Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• ckalina Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 19:32
      Bardzo przykre jest to iż odchodzą od nas młodzi bardzo zdolni ludzie . Nie
      znałam Pana Marcina osobiście , ale zawsze był obecny w naszym domu.Mówi
      sie ,że odchodzą dobrzy by źli mieli czas na poprawę.
    • Gość: Dariusz Pawłowski Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.bazapartner.pl 21.11.04, 19:32
      Zawsze podziwiałem Marcina za jego profesjonalizm, był naprawdę dobrym
      człowiekiem. Śledziłem też jego karierę ponieważ mam takie samo nazwisko.
      Naprawdę trzeba być bardzo odważnym aby nie dać się chorobie. Spoczywaj w
      spokoju.

• Gość: krakowianka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:37
      Tak trudno pogodzić się z tym, że tak wcześnie odszedł, właśnie on - życie jest
      niesprawiedliwe.
    • Gość: Gregorzfr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.04, 19:49
      ZAL!!
    • Gość: lidka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.sulechow.net 21.11.04, 20:31
      Wyrazy współczucia [*]
      • Gość: Tolek banan a na Giertycha zło nie czycha IP: *.chorzow.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 20:59
        Nie ma sprawiedliwości na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Wojtek Kraków składa kondolencje... IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.11.04, 20:44
    • Gość: pawel Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.bulldogdsl.com 21.11.04, 20:45
      Nie mialem wiele okazji, zeby ogladac dziennikarstwo Marcina... Ale te kilka
      wydan Faktow z Nim, ktore widzialem zawsze potwierdzaly jego swietne
      kompetencje. Nie zapomne, to byla szkola profesjonalizmu. Szkoda, ze na stronie
      z informacja o smierci najwieksza jest reklama operatora telefonii
      komorkowej...
    • Gość: Caerme Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rudynet.pl 21.11.04, 21:50
      [*]
    • Gość: im in love Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.reliserv.pl 21.11.04, 22:24
      wspaniały człowiek, miał w sobie to coś, a już go nie ma.....:(
    • Gość: czika22 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.siec2000.pl 21.11.04, 22:32
      Tak bardzo Go lubilam.To był naprawdę doskonały dziennikarz, wspaniały
      człowiek.Bedzie nam Go bardzo brakowac......
    • Gość: czika22 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.siec2000.pl 21.11.04, 22:34
      [*]
    • Gość: ['] Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.klc.vectranet.pl 21.11.04, 22:35
      I takiego zawsze bedziemy pamiętać Marcina ['] ['] ['] ['] [']
      • Gość: Ania Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:39
        Marcinie-dzięki że byłeś-jesteś z nami. Dzięki
    • Gość: katka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:40
      DLACZEGO TY TAKI MŁODY, W MOIM WIEKU.....
      OD WCZORAJ PŁACZĘ>>>>>>>>>>>
      TAK CIĘ LUBIŁAM.......
      DLA ŻONY I CÓRECZKI WYRAZY NAJGŁĘBSZEGO WSPÓŁCZUCIA....
      Zegnaj......
    • Gość: Yutek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:41
      ['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
    • Gość: naan Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 21.11.04, 22:50
      mijalam go na korytarzach tvnu,znalam go z opowiesci.profesjonalista,walczacy o
      zycie.nigdy go nie zapomne
    • Gość: Jovane Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.devs.futuro.pl 21.11.04, 22:55
      [`][`][`]

zycie jest takie krotkie...
      • Gość: Mariusz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.11.04, 22:56
        Czlowiek zyje tak dlugo, jak pamiec o Nim. Pamietajmy o MARCINIE. Byl wspanialy.
    • studio.mapa Re: Zmarł Marcin Pawłowski 21.11.04, 22:59
      Dlaczego tak musi być, że ludzie naprawde dobrzy muszą odejść tym bardziej że
      mają dla kogo żyć. A s......ny żyją i całkiem nieźle. Wyyyyyyyyyyć mi się chce
      i co Bóg jest na tym świecie, myślę że nie. Nie pogodzę się nigdy z taką
      śmiercią. Przecież Marcin w momencie gdy dowiedział się o chorobie to właśnie
      dostał WYROK bez możliwości odwołania a przecież nawet najgorsi zbrodniarze
      mogą sie odwołać - tylko nie ludzie dobrzy.

[*]
    • Gość: seb Płaczę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 22:59
      Kiedy zostanie wynaleziony jakiś lek przeciwko temu? , Zamiast finansować wojny
      o ropę , przeznaczmy te pieniądze na walkę z rakiem!!!!
    • Gość: NIeważne kto... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:01
      Ktoś napisał, że wcześniej Niemen, Kaczmarski... Teraz Marcin Pawłowski. Że coś
      się kończy. Ale to najpewniej jest inaczej. Jedni przechodzą w drugich, jedna
      wartośc przekłada się w następną. W momencie, gdy umarł Marcin, ktoś się
      narodził. Może taki, który będzie kolejnym, wspaniałym Marcinem. Pozostała na
      Ziemi żona pana Marcina, pozostała z nią jego córeczka. Przeniosą w sobie w dal
      nieokreśloną - dlaczego miałaby być na końcu wyłącznie tragiczna - cząstkę +ego+
      męża i ojca. W tym wszystkim dramatycznym jest więc rys optymizmu. Wszyscy
      bowiem razem zmierzamy w jakimś wspólnym marszu ku niewiadomej przyszłości.
      Jedni tylko pomaszerowali wcześniej, inni maszerują teraz, inni pomaszerują za
      nami. Jest to nasz wspólny marsz, wartość w sobie. W tym sensie pan Marcin nie
      umarł całkiem. W tym sensie wszyscy cały czas dołączamy i dołączymy kiedyś do
      niego. I tych, z którymi jest już obecnie.

Serdeczne wyrazy współczucia dla Rodziny.

W podpisie: nieważne kto. Bo istotnie - nieważne. Liczą się słowa i czyny.
    • Gość: Żuraw Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 212.122.214.* 21.11.04, 23:15
      [']
    • Gość: n_joy Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.48.119.* 21.11.04, 23:22
      Pamiętam, jak miałem jakieś cztery lata i ON przyjeżdżał do swojego bratanka, i
      wtedy bawiliśmy sie razem na podwórku. Wszpaniały człowiek...
      [*]
    • Gość: widz smutno.....:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:22
    • Gość: Ellena Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.50.201.* 21.11.04, 23:41
      To dla mnie szok, tacy ludzie nie powinni umierać...nie dlatego,że są
      lepsi...dlatego, że kochani,podziwiani,oglądani są przez miliony - i te
      miliony, w tym ja, skazują przez swoją śmierć na pustkę.Marcin...byłeś dla mnie
      wzorem dziennikarstwa, ale przede wszystkim facetem, który kochał życie i nie
      bał się o nie walczyć...widać w niebie, też potrzebowali dziennikarza z pasją!
      miejmy nadzieje, że będzie Ci tam dobrze...[']
    • Gość: max Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 23:42
      (') (') (')
    • Gość: gordon Re: Zmarł Marcin Pawłowski [*] IP: *.devs.futuro.pl 21.11.04, 23:42
      nie sądziłem ze tego doczekam. Sopczywaj w pokoju Panie Marcine.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka