10.02.24, 21:53
Przestańcie tu o mnie tyle gadać! Mam tego dość!
Obserwuj wątek
    • panna.nasturcja Re: Prośba 10.02.24, 22:55
      Założenie nowego wątku na swój temat świetnie wpływa na go by ludzie o tobie nie gadali, wręcz perfekcyjnie.
      • hell-raiser1 Re: Prośba 10.02.24, 23:18
        Wiesz co to jest technika manipulacji. I nie mówimy teraz o założycielce tego skromnego wątku. Ingracjacja takie skromne słowo. Może kiedyś zrozumie.
        • e-zybi Re: Prośba 11.02.24, 09:24
          Jest też takie słowo wazeliniarz 😉 Zapewne nie jest Ci obce, oraz masturbacja tekstem, oby nie brać tego dosłownie 😉
          • hell-raiser1 Re: Prośba 11.02.24, 09:34
            Weź no stąd spierdalaj pajacu.
            • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 10:26
              hell-raiser1 napisał:

> Weź no stąd spierdalaj pajacu.

Mądry głupiemu ustąpi.
              • hell-raiser1 Re: Prośba 11.02.24, 11:10
                Ktoś musi stalkerowi ustąpić. Ale czasami się nie da . Wrzuciła mu linka i teraz tu będzie patrolował codziennie to forum.To jest kolejne forum w które tu włazi. Nic nie pomaga. To już trwa od dwóch lat prawie. A ze jest nieobliczalny to już nie raz pokazał i mogę jedynie coś napisać na priv. Fora tak otwarte nie są dobre dla takich ludzi i nawet prywatnych wiadomości, które się tu publikuje,
                • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 11:18
                  hell-raiser1 napisał:

> Ktoś musi stalkerowi ustąpić. Ale czasami się nie da . Wrzuciła mu linka i tera
                  > z tu będzie patrolował codziennie to forum.To jest kolejne forum w które tu wła
                  > zi. Nic nie pomaga. To już trwa od dwóch lat prawie. A ze jest nieobliczalny to
                  > już nie raz pokazał i mogę jedynie coś napisać na priv. Fora tak otwarte nie
                  > są dobre dla takich ludzi i nawet prywatnych wiadomości, które się tu publikuje
                  > ,

Dokładnie to samo można powiedzieć o Tobie. Naprawdę sądzisz, że jak będziesz się podlizywał z jednej strony i awanturował, obrażał, wyganiał z drugiej, to zaskarbisz sobie szacunek u kogokolwiek?
            • e-zybi Re: Prośba 11.02.24, 12:51
              >Weź no stąd spierdalaj pajacu.

Nie nadrobisz w ten sposób braków intelektualnych. Będąc z kulturą na bakier wystawiasz sobie opinię forumowego zakapiora. We mnie nie znajdziesz interlokutora, ja nigdy nie zaniżam poziomu i chamstwa unikam.
              • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 17:00
                e-zybi napisał:

> Nie nadrobisz w ten sposób braków intelektualnych. Będąc z kulturą na bakier wy
                > stawiasz sobie opinię forumowego zakapiora. We mnie nie znajdziesz interlokutor
                > a, ja nigdy nie zaniżam poziomu i chamstwa unikam.

Przecież on jest intelektualnie równie sprawny jak prezes. Jego śp. brat zaproponował starszemu panu: spieprzaj dziadu. On zwraca się do krytyka per "zasrany gnoju". Miłośnik PiS-u nie może odstawać, wywyższać się. Wpadł między wrony, więc kracze jak i one.
                • e-zybi Re: Prośba 11.02.24, 19:00
                  Elektorat PiSu mnie niczym nie zaskoczy. Przekonali się o tym rolnicy, zakochali się w PiSie, ten zrobił im dziecko, a teraz od Tuska chcą alimenty wink
                  • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 19:44
                    e-zybi napisał:

> Elektorat PiSu mnie niczym nie zaskoczy. Przekonali się o tym rolnicy, zakochal
                    > i się w PiSie, ten zrobił im dziecko, a teraz od Tuska chcą alimenty wink

Odwaga staniała. Poza tym skoro rządzą nie ci, na których stawiali, to dlaczego mają sobie odmawiać? Swoim wolno więcej.
    • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 17:19
      Przykro mi, że nadal o mnie rozmawiacie.
      • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 17:24
        kochamzapachfrezji napisała:

> Przykro mi, że nadal o mnie rozmawiacie.

Co proponujesz w takiej sytuacji? W ramach odwetu porozmawiasz o którymś z nas?

To także Ciebie dotyczy, tylko autor nie potrafi jeszcze wykorzystywać feminatywów?
        • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 17:41
          Nie będzie odwetu, będę tu mniej pisać. Dla dobra wszystkich.
          • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 17:44
            Ciebie, Obywatelu, ta prośba nie dotyczy, bo nie rozmawiasz o mnie, tylko ze mnąsmile
            • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 17:51

> Ciebie, Obywatelu, ta prośba nie dotyczy, bo nie rozmawiasz o mnie, tylko ze mn
              > ąsmile

Miło to słyszeć. Po tom tu wlazł, by rozmawiać z, a nie o.
              • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 18:01
                smile
      • panna.nasturcja Re: Prośba 11.02.24, 17:52
        Przestań zakładać o sobie wątki, nie będziesz miała problemu.
        A gdybyś umiała czytać to większość tego wątku NIE jest o tobie.
        • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 18:00
          panna.nasturcja napisała:

> Przestań zakładać o sobie wątki, nie będziesz miała problemu.
          > A gdybyś umiała czytać to większość tego wątku NIE jest o tobie.

Jeszcze nie zaczęła a już ma przestać? Przecież to dopiero pierwszy wątek i jak dotąd ostatni. Poza tym jeśli większość tego wątku nie jest o niej, to znaczy, że cel nie został osiągnięty. Ja bym w tej sytuacji założył nowy.
          • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 18:05
            Chodzilo mi, Obywatelu, o inne wątki na tym forum. Wystarczy przeczytać wczorajsze lub dzisiejsze wpisy. Udanego wieczoru!
            • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 19:41

> Chodzilo mi, Obywatelu, o inne wątki na tym forum. Wystarczy przeczytać wczoraj
              > sze lub dzisiejsze wpisy. Udanego wieczoru!

Najwidoczniej przegapiłem. Robię się gruboskórny i mało spostrzegawczy. Poproszę o wybaczenie.
              • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 19:44
                jest ok
          • panna.nasturcja Re: Prośba 11.02.24, 19:42
            Nie, to nie jest jej pierwszy wątek o niej samej, który założyła, jest ich już kilka.
            Im więcej założy tym więcej i częściej ludzie będą o niej pisać.
            I, wbrew pozorom, dokładnie o to chodzi,
            • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 19:45
              panna.nasturcja napisała:

> Nie, to nie jest jej pierwszy wątek o niej samej, który założyła, jest ich już
              > kilka.
              > Im więcej założy tym więcej i częściej ludzie będą o niej pisać.
              > I, wbrew pozorom, dokładnie o to chodzi,

Może lepiej, żeby wielbili jej zalety niż wypisywali pierdolety. Przynajmniej trzymają się tematu. Mylę się?
            • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 19:51
              A Tobie o co chodzi? Ja zawsze zwracam się do Ciebie w pierwszej osobie i tym się różnimy, życzę spokojnego wieczoru!

PS Nie strasz mną ludzi, niech każdy sam się przekona, czy warto ze mną rozmawiać.
              • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 19:53
                Oczywiście mój poprzedni wpis był do Nasturcjismile
                • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 19:53
                  Pannysmile
              • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 19:58

> PS Nie strasz mną ludzi, niech każdy sam się przekona, czy warto ze mną rozmawi
                > ać.

Chyba mimo wszystko nie chciałabyś rozmawiać ze zalęknionymi strachajłami? Jeśli już, to tylko w po to, by poznać 1000 sposobów jak szybko i skutecznie brać nogi za pas.
                • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 20:01
                  Pewnie tak, sama jestem odważna.
              • panna.nasturcja Re: Prośba 11.02.24, 20:01
                Ja również zwróciłam się do Ciebie, w pierwszym poście tego wątku.
                Poza tym rozmawiam z innymi, bo na tym polega forum.
                Straszenie jest twoim osobistym wymysłem, żadnego straszenia w moich wpisach nie ma.
                • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 20:02
                  A co jest?
                  • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 21:13

> A co jest?

Nie wystarczy Ci informacja o tym, czego nie ma?
                    • kochamzapachfrezji Re: Prośba 11.02.24, 21:43
                      Wystarczy
                      • hell-raiser1 Re: Prośba 11.02.24, 22:00
                        Wrzuć sobie na luz ile można siedzieć na necie.Sama mi piszesz, że szkoda zdrowia. Obejrzyj sobie filmy, muzykę. I odłącz się.
                        • oby.watel Re: Prośba 11.02.24, 22:49
                          hell-raiser1 napisał:

> Wrzuć sobie na luz ile można siedzieć na necie.Sama mi piszesz, że szkoda zdrow
                          > ia. Obejrzyj sobie filmy, muzykę. I odłącz się.

Masz całkowitą rację. Kobietę trzeba pouczać i strofować, inaczej nie wrzuci na luz, nie zadba o zdrowie i w ogóle nie wie co zrobić. Pytanie dlaczego sam nie stosujesz się do swoich rad pozostaje otwarte. Ile dziś obejrzałeś filmów, muzyki? Posłuchaj sobie o minstrelu i księżniczce i idź spać. Dobranoc.
    • kochamzapachfrezji Re: Prośba 16.02.24, 13:50
      Negativie, wiem, że nie usuwasz wpisów, ale byłoby miło, gdyby goście tego forum dali mi spokój i nie pisali o mnie głupot. Pozdrawiam serdeczniesmile
      • panna.nasturcja Re: Prośba 16.02.24, 13:55
        Wątek był nieaktywny, spadał na dół, nikt o tobie nie pisał, to musiałaś dopisać nowy post by znów o tobie pisano?
        • hell-raiser1 Re: Prośba 16.02.24, 14:08
          Forum jest otwarte dla wszystkich. Więc każdy może pisać i czytać. Ale jak ktoś ciągle lubi być na firmamencie lub na nieboskłonie to co mu zrobisz.
          • kochamzapachfrezji Re: Prośba 16.02.24, 14:11
            Sam też prowokujesz do głupich wpisów, nie jesteś bez winy.
            • e-zybi Re: Prośba 16.02.24, 16:11
              Zawsze to punktowałem, ale Ciebie jedynie to cieszyło gdy nie dotyczyło. Mnie czepia się przy byle jakiej okazji i to jest Twoja wina, czego nie wybaczam...znamy się osobiście i trudno to zrozumieć, jak możesz hołubić faceta, którego na oczy nie widziałaś.
        • kochamzapachfrezji Re: Prośba 16.02.24, 14:10
          W innych wątkach o mnie piszą głupoty, pozdrawiam.
          • panna.nasturcja Re: Prośba 16.02.24, 14:16
            Zastanów się dlaczego? I jaki jest twój udział w tym.
            • kochamzapachfrezji Re: Prośba 16.02.24, 14:17
              Dobrze
      • oby.watel Re: Prośba 16.02.24, 15:55

> Negativie, wiem, że nie usuwasz wpisów, ale byłoby miło, gdyby goście tego foru
        > m dali mi spokój i nie pisali o mnie głupot. Pozdrawiam serdeczniesmile

W wątku dotyczącym protestów rolników we Wrocławiu ktoś napisał:

> Wkrótce zmienię nick, bo nie chcę być zapachem kwiatka.

Po co to uczynił skoro nie życzył sobie żeby tej decyzji nie komentować? Dobrze by też było podać przykładową głupotę, by goście tego forum wiedzieli czego powinni unikać.
        • hell-raiser1 Re: Prośba 16.02.24, 16:31
          oby.watel napisał:

> kochamzapachfrezji napisała:
          >
          > > Negativie, wiem, że nie usuwasz wpisów, ale byłoby miło, gdyby goście teg
          > o foru
          > > m dali mi spokój i nie pisali o mnie głupot. Pozdrawiam serdeczniesmile
          >
          > W wątku dotyczącym protestów rolników we Wrocławiu ktoś napisał:
          >
          > > Wkrótce zmienię nick, bo nie chcę być zapachem kwiatka.
          >
          > Po co to uczynił skoro nie życzył sobie żeby tej decyzji nie komentować? Dobrze
          > by też było podać przykładową głupotę, by goście tego forum wiedzieli czego po
          > winni unikać.
          >
          Tu wszyscy na tym romantycznym blogu robią głupotę i nikt nie jest bez winy. Więc zbędne krytykowanie kogoś. Bez Danusi to pies z kulawą nogą by tu zajrzał i coś napisał. Ewidentnie wolę zamknięte dla oczu, co tu wpadają by sobie pobrykać, a nie napisać coś właściwego. Po co to komentować. Nasturcja napisała krótko i na temat. Co jest niezgodne z moim rozumowaniem, ale jednak😉
          • oby.watel Re: Prośba 16.02.24, 16:44
            hell-raiser1 napisał:

> Tu wszyscy na tym romantycznym blogu robią głupotę i nikt nie jest bez winy. Wi
            > ęc zbędne krytykowanie kogoś. Bez Danusi to pies z kulawą nogą by tu zajrzał i
            > coś napisał. Ewidentnie wolę zamknięte dla oczu, co tu wpadają by sobie pobryk
            > ać, a nie napisać coś właściwego. Po co to komentować. Nasturcja napisała krótk
            > o i na temat. Co jest niezgodne z moim rozumowaniem, ale jednak😉

Skoro nie wiesz po co komentować, to nie komentuj. Skoro wolisz fora zamknięte, to załóż że to jest zamknięte i nikt poza Tobą tu nie rozmawia.
            • hell-raiser1 Re: Prośba 16.02.24, 17:17
              Na forach prywatnych jest takie coś jak samodyscyplina, ktoś przychodzi to się przedstawia i nie odnosi się personalnie lub z ośmieszaniem do kogoś. Tak jest w większości forów. I są tam osoby co wpływają na to. Nie da się być dobrym dla wszystkich. Wiadomo że jest trauma z FK gdzie posty i wątki wylatywały na oślą lub w kosmos.Co tu można więcej napisać, nic.
              • oby.watel Re: Prośba 16.02.24, 17:27
                hell-raiser1 napisał:

> Na forach prywatnych jest takie coś jak samodyscyplina, ktoś przychodzi to się
                > przedstawia i nie odnosi się personalnie lub z ośmieszaniem do kogoś. Tak jest
                > w większości forów. I są tam osoby co wpływają na to. Nie da się być dobrym dla
                > wszystkich. Wiadomo że jest trauma z FK gdzie posty i wątki wylatywały na ośl
                > ą lub w kosmos.Co tu można więcej napisać, nic.

Ktoś uniemożliwia samodyscyplinowanie się? Zmusza do pisania komentarzy typu
                Tak?
                • hell-raiser1 Re: Prośba 16.02.24, 17:59
                  Ja wiem że kobiety robią facetom wodę z mózgu, ale czasami się trzeba pohamować dla dobra forum😀
                  • oby.watel Re: Prośba 16.02.24, 18:07
                    hell-raiser1 napisał:

> Ja wiem że kobiety robią facetom wodę z mózgu, ale czasami się trzeba pohamować
                    > dla dobra forum😀

Prawda najprawdziwsza. Się trzeba.
    • kochamzapachfrezji Re: Prośba 18.02.24, 22:09

> Przestańcie tu o mnie tyle gadać! Mam tego dość!
      • panna.nasturcja Re: Prośba 18.02.24, 22:32
        Znowu ucichło to znów wyciągnęłaś wątek.
        Myślałaś może o profesjonalnej pomocy? Takie zapotrzebowanie na atencję ma niezdrową przyczynę.
        • e-zybi Re: Prośba 18.02.24, 22:58
          To jest raczej nieuleczalne. Jak cisza na forum panuje wystarczy, że „zamąci” i już kiczem trąci. Proponuję wkleić fotę i się przekonamy, z jaką tu niewiastą do czynienia mamy. Inaczej tego sporu nie rozstrzygniemy.
      • panna.nasturcja Re: Prośba 18.02.24, 23:47
        Masz problem większy niż myślałam.
        Nie przygaduje Halusi, że jednego dnia na forum przyjmuje a drugiego usuwa, bo robisz dokładnie to samo. Jednego dnia przyjmujesz, kolejnego usuwasz i tak w kółko. Primadonna.
      • oby.watel Re: Prośba 19.02.24, 09:57

> Przestańcie tu o mnie tyle gadać! Mam tego dość!

Tyle to znaczy ile? Gadamy za dużo, za mało czy niezgodnie z oczekiwaniami?
        • hell-raiser1 Re: Prośba 19.02.24, 10:15
          Fora takie można zmienić na zamknięte i także dla oczu. Nie było by problemu z tym i przypierdalanek osobistych. A każdy i tak by pisał, jakby chciał. Dlatego napisałem wcześniej, że trzeba trochę wrzucić na luz. I nie angażować się tak bardzo emocjonalnie. To także do założyciela tego forum.
          • oby.watel Re: Prośba 19.02.24, 10:35
            hell-raiser1 napisał:

> Fora takie można zmienić na zamknięte i także dla oczu. Nie było by problemu z
            > tym i przypierdalanek osobistych. A każdy i tak by pisał, jakby chciał. Dlatego
            > napisałem wcześniej, że trzeba trochę wrzucić na luz. I nie angażować się tak
            > bardzo emocjonalnie. To także do założyciela tego forum.

Fora można zamienić na zamknięte, można także uśmiercić. To znajduje się na najlepszej drodze. Gospodarz robi wszystko, by nikt nie pomyślał, że potrafi merytorycznie dyskutować. Howgh!
        • kochamzapachfrezji Re: Prośba 19.02.24, 11:08
          Za dużo o mnie piszecie i tym zniechęcacie mnie, by tu pisać. Pozdrawiam serdecznie.
          • panna.nasturcja Re: Prośba 19.02.24, 11:14
            Jakbyś przestała tu wchodzić i zakładać wątki o sobie to byś dawno przestała być przedmiotem dyskusji.
            Ale że właśnie o to ci chodzi by o tobie pisano to jest jak jest.
          • e-zybi Re: Prośba 19.02.24, 11:27
            Trudno zrozumieć o co Ci chodzi. Czyli pisać możemy, byle nie za dużo? Sam już nie wiem co o tym myśleć Danuto 😏
          • noitak Re: Prośba 19.02.24, 11:29

> Za dużo o mnie piszecie i tym zniechęcacie mnie, by tu pisać. Pozdrawiam serdec
            > znie.

Gdziekolwiek trafię na twoje wpisy rozpaczliwie wołające o uwagę przypomina mi się piosenka z tekstem
            W. Młynarskiego śpiewana przez A. Majewską, zwłaszcza ten fragment:

Miłowania głodni jak wilcy
            Nauczymy się w tym kraju od pierwszego dnia
            Słów, którymi mówią tubylcy
            Szabadabada szabadabada”

Tekst pochodzi z www.tekstowo.pl/piosenka,alicja_majewska,odkryjemy_milosc_nieznana.html

I tak leci to szabadabada, szabadabada, szabadabada emocjonalnie zagłodzonej…
          • oby.watel Re: Prośba 19.02.24, 11:45

> Za dużo o mnie piszecie i tym zniechęcacie mnie, by tu pisać. Pozdrawiam serdec
            > znie.

Ciekawe. Pisanie o rozmówcy to dla wielu jedyny znany sposób rozmawiania. No bo co można napisać o globalnym ociepleniu? Trzeba coś wiedzieć. A o rozmówcy można pisać i pisać i tematu nigdy nie wyczerpać. Nie tak dawno na przykład dowiedziałem się, że jestem komunistą. Tę pilnie i dotąd udanie skrywaną tajemnicę ujawnił nasz niezawodny kolega z piekła rodem. Nie przyszłoby mi jednak do głowy zarzucać mu, że za dużo o mnie pisze. Wręcz przeciwnie, takie zainteresowanie łechce moje ego i chcę się o sobie dowiedzieć więcej i więcej. Pozdrawiam równie serdecznie.
            • kochamzapachfrezji Re: Prośba 19.02.24, 12:05
              Różnijmy się pięknie.
              • oby.watel Re: Prośba 19.02.24, 12:40

> Różnijmy się pięknie.

W pierwszym odruchu przeraziłem się, bom żonaty, ale w drugim udało mi się odczytać poprawnie. Domniemywam, że nie jesteś komunistką, stąd ten postulat?
              • hell-raiser1 Re: Prośba 19.02.24, 14:24

> Różnijmy się pięknie.
                >
                Pisałem Ci ogranicz tu pisanie. Całe grono mocno zaburzonych ludzi, co nie mają co robić. Jeśli dwaj moderatorzy obserwator i Hammer nie potrafi tego zabezpieczyć, a zachęca ciągle do dyskusji. To jedne i te same osoby co latają za mną i za Tobą po forach. Nie rozmawiasz z nami, a otwierają dziób.
                • noitak Re: Prośba 19.02.24, 14:53
                  hell-raiser1 napisał:

>Nie rozmawiasz z nami, a otwierają dziób.

😂 ty zawsze i zawsze o sobie!
                • e-zybi Re: Prośba 19.02.24, 15:09
                  hell-raiser1 napiął:

> Pisałem Ci ogranicz tu pisanie. Całe grono mocno zaburzonych ludzi, co nie mają
                  > co robić. Jeśli dwaj moderatorzy obserwator i Hammer nie potrafi tego zabezpie
                  > czyć, a zachęca ciągle do dyskusji. To jedne i te same osoby co latają za mną
                  > i za Tobą po forach. Nie rozmawiasz z nami, a otwierają dziób.

Taka dobrana z was para: Bonnie i Clyde i nie ma się co dziwić, że wasze przygody śledzą inni. Mało ciekawe, ale pośmiać się można 🤣
                • oby.watel Re: Prośba 20.02.24, 12:12
                  hell-raiser1 napisał:

> Pisałem Ci ogranicz tu pisanie. Całe grono mocno zaburzonych ludzi, co nie mają
                  > co robić. Jeśli dwaj moderatorzy obserwator i Hammer nie potrafi tego zabezpie
                  > czyć, a zachęca ciągle do dyskusji. To jedne i te same osoby co latają za mną
                  > i za Tobą po forach. Nie rozmawiasz z nami, a otwierają dziób.

A co by było, gdybyś raz sam skorzystał ze swojej światłej porady? Po co ryzykować, że te zaburzenia okażą się zaraźliwe i dołączysz do grona mocno zaburzonych ludzi, co nie mają co robić? Pomyśl chwilę. Jeśli przestaniesz latać po forach, to oni przestaną za Tobą latać po forach. Czyż nie o to chodzi? Żeby nie latali?
          • maszkaroni Re: Prośba 19.02.24, 13:07
            E tam. Takie babskie gadanie. Przecież kręci cię i podnieca bycie forumową gwiazdką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka