superspec2 27.01.25, 19:26 Jurek dajesz ... www.wirtualnemedia.pl/m/artykul/wosp-nie-bedzie-wspolpracowac-z-firmami-reklamujacymi-sie-w-tv-republika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec2 Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 11:39 Wpłaciłem 50 zł co jest dużym wydatkiem w porównaniu do moich dochodów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 11:49 superspec2 napisał: > Wpłaciłem 50 zł co jest dużym wydatkiem w porównaniu do moich dochodów.:) Chwała Tobie i innym zacnym ludziom dobrej woli. To piękne i chwalebne, że ludzie inspirują się inicjatywą Orkiestry ofiarując tym, którzy są w potrzebie więcej niż sprawiając przysłowiowy prezent samym sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 12:07 superspec2 napisał: > Wpłaciłem 50 zł co jest dużym wydatkiem w porównaniu do moich dochodów.:) szacun Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 12:03 Bylem z rodzina na spacerze,przypadkowo trafilismy na grilla amatorskiego klubu pilkarskiego,zabawa byla przednia( steki muzyka piwo cola frytki)przy opuszaniu imprezy dowiedzialem sie ze zysk z mojej podwojnej setkii idzie na Orkiestre...jak myslisz ile wplacilem? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 16:56 Ja też. Rozmieniłem sporą kwotę na 10-tki i 20-tki i wrzucałem dzieciakom do puszek. Strasznie się dzieciaki cieszyły. Przy okazji spotkałem dwóch znajomych konpederastów i oni też wrzucali. W sumie to mogłem zapytać ich, czy zrzucili się na nowy apartament dla ordo jurisów, żeby owi mieli gdzie swingować. Ordo juris organizuje żebraninę, bo to jest dobry sposób na ukrycie finansowania przez Moskwę. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 17:19 bobislaw.borboje napisała: > Ja też. > Rozmieniłem sporą kwotę na 10-tki i 20-tki i wrzucałem dzieciakom do puszek. St > rasznie się dzieciaki cieszyły. > Przy okazji spotkałem dwóch znajomych konpederastów i oni też wrzucali. > > W sumie to mogłem zapytać ich, czy zrzucili się na nowy apartament dla ordo jur > isów, żeby owi mieli gdzie swingować. > > > Ordo juris organizuje żebrani > nę, bo to jest dobry sposób na ukrycie finansowania przez Moskwę. A co jest złego w swingowaniu? Dire Straits - Sultans Of Swing (Official Music Video) Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 17:35 Absolutnie nic. The Bryan Ferry Orchestra - The Jazz Age Ale wydaje mi się, że swinging uprawiany po cichu w ordo juris jest w tej organizacji piętnowany. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 17:43 bobislaw.borboje napisała: > Absolutnie nic. > > > > Ale wydaje mi się, że swinging upra > wiany po cichu w ordo juris jest w tej organizacji piętnowany. Każdy ma swój czas. Tylko, że po niektórych nie pozostanie nawet wspomnienie. A po innych owszem Dire Straits - Tunnel Of Love (Live At The Hammersmith Odeon, London, UK / July 1983) Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Wpłaciłem ma WOŚP 28.01.25, 18:32 bobislaw.borboje napisała: > Ja też. > Rozmieniłem sporą kwotę na 10-tki i 20-tki i wrzucałem dzieciakom do puszek. St > rasznie się dzieciaki cieszyły. > Przy okazji spotkałem dwóch znajomych konpederastów i oni też wrzucali. > > W sumie to mogłem zapytać ich, czy zrzucili się na nowy apartament dla ordo jur > isów, żeby owi mieli gdzie swingować. > > > Ordo juris organizuje żebrani > nę, bo to jest dobry sposób na ukrycie finansowania przez Moskwę. Eeee no bez jaj ... wrzucili do puszki i chwala :) mialbyś sumienie ich katować ? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nakrecanie wojny polsko-polskiej ? 28.01.25, 17:37 superspec2 zapodał: "Albo WOŚP, albo TV Republika. Owsiak każe firmom wybierać – Nie będziemy z wami współpracowali, jeżeli będziecie się reklamowali w Telewizji Republika, która jest antyonkologiczna, antyhematologiczna, antyludzka momentami – powiedział Jerzy Owsiak pod adresem firm, które wspierają WOŚP, a jednocześnie reklamują się na antenie stacji należącej do Tomasza Sakiewicza" nakrecanie wojny polsko-polskiej ? po co komu to ? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: nakrecanie wojny polsko-polskiej ? 29.01.25, 16:34 W tv Ssakiewiczowej jak najbardziej. Nie wiem po co. Odpowiedz Link Zgłoś