m.c.hrabia Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 10:25 her donek sprzedał na złom Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 11:18 negativum: > Anihilowała? Poproś redakcję ,,Republiki'', żeby do rozwiązania tego problemu wydelegowała zespół dziennikarzy śledczych. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 13:54 stefan4 napisał: > negativum: > > Anihilowała? > > Poproś redakcję ,,Republiki'', żeby do rozwiązania tego problemu wydelegowała z > espół dziennikarzy śledczych. > > - Stefan > Jesteś żenujący ostatnio. Brak słów. Co się z tobą zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 15:26 Zgłoś eis do pracownika Kłaczka, on ci chętnie wytłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 11:43 Gdyby anihilowała to by było o tym bardzo głośno słychać. Proces anihilacji jest ponoć 140 razy wydajniejszy od reakcji termojądrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 14:12 prze.nick napisał: > Gdyby anihilowała to by było o tym bardzo głośno słychać. Proces anihilacji jes > t ponoć 140 razy wydajniejszy od reakcji termojądrowej. Przecież było słychać buuuuuuuuuuuuuuuum. Odpowiedz Link Zgłoś
strzal_w_punkt Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 13:47 Co było, a nie jest...Skąd ja mam to wiedzieć, może na złomie, a może pisiory będą sprzedawać jako relikwie? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 15:15 Kto wie? Przecież szczątki smoleńskiej tutki - jak podawały media - przewiozła do Częstochowy zakonnica na sukienkę dla panienki. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 13:55 Winni spokojnie i bez pośpiechu opuścili Polskę przez specjalnie otworzone przez Thuska przejście graniczne a służby robią teraz łapanki na kogo popadnie na tego bęc bo potrzebują publicznie zlinczować kilku kozłów dla poprawienia swojej reputacji. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 15:33 Spokojnie bo Obrońcy Granic wiedzą że zagrożenie nadchodzi z Niemiec i Francji więc zachodniej granicy pilnują. Tak im powiedział Kaczyński a Snus Batyr ich w tym utwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 15:38 x2468 napisał: > Spokojnie bo Obrońcy Granic wiedzą że zagrożenie nadchodzi z Niemiec i Francji > więc zachodniej granicy pilnują. Tak im powiedział Kaczyński a Snus Batyr ich w > tym utwierdził. > Ale pitolisz człowieku. Jest konferencja prokuratury. Uciekli na Białoruś. Ale szukają innych żuczków. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 15:42 Nikt tu o PIT-ach wcale nie pisał. Skąd więc to skojarzenie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 16:57 boggi_dan napisał: ......Jest konferencja prokuratury. Uciekli na Białoruś. Ale > szukają innych żuczków. A nie mogli poprosić o azyl tak jak Szmydt? A inni to może do Orbana? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Ja wiem 19.11.25, 17:07 negativum napisał: > Co się stało z ponad 1 m szyny? Uciekła na Węgry po operacji kulfona. Odpowiedz Link Zgłoś
privus A jakiż rto problem masz z ustaleniem 19.11.25, 17:09 negativum napisał: > Anihilowała? > 1 m.b. szyny kolejowej to nie szyna tylko szynka. A przecież nie jedna szynka codziennie się materializuje. Wysil wyobraźnię. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 17:28 Tak dużo to chyba jej nie brakuje. Prawdopodobnie założono ładunek w dwóch miejscach aby jednak była ta dziura. Po wybuchu to brakujące ogniwo pewnie wyleciało i już nie było na zdjęciach. Albo fachowcy zabezpieczyli go. Tak kiedyś ktoś specjalnie dla mnie pokazał film z czasów wojny jak Niemcy robili próby przejazdu przez taką dziurę. Praktycznie zawsze się udawało Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 19.11.25, 17:38 stasi1 napisał: > Tak dużo to chyba jej nie brakuje. Prawdopodobnie założono ładunek w dwóch miej > scach aby jednak była ta dziura. Po wybuchu to brakujące ogniwo pewnie wyleciał > o i już nie było na zdjęciach. Albo fachowcy zabezpieczyli go. > Tak kiedyś ktoś specjalnie dla mnie pokazał film z czasów wojny jak Niemcy rob > ili próby przejazdu przez taką dziurę. Praktycznie zawsze się udawało Nic w mediach nie wiadomo o odnalezieniu fragmentu. Znaleźli jakiś SIM z odciskiem. Ale szyny nie. A to kawał żelastwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Co się stało z ponad 1 m szyny? 21.11.25, 19:30 kawałek szyny nie jest medialny. Na zdjęciu pod pociągiem widać jakiś ciemny kształt, może to brakujące żelazo? Odpowiedz Link Zgłoś