Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: yola PRZEKLĘTY 2004 ROK NIECH IDZIE PRECZ....... IP: *.sportnet.gliwice.pl / *.sportnet.gliwice.pl 21.11.04, 12:19
      Za dużo ludzi straciło życie w tym roku, zdaje się o wiele za dużo...Boże
      dlaczego??!!
    • Gość: yadymy sth Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rozbark.net / 212.244.164.* 21.11.04, 12:23
      :(... [']
    • Gość: bubu Odszedłeś w bólu i cierpieniu, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:27
      który pozostawiłeś nam...

• Gość: jsppsj@poczta.onet Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 194.200.144.* 21.11.04, 12:35
      nie znalem MARCINA osobiscieale, ale moi BLISCY go znali, jak zwykle w takich
      chwilach, przezywamy ..wlasne refleksje na temat zycia... I ZAL DO SWIATA.
      KONDOLECJE DLA ZONY I ZUZI
      JERZ
    • Gość: Jarek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.153.178.* 21.11.04, 12:47
      Wielka strata był wspaniałym dziennikarzem, którego bardzo ceniłem.
      To straszne, że odszedł od najbliższych i telewidzów tak szybko.
      Wyrazy wsółczucia i otuchy dla rodziny Pana Marcina.
      "Nie umiera ten kto jest w naszych sercach"
    • Gość: jacek z glendale h Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 21.11.04, 12:48
      zapale znicz
    • Gość: Nieznajomy Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.summit01.nj.comcast.net 21.11.04, 12:50
      Marcinie,
      Niech ci ziemia lekka bedzie a swiatlosc wiekuista niechaj ci swieci.
      Odpoczywaj w spokoju.
    • Gość: efka_2 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 12:58
      ...szkoda dzielnego, dzielnego Człowieka...
    • Gość: wino Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 13:06
      Od kilku tygodni było wiadomo, że umrze. Ale ta informacja i tak wyciska łzy z
      naszych oczu. Marcinie. Dziękujemy, że byłeś. Pamiętaj, że jesteś w naszej
      pamięci. <'><'><'>
    • Gość: Asia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:07
      cokolwiek napiszę nie odda to tego co czuję.Mimo ,że nie ma GO Wśród nas dla
      mnie zawsze pozostanie "żywym " ,cenionym, szlachetnym pełnym dziennikarskiej
      pasji człowiekiem niezwykle prawym i wrażliwym na to co się wokół NIEGO
      działo.MARCINIE spoczywaj w pokoju .
    • Gość: qq Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:09
      Alicja Resich-Modlińska może się czuć usatysfakcjonowana: o jednego łysego mniej
      w telewizji.
    • pan.nikt "Świeć Panie nad Jego Duszą" 21.11.04, 13:12
      Szkoda chłopa.
      To prawda.
      "Świeć Panie nad Jego Duszą"

ALE Z DRUGIEJ STRONY.

Codziennie umiera w Polsce setki ludzi. Wielu z nich młodych nie musiało umrzec.
      Umarli na CHOROBE POLSKIEJ SŁUŻBY ZDROWIA.
      UMARLI, bo jeden z drugim wywiózł pieniądze na ich leczenie na swoje konto w Szwajcari.
      Umarli, bo jeden z drugim muszą mieć luksusowy pałac.
      umarli, bo jeden z drugim powołany do ochrony zdrowia, nieuczciwie buduje swój majatek i chroni "dupy" swoich kumpli.

POMYSLMY O TYCH TYSIACACH BEZIMIENNYCH, KTÓRZY UMARLI NIE Z POWODU NASZEGO NIEPOZNANIA, ALE Z POWODU ZACHŁANNOSCI NIEKTÓRYCH.
    • samuel_jr Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 13:18
      Powiem szczerze nie jestem skory do płaczu ale wczoraj uroniłem łzę.
      Swiety odpoczynek racz mu dac Panie.
    • samuel_jr Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 13:19
      Przykre!!
    • Gość: tasyr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 13:28
      To był bardzo bohateski młody człowiek, podziwialiśmy z żoną jego walkę o
      życie, jego życzxliwość dla widzów i jego talent. Odchodzą pożądni ludziea co
      po nich zostaje? Panie Marcine, żeganamy Cie jak syna, niech Bóg nad Tobą czuwa.
    • Gość: Kuba Zowsik Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.96.0.* 21.11.04, 13:32
      Do dupy jest ten świat, jak tacy ludzie odchodzą...

Jakieś 3-4 tyg. temu sprzedawalem Marcinowi paczke dyskietek w moim markecie.
      Nie pracuje w dziale komputerowym, ale pobieglem do tego dzialu i je
      przynioslem. Wyglądal .... byl taki chudy, twarz strasznie przeryta przez tego
      sk.ur.wie.la co tylem chodzi.... Wtedy chyba juz wiedzial, że nie wygra z nim.

Żegnaj......
    • Gość: EWA JAKI TO BYL RAK ? WIE KTOS ??? IP: *.chello.pl 21.11.04, 13:35
      MOZE TRZEBA NA COS ZWROCIC UWAGE - JAKIES BADANIA ZROBIC W WIEKU 30-35 LAT
    • Gość: Alicja Kulig Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 21.11.04, 13:45
      jest mi bardzo przykro z powodu śmierci jednego z najlepszych dziennikarzy
      polskich
    • Gość: nkk Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.04, 13:47
      [']
    • Gość: agata Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:07
      Witam,
      nie wiem co napisać....
      Wiadomość straszna.
      Każda śmierć boli.
      Kiedy zobaczyłam Go we wrześniu w Faktach, jego twarz- wychudzoną, oczy szklane
      od...bólu? Zapytałam "dlaczego?", "po co?". Po samym wyglądzie widać było jak
      bardzo rak Go wyniszcza....jego twarz przypomniała mi twarz mojej Mamy, która
      zmarła 17 stycznia...odeszła tuż przed Czesławem Niemenem.
      Wiem jak wygląda Ta choroba i znam jej etapy i symptomy i zmiany fizyczne.
      Moja Mama walczyła do końca tak jak On.
      Ale to On pokazał Ludziom oblicze RAKA- bez pudru i charakteryzacji, złamał
      tabu społeczne- pokazał oblicze śmierci...
      Pokój jego duszy.
      Wyrazy współczucia RODZINIE.
    • Gość: Ula ['] To niesprawiedliwe .. IP: *.chello.pl 21.11.04, 14:08
    • Gość: kashiash Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 83.144.124.* 21.11.04, 14:09
      nie mozna byc dobrym i pracowac w TVN, jedno wyklucza drugie
    • Gość: Ula z Warszawy Do Wawa IP: *.chello.pl 21.11.04, 14:10
      Zamknij sie kretynie. Wstyd mi za Ciebie, wiesz?
    • Gość: Kasik Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 14:11
      ['][']['] Wieczny odpoczynek racz Mu dać Panie a światłość wiekuista niechaj Mu
      świeci na wieki,niech spoczywa w pokoju wiecznym,Amen.
    • Gość: amrita ['] IP: 212.191.172.* 21.11.04, 14:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka