czan-dra 13.06.25, 13:27 że w ciągu 100 dni alfons Nawrocki obniży ceny peądu, po prostu czekam, obiecał, to nie jest ustawka. Ciekawym w jakim czasie przylezą trolle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kulawy Re: Czekam na to 13.06.25, 13:33 Jak na razie to Izrael napadł na Iran, aby Tusk mógł podnieść ceny paliw. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Czekam na to 13.06.25, 13:56 Ale ten cały ma plecy, słyszałem o jego wpływach na giełdzie kitu okiennego, ale że popchnąć Izrael, i to na kumpli fiutina, tego bym się nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Czekam na to 13.06.25, 16:28 > popchnąć Izrael, i to na kumpli fiutina Cena rosyjskiej ropy wzrosła do prawie 100 dolców za baryłkę. Kto się czubi, ten się lubi 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie masz samochodu, 13.06.25, 18:08 don.kulawy napisał: > Cena rosyjskiej ropy wzrosła do prawie 100 dolców za baryłkę. Kto się czubi, ten się lubi 😅 nie masz samochodu, to co sie o to martwisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: nie masz samochodu, 13.06.25, 18:58 > nie masz samochodu, to co sie o to martwisz ? Ja mam, ale na szczęście EV. Jednak cena ropy wpływa na wszystko inne ekonomisto z kropką i dlatego wszyscy powinni się martwic. Na tym ataku tradycyjnie zarobią najwiecej "obrońcy demokracji" zza Wielkiej Widy, Saudowie i Ruscy, których podobno ktoś chciał dobić cenami ropy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: nie masz samochodu, 13.06.25, 19:08 don.kulawy napisał: > > nie masz samochodu, to co sie o to martwisz ? > > Ja mam, ale na szczęście EV. Jednak cena ropy wpływa na wszystko inne ekonomist > o z kropką i dlatego wszyscy powinni się martwic. - ja wcale. INDYWIDUALNYCH aut jest za duzo, to bledna droga rozwoju pora sie SPOWROTEM przesiasc na autobusy i pociagi - to akurat za komuny bylo dobre. > Na tym ataku tradycyjnie zarobią najwiecej "obrońcy demokracji" zza Wielkiej Wi > dy, Saudowie i Ruscy, no i ? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: nie masz samochodu, 13.06.25, 19:23 > no i ? Ty z pokorą za to zapłacisz. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k placz nad wlasnym wozem 14.06.25, 16:33 pies.kulawy napisał: > > no i ? > > Ty z pokorą za to zapłacisz. a ty bedziesz plakal nad twoim wozem elektrycznym :) . jasmedical.pl/sklep/wozki-inwalidzkie-i-skutery/193-elektryczny-wozek-inwalidzki-skuter-ceres-4-se.html Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czekam na to 14.06.25, 08:51 Rozmarzyles sie, Mam dla ciebie przykra wiadomosc, ropa Ural kosztuje dzisiaj 65,49 dolara za barylke. Zdrozala jedynie o 1,86% " "Obliczenia pokazują, że we wtorek cena ropy Urals eksportowanej z rosyjskich portów bałtyckich FOB wynosiła 49,6 USD za baryłkę. Podobnie szacuje się, że ładunki ładowane z czarnomorskiego portu Noworosyjsk kosztowały 49,8 USD za baryłkę" To dzieki bandyckim wyczynom Rosji w Ukrainie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czekam na to 14.06.25, 09:41 x2468 napisał: > Rozmarzyles sie, Mam dla ciebie przykra wiadomosc, ropa Ural kosztuje dzisiaj 6 > 5,49 dolara za barylke. Zdrozala jedynie o 1,86% > " Wtedy: biznesalert.pl/donald-tusk-benzyna-5-zlotych-obnizka-marzy-orlen-lotos-odpowiedz-energetyka-ropa-paliwa/ tej kwestii nie podnosił :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Czekam na to 14.06.25, 10:53 > Zdrozala jedynie o 1,86% Powiedz nam gdzie kupujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Jak na Ra, ie to są niższe niż za ZK vel MQ 13.06.25, 16:33 don.kulawy napisał: > Jak na razie to Izrael napadł na Iran, aby Tusk mógł podnieść ceny paliw. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Czekam na to 13.06.25, 14:02 Tak, ale tylko wtedy gdy cię czytam, doktorku. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czekam na to 13.06.25, 14:36 czan-dra napisał: > że w ciągu 100 dni alfons Nawrocki obniży ceny peądu, po prostu czekam, > obiecał, to nie jest ustawka. > Ciekawym w jakim czasie przylezą trolle? > To jasne , że nie obniży. Kłamał jak Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis a na to nie czekasz ? 14.06.25, 09:43 biznesalert.pl/donald-tusk-benzyna-5-zlotych-obnizka-marzy-orlen-lotos-odpowiedz-energetyka-ropa-paliwa/ ....zabawny PrOpagandzisto. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: a na to nie czekasz ? 14.06.25, 14:37 x2468 napisał: > Do czego ci benzyna? Do Izery? Nie zrozumiałeś prostego posta? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czekam na to 14.06.25, 10:21 Ale postawiłeś na to że obniży? Czy tylko się czepiasz bo sie czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czekam na to 15.06.25, 06:55 stasi1 napisał: > Ale postawiłeś na to że obniży? Czy tylko się czepiasz bo sie czepiasz? Ani jeden, ani drugi nie obniży i nie obniżył. Tylko bleszczaty na jedno oko CZandra widzi to oszustwo polityczne i zakłamanie tylko w jednym kolorze jak każdy troll na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czekam na to 18.06.25, 12:45 stasi1 napisał: > Tak samo jak ty widzisz tylko w drugim? Jeżeli 100 % jego postów jest jednostronne to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czekam na to 20.06.25, 16:46 No to jednakowo jesteśmy jednoocy. Ja przynajmniej nie piszę nieprawdy, u ciebie jest różnie z tym. Jak to kiedyś powiedział bardzo mądry człowiek: są tacy co źdźbło znajdą w cudzym oku, belki w swoim nie zauważą Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czekam na to 20.06.25, 17:12 stasi1 napisał: > No to jednakowo jesteśmy jednoocy. Ja przynajmniej nie piszę nieprawdy, u ciebi > e jest różnie z tym. Jak to kiedyś powiedział bardzo mądry człowiek: są tacy co > źdźbło znajdą w cudzym oku, belki w swoim nie zauważą Nie jestem jednooki ale Ty jako jednooki bronisz Twojego biało czarnego, dwukolorowego, światka. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czekam na to 22.06.25, 14:20 Ale kto prócz ciebie twierdzi że masz ogląd na dwie strony świata? Wbrew pozorom ja też coś pozytywnego czasami na PiS napisze. Szczególnie jak to jest dobre dla polskie, nie tylko PiS Choćby wątek: Kaczyński miał rację itd Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czekam na to 22.06.25, 18:53 stasi1 napisał: > Ale kto prócz ciebie twierdzi że masz ogląd na dwie strony świata? Wbrew pozoro > m ja też coś pozytywnego czasami na PiS napisze. Szczególnie jak to jest dobre > dla polskie, nie tylko PiS Choćby wątek: Kaczyński miał rację itd Dawaj przykład ale nie z d****. Najlepiej daj przykład krytyki geniusza dotkniętego palcem bożym. Ogólnikami nie zmienisz rzeczywistości bo jesteś tu uznanym jako jeden z 10 najwierniejszych żołnierzy Tuska:) ...i nic w tym złego ale po co się krygujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czekam na to 23.06.25, 13:33 Ale ty tutaj jesteś uznany za jednego z 10 najwierniejszych żołnierzy Kaczyńskiego. Tylko ja nie twierdzę że jestem symetrysta jak ty. Pisałem już że nie podoba mi się że tylu pisowcow chodzi na wolności, że jeszcze nie ma wyników dochodzenia prokuratury w sprawie katastrofy smoleńskiej. A miało być do końca poprzedniego roku Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis mam złą wiadomość dla lewactwa i postkomunistów 14.06.25, 14:49 Rozumiem Wasze nerwy i agresję. Wszystko wskazuje na to, że po wyborach parlamentarny prawactwo (Konfa, Baun i PiS) będzie miało większość konstytucyjną. Prawacy powinni czekać do 2027 roku bo wtedy Tusk będzie już wywoływał salwy śmiechu jak pojawi się w TV z 4 expose :)))))))) Obecny sondaż: Na Koalicję Obywatelską oraz Prawo i Sprawiedliwość zagłosowałoby tyle samo respondentów - 28,8 proc. czyli jak wiemy PiS ma więcej. Trzecie miejsce zajęłaby Konfederacja, którą wskazało 13,8 proc. wyborców. Na czwartym miejscu, z wynikiem 6,9 proc. głosów, znalazłoby się ugrupowanie Grzegorza Brauna Reszta, ratuj się kto może, poza progiem wyborczym dla koalicji i partii. Tusk do Brukseli ucieknie, Bodnar do Mińska lub Moskwy a Giertych do Włoch ale tym razem litości i pseudohumanizmu Kaczyńskiego już nie będzie. Gorąca prośba aby TVP Info i TVN robiły jeszcze więcej wywiadów z Gajewską, Tuskiem, Wcisło, Jońskim, Naleśnikiem i innymi talentami z koalicji. ....Czandra, żądam więcej Twoich wątków na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis już nawet ministrowie rządu Tuska krytykują Tuska 15.06.25, 07:02 Bieganie w pustymi taczkami :) www.rmf24.pl/polityka/news-teatr-i-bieganie-z-pustymi-taczkami-minister-ostro-krytykuje,nId,7984548 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym jak...... 15.06.25, 17:33 no-popis napisała: > Bieganie w pustymi taczkami :) > www.rmf24.pl/polityka/news-teatr-i-bieganie-z-pustymi-taczkami-minister-ostro-krytykuje,nId,7984548 ...Tusk fatalnie kończy bo nawet jego ministerka osobiście z niego się śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Tusk trwa i trwa mać 17.06.25, 11:16 Namiestnik niemiecki Tusk ma trwać do kiedy tylko to możliwe. Liczy się każdy miliard z polskiego kpo wyprowadzony dla firm niemieckich. Tak są jego zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Tusk trwa i trwa mać 18.06.25, 12:54 Podwojenie dawki tych niebieskich nie pomogło? Zwróć się do negatywa, on zna dobrego weterynarza i może załatwić ci końska dawkę lekarstw. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Tusk trwa i trwa mać 20.06.25, 19:00 don.kulawy napisał: > Podwojenie dawki tych niebieskich nie pomogło? Zwróć się do negatywa, on zna do > brego weterynarza i może załatwić ci końska dawkę lekarstw. Trawy? Przeceniasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Czekam na to 18.06.25, 13:00 czan-dra napisał: > że w ciągu 100 dni alfons Nawrocki obniży ceny peądu, po prostu czekam, > obiecał, to nie jest ustawka. > Ciekawym w jakim czasie przylezą trolle? > > Duda zaprosił alfonsa na posiedzenie dotyczące bezpieczeństwa energetycznego. Czyżby zrobil to po przeczytaniu twojego wątku? 😎 Alfons nie ma jeszcze odpowiednich certyfikatów aby uczestniczyć w tego typu posiedzeniach, na których omawiane są tajne sprawy. Duda do ostatniej chwili robi chlew z państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Czekam na to 20.06.25, 18:13 Następne zadanie dla elekta Karola: Uchodźcy z Niemiec x.com/ferrlux666/status/1936012190122680498 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ty tez niezle wgladasz 20.06.25, 18:53 pies.kulawy zapodał: jak zwykle byle co. pies. ty tez dobrze wygladasz. moglbys sie tylko podstrzyc: . redro.pl/naklejka-pies-ze-zlamana-noga-w-gipsie,10365555 Odpowiedz Link Zgłoś