Gość: Ouest IP: *.ipt.aol.com 05.05.02, 20:17 Faszystowskie francuskie scierwo, bozyszcze LPR przegralo co bylo do przewidzenia. Co na to Oszolomy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:19 wybory zostały sfałszowane. To oczywiste!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 05.05.02, 20:21 Aleś ty burak...to Francja nie twoja ukochana Białoruś ani Sowieckij Sojuz...Demokrację to ty chyba znasz tylko z RM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.chello.pl / *.chello.pl 05.05.02, 20:26 Gość portalu: Woland napisał(a): > Aleś ty burak...to Francja nie twoja ukochana Białoruś ani Sowieckij > Sojuz...Demokrację to ty chyba znasz tylko z RM. Wbrew pozorom to całkiem możliwe,oczywiście nie tak że to zaważyło na wygranej Chiraca ale jestem skłonny uwierzyć że te kilka dobrych procent głosów Le Penowi nie doliczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.05.02, 20:43 Gość portalu: arnie napisał(a): > Gość portalu: Woland napisał(a): > > > Aleś ty burak...to Francja nie twoja ukochana Białoruś > ani Sowieckij > > Sojuz...Demokrację to ty chyba znasz tylko z RM. > Wbrew pozorom to całkiem możliwe,oczywiście nie tak że to > zaważyło na wygranej Chiraca ale jestem skłonny uwierzyć > że te kilka dobrych procent głosów Le Penowi nie doliczyli. No pewnie , te kilka procent więcej to juz nie taka katastrofa. Nie osmieszajcie się. Zresztą macie szanse za miesiąc. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: 213.76.59.* 05.05.02, 23:09 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > wybory zostały sfałszowane. To oczywiste!!!!!!! Równie żałosne stwierdzenia wziąłeś żywcem z prasy PRL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.ipt.aol.com 05.05.02, 23:17 Przeciez LPR urodzilo sie na Kremlu, ale dla zmylenia publiki do rak wzielo ewangelie. Stare zwyczaje propagandowe jednak zostaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:38 eres awues jebany żydowski pies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 08:39 A czy kłamstwem nazwiesz to że na Le Pena padło 2 milnony głosów wiecej tez nazwiesz kłastwem? Oj Miro mój Miro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx lePen PRZEGRAL. Kolej na LPR i rydzyka IP: *.rdu.bellsouth.net 06.05.02, 12:42 Gość portalu: Oszołom napisał(a): > A czy kłamstwem nazwiesz to że na Le Pena padło 2 milnony głosów wiecej tez > nazwiesz kłastwem? Oj Miro mój Miro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Do Oszoloma IP: *.ipt.aol.com 05.05.02, 23:13 Mowisz tak jakbys byl jego synem. Nic dodac nic ujac. Nawet go przerosles w klamstwach. On sam wyszczekal tylko, ze jego kompromitujacfo niski wynik jest spowodowany totalitarystyczna propaganda mediow. Ponoc to normalne, ze syn przerasta ojca, nawet tego duchowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elf Re: BozyszczeLPR - kaput !! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.02, 01:03 Z czego sie cieszysz bencwale. Do europy to ja chce już zaraz. Ale co tam szukaja fracuzy.angoli tez trzeba wyzucic. Niemcy austria to rozumiem .To wam powiedzialem. co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Nie napinaj się IP: 217.153.50.* 06.05.02, 14:02 Zupełnie chyba zgłupiałeś ! Jakie bożyszcze i czyje ? Wolisz za bożyszcze może towarzysza Lenina ? "Oszołom" pisz mała literą. Ja osobiście wole Le Pena niż Płatnych Zdrajców Pachołków Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś