szwampuch58 Re: Kto neutralny 30.05.25, 20:48 Jestem za zaglada POPIS-u,raka tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
j-k slusznie, hanys 30.05.25, 21:02 szwampuch58 napisał: > Jestem za zaglada POPIS-u, raka tego kraju slusznie. dodalbym do tego jeszcze tfuj ulubiony RAŚ Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: podobno Helga borygo tanieje 30.05.25, 21:18 j-k napisał: > szwampuch58 napisał: > > Jestem za zaglada POPIS-u, raka tego kraju > > > slusznie. > dodalbym do tego jeszcze tfuj ulubiony RAŚ Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Ale Marycha drozeje... 30.05.25, 21:33 wszystkie Marychy wyjechaly juz do Dortmundu.... a hanysy nie nadazaja... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kto neutralny 02.06.25, 14:21 Ale ktoś może to potwierdzić czy tylko to jest twój pogląd? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kto neutralny 02.06.25, 19:01 rzewuski1 napisał: > Ja jestem neutralny I neutralnie uważam Tuska za geniusza :) To Tania Rada też jest neutralny. A już sądziłem, że rozumiem znaczenie słowa "neutralny"- człowiek uczy się całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Kto neutralny 30.05.25, 20:34 Obywatelski kandydat. Tylko nie wiem pod jakim nickiem on tu pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kto neutralny 03.06.25, 13:49 To że jak coś dobrze zrobił Tusk to go pochwała, jak tak samo Kaczyński to też tak robi. Tak samo w drugą stronę, jak coś im nie wyjdzie. Oczywiście z punktu widzenia Polski. Bo że Kaczyńskiemu nie udało się podporządkować sędziów to z jego punktu widzenia jest źle. Ale z punktu Polaka to już dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Kto neutralny - JA 30.05.25, 21:08 decydowal nie bede - wybierac miedzy dzuma a hollera. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Kto neutralny 30.05.25, 22:48 kryz w necie: Nawrocki czy Trzaskowski - podpowiedź dała dr Lucyna Kulińska: "Polityka to nie wygłupy, lepiej żeby nasz prezydent dał komuś w ryj niż dał komuś d..." Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kto neutralny 30.05.25, 23:25 niegracz napisał: > jakim niby "naszym" forum? No właśnie - co z tymi, dla których forum gazety nie jest "naszym" forum, ale "onych" i są tu tylko po to, żeby przeszkadzać i szkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Kto neutralny 08.06.25, 20:22 No właśnie - co z tymi, dla których forum gazety nie jest "naszym" forum, ale "onych" i są tu tylko po to, żeby przeszkadzać i szkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
fallen_sorceress Re: Kto neutralny 30.05.25, 22:21 Jako osoba forumowo niebinarna ;) zagłosuję na lepszego na ten urząd z kandydatów, choć nie przepadam za partią którą reprezentuje i emocjonalnym zaangażowaniem części jej elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Kto neutralny 30.05.25, 22:59 Jeśli dobrze zrozumiałem twoje intencje, to powiem tak: w końcu rozumiem jak to jest "głosować i się nie cieszyć"... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kto neutralny 08.06.25, 20:12 Nie intencje moje były czy ktos głosuje na lepszego, bez względu na to jaka go partia wystawia Odpowiedz Link Zgłoś