negativum 19.02.25, 13:21 Teraz można dojść do porozumienia. Pomiędzy Polakami. Sytuacja zrównoważona i nie ma usuwania tych inaczej myślących. By pokazać dominację jednej opcji. Mamy jedną Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alicia033 Re: Dość 19.02.25, 14:22 negativum napisał: > Teraz można dojść do porozumienia. > Pomiędzy Polakami. świetnie. To oddawajcie, pisie , co nam ukradliście! Co do grosza. I za kraty, bo w Polsce nie ma miejsca na złodziei, wyciągających łapy po cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dość 19.02.25, 15:16 alicia033 napisała: > negativum napisał: > > > Teraz można dojść do porozumienia. > > Pomiędzy Polakami. > > świetnie. To oddawajcie, pisie , co nam ukradliście! Co do grosza. I za kraty, > bo w Polsce nie ma miejsca na złodziei, wyciągających łapy po cudze. Jak widać wzmożeni jeszcze trwają w swoich fantasmagoriach. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Dość 19.02.25, 17:36 > alicia033 napisała: no-popis napisała: > Jak widać wzmożeni jeszcze trwają w swoich fantasmagoriach. Widać przedmówczyni podejrzewa mnie, że jestem z PiS. Każdy jest z PiS, kto nie jest z PO :) A kto nie jest był z PO ten był z tego forum usuwany. Zelżenie cenzury umożliwia komunikację i wymianę informacji. Nie twierdzę, że moje informacje są jedynymi właściwymi. Kwestia formowania jest tak stara jak ludzkość. Czasami jest przeprowadzana w formie dyktatorskiej, czasami na sposób demokratyczny. Jednym ze sposobów opisu wydarzeń jest ironia. Zdawałoby się niewinna. Ale kosztowała życie Sokratesa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ale miejsc w wiezieniach tez nie ma 19.02.25, 15:52 alicia033 napisała: > świetnie. To oddawajcie, pisie , co nam ukradliście! Co do grosza. I za kraty, > bo w Polsce nie ma miejsca na złodziei, wyciągających łapy po cudze. ale miejsc w wiezieniach tez nie ma - sa przeludnione. sugerujesz by wypuscic pospolitych zlodziei i innych kryminalistow - a wsadzic tam tych "kwalifikowanych" ? bo DOBRZE krasc - to tez trzeba umiec... Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: ale miejsc w wiezieniach tez nie ma 19.02.25, 16:02 Jak to powiedział Horałka "Jeżeli ktoś cokolwiek ukradł niezgodnie z procedurami, to oczywiście musi oddawać" Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: ale miejsc w wiezieniach tez nie ma 19.02.25, 16:47 j-k napisał: > ale miejsc w wiezieniach tez nie ma - sa przeludnione. spokojnie, na was się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k swoich koalicjantow chcesz zamykac ? 19.02.25, 17:42 alicia033 napisała: > spokojnie, na was się znajdą. swoich koalicjantow, znaczy moja Lewice chcesz zamykac ? no,. mile zlego poczatki,,, wiedzialem, ze po Donku mozna sie wiele spodziewac Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Dość 19.02.25, 15:59 > Teraz można dojść do porozumienia. Jeszcze nie dziś. Jeszcze najgorszy w historii III RP prezydent (gorszy nawet od Lecha, gorszy od Brąka, gorszy od Jaruzela) musi opuścić Belweder. Potem wszystko jest możliwe. A zacząć trzeba od wsadzenia złodziei w rodzaju Morawieckiego, bandytów w rodzaju Ziobry i zdrajców w rodzaju Macierewicza za kraty. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k raczej odradzam... 19.02.25, 16:14 bobislaw.borboje napisała: > A zacząć trzeba od wsadzenia złodziei w rodzaju Morawieckiego, raczej odradzam... wlasnie teraz zbiera wyrazy uznania na dorocznej konferencji CPAC... a z Trumpistami lepiej nie zadzierac... Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: raczej odradzam... 19.02.25, 16:25 Nie wiem, co to jest za "ЦПАЦ". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: raczej odradzam... 19.02.25, 16:41 bobislaw.borboje napisała: > Nie wiem, co to jest za "ЦПАЦ". no to teraz juz sie dowiedziales: en.wikipedia.org/wiki/Conservative_Political_Action_Conference#:~:text=The%20Conservative%20Political%20Action%20Conference,Conservative%20Political%20Action%20Conference Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: raczej odradzam... 19.02.25, 17:43 Dowiedziałem się. Promoskiewska kanapa konserwy bez żadnego znaczenia po naszej stronie Atlantyku. Mothertucker Carlson i te klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: raczej odradzam... 19.02.25, 17:48 bobislaw.borboje napisała: > Dowiedziałem się. Promoskiewska kanapa konserwy bez żadnego znaczenia po naszej > stronie Atlantyku. Mothertucker Carlson i te klimaty. ale Trump tez gada "w tym klimacie" i co ? - to dla Ciebie podobnie jak i dla bmc - jest be znaczenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: raczej odradzam... 19.02.25, 17:52 Trąp gada to samo, co Władymir Adolfowicz. Bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dość 20.02.25, 22:53 negativum napisał: > Teraz można dojść do porozumienia. > Pomiędzy Polakami. > Sytuacja zrównoważona i nie ma usuwania tych inaczej myślących. By pokazać domi > nację jednej opcji. > > Mamy jedną Polskę. > Mamy jedną Polskę podzieloną. W ciągu tych trzech lat Pisowcy będą siedzieć. Później przyjdzie amnestia i Peowcy pójdą do kicia. Taką mamy Polskę. > Odpowiedz Link Zgłoś