czytelnikus 05.03.25, 15:30 Słucham i własnym uszom nie wierzę. Jak taka świnia mogła zostać posłem? A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k - "tylko swinie siedza w kinie... 05.03.25, 15:57 czytelnikus napisała: > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > Jak taka świnia mogła zostać posłem? - "tylko swinie siedza w kinie, a co bogatsze - to w teatrze" pracuj, zarabiaj, a i tobie bedzie to dane. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 17:30 czytelnikus napisała: > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > Doskonale przygotowany, inteligentny, górujący nad tą tłuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 17:53 I mający 17 milionów z FS na swoje promowanie się. Nawet zwykli Pisowcy mieli mu za złe że tyle może wydać na kampanie wyborczą Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 19:28 no-popis napisała: > czytelnikus napisała: > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! Doskonale przygotowany, inteligentny, górujący nad tą tłuszczą. Tylko że wg prokuratury miał lepkie rączęta te , niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 00:16 m78wt3c napisała: > no-popis napisała: > > > czytelnikus napisała: > > > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > > > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > > > Doskonale przygotowany, inteligentny, górujący nad tą tłuszczą. > > > Tylko że wg prokuratury miał lepkie rączęta te , niestety. Nawalny i inni wg prokuratury Putina również byli nieuczciwi. Niekażdy ma pieniądze na politykę z Fundacji Adenauera lub od Putina czy Bidena na ***** *** . Jeden z nielicznych, który ma na tyle honor, że sam złożył immunitet. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Dariusz Matecki 09.03.25, 09:26 Ale kiedy złożył ten immunitet? Akurat tuz przed posiedzeniem w temacie jego zabrania. Gdyby nie złozył na sali sejmowej było by omawiane jakich to przestępstw dokonał i oczywiście zostałby by mu on odebrany. Nawet dnia dłużej nie byłby chroniony z tego powodu. To już powinieneś wspomnieć o nie lubianym przez ciebie Gawłowskim. Ten się zrzekł tego immunitetu jeszcze przed posiedzeniem komisji . Honor miał ten Matecki o tyle że nie wyjechał na Węgry jak Romanowski Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 22:21 Matacki = z grubsza ta sama mejza. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 19:24 Co tam zostanie z tego klubu PiS ? Ten umoczony , tamten też umoczony , Iwona Arent umoczona , Marek Suski też umoczony : www.youtube.com/watch?v=kahHri9rFVg Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:12 czytelnikus napisała: > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > >No i zrzekł się immunitetu. Grunt że krynica mądrości Giertych trzyma się dzielnie i nie mdleje. Obrażasz ludzi bez zdania racji. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:41 Widzisz yomka. Chciałaś emigrować z tej złości na pisiorstwo a mądrzy ludzie mówili tobie nie emigruj , że to pisiory bendoM zmierdalały i że w końcu przyjdzie po nich prawo i sprawiedliwość ? Wyszło na nasze. Piękny czas yomka 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 15:52 yoma napisała: > Dziękuję mądrym ludziom 😆 > Z dedykacją dla yomki te filmiki. Co za cudowny widok. Bezradność , złość i bezgraniczny strach. Wyobrażmy sobie co się dzieje w jego majtach 😁 x.com/okiemtomkaw/status/1897551953397219547?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 15:55 Wiesz co? Akurat słucham czegoś niewyobrażalnie pięknego i jestem w ekstazie, a ty mi takie tu... Foch! Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 00:17 hrasier_2 napisał: > czytelnikus napisała: > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > > > >No i zrzekł się immunitetu. Grunt że krynica mądrości Giertych trzyma się > dzielnie i nie mdleje. Obrażasz ludzi bez zdania racji. No i nie zamdlał jak Giertych. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:37 Tylko do 6 lat spacerniaka ? " Śledztwo prokuratury dotyczy fikcyjnego zatrudnienia obecnego posła PiS w Lasach Państwowych, nieprawidłowości w wykorzystaniu środków z Funduszu Sprawiedliwości oraz prania pieniędzy. "Zgromadzony materiał dowodowy (...) dostarczył podstaw do przyjęcia dostatecznie uzasadnionego podejrzenia popełnienia przez Dariusza Mateckiego sześciu przestępstw" - poinformowała Prokuratura Krajowa, która zamierza postawić politykowi zarzuty. W związku z nimi posłowi PiS może grozić kara do sześciu lat pozbawienia wolności " Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:39 Niech zwieje do trumpa. Tam kary sumują 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 20:43 yoma napisała: > Niech zwieje do trumpa. Tam kary sumują 😎 > Przyjdzie jeszcze czas że Donald Krasnow będzie zwiewał na swoją daczę pod Moskwą , tak będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 21:02 Czekam juz ponad rok i w morde jeza nic zero null ....tylko zamierza, pisze listy goncze,grzmi ,gromadzi dowody itd itp Simiechu warty cyrk Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 21:36 Jak chcesz uniewinnienia z braku dowodów, twoja sprawa, ja chcę skazania. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 22:50 szwampuch58 napisał: > Czekam juz ponad rok i w morde jeza nic zero null ....tylko zamierza, pisze li > sty goncze,grzmi ,gromadzi dowody itd itp Simiechu warty cyrk > Sądy się nie wyrobią do końca kadencji sejmu. Wróci Ziobro i karuzela się zacznie od nowa. Po co się tym podniecać. Kruk krukowi oka nie wykoli. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 15:57 Idzis Szwampuchu? Awansowałeś na tańkę na stare lata, i po co ci to było 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 05.03.25, 22:09 Ależ Matecki odstawił szopkę. To ze strachu wszystko : www.youtube.com/watch?v=IhD6D2jfTLQ Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Matacki 05.03.25, 22:14 to jest gnida mająca wiele za uszami. Afera Matacki-Duklanowski (druga gnida). Afera ze złodziejstwem Matackiego w LP. + jeszcze kilka innych. Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Matacki 05.03.25, 22:38 Matecki siedzi na sali obrad sejmowych całkowicie na końcu mając za plecami ścianę. Siedzi tez ten awanturujący się maluch bez szyi o ktorym marszałek Holownia mówił że czuć było od niego %. Do nich dosiada się p.Zbyszek który ma miejsce pośrodku sali i łazikuje po sali obrad. Niedługo ta trójca awanturników będzie się zmniejszała gdyż prokuratorzy przebierają nogami a i spacerniak czeka.😁 Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Matacki 06.03.25, 09:23 m78wt3c napisała: > Matecki siedzi na sali obrad sejmowych całkowicie na końcu mając za plecami ści > anę. Siedzi tez ten awanturujący się maluch bez szyi o ktorym marszałek Holowni > a mówił że czuć było od niego %. Matecki też bez szyi. Obaj wyglądają jak bliźniacy. Łysi, bezszyjni, twarze nalane niczym księżyc w pełni Gos(t)ek to taki mały pomocniczek. Bardzo chce się zasłużyć i męczennikiem zostać Gdzieś w necie krąży hasło - Żadne Dudy, czy Rafały. Prezydentem Gosek mały Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Matacki 06.03.25, 20:54 Już Dariusz Matecki nie posiedzi sobie na końcu sali obrad plenarnych w Sejmie razem z p.Zbyszkiem i Goskiem. Ma już przyszykowaną milusią celę , wygodną pryczę i sracz za kotarą. Zatrzymanie wg wiewiórek w piątek , piąteczek , piątunio. Darek pali głupa do końca. Skończyło sieM babci $ranie😁 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31748098,matecki-ma-trafic-do-aresztu-zaszyl-sie-w-telewizji-republika.html#sondaz Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Bidulinki islamskie placza ? 06.03.25, 19:06 j-k napisał: > a Matecki w sreberka zawija ? Niech on sobie zrobi takie zawiniątko : szczoteczka do zębów i zapasowe majty gdyż nie zna dnia ani godziny... , podobno w piątek ... Więcej niech nic do zawiniątka nie wkłada , wszystko będzie miał państwowe , za nasze , sorty mundurowe przynależne w areszcie śledczym , nawet wyro państwowe dostanie i kubek metalowy szt.1 Nawet sracz dla wygody będzie miał w pokoiku za taką zawieską. www.youtube.com/watch?v=a5PKjKHHiHw Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 00:18 czytelnikus napisała: > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > Obiecał mu Tusk publicznie, że bęzie siedział za 2 tygodnie i słowa dotrzymał aczkolwiek z opóżnieniem. Przypomina mi to peerelowskie powiedzonko e SB ków, że pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 09:45 no-popis napisała: > czytelnikus napisała: > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > > > Obiecał mu Tusk publicznie, że bęzie siedział za 2 tygodnie i słowa dotrzymał a > czkolwiek z opóżnieniem. > Przypomina mi to peerelowskie powiedzonko e SB ków, że pokaż człowieka a ja zna > jdę na niego paragraf. > > Wysiłki Mateckiego w sytuacji gdy zarzuty stawia Ślepokura są beznadziejne , w każdym razie tu potrzeba wyjątkowo sprawnego mecenasa , który przy nowych standardach będzie musiał udowodnić niewinność klienta bo wina jest już dawno przesądzona. > Zapomniałeś o Grodzkim, który dostał od Tuska immunitet, a 75 osób oskarżyło go o branie łapówek? Zapomniałeś o sraczu za 650 tys. I u myrchaczy nie ma ani jednego uczciwego, a we Wrocławiu kradli na potęgę. > Acha o prawniku TUSKA Giertycha, o tym jak wyprane miliony umieścił na włoskim koncie swojej żony. www.youtube.com/watch?v=LovJXEuVWDY. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 11:02 hrasier_2 napisał: > no-popis napisała: > > > czytelnikus napisała: > > > > > Słucham i własnym uszom nie wierzę. > > > Jak taka świnia mogła zostać posłem? > > > A Fuj! Typowy prawy i sprawiedliwy, tylko inaczej! > > > > > Obiecał mu Tusk publicznie, że bęzie siedział za 2 tygodnie i słowa dotrz > ymał a > > czkolwiek z opóżnieniem. > > Przypomina mi to peerelowskie powiedzonko e SB ków, że pokaż człowieka a > ja zna > > jdę na niego paragraf. > > > > Wysiłki Mateckiego w sytuacji gdy zarzuty stawia Ślepokura są beznadzie > jne , w każdym razie tu potrzeba wyjątkowo sprawnego mecenasa , który przy now > ych standardach będzie musiał udowodnić niewinność klienta bo wina jest już d > awno przesądzona. > > Zapomniałeś o Grodzkim, który dostał od Tuska immunitet, a 75 osób oska > rżyło go o branie łapówek? > > Zapomniałeś o sraczu za 650 tys. > I u myrchaczy nie ma ani jednego uczciwego, a we Wrocławiu kradli na potęgę. Nie zapomniałam ale raczej nie podniecają mnie wzajemne zarzutu złodziejstwa i ruskiej onucy między jednym popisem z PiSu a drugim popisem z PO :) Obie frakcje uważam za bardzo szkodliwe dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 19:49 Nie rozumiecie po co sracz, wolelibyście stodołę lub pole kukurydzy, poczulibyście się jak u mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: pokaż człowieka a ja znajdę na niego paragraf 06.03.25, 21:31 x2468 napisał: > Nie rozumiecie po co sracz, wolelibyście stodołę lub pole kukurydzy, poczulibyś > cie się jak u mamy. Tego nawet bronisz? Sracza za 650 000 zł :))))) To symbol wręcz zarządzania Trzaskowskiego: youtu.be/bKgYugQvHGM Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 08:45 p.Zbyszku kochany Po co te nerwy ? Niewinni nie muszą się przecież bać : x.com/okiemtomkaw/status/1897551953397219547?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 09:15 czytelnikus napisała: > Jak taka świnia mogła zostać posłem? Była mobilizacja pisowskiego motłochu, gdy dziennikarze pisali już latem 2023 o przekrętach Matackiego w LP. Szczeciński półświatek przestępczy Pisu stanął na głowie, by Matacki dostał nmnimnunitet. Ale zaraz ta bezszyja kanalia się z nim pożegna. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 09:18 a immunitetu zrzekł się ze strachu, Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 21:32 m.c.hrabia napisał: > a immunitetu zrzekł się ze strachu, A Giertych nie zrzekł się z powodu odwagi :) Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 11:07 Czy pójdzie w długą ? Dlatego ważne i bardzo pilne pytanie : x.com/okiemtomkaw/status/1897576087795691583?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 06.03.25, 18:18 Och , jak nam nie jest przykro 😁 x.com/okiemtomkaw/status/1897671261645361459?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet Odpowiedz Link Zgłoś
m78wt3c Re: Dariusz Matecki 07.03.25, 09:02 😁😁😁😁😁 " Służby zatrzymały posła Dariusza Mateckiego W piątek rano służby zatrzymały posła PiS Dariusza Mateckiego. W czwartek Sejm w głosowaniu zgodził się na jego aresztowanie w związku ze śledztwem w sprawie Funduszu Sprawiedliwości." - 07.03.2025 Odpowiedz Link Zgłoś