS i kleru 20.07.24, 15:34 Tak przy okazji. Tygodnik katolicki "Idziemy" z 31 III 2024 w którym jest krótka ale bardzo ciekawa kilkuzdaniowa notka : Cyt. "Wymiana darów. Afryka jest gotowa podzielić się księżmi z Europą-ocenia biskup ełcki Jerzy Mazur SVD. W rozmowie z KAI były przewodniczący Komisji Misyjnej Episkopatu pozytywnie ocenia proces zapraszania przez polskie diecezje księży z innych kontynentów. Tłumaczy że jest to wymiana darów : Kościół w Polsce oferuje im spotkanie z tutejszą pobożnością i europejską kulturą sakralną. Księża z Afryki mogą zaś przekazać Polakom entuzjazm przeżywania wiary." Co na to Malinoska , Nowakowa i Kalinoska z Podlasia ? Co na to narodowcy z Podkarpacia i ich wrzaski typu "Polska dla Polaków" , ciapaci i takie tam różne ? Nachodzcy w sutannach u bram panie tego !!! Ale się porobiło. 😁😁😁 Odpowiedz Link Zgłoś