superspec2 19.07.25, 14:01 I jego chłopców.;) wiadomosci.onet.pl/kraj/ponad-polowa-polakow-pozytywnie-o-dzialaniach-roberta-bakiewicza-jest-nowy-sondaz/kmjtgg0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k trafil w swoj czas 19.07.25, 14:05 - to raz. a dwa: - zmusil Tuska do dzialan jego Sluzb na granicy. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 14:05 Cos tu nie gra z tym narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 14:35 ONR i NOP zasilily Grzegorza Brauna Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 15:07 Osamotnili Bakiewicza, kapusia współpracującego ze służbami. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nie rozumiem dziecie, czemu sie go czepiasz ? 19.07.25, 15:22 pies.kulawy napisał: > Osamotnili Bakiewicza, kapusia współpracującego ze służbami. to nie rozumiem dziecie, czemu sie go czepiasz ? jezeli wspolpracuje ze Slubami Rzadu, ktory popierasz - to chyba dobrze ? bo jest pro-propanstwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: nie rozumiem dziecie, czemu sie go czepiasz ? 19.07.25, 15:27 No właśnie ! On nie ma wyręczać państwowych służb tylko dopingować do lepszego skuteczniejszego działania Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i tak sie stalo 19.07.25, 15:31 oszol-lom-z-rm napisał: > No właśnie ! On nie ma wyręczać państwowych służb tylko dopingować do lepszego > skuteczniejszego działania i tak sie stalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: nie rozumiem dziecie, czemu sie go czepiasz ? 19.07.25, 15:34 > jezeli wspolpracuje ze Slubami Rzadu, ktory popierasz - to chyba dobrze ? Z tego co tam jest napisane jasno wynika, ze on kapował dla Ceraty i Wąsika. Poza tym. Kapuś obojętnie dla kogo pracuje nigdy nie zyska u mnie sympatii. Brzydzę się ludźmi takiego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k bo jestes anarchista :) 19.07.25, 18:39 pies.kulawy napisało: > > jezeli wspolpracuje ze Slubami Rzadu, ktory popierasz - to chyba dobrze ? > > Z tego co tam jest napisane jasno wynika, ze on kapował dla Ceraty i Wąsika. > Poza tym. Kapuś obojętnie dla kogo pracuje nigdy nie zyska u mnie sympatii. Brz > ydzę się ludźmi takiego pokroju. - wiesz gdzie mam tfoja sympatie.? uzyska akceptacje Tuska - jesli dla jego Sluzb pracuje. juz uzyskal. Tusk "byl zmuszony" uszczelnic granice. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: bo jestes anarchista :) 19.07.25, 18:44 > - wiesz gdzie mam tfoja sympatie.? Przyjąłeś to do siebie i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jestes anarchista :) 19.07.25, 18:55 don.kulawy napisał: > > - wiesz gdzie mam tfoja sympatie.? >> Przyjąłeś to do siebie i słusznie. uczynilem to dla ciebie. mam empatie polityczna. PS. a co z polnocnym, Kazachstanem - zaludnionym w wiekszosci przez Rosjan ? ja bym go jednak do Rassiji przylaczyl . kresy.pl/wydarzenia/w-kazachstanie-zatrzymano-podejrzanych-o-separatyzm/#google_vignette Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: jestes anarchista :) 19.07.25, 19:12 > mam empatie polityczna. 😅😅😅 Tak jak Bąkiewicz jesteś na utrzymaniu rodziców żony. Niemieckich rodziców Helgi :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jako patriocie polskeimu dales mi dobry sygnal 19.07.25, 19:16 pies.kulawy napisał: > Tak jak Bąkiewicz jesteś na utrzymaniu rodziców żony. Niemieckich rodziców Helgi :) jako patriocie polskeimu dales mi dobry sygnal faktycznie jestem tylko rodzice moje zony sa Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: jako patriocie polskeimu dales mi dobry sygna 20.07.25, 06:53 j-k napisał: > faktycznie jestem > tylko rodzice moje zony sa Polakami. Więc albo podpisali Volkslistę, dali się zgermanizować i są obywatelami Niemiec, Niemcami, albo są nielegalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k jako patriocie polskeimu dales mi dobry sygnal cd. 20.07.25, 07:50 kawa_poranna11 napisał(a): > Więc albo podpisali Volkslistę, dali się zgermanizować i są obywatelami Niemiec > , Niemcami, albo są nielegalnymi. Rodzice mojej zony sa zwyklymi Polakami i mieszkaja w Polsce i Ty lykasz bzdury agenta Olgino? Odpowiedz Link Zgłoś
oszo-lom-z-rm Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 17:35 bardzo mnie to cieszy a dziś byłem na manifestacji przeciw nachodźcom Odpowiedz Link Zgłoś
zoskowa Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 18:02 Ja nie mogłam być, ale bardzo dziękuję Panu i serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 18:22 Ja jeszcze bardziej.Co tu się w tym kraju porobiło? Ciemny lud bardziej ufa szczujni Sakiewicza i faszyście Bakiewiczowi niż premierowi Tuskowi, który przecież zapewnia, że Polska będzie beneficjentem Paktu Migracyjnego🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 18:50 hrasier_2 napisał: > Ja jeszcze bardziej.Co tu się w tym kraju porobiło? Ciemny lud bardziej ufa szc > zujni Sakiewicza i faszyście Bakiewiczowi niż premierowi Tuskowi, który przecie > ż zapewnia, że Polska będzie beneficjentem Paktu Migracyjnego🤣 Policja robi co może Odpowiedz Link Zgłoś
j-k babcia tez 19.07.25, 18:57 negativum napisał: > Policja robi co może > > > babcia tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: babcia tez 20.07.25, 03:58 j-k napisał: > negativum napisał: > > Policja robi co może > > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/GwOlHzsWMAQU9uy?format=jpg&name=medium[ > /img] > > > > > babcia tez :) Ma fajną bransoletę… Ponoć ją deportowano do Niemiec. Ze śpiewanie (nieproszonej w jidysz) na polskiej imprezie o jakiś zakrętach. A mogli od razu wysłać do Tel Awiwu. Tylko, że by jej tam nie wpuszczono. Art. 12. 1. Hymnem państwowym Rzeczypospolitej Polskiej jest „Mazurek Dąbrowskiego”. Dz.U. 1980 nr 7 poz. 18 A nie jakieś bliżej nie określone słowa w języku jidisz. Alosza Awdiejew- Miszka fiszman Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przede wszystkim ma grabe 20.07.25, 07:52 negativum napisał: > Ma fajną bransoletę… a przede wszystkim ma mocna grabe. - ma czym walczyc :) MUTTER POLONIA. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 18:48 Szczerze mówiąc nie ma się co dziwić, że jest kochany. Przecież to musi być facet do rany przyłóż. Mieszka kątem u rodziców swojej zony i to jest najlepszym tego dowodem. Mieszka u byłych teściów? Osobiście nigdy o czymś takim nie słyszałem. Wypruwa sobie flaki, aby za 3 tysiące utrzymać swoje dzieci. Jak tu takiego nie kochać? Sami powiedzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Naród pokochał Bakiewicza 19.07.25, 23:34 Rosyjski - z pewnością pokochał. Odpowiedz Link Zgłoś
niepoprawnylogin1980 Re: Naród pokochał Bakiewicza 20.07.25, 05:20 www.youtube.com/watch?v=d3RXvVCLwyY&lc=UgzBPX9ub4X-6AMeRHV4AaABAg.AKjU3ZZUN9pAKkmPnmW_mg Mazurek wypytywał w swoim stylu, stawiając przy okazji zmanipulowane zarzuty , odwracając uwagę od meritum etc. Naród "zjechał" w komentarzach pod filmem prowadzącego a Bąkiewicza broni a wręcz często wychwala:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Naród pokochał Bakiewicza 20.07.25, 22:32 Oto skutki niekontrolowanej migracji www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/moj-syn-juz-nie-istnieje-mlodociane-gangi-sterroryzowaly-szwecje/8drneqk,79cfc278 Tego chcecie u nas w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec2 Re: Naród pokochał Bakiewicza 21.07.25, 15:33 businessinsider.com.pl/wiadomosci/bakiewicz-nie-bedzie-zadowolony-polacy-przeciwni-kontrolom-ruchu-obrony-granic-sondaz/2470wgq Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Naród pokochał Bakiewicza 22.07.25, 18:27 TVP skontrowała ten sondaż innym,z którego wynikać ma rzekomo że naród Polski dzialzz aż N Bakiewicza nie popiera Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Naród pokochał Bakiewicza 23.07.25, 12:42 Ustawki na granicy. Reżyser: przestępca Bąkiewicz. x.com/J74Jacek/status/1947916387781124215 Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Naród pokochał Bakiewicza 23.07.25, 12:50 A kto to jest ten Bakiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś