czytelnikus 19.06.25, 12:56 Co mają wspólnego uroczyste obchody Bożego Ciała z patriotyzmem? Pytam, bo kliknąłem na Szczujnię i coś takiego usłyszałem. Może to ktoś mnie wyjaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kulawy Re: Patriotyzm? 19.06.25, 13:03 To samo co obchody urodzin "patriotów". Uroczysta Msza z okazji urodzin braci Kaczyńskich. Abp Jędraszewski: W pamięć o Bogu wtopiona jest też pamięć o ofiarach smoleńskiej tragedii www.fakt.pl/polityka/76-urodziny-lecha-kaczynskiego-czolowi-politycy-pis-na-wawelu/8hbl2kn Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Patriotyzm? 19.06.25, 14:05 Abp Jędraszewski: W pamięć o Bogu wtopiona jest też pamięć o ofiarach smoleńskiej tragedii ofiarach rypanych przez księży katolickich Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus To akurat patryidiotyzm PiS 19.06.25, 15:33 don.kulawy napisał: > To samo co obchody urodzin "patriotów". > > Uroczysta Msza z okazji urodzin braci Kaczyńskich. Abp Jędraszewski: W pamięć o > Bogu wtopiona jest też pamięć o ofiarach smoleńskiej tragedii > www.fakt.pl/polityka/76-urodziny-lecha-kaczynskiego-czolowi-politycy-pis-na-wawelu/8hbl2kn > > > Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Coś poszło nie tak 19.06.25, 14:41 czytelnikus napisała: > Co mają wspólnego uroczyste obchody Bożego Ciała z patriotyzmem? > Pytam, bo kliknąłem na Szczujnię i coś takiego usłyszałem. Może to ktoś mnie wy > jaśnić? Odpowiedz Link Zgłoś