Dodaj do ulubionych

Bodnar oszalał…

30.04.25, 01:06
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31897846,smierc-lekarza-w-krakowie-pilna-konferencja-bodnara-ujawnil.html
Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przełożony z pracy?
A co Bodnar sądzi o ostatnim orzeczeniu TSUE?

Postuluję posunąć się dalej. Odwołać Donalda Franciszka I Wielkiego. To był jego pracownik.
Obserwuj wątek
    • sverir Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 07:34
      "Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przełożony z pracy?"

Ciekawe - dotychczas w dobrym tonie było apelowanie do ministra, żeby on się podawał do dymisji, gdy coś nie zadziała. Skąd zmiana tradycji?

"A co Bodnar sądzi o ostatnim orzeczeniu TSUE?"

Mylisz orzeczenie z opinią rzecznika?:)
      • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 07:01
        sverir napisał:

> "Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przełożo
        > ny z pracy?"
        >
        > Ciekawe - dotychczas w dobrym tonie było apelowanie do ministra, żeby on się po
        > dawał do dymisji, gdy coś nie zadziała. Skąd zmiana tradycji?
        >
        > "A co Bodnar sądzi o ostatnim orzeczeniu TSUE?"
        >
        > Mylisz orzeczenie z opinią rzecznika?:)
        Tak, to prawda. Masz rację. To było orzeczenie Rzecznika.
        Jest ono jednak spójne z dotychczasowym orzecznictwem a tak w ogóle to ok. 90 % orzeczeń TSUE jest zgodna z opinią Rzecznika.
        • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 11:50
          no-popis napisała:

> sverir napisał:
          >
          > > "Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój pr
          > zełożo
          > > ny z pracy?"
          > >
          > > Ciekawe - dotychczas w dobrym tonie było apelowanie do ministra, żeby on
          > się po
          > > dawał do dymisji, gdy coś nie zadziała. Skąd zmiana tradycji?
          > >
          > > "A co Bodnar sądzi o ostatnim orzeczeniu TSUE?"
          > >
          > > Mylisz orzeczenie z opinią rzecznika?:)
          > Tak, to prawda. Masz rację. To było orzeczenie Rzecznika.
          > Jest ono jednak spójne z dotychczasowym orzecznictwem a tak w ogóle to ok. 90 %
          > orzeczeń TSUE jest zgodna z opinią Rzecznika.

Podejrzewam, że nawet 100%.
          Rzecznik TSUE jest chyba nie od tego by wyrażać opinię rybaków, tylko opinię TSUE.
          Rzecznik TSUE reprezentuje TSUE, a nie ministra rybołówstwa.
    • x2468 Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 07:52
      Zgłaszałeś takie postulaty wtedy kiedy panował reżym pis a sołdat tej grupy trzymającej władzę zamordował prezydenta Adamowicza?
      • niepoprawnylogin1980 Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 09:11
        www.rp.pl/polityka/art1537451-bodnar-jaka-telewizje-ogladal-stefan-w-w-wiezieniuvs
        www.wprost.pl/zycie/10184244/zabojca-adamowicza-w-wiezieniu-ogladal-tylko-tvp-sw-dementuje-plotki-i-podaje-spis-kanalow-tv.html
        Komu wierzysz?
        PS
        Wierzysz w to, że w Zakładach Karnych gdzie POparcie dla KOalicji Obciachu jest tak monstrualne jak w innych patologicznych środowiskach więźniowe oglądali masowo telewizję "pisowską"?
        • adam.eu Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 09:42
          Niepoprawny loginie.
          Moim zdaniem gdyś pracował w resortach siłowych to na pewno powinieneś z nich z hukiem wylecieć.
          • niepoprawnylogin1980 Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 10:29
            Na szczęscie nie pracuję w żadnym resorcie. A tym bardzie siłowym.
            JESZCZE póki co to ten reżim nie dopiął ostatnich guziczków. Ale jak tak dalej pójdzie to bedą wyrzucać nie tylko z resortów tak jak postuluje ekspertka tego reżimu. Dlatego właśnie pisałem już jakiś czas temu:
            forum.gazeta.pl/forum/w,28,178823498,178823498,Te_wybory_to_walka_o_resztki_demokracji_.html
            Ale post skopiowałem bo mam kolegów ( a nawet jedną koleżankę) w resortach i nie wszyscy z nich są swiadomi o co toczy się gra.
            • szwampuch58 Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 10:38
              Tworki nadaja
              • negativum Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 15:34
                szwampuch58 napisał:

> Tworki nadaja

Na jakiej nadajesz częstotliwości?
                • j-k na częstotliwości Kobierzyna 01.05.25, 15:30
                  negativum napisał:

> szwampuch58 napisał:
                  >
                  > > Tworki nadaja
                  >
                  > Na jakiej nadajesz częstotliwości?

Na częstotliwości Kobierzyna - konkurenta Tworek
            • stasi1 Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 12:17
              Najśmieszniejsze jest jeszcze w tym że ten reżym chce oddać władzę nad sędziami, jak to sobie zapewnił PiS, a PiS prezydent nie pozwala na to. Dla niekumatych teraz jest ustawa pisowska, gdzie władza powołuje sędziów
        • sverir Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 10:58
          Wierzysz SW, która zaprzeczała torturowaniu urzędniczek?
          • niepoprawnylogin1980 Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 11:05
            Bardziej niż bodnarowi, który zasłynął POmyslami czynnego żalu.
            A niezależnie od tego w ZK raczej nie oglądali na okrągło telewizji PiSowskiej bo KOalicyjne gusta tam dominują.
          • negativum Re: Zmniejsz dawkę reżimownego przekazu 30.04.25, 22:23
            sverir napisał:

> Wierzysz SW, która zaprzeczała torturowaniu urzędniczek?

Z takim zwierzchnikiem?
      • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 07:02
        x2468 napisał:

> Zgłaszałeś takie postulaty wtedy kiedy panował reżym pis a sołdat tej grupy trz
        > ymającej władzę zamordował prezydenta Adamowicza?
        No i teraz lekarza toaaszyszu.
    • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 09:26
      Nie znasz szczegółów tej decyzji i jak zwykle manipulujesz aby bić pianę hujtu.
      Z tego co jest wiadomo po konferencji można wnioskować, ze nie jeden łeb poleci.
      Jednocześnie wychodzą na jaw skutki przyjmowania do służb mundurowych byle kogo, z łapanki. Tu znowu musimy podziękować wspaniałemu rządowi PiS.
      • negativum Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 12:59
        cuda.na.plebanii napisał:

> Nie znasz szczegółów tej decyzji i jak zwykle manipulujesz aby bić pianę hujtu.

Bodnar jest przełożonym SW, chyba, bo może podlegać pod inną ministrę.
        Bodnar zainteresował się sprawą, bo zginą człowiek w miejscu publicznym i nie można tego już zamieść pod dywan. A gdzie wcześniej był Bodnar?
      • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 07:03

> Nie znasz szczegółów tej decyzji i jak zwykle manipulujesz aby bić pianę hujtu.
        > Z tego co jest wiadomo po konferencji można wnioskować, ze nie jeden łeb poleci
        > .
        > Jednocześnie wychodzą na jaw skutki przyjmowania do służb mundurowych byle kogo
        > , z łapanki. Tu znowu musimy podziękować wspaniałemu rządowi PiS.
        Pis, Pis, pani Matko, PiS ....Pis!
    • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 09:40
      "Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przełożony z pracy?
      A co Bodnar sądzi o ostatnim orzeczeniu TSUE?
      "

W pewnych sytuacjach na pewno TAK.

A jeszcze to TAK powinno być wzmocnione, gdybyś pracował w resorcie siłowym.

