wykus 10.12.24, 16:41 będzie wyczyniał bezkarnie burdy ochraniany w dodatku przez Policję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 16:58 wykus: > jak długo jeszcze Kaczyński będzie wyczyniał bezkarnie burdy ochraniany w dodatku przez Policję? Wiesz, nie jest najważniejszym problemem Rzeczypospolitej to, co jakiś dziadek wyprawia na placu mającym jakieś znaczenie może tylko dla warszawiaków, a może dla nich też nie. To tak, jak gdyby po pijanemu wykrzykiwał wulgarne obleśności — obrzydliwe, ale w zasadzie bez znaczenia. Ja bym mu pozwolił; pod warunkiem, że albo po 21:00, albo przed 7:00, kiedy dzieci będą smacznie spały po Wieczorynce i nie będzie mógł ich zgorszyć. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Zgaduje : 10.12.24, 16:58 wykus napisał: > będzie wyczyniał bezkarnie burdy ochraniany w dodatku przez Policję? zgaduje: az do wygrania przyszlorocznych wyborow prezydenckich przez PO i Trzaskowskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 17:13 Dla Kaczyńskiego to już za późno - że jeśli ktoś nie chce, żeby ludzie cieszyli się z jego śmierci, to może trzeba żyć tak, żeby nie mieli powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis klasyczna prowokacja 10.12.24, 17:16 Stara eBecka szkołą prowokacji. Podobnie było jak przyprawiano gębę oszołomów i ekstremistów czy rusofobów uczestnikom Marszu Niepodległości co sam szef CBA Tuska PAweł Wojtunik opowiadał w Sowa i Przyjaciele jak to Sienkiewicz urządził prowokację i służby Tuska i Sienkiewicza podpaliły budkę strażnika przy rosyjskiej ambasadzie i ...TVN, ONET itd natychmiast okrzyknęło Marszowiczów 11 listopada faszystami, rusofobami etc etc. Dowód? Proszę! wiadomosci.wp.pl/sienkiewicz-kazal-podpalic-budke-przed-ambasada-rosji-szef-cba-bzdura-gmyz-jedzie-do-prokuratury-6025250990224001a Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: klasyczna prowokacja 10.12.24, 19:45 Stara kremlowska szkoła kłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: klasyczna prowokacja 10.12.24, 21:07 " Stara eBecka szkołą prowokacji." Klasyczne kibolskie tłumaczenie - no bo nas sprowokował. Jestem młodszy od Kaczyńskiego, mam swoje lata, ale jeszcze nikomu w mordę nie dałem za takie akcje. Może lepiej panuję nad emocjami niż dziadzia, który choćby z racji wieku powinien dbać o spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 17:20 Tak długo, jak długo ludzie będą ganiać za nim na plac i zakładać wątki. Sorry, tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 17:30 yoma napisała: > Tak długo, jak długo ludzie będą ganiać za nim na plac i zakładać wątki. Sorry, > tak to działa. > Zawsze będą chętni aby obejrzeć na szkiełku lub w probówce wijącą się glistę ludzką albo tasiemca. Bierze ich obrzydzenia ale patrzą. Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 19:47 Nie, nie znasz Kaczyńskiego. Jak mu pozwolą to skala podłości i łajdactwa będzie rosła. Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:06 Nie, nie znam i nie mam zamiaru znać, dziękuję. Naromiast możemy się założyć, że gdyby jego pielgrzymkami na plac nie interesowało się pięcioro znudzonych emerytów, telewizory i media społecznościowe, po dwóch miesiącach pielgrzymki vy ustały. A ty co, uciekinier z sekty? Odpowiedz Link Zgłoś
wykus Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:25 Bardzo proszę mnie nie obrażać. Śledząc od lat wyczyny tego psychopaty, jego reakcje na krytykę jestem przekonany, że mam rację. Może w tej sprawie wypowiedzą się psychiatrzy i psycholodzy? Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:38 Do tego stalker Kaczyńskiego. Już się nie kryguj. Siłowałeś się na rękę z Macierewiczem.Jednak te dziadki z Pisu mają krzepę. Kaczyński dał z liścia młodszemu. A 80 latek jakiemuś podłoźył nogę. Później 10 radiowozów Boronia otoczyło Macierewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 21:08 Nie obrażam. Skoro tak dobrze go znasz, istnieje mocne przypuszczenie, że byłeś gdzieś blisko. Kuwetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 17:48 Jak długo ? Tak długo póki ci będą jego brewerie i wariactwa popierali. Zło idzie od nich a J.Kaczyński tylko ich odbiciem i narzędziem. Oni już stawiają na inne sztandary gdyż pisowski sztandar już schodzi ze sceny. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 19:54 jak długo jeszcze jego wibrująca pieść będzie lądować na szczękach aktywistów _ a przecież może tez wykonać cios: kopnięcie w wyskoku z obrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:06 Ja chcę to zobaczyć! Kurdupel, trenuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:13 Jak dlugo ? no coż....pare sylwestrów przed nim, ale nawet pożniej jego idee moge być wiecznie zywe jak u lenina Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:31 Jego idee są żywe w kościele, a Lenin i Kościół to już przeżytek. Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: jak długo jeszcze Kaczyński 10.12.24, 20:33 Jako Ateista moge tylko powiedziec ze sie z tym zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś