negativum 21.07.25, 17:32 Co by nie mówić, był prezydentem. Uznał, że wybór prezydenta to śmieszne widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 06:09 negativum napisał: > Co by nie mówić, był prezydentem. Uznał, że wybór prezydenta to śmieszne widowi > sko. > > Im mniej ludzi Kiszczaka tym lepiej. Wałęsa może im podać nogę. Żenujący! Ikona "uśmiechniętych serduszek" i Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 08:29 no-popis napisała: > Im mniej ludzi Kiszczaka tym lepiej. > Wałęsa może im podać nogę. Żenujący! Ikona "uśmiechniętych serduszek" i Tuska. Jest ciekawy, długi wpis na X. x.com/Lemingopedia/status/1947531097715167356 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 08:50 negativum napisał: > Jest ciekawy, długi wpis na X. Dziękuję. Trafne! Wałęsę negowałem już w 1981 roku jak byłem na I Nadzwyczajnym Zjeździe w Olivii we wrześniu. On nigdy nie był demokratą a raczej rodzajem katolickiego bolszewika. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:20 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > Jest ciekawy, długi wpis na X. > Dziękuję. Trafne! > Wałęsę negowałem już w 1981 roku jak byłem na I Nadzwyczajnym Zjeździe w Olivii > we wrześniu. > On nigdy nie był demokratą a raczej rodzajem katolickiego bolszewika. Strach przed NAWRO bieżę się z jednego. NAWRO, to były szef IPN. Wie wszystko o wygranych w lotto na kumulacjach. A jest bardziej zdecydowany od Dudy. Tylko cholera ująłeś to genialnie w swoim nicku. Niemcom też nie popuści, zrobi szum na cały świat o te 6 bln. Ambasadorzy, profesorowie, sędziowie itd. co mają coś złego na sumieniu nie dostaną awansu. Choć nie był to mój ideał, to uważam, że będzie najlepszym prezydentem w historii III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 10:05 negativum napisał: Choć > nie był to mój ideał, to uważam, że będzie najlepszym prezydentem w historii I > II RP. > Mam to samo! :) Byłem wręcz zniesmaczony jego kandydaturą i pierwszymi wypowiedziami. Teraz jest mile zaskoczony np doborem kadry : Cenckiewicz, Kowalski, Bogucki. On będzie bardziej konfederacki niż pisowski i ....dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 10:19 no-popis napisała: > negativum napisał: > > Choć > > nie był to mój ideał, to uważam, że będzie najlepszym prezydentem w hist > orii I > > II RP. > > > Mam to samo! :) > Byłem wręcz zniesmaczony jego kandydaturą i pierwszymi wypowiedziami. Teraz jes > t mile zaskoczony np doborem kadry : Cenckiewicz, Kowalski, Bogucki. > On będzie bardziej konfederacki niż pisowski i ....dobrze. Tego nie wiem jaki będzie, ale szujom nie popuści. A ten kamień z Berlina, to niech sobie Herr Donald w rzyć wsadzi. Duda z powodu narodowości żony (zresztą bardzo miłej kobiety) był bardzo uległy wobec niektórych polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 11:17 negativum napisał: > Tego nie wiem jaki będzie, ale szujom nie popuści. A ten kamień z Berlina, to n > iech sobie Herr Donald w rzyć wsadzi. Duda z powodu narodowości żony (zresztą b > ardzo miłej kobiety) był bardzo uległy wobec niektórych polityków. Nie sądzę aby przyczyną była narodowość żony :) ale raczej miekka psychika przestraszonego propagandą człowieka. Bał się! Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 14:51 no-popis napisała: > Bał się! Być może. NAWRO jest bardziej zdecydowany, Czarzastego też nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 10:07 Myślisz że będzie lepszy od Lecha? Jak to zbadać w rzeczywistości który prezydent był najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 11:28 > byłem na I Nadzwyczajnym Zjeździe w Olivii we wrześniu. Jako wtyczka SB, oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 17:10 don.kulawy napisał: > > byłem na I Nadzwyczajnym Zjeździe w Olivii we wrześniu. > > Jako wtyczka SB, oczywista oczywistość. Nie, nie robiłem takich rzeczy jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 17:13 don.kulawy napisał: > > byłem na I Nadzwyczajnym Zjeździe w Olivii we wrześniu. > > Jako wtyczka SB, oczywista oczywistość. Za wtyczkę eSBe robił tam Lech Wałęsa jak już powszechnie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 18:02 Nie tłumacz się. Sam na FK opisywałeś jak śledziłeś Tuska w czasach gdy go komuna gnębiła. Nie przejmuj się, bo było więcej solidaruchom współpracujących z SB. Jurczyk na ten przykład ten, który działał w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 18:23 don.kulawy napisał: > Nie tłumacz się. Sam na FK opisywałeś jak śledziłeś Tuska w czasach gdy go komu > na gnębiła. Nic takiego nie pisałem zamiany rusko trollu. > Nie przejmuj się, bo było więcej solidaruchom współpracujących z SB. Jurczyk Oczywoscie, że było więcej ale Wałęsa był wybrańcem bo był trzymany za cojones przez Kiszczaka w wolnej Polsce więc robił co robił dla neokomuny. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 19:37 Oczywiście, przecież ty byłeś tylko pionkiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zal d... sciska 22.07.25, 21:35 don.kulawy napisał: > Oczywiście, przecież ty byłeś tylko pionkiem. :) zal d... sciska - ze nawet slupem nie byles ? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: zal d... sciska 22.07.25, 21:38 j-k napisał: > don.kulawy napisał: > > > Oczywiście, przecież ty byłeś tylko pionkiem. :) > > > zal d... sciska - ze nawet slupem nie byles ? Jak mógł to robić putinowski Rosjanin mógł będąc w ZSRR ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Mówia, że Zimny Lech 22.07.25, 19:05 również odmówił udziału w tej gorszącej imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:02 Wałęsa powiedział o widowisku GORSZĄCYM. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:08 99venus napisał: > Wałęsa powiedział o widowisku GORSZĄCYM. A w jakim to widowisku go zaprzysiężono? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 10:06 negativum napisał: > 99venus napisał: > > > Wałęsa powiedział o widowisku GORSZĄCYM. > > A w jakim to widowisku go zaprzysiężono? Ten prostak podawał nogę Kwaśniewskiemu, nie zapłacił podatków itd itp. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 10:20 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > 99venus napisał: > > > > > Wałęsa powiedział o widowisku GORSZĄCYM. > > > > A w jakim to widowisku go zaprzysiężono? > Ten prostak podawał nogę Kwaśniewskiemu, nie zapłacił podatków itd itp. Czyli zachowywał się jak pies… Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 17:16 no-popis napisała: > > > > A w jakim to widowisku go zaprzysiężono? > Ten prostak podawał nogę Kwaśniewskiemu, nie zapłacił podatków itd itp. > ...obalił komunizm.... a takie tam...że byłby do dzisiaj? Wtedy nikt nie myślał, że komunizm skończy się za naszego życia. Świat na tym polega, że ktoś robi coś wiekopomnego, a zera piszą o nim: " bolek, prostak". Ale wiesz prostaku? Tego, że to on obalił komunę, tego mu nie zabierzesz. Nie da się. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 18:26 feelek napisał: > no-popis napisała: > > > > > > > A w jakim to widowisku go zaprzysiężono? > > Ten prostak podawał nogę Kwaśniewskiemu, nie zapłacił podatków itd itp. > > > ...obalił komunizm.... > a takie tam...że byłby do dzisiaj? Wtedy nikt nie myślał, że komunizm skończy s > ię za naszego życia. > Świat na tym polega, że ktoś robi coś wiekopomnego, a zera piszą o nim: " bolek > , prostak". > Ale wiesz prostaku? Tego, że to on obalił komunę, tego mu nie zabierzesz. > Nie da się. On nie obalił komuny PrOstaku. On ułożył się z komuną. Komunę obalało setki działaczy a przede wszystkim KOR. Oriana Fallaci doskonale opisana tego katolickiego bolszewika. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:21 Ale ja będę jedziemy całą grupą😁 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:38 hrasier_2 napisał: > Ale ja będę jedziemy całą grupą😁 Uważaj na Kasię, ona też tam pewnie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:40 Nie przejmuj się. Tania bez kija bejsbolowego nigdzie się nie rusza. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 09:50 Przed Państwem wiceszef w kancelarii Tadeusza Batyra. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 11:33 Człowiek z branży? Czy pierwsze damy od Batyra zasiądą w pierwszym rzędzie obok Rydzyka Wielkiego Bu i nowogrodzkiego karzełka?? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 17:12 x2468 napisał: > Człowiek z branży? Czy pierwsze damy od Batyra zasiądą w pierwszym rzędzie obok > Rydzyka Wielkiego Bu i nowogrodzkiego karzełka?? Nie, oni wszyscy pójdą za Murańskim do Tuska czyli tam gdzie głosują więzienia i areszty a panienki będą od Gawłowskiego, który wynajmował swoje mieszkanie dla prostytutek. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 16:30 Gdyby kandydata oceniać nie tylko po jego kłamstwach, ale również po jego znajomych, takich jak Wielki Bu i Śledziu, to dzisiaj dopisujemy Nawrockiemu do tej listy Andruszkiewicza razem z jego poglądami 🤮 x.com/gfkot/status/1947390738913992910 Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnikus Tzw Bolek, to najwybitniejszy Polak 22.07.25, 17:13 Ostatnich czasów, bo to O i tylko On wyruchał Jcyna, najpierw go upił, potem na pluł na prawię i przy klepał wycofanie wojsk radzieckich z Polski. Jelcyn jako człowiek honoru tego dotrzymał, a mała qrwa w tym czasie konowała przeciw Wałęsie. Kto nie kuma tego? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 18:29 Ludzie nie mają pojęcia jak SB potrafiło łamać Polaków. Szczególnie przed latami 80. masowo katowano fizycznie i psychiczne podejrzanych o najmniejsze gesty protestów. Pisanie o Wałęsie w ten sposób to kwitnące drzewo cierniowej nienawiści zasianej niestety przez PiS i rozsiewane przez nieświadomych siły represji komunistycznego SB współfałszerzy najnowszej historii naszej Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Lech Walesa kocha dermokracje :) 22.07.25, 18:37 pod warunkiem, ze jej wybory sa zgodne z jego planami. Odpowiedz Link Zgłoś
rotenschwanz Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 20:33 Jak tu bez Kunkunka robic demokracje? negativum napisał: > Co by nie mówić, był prezydentem. Uznał, że wybór prezydenta to śmieszne widowi > sko. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
feelek Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 20:39 negativum napisał: > Co by nie mówić, był prezydentem. Uznał, że wybór prezydenta to śmieszne widowi > sko. ...... Lechu w sierpniu ' 80 był przywódcą strajku. Charyzmatycznym, w 1 sekundę pokochał go cały Świat W efekcie tego 10 mln ludzi w pół roku zapisało się do Solidarności W tego efekcie w 10 lat upadł komunizm. Docenili to ci, co mu dali Nagrodę Nobla. Żadne ch....stwo mu tego nie zabierze, ani tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: To straszne, nie będzie Bolka 22.07.25, 20:43 feelek napisał: > negativum napisał: > > > Co by nie mówić, był prezydentem. Uznał, że wybór prezydenta to śmieszne > widowi > > sko. > ...... > Lechu w sierpniu ' 80 był przywódcą strajku. Charyzmatycznym, w 1 sekundę poko > chał go cały Świat W efekcie tego 10 mln ludzi w pół roku zapisało się do Soli > darności > W tego efekcie w 10 lat upadł komunizm. > Docenili to ci, co mu dali Nagrodę Nobla. > Żadne ch....stwo mu tego nie zabierze, ani tego nie zmieni. Dosadnie. Ale nadzwyczaj prawdziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bedzie Kwasniewski 22.07.25, 22:22 najbardziej szanowany Prezydent III.RP (wedlug sondazy) Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Bedzie Kwasniewski 22.07.25, 22:48 j-k napisał: > najbardziej szanowany Prezydent III.RP (wedlug sondazy) Prawda. Nopopis poznał go osobiście na FAMIE w Świnoujściu.Ja poznałem go na forum kierowników Teatrów Studenckich w Toruniu gdy Kwaśniewski był szefem kultury SZSP. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k no popacz i ja go poznalem. 22.07.25, 22:53 storima napisał: > Prawda. Nopopis poznał go osobiście na FAMIE w Świnoujściu.Ja poznałem go na fo > rum kierowników Teatrów Studenckich w Toruniu gdy Kwaśniewski był szefem kultur > y SZSP. no popacz. i ja go poznalem. pisywalem artykuly do miesiecznika Rakowskiego "Dzis-Przeglad Spoleczny" i w czasie jednej z wizyt w redakcji u Rakowskiego - wpadl tam Kwasniewski. osobiscie - bardzo grzeczny i sympatyczny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: no popacz i ja go poznalem. 22.07.25, 23:17 j-k napisał: > storima napisał: > > Prawda. Nopopis poznał go osobiście na FAMIE w Świnoujściu.Ja poznałem go > na fo > > rum kierowników Teatrów Studenckich w Toruniu gdy Kwaśniewski był szefem > kultur > > y SZSP. > > > no popacz. i ja go poznalem. > pisywalem artykuly do miesiecznika Rakowskiego "Dzis-Przeglad Spoleczny" > i w czasie jednej z wizyt w redakcji u Rakowskiego - wpadl tam Kwasniewski. > > osobiscie - bardzo grzeczny i sympatyczny czlowiek. To taki miły zbieg okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: no popacz i ja go poznalem. 22.07.25, 23:42 storima napisał: > j-k napisał: > > > storima napisał: > > > Prawda. Nopopis poznał go osobiście na FAMIE w Świnoujściu.Ja pozna > łem go > > na fo > > > rum kierowników Teatrów Studenckich w Toruniu gdy Kwaśniewski był s > zefem > > kultur > > > y SZSP. > > > > > > no popacz. i ja go poznalem. > > pisywalem artykuly do miesiecznika Rakowskiego "Dzis-Przeglad Spoleczny" > > i w czasie jednej z wizyt w redakcji u Rakowskiego - wpadl tam Kwasniewsk > i. > > > > osobiscie - bardzo grzeczny i sympatyczny czlowiek. > > To taki miły zbieg okoliczności. > > Pozdrawiam serdecznie, MP Odpowiedz Link Zgłoś