A więc może powinieneś odszczekać swój post?
      • hrasier_2 Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 11:31
        adam.eu napisał:

> "Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przeł
        > ożony z pracy?
        > A co Bodnar sądzi o ostatnim orzeczeniu TSUE?
        "
        >
        > W pewnych sytuacjach na pewno TAK.
        >
        > A jeszcze to TAK powinno być wzmocnione, gdybyś pracował w resorcie siłowym.
        >
        > A więc może powinieneś odszczekać swój post?
        Dlaczego ma odszczekać Adasiu. Czarodziejska róźka Leszczyny już nie działa. Gdyby to zwykły człowiek nie ze służb to inna gadka. A tak to siara. Więc przed wyborami trzeba coś robić.
      • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 07:04
        adam.eu napisał:

> "[i]Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przeł
        > ożony z pracy?
        > A więc może powinieneś odszczekać swój post?
        Odszczekać z uwagi na Twoją opinię? No, no, no.
        • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 11:34
          no-popis napisała:

> adam.eu napisał:
          >
          > > "[i]Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój
          > przeł
          > > ożony z pracy?
          > > A więc może powinieneś odszczekać swój post?
          > Odszczekać z uwagi na Twoją opinię? No, no, no.

Ta. I to nie bezpośredniego przełożonego ale przełożonego przełożonych.
    • bobislaw.borboje Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 09:58
      O osobniku, który zamordował lekarza wiadomo było od dłuższego czasu, że jest psychiczny.
      Szef SW odmówił wydania tego swojego podwładnego, który krył psychopatę.
      To i poleciał.
      • negativum Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 13:12
        bobislaw.borboje napisała:

> O osobniku, który zamordował lekarza wiadomo było od dłuższego czasu, że jest p
        > sychiczny.
        > Szef SW odmówił wydania tego swojego podwładnego, który krył psychopatę.
        > To i poleciał.

A gdzie była czarodziejska różdżka pani polonistki?
        • bobislaw.borboje Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 18:35
          Nie wiem. Może Cię robiła?
    • hrasier_2 Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 11:26
      Niedawno inny funkcjonariusz Służby Więziennej zastrzelił swoją żonę i własne dzieci. Czy to "wypalenie" zawodowe i poziom stresu zawodowego rzuca się na mózgi funkcjonariuszom? Nie wiem, ale wiem że kiedyś byłoby to nie do pomyślenia, że funkcjonariusze zaufania społecznego zachowują się aspołecznie. Frustratów nie brakuje.
      • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 11:29
        Nabór na potrzeby polityczne. Nie jakość, a ilość się liczy. Podobnie jest z wojskiem.
      • negativum Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 13:15
        hrasier_2 napisał:

> Czy to "wypalenie" zawodowe i poziom stresu zawodowego rzuca się na mózg
        > i funkcjonariuszom?

Trudno jest żyć w kraju, gdzie Bodnar widzi każdy twój ruch. Nawet w sypialni. Słabszym puszczają nerwy.
        Robisz dziecko ku chwale Donalda Franciszka I Wielkiego, a Bodnar czuwa. Nie wiem czy się przy tym masturbuje, czy nie. Nie jestem Bodnarem.
    • hrasier_2 Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 11:27
      negativum napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31897846,smierc-lekarza-w-krakowie-pilna-konferencja-bodnara-ujawnil.html
      > Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przełożon
      > y z pracy?
      >
      > Postuluję posunąć się dalej. Odwołać Donalda Franciszka I Wielkiego. To był jeg
      > o pracownik.
      >
      Czemu Bodnar nie wyrzuci Marii Ejchart, odpowiedzialną w MS za więziennictwo. Pewnie dlatego, że Ejchart to była żona głównego consigliere PO mec. Dubois.
    • no-popis Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 11:48
      negativum napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31897846,smierc-lekarza-w-krakowie-pilna-konferencja-bodnara-ujawnil.html
      > Gdy komuś zrobię krzywdę, poza miejscem pracy, to ma być odwołany mój przełożon
      > y z pracy?
      >
      > Postuluję posunąć się dalej. Odwołać Donalda Franciszka I Wielkiego. To był jeg
      > o pracownik.
      Bodnar to nie tylko idiota ale nawet psychopata jak widać.
      • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 12:00
        no-popis napisała:

> Bodnar to nie tylko idiota ale nawet psychopata jak widać.

Na pewno tak nie tylko nie myślisz, Ty tylko tak piszesz.
        • negativum Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 13:21
          adam.eu napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Bodnar to nie tylko idiota ale nawet psychopata jak widać.
          >
          > Na pewno tak nie tylko nie myślisz, Ty tylko tak piszesz.

Jest kierowca MPK. Po godzinach pracy zdarzyło mu się rozjechać, jak Komorowskiemu zakonnicę w ciąży na pasach. Bodnar krzyczy - odwołać dyrektora MPK.
          • bobislaw.borboje Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 18:36
            Bełkot sfrustrowanego propagandzisty, któremu kandydat nie wypalił.
        • no-popis Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 18:52
          adam.eu napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > Bodnar to nie tylko idiota ale nawet psychopata jak widać.
          >
          > Na pewno tak nie tylko nie myślisz, Ty tylko tak piszesz.
          Czy rozumiesz co sam napisałeś?
          Użyłem argumenty a Ty zamiast polemizować atakujesz autora poglądy, który to pogląd Ci się nie podoba ale ponieważ nie masz argumentów to pozostaje Ci atakowanie personalne rodem z piaskownicy ze składnią zdania na poziomie gimnazjum
          • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 20:57
            No-popis:

"Czy rozumiesz co sam napisałeś?
            Użyłem argumenty ...............
            "

Ten Twój post jeszcze jest, argumentów tam brak.

• no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 07:11
              adam.eu napisał:

> No-popis:
              >
              > "Czy rozumiesz co sam napisałeś?
              > Użyłem argumenty ...............
              "
              >
              > Ten Twój post jeszcze jest, argumentów tam brak.
              To jest opinia oparta na decyzji czy propozycji Bodnara karania przełożonego za czyny podwładnego nie związane z jego pracą zawodową.
              Ty natomiast nie wyraziłeś opinii na ten temat ale na mój temat a moja osoba nie jest tu dyskutowana....załóż wątek o mnie.
              Czy teraz rozumiesz czy dalej masz problem ze zrozumieniem tej oczywistej rzeczy.
              • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 08:04
                Kierowniku, No popisie, który Twój post w tej gałęzi uważasz za argumenty?
                Bo ja takowego nie widziałem, coś usunęli?
                • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 08:28
                  adam.eu napisał:

> Bo ja takowego nie widziałem,
                  Widziałeś ale nie zrozumiałeś.
                  • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 09:18
                    no-popis napisała:

> Widziałeś ale nie zrozumiałeś.

A może go nie ma?
                    • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 10:42
                      adam.eu napisał:

> no-popis napisała:
                      >
                      > > Widziałeś ale nie zrozumiałeś.
                      > A może go nie ma?
                      Zapewne też nie widzisz i sądzisz, że nie ma dołujących sondaży Trzaskowskiego. Jak struś z głową w piasku.
                      • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 10:56
                        No popisie, dalej nie zacytowałeś swoich rzekomych argumentów szczególnie w tej gałęzi.

• no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 11:00
                          adam.eu napisał:

> No popisie, dalej nie zacytowałeś swoich rzekomych argumentów szczególnie w tej
                          > gałęzi.
                          Ależ one są tylko Ty ich nie rozumiesz a więc nie zobaczysz.
                          • adam.eu Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 12:50
                            no-popis napisała:

> Ależ one są tylko Ty ich nie rozumiesz a więc nie zobaczysz.

Czasem ktoś ma widzenia, ale Ty jesteś świadomy, że tylko trollujesz i nie jesteś w stanie podać Twoich rzekomych argumentów.

Jak to się nazywa taki sposób pisania?
    • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 12:19
      Jego szaleństwa nie mają granic. Pisi powstańcie z kolan bo wasza suwerenność jest zagrożona 🤡

pbs.twimg.com/media/GpxQByNXQAA2AoB?format=jpg&name=medium
      • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 12:20

> Jego szaleństwa nie mają granic. Pisi powstańcie z kolan bo wasza suwerenność j
        > est zagrożona 🤡
        >
        > pbs.twimg.com/media/GpxQByNXQAA2AoB?format=jpg&name=medium
        https://pbs.twimg.com/media/GpxQByNXQAA2AoB?format=jpg&name=medium
      • hrasier_2 Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 12:44

