Gość: yola PRZEKLĘTY 2004 ROK NIECH IDZIE PRECZ....... IP: *.sportnet.gliwice.pl / *.sportnet.gliwice.pl 21.11.04, 12:19 Za dużo ludzi straciło życie w tym roku, zdaje się o wiele za dużo...Boże dlaczego??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yadymy sth Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rozbark.net / 212.244.164.* 21.11.04, 12:23 :(... ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Odszedłeś w bólu i cierpieniu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:27 który pozostawiłeś nam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jsppsj@poczta.onet Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 194.200.144.* 21.11.04, 12:35 nie znalem MARCINA osobiscieale, ale moi BLISCY go znali, jak zwykle w takich chwilach, przezywamy ..wlasne refleksje na temat zycia... I ZAL DO SWIATA. KONDOLECJE DLA ZONY I ZUZI JERZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.153.178.* 21.11.04, 12:47 Wielka strata był wspaniałym dziennikarzem, którego bardzo ceniłem. To straszne, że odszedł od najbliższych i telewidzów tak szybko. Wyrazy wsółczucia i otuchy dla rodziny Pana Marcina. "Nie umiera ten kto jest w naszych sercach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek z glendale h Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 21.11.04, 12:48 zapale znicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznajomy Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.summit01.nj.comcast.net 21.11.04, 12:50 Marcinie, Niech ci ziemia lekka bedzie a swiatlosc wiekuista niechaj ci swieci. Odpoczywaj w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka_2 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:58 ...szkoda dzielnego, dzielnego Człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wino Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 13:06 Od kilku tygodni było wiadomo, że umrze. Ale ta informacja i tak wyciska łzy z naszych oczu. Marcinie. Dziękujemy, że byłeś. Pamiętaj, że jesteś w naszej pamięci. <'><'><'> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:07 cokolwiek napiszę nie odda to tego co czuję.Mimo ,że nie ma GO Wśród nas dla mnie zawsze pozostanie "żywym " ,cenionym, szlachetnym pełnym dziennikarskiej pasji człowiekiem niezwykle prawym i wrażliwym na to co się wokół NIEGO działo.MARCINIE spoczywaj w pokoju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:09 Alicja Resich-Modlińska może się czuć usatysfakcjonowana: o jednego łysego mniej w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt "Świeć Panie nad Jego Duszą" 21.11.04, 13:12 Szkoda chłopa. To prawda. "Świeć Panie nad Jego Duszą" ALE Z DRUGIEJ STRONY. Codziennie umiera w Polsce setki ludzi. Wielu z nich młodych nie musiało umrzec. Umarli na CHOROBE POLSKIEJ SŁUŻBY ZDROWIA. UMARLI, bo jeden z drugim wywiózł pieniądze na ich leczenie na swoje konto w Szwajcari. Umarli, bo jeden z drugim muszą mieć luksusowy pałac. umarli, bo jeden z drugim powołany do ochrony zdrowia, nieuczciwie buduje swój majatek i chroni "dupy" swoich kumpli. POMYSLMY O TYCH TYSIACACH BEZIMIENNYCH, KTÓRZY UMARLI NIE Z POWODU NASZEGO NIEPOZNANIA, ALE Z POWODU ZACHŁANNOSCI NIEKTÓRYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
samuel_jr Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 13:18 Powiem szczerze nie jestem skory do płaczu ale wczoraj uroniłem łzę. Swiety odpoczynek racz mu dac Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasyr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 13:28 To był bardzo bohateski młody człowiek, podziwialiśmy z żoną jego walkę o życie, jego życzxliwość dla widzów i jego talent. Odchodzą pożądni ludziea co po nich zostaje? Panie Marcine, żeganamy Cie jak syna, niech Bóg nad Tobą czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Zowsik Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.96.0.* 21.11.04, 13:32 Do dupy jest ten świat, jak tacy ludzie odchodzą... Jakieś 3-4 tyg. temu sprzedawalem Marcinowi paczke dyskietek w moim markecie. Nie pracuje w dziale komputerowym, ale pobieglem do tego dzialu i je przynioslem. Wyglądal .... byl taki chudy, twarz strasznie przeryta przez tego sk.ur.wie.la co tylem chodzi.... Wtedy chyba juz wiedzial, że nie wygra z nim. Żegnaj...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA JAKI TO BYL RAK ? WIE KTOS ??? IP: *.chello.pl 21.11.04, 13:35 MOZE TRZEBA NA COS ZWROCIC UWAGE - JAKIES BADANIA ZROBIC W WIEKU 30-35 LAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Kulig Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 21.11.04, 13:45 jest mi bardzo przykro z powodu śmierci jednego z najlepszych dziennikarzy polskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nkk Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 13:47 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:07 Witam, nie wiem co napisać.... Wiadomość straszna. Każda śmierć boli. Kiedy zobaczyłam Go we wrześniu w Faktach, jego twarz- wychudzoną, oczy szklane od...bólu? Zapytałam "dlaczego?", "po co?". Po samym wyglądzie widać było jak bardzo rak Go wyniszcza....jego twarz przypomniała mi twarz mojej Mamy, która zmarła 17 stycznia...odeszła tuż przed Czesławem Niemenem. Wiem jak wygląda Ta choroba i znam jej etapy i symptomy i zmiany fizyczne. Moja Mama walczyła do końca tak jak On. Ale to On pokazał Ludziom oblicze RAKA- bez pudru i charakteryzacji, złamał tabu społeczne- pokazał oblicze śmierci... Pokój jego duszy. Wyrazy współczucia RODZINIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kashiash Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 83.144.124.* 21.11.04, 14:09 nie mozna byc dobrym i pracowac w TVN, jedno wyklucza drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula z Warszawy Do Wawa IP: *.chello.pl 21.11.04, 14:10 Zamknij sie kretynie. Wstyd mi za Ciebie, wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 14:11 ['][']['] Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie a światłość wiekuista niechaj Mu świeci na wieki,niech spoczywa w pokoju wiecznym,Amen. Odpowiedz Link Zgłoś