weteran-czasu 10.10.25, 22:30 Najnowszy sondaż IBRiS z 10.10.2025 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weteran-czasu Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 10.10.25, 22:36 Hołownia fetoru narobił, a teraz przy takim poparciu Polski 2050 jeszcze ma czelność mieć jakieś żądania. Za taki wynik sondażowy odpowiada tylko i wyłącznie Hołownia. Z niego polityk jak z koziej d.............! Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 10.10.25, 23:54 " Hołownia fetoru narobił, a teraz przy takim poparciu Polski 2050 jeszcze ma czelność mieć jakieś żądania." Przy takim poparciu rządzącej koalicji, to następne wybory wygrywa prawica. Niech sympatycy KO dalej najeżdżają na potencjalnych sojuszników KO w koalicji rządowej - w następnych wyborach będą mieli największą partię opozycyjną, a nie rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 11.10.25, 09:42 sverir: > Niech sympatycy KO dalej najeżdżają na potencjalnych sojuszników KO w koalicji > rządowej - w następnych wyborach będą mieli największą partię opozycyjną, a nie > rząd. Ja już się pogubiłem, na jakich wyborców KO liczy. Rozumiem, że • na przeciwników azylu dla prześladowanych cudzoziemców, • na zwalczających imigrację, • na przeciwników pociągania do odpowiedzialności mundurowców za skutki strzelanin, • na zwolenników popierania Trumpa, • na entuzjastów ludobójstwa w Gazie, • na wrogów finansowania zdrowia, szkolnictwa i nauki • itp. Ale w takim razie, skoro wszystkie partie chcą tego samego, to w następnych wyborach mogę rzucać kostką, na którą oddać głos. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 11.10.25, 10:02 stefan4 napisał: > sverir: > > Niech sympatycy KO dalej najeżdżają na potencjalnych sojuszników KO w koa > licji > > rządowej - w następnych wyborach będą mieli największą partię opozycyjną, > a nie > > rząd. > > Ja już się pogubiłem, na jakich wyborców KO liczy. Rozumiem, że > • na przeciwników azylu dla prześladowanych cudzozie > Ale w takim razie, skoro wszystkie partie chcą tego samego, to w następnych wyb > orach mogę rzucać kostką, na którą oddać głos. > > - Stefan > Za dwa lata nie będziesz miał dużego wyboru. Jak już będziemy zadłużeni po uszy. Kto odkreci? Z czego się członkowie Platformy cieszą Bóg jedyny wie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 11.10.25, 23:13 Jest kolejnym, który chciał z tego sukna wyciągnąć jak najwięcej dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 10.10.25, 22:54 PiS 27,3%. Suweren nadal cierpi na syndrom sztokholmski. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 10.10.25, 22:57 "Andrzej Duda w kieszeni miał zawsze różaniec. Karol Nawrocki ma snusa" 🤡 "Andrzej Duda w kieszeni miał zawsze różaniec. Karol Nawrocki ma snusa" | "Stan Wyjątkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 11.10.25, 10:23 Bardzo istotne, żeby Grześ Von Braun utrzymał się ponad 5 procentową poprzeczką więc dostanie mój głos. O PiS się nie obawiam, wygrywał z PO od dekady z hakiem... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: 10.10.2025 - sondaż IBRiS 11.10.25, 11:10 Krzysztof Sałek PO Stalowa Wola @salekk860 · 14h Co pokazuje sondaż❓Że co 3 Polak nie widzi problemu w sprzedaży Lotosu za grosze i łupieniu państwa na miliardy - o ile jest to podlane PiSowskim patriotycznym sosem. 16 na 100 lubi jak im się opowiada bajki, a co 20 Polak chciałoby żyć w Rosji, ale chyba wstydzi się wyjechać.🤨 Odpowiedz Link Zgłoś