> Jego szaleństwa nie mają granic. Pisi powstańcie z kolan bo wasza suwerenność j
        > est zagrożona 🤡
        >
        > pbs.twimg.com/media/GpxQByNXQAA2AoB?format=jpg&name=medium
        Te hasło to jutro wrzucisz na 1 maja 🤪
        • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 13:29
          Na 1 Maja zamiast na manifestację pójdziecie pod wiezienie :)

https://pbs.twimg.com/media/GpxQByNXQAA2AoB?format=jpg&name=medium
    • wykus Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 13:10
      Twoja infantylność i zapał do pisania bzdetów o sprawach o których nie masz najmniejszego pojęcia budzi podziw.
      • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 13:31
        On jest gulp, ale taki to już nie :) Służba nie drużba, panie.
      • no-popis Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 07:13
        wykus napisał:

> Twoja infantylność i zapał do pisania bzdetów o sprawach o których nie masz naj
        > mniejszego pojęcia budzi podziw.
        To nie jest zgodne z zasadami tego forum abyś oceniał forumowicza. Albo masz coś do powiedzenia w temacie wątku, postu albo nie hejtuj rozmówców.
        • ta Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 10:47
          no-popis napisała:

> To nie jest zgodne z zasadami tego forum abyś > >oceniał forumowicza. Albo masz co do powiedzenia > w temacie wątku, postu albo nie hejtuj rozmówców.

Wymaluj te własne słowa na monitorze byś mial na zawsze przed oczami, bo ocenianie forumowiczów masz we krwi. Robisz to w każdym wątku.

• cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 12:39
            Dodatkowo powinien je również umieścić w swojej sygnaturce.
    • czytelnikus A ja głowę państwa 30.04.25, 15:37
      negativum napisał:
      >
      > o pracownik.
      >
    • bobislaw.borboje W tym całym zamieszaniu 30.04.25, 18:33
      ...szczęśliwie udało się wysłać pisiego czopka Dariusza Barskiego na żyletki.
      Fuksem, bo Ziobru powołując go złamał prawo, a ten niegodziwy pajac belwederski (już niedługo) klepnął to.
      Gdyby Barski miał choć odrobinę władzy, to sypałby piach w tryby, pluł do mleka i szczał do farby (a Polskę od 15.X się ostro remontuje po 8 latach syfu!) ile wlezie. Próbowali to zrobić jego byli zastępcy, wiceprokuratory krajowe, mienowańcy Ziobra, ale zostali usadzeni. Przychodzą do pracy, podpisują listę, piją kawkę i pierdzą w stołki, bo na szczęście nic nie mogą zrobić. I Pan Korneluk też nie może, dopóki w Belwederze unosi się ten krakowski smród.
      .
      W sądownictwie też powoli, ale jest coraz lepiej.
      Jebjak? posunięty
      Radzik? posunięty
      Na Wacki? posunięty
      Schab? posunięty.
      Szmydt? sam się posunął
      Lasota jeszcze nie posunięty, zupełnie nie rozumiem czemu.

Za prezydentury Pana Rafała Trzaskowskiego trzeba będzie wyszorować ten chlew, jaki Pis zrobił w KRS tej Woickiej-Pawełczyk, w TW Święczkowsiego (d. Wolfgangowej) i częściowo w SN. W okręgówkach już jest zupełnie inne powietrze po tym pissowskim smrodzie.
      • negativum Re: W tym całym zamieszaniu 30.04.25, 21:19

> Za prezydentury Pana Rafała Trzaskowskiego trzeba będzie wyszorować ten chlew,
        > jaki Pis zrobił w KRS tej Woickiej-Pawełczyk, w TW Święczkowsiego (d. Wolfgango
        > wej) i częściowo w SN. W okręgówkach już jest zupełnie inne powietrze po tym pi
        > ssowskim smrodzie.

Narcyz nie będzie nigdy prezydentem Polski.
        • bobislaw.borboje Re: W tym całym zamieszaniu 01.05.25, 00:07
          Bo co? Wezwiecie Putina by interweniował, tak jak ongiś wezwaliście Niemrę Katarzynę II?
    • negativum Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 22:32
      Stało się.
      Donald Franciszek I Wielki odwołał szefa SW
      www.rp.pl/sluzby-mundurowe/art42216781-donald-tusk-odwolal-szefa-sluzby-wieziennej-chodzi-o-zabojstwo-lekarza-w-krakowie

Tego samego, który odpowiadał za przetrzymywanie w areszcie księdza, czy urzędniczki. Wtedy dobrze robił Donaldowi Franciszkowi I Wielkiemu. A teraz źle…
      • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 30.04.25, 23:33
        > Tego samego, który odpowiadał za przetrzymywanie w areszcie księdza, czy urzędniczki.

No sam widzisz. Należało mu się zwolnienie jak psu zupa. Odechce mu się torturowania matek z dziećmi. :)
        • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 00:28

> > Tego samego, który odpowiadał za przetrzymywanie w areszcie księdza, czy
          > urzędniczki.
          >
          > No sam widzisz. Należało mu się zwolnienie jak psu zupa. Odechce mu się torturo
          > wania matek z dziećmi. :)

Bez dzieci
      • bobislaw.borboje Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 00:05
        > Tego samego, który odpowiadał

Pissowska mentalność zrobi nawet z klawisza sędziego, Pissowska mentalność to jest stricte bolszewicka mentalność.
        • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 12:06

> > Tego samego, który odpowiadał
          >
          > Pissowska mentalność zrobi nawet z klawisza sędziego, Pissowska mentalność to j
          > est stricte bolszewicka mentalność.

www.pap.pl/aktualnosci/news%2C829915%2Csyn-adama-bodnara-ukarany-przez-sad-za-rozboje-z-2019-roku.html
          Więcej w artkule PAP.
          • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 12:41
            A twój za nieposiadanie ważnego biletu, a przecież to ty powinienes być ukarany.
            • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 14:01

> A twój za nieposiadanie ważnego biletu, a przecież to ty powinienes być ukarany
              > .

Syn posiadał ważny bilet cały czas. Może nie posiadał przy sobie innego dokumentu tak ważnego, jak legitymacja szkolna, ale to idzie wyjaśnić.

Załóżmy, że konduktor nie uznałby karty dużej rodziny i wystawiłby mi mandat za "niemanie" legitymacji szkolnej przy sobie. OK, od tego mandatu bym się odwołał w terminie. Jakichś 10 ludzików musiałoby mi odpowiedzieć w terminie zawitym. Nie odpowiedzą, to oprawiam mandat w ramkę i czekam na sądy :) Tam pokazuję swoje pismo i brak odpowiedzi w terminie.
    • no-popis idąc tym tłokiem myślenia to ...... 01.05.25, 07:17
      ...należałoby odwołać Marszałka województwa zachodniopomorskiego ponieważ jego pracownik- pedofil skrzywdził dzieci i był pedofilem i dawał dzieciom narkotyki. Nawet wykorzystał do tego celu pełnione funkcje u Marszałka z PO.
      Bodnar, psychopatyczny stalinowcu działaj! Odwołuj!
      www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1517933%2Cpracownik-urzedu-marszalkowskiego-skazany-za-pedofilie-interwencja-poslow
      • prze.nick Re: idąc tym tłokiem myślenia to ...... 01.05.25, 08:47
        Ciekawe kto powinien odpowiadać za tego nieletniego nożownika?
        www.pap.pl/aktualnosci/news%2C829915%2Csyn-adama-bodnara-ukarany-przez-sad-za-rozboje-z-2019-roku.html
        • bobislaw.borboje Re: idąc tym tłokiem myślenia to ...... 01.05.25, 10:28
          No raczej nie Szydło. Chyba Morawitzer?
    • manhu Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 13:51
      negativum napisał:
      > Postuluję posunąć się dalej. Odwołać Donalda Franciszka I Wielkiego.
      Tusk tego nie nadzoruje!

Jakbyś poczytał to o tym świrze - klawiszu było wiele sygnałów ostrzegawczych zanim to zrobił, to mniej więcej tak jakby np. Gawkowski:
      -jedną kobietę pobił
      -drugą zgwałcił
      -a wielu by groził pozbawieniem życia.
      No to wtedy winny byłby Tusk za zatajanie i tuszowanie.

Oczywiście możliwe, że poczynania świra - klawisza nie zaszły tak daleko, aż do szczytów jednak prześladował tego lekarza już długo i inne numery. Główny nadzorca klawiszy musi mieć tak zorganizowany system by takie przypadki trafiły na samą górę.
      • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 15:19
        manhu napisał:

> negativum napisał:
        > > Postuluję posunąć się dalej. Odwołać Donalda Franciszka I Wielkiego.
        > Tusk tego nie nadzoruje!

Jak to nie, a kto odwołał głównego klawisza?
        • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 20:08
          Skąd jest u ciebie tyle sentymentu do najwiekszych świrów ostatnich dni? Brauna bronisz jak lwica małych, ten pośrednio przyczynił się do tragedii w wykonaniu pojeba jakich mało. Na szczęście dla siebie nie ustosunkowałeś się jeszcze do przypadku pobicia pielęgniarki przez Ukraińca, który chyba również ma nierówno pod sufitem.
          • negativum Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 20:49

> Skąd jest u ciebie tyle sentymentu do najwiekszych świrów ostatnich dni? Brauna
            > bronisz jak lwica małych, ten pośrednio przyczynił się do tragedii w wykonaniu
            > pojeba jakich mało. Na szczęście dla siebie nie ustosunkowałeś się jeszcze do
            > przypadku pobicia pielęgniarki przez Ukraińca, który chyba również ma nierówno
            > pod sufitem.

Braun, podobnie jak Stanowski mają 0 szansę na wygranie wyborów. Ale co ukażą patologię to ich.
            Też chyba mogłeś startować jak Maciak?…
            • cuda.na.plebanii Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 21:49
              Nie maja szans, ale co gnoju narobią to ich.

Na szczecie Braun tym razem się nie wywinie.

Adam Bodnar
              @Adbodnar
              ·
              10h
              Ekscesy Grzegorza Brauna nie pozostaną bezkarne.

6 maja ok. godz. 12:00 w Parlamencie Europejskim odbędzie się głosowanie nad wnioskiem o uchylenie immunitetu europosła. Prokuratura Okręgowa w Warszawie chce mu postawić zarzuty popełnienia 7 przestępstw.

Dwa z nich dotyczą naruszania nietykalności cielesnej oraz znieważenia lekarza - dyrektora Narodowego Centrum Kardiologii. Trzy kolejne dotyczą różnych czynów chuligańskich, a dwa ostatnie zarzuty - skandalicznego zachowania G. Brauna w polskim Sejmie – publicznego znieważenia przedmiotu czci religijnej oraz naruszenia nietykalności cielesnej osoby podejmującej interwencję. Warto przeczytać wstrząsający raport Komisji JURI Parlamentu Europejskiego, który zostanie poddany pod głosowanie.

W sprawie bulwersującego przebiegu wiecu w Białej Podlaskiej podejmowane są czynności przez policję i prokuraturę. W kontekście wydarzeń w szpitalu w Oleśnicy prowadzone jest intensywne śledztwo, które może doprowadzić do złożenia przez prokuraturę kolejnego wniosku o uchylenie immunitetu. Skandaliczne wypowiedzi w czasie debaty prezydenckiej też są przedmiotem zainteresowania prokuratury.

REPORT on the request for the waiver of the immunity of Grzegorz Braun
              www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-10-2025-0081_EN.html
            • storima Re: Bodnar oszalał… 01.05.25, 21:54
              negativum napisał:

> cuda.na.plebanii napisał:
              >

> Też chyba mogłeś startować jak Maciak?…
              >
              >

To już taki jesteś beznadziejny, że nie wiesz, iż kandydować w wyborach na prezydenta mogą jedynie uprawnione osoby POSIADAJĄCE POLSKIE OBYWATELSTWO???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka