czan-dra 14.08.25, 08:55 Rządem zajmuje się Pan D. Tusk, a nierządem Adfons Nawrocki, zapisujemy w pamiętniczku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla.roztocza Re: Ku pamięci, 14.08.25, 09:23 czan-dra napisał: > Rządem zajmuje się Pan D. Tusk, a nierządem Adfons Nawrocki, zapisujemy > w pamiętniczku. piszesz pamiętniki? Myślałem, że to zajęcie dla pensjonarek. Ale skoro już piszesz to zapisz w nim, jakim trzeba być głąbem skończonym aby przegrać z alfonsem, sutenerem, złodziejem, chuliganem, o innych przymiotach nie wspominając właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Ku pamięci, 14.08.25, 10:44 A wskaż mi pisi członku, w którym to miejscu Trzaskowski przegrał z alfonsem? Ciekawym jak skonczyły się protesty wyborcze, manowska wyrzuciła i stwierdziła że alfons wygrał? I nie kłam pisząc Myślałem, tego na pewno nie zrobileś, z racji tego żeś pisior, to rozum i pojęcie myślenia są dla ciebie nieosiągalne, a teraz żegnam, ponieważ, jak mawia Korwin-Mikke, zarażę się głupotą którą rozsiewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Ku pamięci, 14.08.25, 11:08 czan-dra napisał: > A wskaż mi pisi członku, w którym to miejscu Trzaskowski przegrał z alfonsem? to ty w "skończonym głąbie" dostrzegłeś Trzaskowskiego właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Ku pamięci, 14.08.25, 11:36 Pisi członeczku, a z kim w "drugiej" turze wygrał alfons. Alboś, przygłup, alboś du*a, w określeniu Żulczyka. Nie produkuj się , bo nie warto, za pisiś, w wolnym tłumaczeniu kretyn. EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Ku pamięci, 14.08.25, 11:42 niecałą godzinę temu pisałeś, że się żegnasz. To jak to jest kmiotku właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Ku pamięci, 14.08.25, 12:10 czan-dra napisał: > Pisi członeczku, a z kim w "drugiej" turze wygrał alfons. Alboś, przygłup, albo > ś du*a, w określeniu Żulczyka. > Nie produkuj się , bo nie warto, za pisiś, w wolnym tłumaczeniu kretyn. > EOT. Wulgarność, PrOstactwo, agresja ...typowe dla przegrywów i frustratów. Odpowiedz Link Zgłoś