Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: Michałek Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.echostar.pl 22.11.04, 16:25
      Jestem baardzo smutny, bo zmarł mój ulubiony dziennikarz!!! Jego choroba
      przezwyciężyła Go !!! Jestem baaardzo smutny i roztargniony... Miejsca sobie
      nie mogę znaleść... Smutek, ból, żal...
      • Gość: Olo Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 159.247.160.* 22.11.04, 16:41
        Wiesz, ja tez nie moge sobie jakos miejsca znalezc...i mieszkam za
        granica...mam polska telewizje...ITVN oraz TVN24...na ITVN byla powtorka tych
        smutnych Faktow...nagralem je...bo TVN na prawde pokazala klase, szczegolnie z
        tym pustym krzeselkiem na koniec...
        Wierzylem ze Mu sie uda...Odpoczywaj w pokoju Marcinie...Jak ktos poprzednio
        napisal na forum, poprowadzisz kiedys dla nas Fakty, tam na gorze, gdzie beda
        tylko i wylacznie dobre wiadomosci...
    • Gość: tzw Nygus Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:36
      Bedziemy pamietac...
    • Gość: Emi [`] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 16:51
      Świeć Panie nad Jego duszą
    • Gość: + Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rev.stofanet.dk 22.11.04, 17:18
      Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie... bo zasluzyl.

Przykro bardzo.
    • Gość: bogna Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 17:47
      wierzyłam.

myślałam, że Mu się uda.

pamiętam jak pierwszy raz podczas wakacji zobaczyłam Go na antenie. zupełnie
      nie ten Marcin. tylko te oczy...

smutno.
      nie tylko mi, Wam, innym też.

dla nas zawsze będziesz Kimś.
      nie tylko od faktów.

nie zapomnimy.
    • Gość: Muraszka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.olsznet.ec.pl 22.11.04, 17:50
      Tak,wszyscy kiedys odejdziemy,
      ale On byl zbyt mlody,
      zbyt szczesliwy.
      Dlaczego?
    • Gość: Mała Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 22.11.04, 17:56
      Tacy ludzie nie powinni umierać,powinni żyć wiecznie.Marcin będzie żył wiecznie
      w pamięci wielu ludzi i w sercach swojej rodziny i przyjaciół.Śpij
      spokojnie,kiedyś wszyscy się spotkamy.
    • Gość: agula Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.crowley.pl 22.11.04, 18:05
      żal i smutek przepełnia serca...wielka strata...niech Aniołowie będą obok...
    • Gość: "WW" Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 22.11.04, 18:07
      Podziwiałam Go, że mimo tak ciężkiej choroby pozostał na wizji di końca.
      Dziękuję jego przełożonym, że Mu to umożliwiliście. Będzie mi go brakowało......
    • Gość: Ola Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 18:26
      Trudno zrozumiec jeszcze trudniej pogodzic sie z tym, ze bliscy od nas
      odchodza - na zawsze.
    • Gość: Ania Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:57
      bardzo współczuje całej rodzinie, trzymałam kciuki za pana Marcina, byłam pewna
      że uda się i pan Marcin powróci do zdrowia.Jest mi bardzo przykro,nie ukrywam
      łez.Ania.
    • Gość: Ania Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 18:59
    • Gość: Karolina Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icpnet.pl 22.11.04, 19:17
      Spieszmy się kochać ludzi.... [*]
    • beznadziejna2 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 22.11.04, 19:44
      Straszny zal,taki mlody ,zal
    • Gość: JAck Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 22.11.04, 21:13
      Był wielki to wiemy
      hwala mu za hard ducha niech dla wszystkich chorujacych na nowotwor bedzie
      przykładem że da się żyć , my zostajemy na ziemskim padole i... Kontynułujmy to
      co on zaczą mówienie prawde... Dajmy oparcie jego rodzinie czytajac ten tekst
      same łzy się cisną że tak młody człowiek musiał porzegnać (szkoda mi że
      świadomie z tym wszystkim co ziemskie) Przeżył tak wiele a jednak tak mało i
      inni ZA MAŁO Z NIEGO OTRZYMALI ludzie on miał 34 lata BOŻED DAJ MU wIECZNE
      sPOCZYWANIE I NIECH NAS PROWADZI Z NIEBIAŃSKIEJ POŚWIATY...

kONDOLENCJE SKŁADA jacek
    • Gość: Natalia :( IP: *.gdynia.mm.pl 22.11.04, 21:14
      Nigdy o Tobie nie zapomnimy...;([*]
    • Gość: magggie Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.sasiedzi.pl 22.11.04, 21:45
      ... był odważny i walczył - do końca. Obyśmy wszyscy mieli tyle wiary, co ON
      miał... i tyle siły, by jak ON pokonywać najgorsze przeciwności losu. Teraz
      pozostał tylko żal i smutek. I łzy... Jego Żony i Córeczki... i nasze...
      Żegnaj Marcinie :-(
    • Gość: Wera Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:51
      Obserwowałam Marcina Pawłowskiego od samego początku,jeszcze jak razem z
      Karoliną Korwin-Piotrowską prowadził "Filmidło".Od tamtego momentu jush
      obdażyłam go ogromną sympatią.Z radością patrzyłam jak pnie się do szczeblach
      kariery,od zwykłego dziennikarza, do prowadzącego główne wydanie "Faktów".
      Po jego głosie poznałam go,gdy byl na zakupach ze swoją małą
      córeczką.Uwielbiałam oglądać "Fakty" gdy on je prowadził,miał w sobie coś.Był
      świetnym dziennikarzem.Będzie mi go bardzo brakować.Odczuwam wielką stratę...
      • Gość: ann Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 23:22
        pieknie pozegnali go wszyscy pracownicy faktów a takze Kamil Durczok,Tomasz
        Lis ,Czarny', i szef- Mariusz Walter; program " przeswietlenie" na tvn24 dzis o
        20 30 byl powtorka kolo polnocy
        • Gość: ann Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 00:46
          tylko ta trabka zagluszla mysli w tle...
          (*)
    • Gość: Iza Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.localdomain / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 01:21
      [']['][']
      NON OMNIS MORIAR
    • Gość: telewidz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 11:03
      może i dobry człowiek, ale zbyt prawicowy jak na obiektywnego dziennikarza...
      Cześć Jego Pamięci.
    • Gość: Kejt Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 23.11.04, 13:17
      Trudno się z tym pogodzić. Bardzo kibicowaliśmy Panu Marcinowi w walce z
      chorobą i mieliśmy nadzieję - byliśmy przekonani - że po pewnym czasie Pan
      Marcin wróci do pełni sił. To ogromna strata dla polskich mediów, dla widzów,
      ale tak widocznie zdecydowano na górze. Być może Pan Bóg postanowił stworzyć
      własną telewizję...
    • Gość: kitka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.azoty.pulawy.pl 23.11.04, 13:19
      Jak ciężko...Boże nie pozwól o nim zapomnieć.......(')
      • filomenka Re: Zmarł Marcin Pawłowski 23.11.04, 13:36
        Patrząc na Niego w ostatnich miesiącach nie sposób było oprzeć się myśli, że
        nie jest dobrze... Ale tak bardzo, bardzo, bardzo mocno trzymałam kciuki, i
        taką miałam nadzieję, że wygra... Że tego ciepłego i miłego Człowieka będę
        mogła jeszcze kiedyś spotkać. I powiedzieć Mu, że choć od bardzo dawna się nie
        widzieliśmy, ja zawsze o 19:00 z łezką w oku wspominałam tych kilka miesięcy,
        które spędziłam w "Faktach". Strasznie będzie mi Cię brak, Marcin... Spoczywaj
        w pokoju...
    • Gość: maggie Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.sggw.waw.pl 23.11.04, 13:38
      nie mam slow. minelo kilka dni a ja wciaz nie moge uwierzyc.
      nigdy nie zapomnę!!!
    • Gość: Bonzai Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 14:09
      Był on wspaniałym człowiekiem był zawsze usmiechniety i byl bardzo pracowity
      był bardzo cenieony a to zadko sie teraz zdarza duzo by jeszcze pisac...[*]
    • filonka13 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 23.11.04, 14:51
      Paski, pozostaniesz na zawsze w naszych sercach!!
      • Gość: lamarta Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 23.11.04, 17:08
        Zegnam Cię, kochany Marcinie. Wierzyłam, że się uda ...
        Nie ma takich słów, którymi mogę opisać swój smutek...
        Pa
        • Gość: Olo Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 159.247.160.* 23.11.04, 17:23
          dalej i dalej nie moge w to uwierzyc...wiem, nie znalem Go osobiscie...ale
          goscil w moim domu tak czy owak...teraz bedzie goscil tylko w myslach i
          modlitwach...
          na prawde rzadko kiedy odejscie osoby ktorej sie niby nie zna sprawia tyle
          bolu...a Twoja smierc Marcinie dalej to sprawia...Pieknie walczyles do konca...
          • Gość: jane nie do wiary... IP: *.pl 23.11.04, 19:00
            od soboty już 3 dni a ja nadal nie wierzę...
            Marcin, byłeś kimś wielkim skoro Twoja śmierć poruszyła tak wielu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka