Dodaj do ulubionych

Ku pamięci,

14.08.25, 08:55
Rządem zajmuje się Pan D. Tusk, a nierządem Adfons Nawrocki, zapisujemy w pamiętniczku.
Obserwuj wątek
    • perla.roztocza Re: Ku pamięci, 14.08.25, 09:23
      czan-dra napisał:

> Rządem zajmuje się Pan D. Tusk, a nierządem Adfons Nawrocki, zapisujemy
      > w pamiętniczku.

piszesz pamiętniki?
      Myślałem, że to zajęcie dla pensjonarek.
      Ale skoro już piszesz to zapisz w nim, jakim trzeba być głąbem skończonym aby przegrać z alfonsem, sutenerem, złodziejem, chuliganem, o innych przymiotach nie wspominając właśnie.
      • czan-dra Re: Ku pamięci, 14.08.25, 10:44
        A wskaż mi pisi członku, w którym to miejscu Trzaskowski przegrał z alfonsem?
        Ciekawym jak skonczyły się protesty wyborcze, manowska wyrzuciła i stwierdziła że alfons wygrał?
        I nie kłam pisząc Myślałem, tego na pewno nie zrobileś, z racji tego żeś pisior, to rozum i pojęcie myślenia są dla ciebie nieosiągalne, a teraz żegnam, ponieważ, jak mawia Korwin-Mikke, zarażę się głupotą którą rozsiewasz.
        • don.kulawy Re: Ku pamięci, 14.08.25, 10:56
          https://pbs.twimg.com/media/GyE0yNyWAAAVuqv?format=jpg&name=900x900
        • perla.roztocza Re: Ku pamięci, 14.08.25, 11:08
          czan-dra napisał:

> A wskaż mi pisi członku, w którym to miejscu Trzaskowski przegrał z alfonsem?

to ty w "skończonym głąbie" dostrzegłeś Trzaskowskiego właśnie?
          • czan-dra Re: Ku pamięci, 14.08.25, 11:36
            Pisi członeczku, a z kim w "drugiej" turze wygrał alfons. Alboś, przygłup, alboś du*a, w określeniu Żulczyka.
            Nie produkuj się , bo nie warto, za pisiś, w wolnym tłumaczeniu kretyn.
            EOT.
            • perla.roztocza Re: Ku pamięci, 14.08.25, 11:42
              niecałą godzinę temu pisałeś, że się żegnasz.
              To jak to jest kmiotku właśnie?
            • no-popis Re: Ku pamięci, 14.08.25, 12:10
              czan-dra napisał:

> Pisi członeczku, a z kim w "drugiej" turze wygrał alfons. Alboś, przygłup, albo
              > ś du*a, w określeniu Żulczyka.
              > Nie produkuj się , bo nie warto, za pisiś, w wolnym tłumaczeniu kretyn.
              > EOT.
              Wulgarność, PrOstactwo, agresja ...typowe dla przegrywów i frustratów.
    • don.kichote "perła" - 1 : "czan-dra" - 0 14.08.25, 11:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka